Trådlösa Karaokemikrofoner Med Högtalare: Med Inbyggd Bluetooth-högtalare Och Flash-enhet. Hur Man Använder? Betyg Av De Bästa

Innehållsförteckning:

Video: Trådlösa Karaokemikrofoner Med Högtalare: Med Inbyggd Bluetooth-högtalare Och Flash-enhet. Hur Man Använder? Betyg Av De Bästa

Video: Trådlösa Karaokemikrofoner Med Högtalare: Med Inbyggd Bluetooth-högtalare Och Flash-enhet. Hur Man Använder? Betyg Av De Bästa
Video: WIRELESS BLUETOOTH Microphone Review 2024, Maj
Trådlösa Karaokemikrofoner Med Högtalare: Med Inbyggd Bluetooth-högtalare Och Flash-enhet. Hur Man Använder? Betyg Av De Bästa
Trådlösa Karaokemikrofoner Med Högtalare: Med Inbyggd Bluetooth-högtalare Och Flash-enhet. Hur Man Använder? Betyg Av De Bästa
Anonim

Varje person försökte minst en gång i sitt liv visa sin röstförmåga offentligt. Några uppträdde på skolscenen, andra deltog i tävlingar för amatörtalanger och andra hade kul på karaoke. Och i alla fall höll artisterna mikrofoner i sina händer. Men kvaliteten och tekniska egenskaperna hos dessa enheter kunde inte jämföras med de professionella ljudsändarna som används av världsstjärnor.

Men idag har bilden förändrats helt. Tack vare tekniska framsteg har egenskaperna hos professionella mikrofoner smidigt flyttat till amatörmodeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Idag kan du köpa trådlösa modeller av karaokemikrofoner med en högtalare vid varje försäljningsplats för små hushållsapparater och multimediaunderhållning. Men det är bäst att gå till en specialaffär, där säljassistenter kommer att berätta i detalj om funktionerna hos den enhet du är intresserad av, visa dig hur det fungerar och till och med visa dess ljudparametrar.

En viktig egenskap hos trådlösa mönster är att det inte finns några ledningar, kablar och olika sladdar som stör rörelse på scenen eller i rummet . Istället har systemet ett kraftfullt batteri och en antenn. Kopplingsboxen, som presenteras som en adapter, ansluts direkt till ljudkällan för högkvalitativ radioöverföring.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att förstå egenskaperna hos trådlösa mikrofoner bör du jämföra dem med mer konventionella trådbundna modeller. Till exempel måste trådbundna strukturer anslutas till högtalare eller en förstärkare. Trådlösa modeller använder Bluetooth för ljudöverföring. Trådbundna mikrofoner är inte bärbara enheter, och samma sak kan inte sägas om deras laddningsbara motsvarigheter.

Idag finns det flera alternativ för trådlösa mikrofonmodeller till försäljning, som alla har sina egna fördelar

  • Beroende enhet … Denna modell ingår i satsen till karaoke -systemet. Det är bekvämt att alla element i uppsättningen motsvarar varandras tekniska parametrar. Nackdelen är att det är omöjligt att använda mikrofonen separat från karaoke -systemet.
  • Fristående enhet . En fristående mikrofon som kan användas som ljudförstärkare eller som bärbar högtalare. Du behöver bara para ihop den med källan via Bluetooth.
Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Det visade sig vara mycket svårt att ranka de bästa modellerna av bärbara karaokemikrofoner med inbyggda högtalare. Recensioner av nöjda ägare hjälpte till att identifiera de mest populära enheterna bland en mängd olika . Vissa ägare av mikrofoner beundrar deras tekniska egenskaper, andra får inte nog av en sömlös anslutning via Bluetooth -teknik. Ytterligare andra berörs av möjligheten att ansluta flash -enheter.

Detta är dock inte alla funktioner i trådlösa mikrofoner. Laddningsbara ljudåtergivare har många parametrar, skiljer sig åt i funktionalitet, kvalitet och tillförlitlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tuxun WS-858

Den presenterade modellen kännetecknas av sin lätthet att använda, för vilken den erkändes av majoriteten av konsumenterna. Enhetens design har ett välbekant mikrofonhuvud och handtag . Dessa två element är anslutna med en stor panel med kontrollknappar. På marknaden presenteras denna typ av mikrofon i flera färger, nämligen i guld, svart och rosa.

Tuxun WS-858-systemet är utrustat med Bluetooth-teknik, inbyggt batteri, kortläsare och en uppsättning blandare, som styrs av knapparna på panelen . Med möjligheten att ansluta ett microSD -kort blir enheten till en bärbar högtalare. Baserat på detta blir det klart att denna design är utrustad med en 2-i-1-funktion. Men det mest intressanta är att genom att slå på uppspelning av spår från ett microSD-kort kan en person sjunga med till sin favoritartist.

Bland annat har den beskrivna mikrofonen vissa funktioner . Till exempel på kontrollpanelen kan du justera röstvolymen, ändra höga och låga frekvenser, ta bort främmande brus, dölja ekot och till och med använda mikrofonen som spelare, bara sätt in hörlurarna i det utsedda uttaget.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mikrofonens batteri håller i 6-8 timmar utan avbrott. Det tar cirka 4-5 timmar att ladda enheten.

Ritmix RWM-100

Denna mikrofonmodell kännetecknas av sin vackra design, användarvänlighet och utmärkta tekniska egenskaper. I den presenterade enheten lyckades tillverkaren avsluta alla de mest efterfrågade parametrarna. Det utökade paketet innehåller själva mikrofonen, batteri, kabel, mottagare, adapter och tillhörande dokumentation.

Strömknappen finns på mikrofonhuset . Det räcker att ta produkten i händerna och trycka på motsvarande knapp med tummen. Stäng av enheten på samma sätt efter användning. Den presenterade designen är utformad för trådbunden och trådlös anslutning. Om det behövs kan den medföljande kabeln anslutas till mikrofonen. Dess längd är 3 meter, vilket är tillräckligt för hemmabruk. Den trådlösa metoden är mycket enklare. Det finns ingen anledning att trassla med kablar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Signalutbredningen för denna mikrofonmodell når 15 meter. Av detta följer att Ritmix RWM-100 säkert kan tas med dig på en liten scen. På grund av enhetens enriktade karaktär kommer signalen inte att täppas till med främmande brus och ljud.

Defender MIC-155

Tack vare denna mikrofonmodell kan dess ägare flytta runt på scenen eller runt lägenheten utan att hindra hans rörelser. Och inte ensam, utan med en vän eller flickvän. Satsen innehåller trots allt inte 1, utan 2 ljudåtergivande enheter . Och om du planerar en trevlig träff med ett litet företag kan du helt enkelt inte klara dig utan dessa mikrofoner. De som har flyttat till ett annat rum kommer att kunna lyssna på sina vänners prestanda, eftersom ljudutbredningsområdet är 30 meter. Och tack vare mikrofonernas höga känslighet kommer inte en enda röst att gå vilse i framförandet av en låt av en duett eller en hel kvartett.

Det är Defender MIC-155 som oftast ges till vänner på födelsedagar . För det första är det idag en mycket original och användbar gåva. För det andra är denna enhet en komplimang som betonar röstdata från gåvomottagaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vivanco DM50

De flesta konsumenter har många frågor när de väljer en mikrofon, allt från anslutningskvaliteten för en trådlös enhet till styrkan hos trådbundna kablar. Av vaga skäl tror vissa att Bluetooth -anslutningen inte är av god kvalitet. MEN för att inte förväxla dig själv med sådana bedömningar är det bäst att uppmärksamma Vivanco DM50 -modellen . Denna mikrofon kombinerar tysk kvalitet, användarvänlighet och rimliga kostnader. Själva enheten har inga klockor och visselpipor. Modellens kropp är tillverkad av zinklegering, så du kan inte oroa dig om enheten tappas.

Det bör noteras att den presenterade mikrofonmodellen inte kräver uppdatering av drivrutiner och operativsystem. En engångs mjukvaruinstallation stöder alltid nödvändiga enhetsparametrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Audio-Technica ATM710

En handhållen sångmodell utvecklad av det kända varumärket Audio-Technica. Dess huvudsakliga syfte är att leverera mjukt ljud. Enhetens interna struktur överensstämmer med parametrar för antichock . Enkelt uttryckt, under vokal reproduktion, avlägsnas främmande ljud. Mikrofonkapseln är utrustad med ett skyddsfilter som blockerar vägen till olika övertoner. Denna mikrofon levereras med en hållare och ett mjukt förvaringsfodral.

Sammantaget har Audio-Technica ATM710-mikrofonen en enorm potential . Dess prestanda matchar de professionella mikrofonerna som används av världsstjärnor. Produkten är lätt, bekväm, ligger bra i handen. Och det mest anmärkningsvärda med det är ljudet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Att välja en bärbar karaokemikrofon med högtalare är ingen lätt uppgift. En felaktigt vald modell kommer säkert att förstöra stämningen, särskilt om det är en present till en kär person.

Innan du köper den eller den enheten är det nödvändigt att göra en grundlig kontroll av dess egenskaper och tekniska kapacitet

  • Mikrofonen måste tydligt och tydligt förmedla inspektörens röst. I det här fallet kan du inte inkludera musikaliskt ackompanjemang. Oönskade ljudvågor under validering kan snedvrida resultatet genom att lägga till ekon, prassel och klappar till ord. Dessa effekter är ytterligare parametrar som kan aktiveras när som helst.
  • Det är viktigt att kontrollera uppgifterna om antalet timmar av oavbruten drift i dokumenten och omedelbart avgöra hur mycket tid den framtida mikrofonägaren kommer att kunna ägna åt sång. För vissa räcker det med 3 timmar, för andra är modeller med en 8-timmars potential mer lämpliga.
  • Vissa människor fokuserar på att ladda mikrofonen. Även om detta i själva verket inte är det primära kravet på kvalitet. Ändå väljer konsumenterna höghastighetsmikrofoner.
  • Det är oerhört viktigt för varje person att köpa en enhet som är unik i designen. Mikrofoner i denna fråga skiljer sig åt i färg, handtagslängd, huvudfunktioner och styrenhetens form.

Men det viktigaste är att enheten sitter bekvämt i handen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

När du har köpt en bärbar trådlös mikrofon måste du slutföra anslutningsproceduren. Det finns praktiskt taget inga svårigheter med detta, huvudsaken är att följa tillverkarens rekommendationer steg för steg.

Processen att ansluta en mikrofon via Bluetooth -teknik är följande

  • Det är nödvändigt att förbereda huvudenheten från vilken huvudsignalen kommer. Det kan vara en telefon eller bärbar dator. Det viktigaste är att Bluetooth också finns i systemet med huvudenheterna.
  • Efter aktivering av Bluetooth visas namnen på enheter som finns på nära håll på skrivbordet på huvudenheten.
  • Välj namnet på mikrofonen från den här listan.
  • Efter anslutning måste du göra ytterligare inställningar i menyn "Ljud och ljudenheter". Här kan du ställa in volymen och justera mikrofonkänsligheten. Som en ytterligare ljudinställning föreslås att ändra brusreduceringsindikatorerna.
  • Innan du börjar använda mikrofonen måste du ladda ner appen från vilken musikspåren kommer att spelas.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha kommit på möjligheterna med bärbara karaokemikrofoner med högtalare kan du säkert köpa den här multimediaenheten. Det viktigaste är att inte glömma det invecklade med att välja rätt modell.

Rekommenderad: