Bluetooth -hörlurar (92 Bilder): Betyg På De Bästa Trådlösa Hörlurarna. Hur Använder Jag Dem? Vilka Ska Man Välja? Topp Billigaste Och Dyraste

Innehållsförteckning:

Video: Bluetooth -hörlurar (92 Bilder): Betyg På De Bästa Trådlösa Hörlurarna. Hur Använder Jag Dem? Vilka Ska Man Välja? Topp Billigaste Och Dyraste

Video: Bluetooth -hörlurar (92 Bilder): Betyg På De Bästa Trådlösa Hörlurarna. Hur Använder Jag Dem? Vilka Ska Man Välja? Topp Billigaste Och Dyraste
Video: The 8 Best Wireless Headphones & Earbuds For Running (2020) 2024, April
Bluetooth -hörlurar (92 Bilder): Betyg På De Bästa Trådlösa Hörlurarna. Hur Använder Jag Dem? Vilka Ska Man Välja? Topp Billigaste Och Dyraste
Bluetooth -hörlurar (92 Bilder): Betyg På De Bästa Trådlösa Hörlurarna. Hur Använder Jag Dem? Vilka Ska Man Välja? Topp Billigaste Och Dyraste
Anonim

Moderna Bluetooth -hörlurar har många fördelar jämfört med klassiska trådbundna enheter . De tillverkas av många stora märken, utrustade med olika tilläggsfunktioner. I dagens artikel kommer vi att titta närmare på sådana musikinstrument och lära oss hur man använder dem korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Bluetooth -hörlurar Är moderna enheter med en inbyggd trådlös nätverksmodul, tack vare vilken de kommunicerar med ljudkällor. Sådana prylar har vunnit enorm popularitet bland moderna användare, eftersom de är mycket bekväma och enkla att använda.

Gläder köpare och bristen på ledningar, för här är de helt onödiga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Moderna Bluetooth -hörlurar finns i ett rikt sortiment. Högkvalitativa musikapparater är mycket efterfrågade, eftersom de kännetecknas av ett stort antal positiva egenskaper. Låt oss bekanta oss med dem.

I sådana hörlurar inga ledningar eftersom de inte behövs. Tack vare detta kan musikälskare glömma problemet med intrasslade "öron", som måste avvecklas länge och smärtsamt för att kunna njuta av sina favoritmusikspår.

Bild
Bild

Liknande hörlurar kan synkronisera med alla enheter med en Bluetooth -modul . Det kan inte bara vara en smartphone, utan också en dator, surfplatta, bärbar dator, netbook och andra liknande enheter. I det här fallet behöver användaren inte vara nära bildskärmar och skärmar av ljudkällor. Det vanligaste utbudet av trådlösa Bluetooth -hörlurar är begränsat till 10 meter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana enheter är mycket bekväm att använda … Även ett litet barn kan räkna ut hur man använder Bluetooth -hörlurar. Om användaren har några frågor kan svaren på dem lätt hittas i bruksanvisningen, som alltid finns i uppsättningen med sådan musikutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Byggkvaliteten på moderna hörlurar med Bluetooth -funktioner är också tilltalande . Enheterna är tillverkade med hög kvalitet, "samvetsgrant". Detta har en gynnsam effekt på deras livslängd och kvaliteten på arbetet i allmänhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna enheter skryter rik funktionalitet … Många av enheterna har många alternativ som är mycket användbara. Vi pratar om den inbyggda mikrofonen, möjligheten att ta emot samtal och många andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Senaste generationens Bluetooth -hörlurar glädjer användarna bra ljudkvalitet … Ljudfiler spelas upp utan onödigt brus eller distorsion, så musikälskare kan njuta av sina favoritlåtar fullt ut.

Bild
Bild

De flesta av dagens tillverkare ägnar stor uppmärksamhet åt externa prestanda för de tillverkade hörlurarna … Det finns många Bluetooth -enheter till salu idag som ser snygga och moderna ut. Produkterna tillverkas i en mängd olika färger - från vitt eller svart till rött eller surgrönt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bluetooth -hörlurar kan fungera offline eftersom de har ett eget batteri. Många enheter är konstruerade för långsiktig drift utan laddning. Till salu kan du också hitta sådana modeller som körs på batterier. De skiljer sig också åt när det gäller driftstid. Detta är ett av kriterierna som du bör vara uppmärksam på när du väljer den optimala hörlursmodellen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många av dagens tillverkare producerar trådlösa hörlurar som känns inte när de bär . Du kan spendera en hel dag i sådana enheter utan att uppleva obehag eller obehag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kostnaden för sådana enheter varierar . Många användare tror felaktigt att trådlösa Bluetooth -hörlurar är väldigt dyra, men i verkligheten är de inte det.

Till salu kan du hitta exemplar av ganska hög kvalitet till ett rimligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Av allt ovanstående kan vi dra slutsatsen om praktiska och praktiska användningen av Bluetooth -hörlurar. Det är ett nöje att använda sådana enheter. Men du måste ta hänsyn till och några av de brister som är karakteristiska för dem.

Om dina enheter har ett inbyggt batteri måste du övervaka laddningsnivån . Alla modeller är inte konstruerade för långsiktig autonom drift. Många enheter kan bara fungera en kort tid utan att ladda.

Bild
Bild

Sådana musikinstrument kan vara lätt att förlora … Ofta uppstår sådana problem när användaren har valt fel öronkuddar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudkvalitet moderna bluetooth -hörlurar är bra och rena, men trådbundna enheter överträffar dem fortfarande. Denna skillnad har märkts av många användare som har båda typerna av musikapparater.

Bild
Bild

Trådlösa hörlurar kan inte kallas reparationsbara … I händelse av störningar med en sådan enhet bör du gå till servicecentret. Det är osannolikt att du kan lösa problemet på egen hand.

Bild
Bild

Vissa enheter har problem vid synkronisering med andra prylar . Detta kan orsaka att signalen tappas eller avbryts.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Bluetooth -hörlurar finns i olika varianter. Denna trådlösa nätverksteknik finns i en mängd olika formfaktorer. Låt oss lära känna dem bättre.

Full storlek … Det här är musikapparater som helt täcker användarens öron. De är praktiska, används oftast när du arbetar vid en dator. Enheter i full storlek är långt ifrån alltid lämpliga för att gå utomhus, eftersom de kännetecknas av för hög ljudisolering, vilket är farligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plug-in . Annars kallas dessa hörlurar för öronproppar eller öronproppar. Sådana anordningar måste sättas in direkt i öronen. Dessa är några av de mest populära enheterna idag, kännetecknas av sin kompakta storlek. De är mycket praktiska att bära överallt med dig, eftersom de passar sömlöst i fickor eller väskor.

Gags är också efterfrågade eftersom de är de bästa sändarna av tal under konversationer med hörlurar.

Bild
Bild
Bild
Bild

I öra . Många användare förvirrar in-ear och in-ear-hörlurar. Skillnaden mellan dessa enheter är att instanser i kanaler sätts in djupare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Över huvudet . Det är inte för ingenting att sådana enheter har fått ett sådant namn. Principen för deras fixering gör det möjligt att fästa på örats yta och pressa enheterna mot det från utsidan. Själva ljudkällan är belägen utanför auricleen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Övervaka . Det här är hörlurar av hög kvalitet. Utåt sett förväxlas de ofta med fullstora, men det här är en annan typ av musikapparat. De används ofta i inspelningsstudior på grund av deras oklanderliga ljudkvalitet. De täcker helt användarens öra och är utrustade med ett stort och bekvämt pannband. Vanligtvis är bildskärmsenheter tunga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många fler varianter av hörlurar som kan vara utrustad med bluetooth -funktion … Det kan till exempel vara modeller som fungerar med minneskort eller skapa ett set med ett speciellt armband (Lemfo M1) . Fällbara enheter är populära, vilket är mycket bekvämt att använda.

Varje konsument kan välja den perfekta musikenheten med rätt uppsättning funktioner för sig själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Utbudet av moderna Bluetooth -hörlurar är stort. Trådlösa musikenheter finns i en mängd olika utföranden. Låt oss ta en titt på toppen av enheter av bästa kvalitet av olika slag.

Full storlek

Många användare föredrar de bekväma Bluetooth-hörlurarna i full storlek. Det här är praktiska apparater med stora skålar . De verkar skrymmande, men de visar sig vara ganska kompakta under transporten. Låt oss ta en titt på några av de populära exemplen.

Sennheiser HD 4.50 BTNC

Dessa är fällbara enheter i full storlek. Utrustad med inbyggd mikrofon . De har ett bekvämt och mjukt pannband. De har bra ljud, attraktiv designprestanda. APTX tillhandahålls . Modellen har mjuka och trevliga öronkuddar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall Monitor Bluetooth

Vikbar enhet med mikrofon … Fälgen av hög kvalitet är tillverkad av praktiskt ekoläder. Den yttre halvan av skålarna härmar läder, men är faktiskt gjord av plast. Detta är en bra lösning för att lyssna på musik. Utrustningen kan fungera autonomt i upp till 30 timmar.

Laddningen sker mycket snabbt - det tar vanligtvis ungefär en timme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bluedo T2

Dessa är högkvalitativa bildskärmar med ett böjt huvudband. Skålarna ställs i en vinkel snarare än parallellt med pannbandet. Enheten utmärks av möjligheten röstinmatning av information . Det är möjligt att ansluta en kabel på 3, 5 mm. Hörlurarna kan fungera med ett USB -minne och spela musik inspelad på den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Över huvudet

Utbudet av trådlösa on-ear-hörlurar idag är rikt på olika modeller. Köpare kan själva välja både chica och dyra, och högkvalitativa budgetalternativ . Låt oss titta närmare på några av de efterfrågade exemplaren.

JBL T450BT

Pålitliga enheter av hög kvalitet. De är stora i storlek, men kan vikas . Skålarnas form är perfekt rund. Pannbandet är inte plant, men med en liten böjning. Produkten kännetecknas av motståndskraft mot mekaniska skador och repor eftersom den har en matt yta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marshall Mid Bluetooth

Vacker modell av hörlurar på örat med stora öronkuddar . Produkten är i en praktisk lädermantel. Plasten är tillverkad stiliserad under huden. Skålarna är inte runda utan fyrkantiga. Om så önskas kan designen vara enkelt och snabbt att vika , för att göra den mer kompakt.

Bild
Bild

Sony MDR ZX330bt

Det japanska märket erbjuder högkvalitativa Bluetooth-hörlurar med oklanderlig ljudkvalitet. Produkterna är högljudda, mycket bekväma, har en högkvalitativ mikrofon, kopplas snabbt och enkelt till en smartphone. Möjlighet till röstuppringning finns, det finns också en NFC -funktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plug-in

Öronproppar har erövrat marknaden länge. Sådana musikapparater produceras av många välkända märken. De är praktiska med sin lilla storlek, så de kan bäras överallt med dig. Låt oss ta en titt på några av de populära modellerna av in-ear Bluetooth-hörlurar.

Apple AirPods 2

Några av de mest populära trådlösa hörlurar från ett världsberömt märke … Perfekt för synkronisering med iPhone. Säljs i ett specialfodral, som också fungerar som en laddare. Hörlurarna ger ut väldigt mycket bra ljudkvalitet . De kan snabbt och enkelt anslutas till en mobiltelefon, och röststyrning finns.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plantronics Blackbeat Fit

En utmärkt modell för älskare av en aktiv livsstil och sportaktiviteter. Hörlurarna är utrustade med en bekväm occipital båge … Designad speciellt för idrottare. Tekniken hålls säkert i öronen, även om personen springer.

Öronpropparnas design är mycket flexibel, vikbar, så du behöver inte oroa dig för bågen.

Bild
Bild

RHA TrueConnect

Vattentäta in-ear-hörlurar avsedda för idrottare … Utrustad med mjuka öronkuddar i silikon. Inkluderar ett fodral som spelas samtidigt rollen som en kvalitetsladdare … Produkterna ger bra ljud, är tillverkade av pålitliga och praktiska material. De är jättebra i öronen.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG HBS-500

En populär plug-in-modell av Bluetooth-hörlurar från ett välkänt märke. Enheten erbjuds till ett rimligt pris. Det finns en röstuppringningsfunktion . Enheten styrs mekaniskt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vakuum

En annan kategori av populära hörlurar som är avundsvärda. Bland sådana modeller hittar du inte bara dyra, utan också billiga enheter av utmärkt kvalitet. Låt oss titta närmare på några av de populära alternativen.

QCY T1C

En musikapparat med ett rikt paket. Enheten har en lång batteritid. Det är lätt och ger bra ljud. Synkroniseras enkelt med andra enheter tack vare den senaste versionen av Bluetooth 5.0 . Enheten behagar lagom pris och utmärkt byggkvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sennheiser momentum True Wirelless

Högkvalitativt multifunktionellt headset vakuumtyp . Den är kompakt i storlek, visar bra stereoljud. Har skydd mot fukt. Hörlurar är karakteristiska högsta byggkvalitet … En brushopp -funktion finns. Produkten kännetecknas av en mycket bekväm passform.

Bild
Bild
Bild
Bild

Meizu pop

Trådlös hörlurar av hög kvalitet. Är en vattentät . Den sitter säkert och mycket bekvämt i örat på grund av sin genomtänkta design. Den har en attraktiv modern design. Fallet innehåller laddningsnivåindikering.

Bild
Bild

AirOn AirTune

Dessa är de flesta miniatyr bluetooth hörlurar , som sätts in i örat på ett sådant sätt att endast små cirklar förblir synliga. Enheten tillhandahåller bra mikrofon … I satsen ingår utbytbara öronkuddar … Hörlurarna är bekväma och lätta, kompletterade med ett kompakt fodral.

Bild
Bild

Armeringsjärn

Tänk på vilka modeller av armaturhörlurar som är populära bland moderna köpare.

Mifo o5

Trådlösa hörlurar av hög kvalitet med mikrofon . Visa utmärkt spårkvalitet. Anslut snabbt till andra enheter utan att tappa signal.

De sitter mycket bekvämt i öronen utan att orsaka obehag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Earin M-1 Trådlös

En annan populär trådlös modell. Har en bra förstärkande emitter , på grund av vilket ljudet på enheten är rent, klart och rikt. Byggkvaliteten på den musikaliska enheten är också tilltalande.

Bild
Bild

Westone W10 + Bluetooth -kabel

En populär trådlös hörlur bland idrottare . Enheten är mycket bekväm och bekväm, den tilltalar med utmärkt ljud. Hörlurar De har en säker passform, skyddas från fuktens skadliga effekter och har en bra isoleringsnivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brusreducering

Högkvalitativa trådlösa hörlurar, som inkluderar aktiv brusreducering , låt musikälskare njuta av sina favoritspår ordentligt, eftersom de inte behöver distraheras av yttre omgivande ljud och ljud. Tänk på funktionerna i några av de populära modellerna i denna kategori.

Bose Quietcomfort 35

Hörlurar av hög kvalitet typ i full storlek . De är stora i storlek. Tillverkad av hållbart och praktiskt stål. Utrustad med trevlig mjuka öronkuddar . Du kan enkelt styra volymnivån, snabbt ansluta enheten till din telefon eller andra enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beats Studio 3

Top-of-the-line slutna hörlurar med en estetisk matt finish. Utrustad med inbyggda lysdioder och högkvalitativt batteri som kan debiteras på mycket kort tid. Musikapparater har en mycket vacker och modern design, lämplig för sportaktiviteter. De har ett rikt paketpaket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bowers och wilkins px

Trendiga hörlurar som skiljer sig åt original designprestanda . Utrustad med ett böjt huvudband, trimmat med kvalitetsmaterial. Skålarna har en halvcirkelformad struktur och kompletteras också med vävda ränder. Cool och ovanlig modell skryter högkvalitativt ljud, ansluter snabbt till andra prylar.

Bild
Bild

Sennheiser RS 195

En modell i full storlek från ett välkänt märke. Skryter utmärkt utförande . Ger bra ljud, sitter bekvämt på användaren utan att orsaka besvär.

Satsen innehåller en låda för att bära enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Öppen typ

Många tillverkare producerar högkvalitativa och bekväma Bluetooth-hörlurar med öppen typ. Sådana enheter är kända inte bara för sitt underbara ljud, utan också mycket praktiska mönster . Låt oss ta en titt på några av de populära enheterna i denna kategori.

Koss porta pro

Trådlös modell i full storlek öppen typ . Enheten sitter bra på lyssnaren och behagar klart, detaljerat ljud , fri från störningar och främmande buller. Setet med hörlurar har en praktisk låda. Produkten kan återge ljud i ett brett frekvensområde.

Bild
Bild

Harman kardon soho

Det välkända varumärket erbjuder konsumenter endast högkvalitativ musikutrustning. Harman kardon soho - det här är en utmärkt modell, som kännetecknas av en elegant modern design, som hålls på ett lakoniskt sätt. Det kan verka som om öronkuddarna är gjorda av plast, men så är det inte - både invändigt och utvändigt är de klädda i eko -läder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Apple AirPods

Den dynamiska stereohörlursmodellen är en av de mest populära i världen . Ger ett klart, lysande ljud som många musikälskare älskar. Skilja sig tillförlitlig design, snabbt ansluta till telefonen, sitter bra på användaren.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Fundera på vad du ska tänka på när du väljer de bästa Bluetooth -hörlurarna

  • Syftet med köpet . Bestäm för vilka ändamål och i vilken miljö du ska använda den. Olika enheter är lämpliga för olika uppgifter. Till exempel, för en studio är det bättre att köpa en bildskärmsmodell och för sport - en vattentät enhet.
  • Specifikationer . Var uppmärksam på frekvensområdet, utrustningsbatteriets kvaliteter, liksom dess ytterligare funktioner. Hitta hörlurar som passar dig i alla avseenden. Betala inte för mycket för alternativ som du aldrig behöver.
  • Design . Hitta den modell som passar dig bäst. Vacker teknik kommer att göra dig roligare att använda.
  • Kontrollerar tekniken . Kontrollera att enheten fungerar som den ska i butiken eller under hemtestning (vanligtvis ges den 2 veckor). Kontrollera din enhet noggrant innan du betalar. Hörlurar ska inte ha de minsta defekterna eller skadorna, lösa delar.
  • Tillverkare . Köp uteslutande trådlösa hörlurar om du vill ha högkvalitativ teknik som kommer att tjäna dig i många år.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du bör bara köpa Bluetooth -hörlurar från pålitliga butiker som säljer hushållsapparater eller musikutrustning.

Det rekommenderas inte att ta sådana saker från marknaden eller från tvivelaktiga butiker . På sådana platser riskerar du att köpa en originalprodukt, som vid fel inte kommer att ändras eller återbetalas till dig.

Hur man använder?

Låt oss ta en titt på några allmänna regler för användning av Bluetooth -hörlurar

  1. Enheten kan enkelt anslutas till andra enheter. På det senare måste du aktivera Bluetooth. Om det här är en TV som inte har ett sådant inbyggt alternativ kan du använda en Bluetooth-adapter som sitter i motsvarande kontakt på TV-utrustningen.
  2. På hörlurarna måste du hitta multifunktionsknappen och hålla den intryckt tills ljussensorn tänds. På ljudkällor, starta en sökning efter nya enheter via Bluetooth, hitta modellen för dina hörlurar där.
  3. Välj sedan den hittade signalen. Anslut enheter. Åtkomstkoden kan vara annorlunda (vanligtvis "0000" - alla värden anges i instruktionerna för hörlurarna).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Därefter synkroniseras tekniken och du kan spela dina favoritspår eller använda enheter för konversation.

Laddare dessa hörlurar utförs med en speciell USB -kabel, som ingår i satsen. Efter köpet är det lämpligt att omedelbart ladda ur musikenheten och sedan ta till laddning … Sådana cykler bör utföras från 2 till 3.

När hörlurarna är fulladdade kommer laddningsfodralet att signalera detta med indikator ljus . Allt beror på den specifika enhetsmodellen, men oftast slutar lampan att blinka i det här fallet. Därefter måste hörlurarna tas försiktigt ur lådan genom att dra upp dem något.

Bild
Bild

Kraften hos den inbyggda förstärkaren för musikenheter kan justeras med knapparna märkta "+" och "-". På de flesta enheter är det samma tangenter som är ansvariga för att spola tillbaka musikspår till nästa eller föregående.

Att använda de granskade hörlurarna är väldigt enkelt, men köpare rekommenderas fortfarande innan de börjar arbeta med dem. Läs instruktionerna manuell. Bara här kommer du att lära dig om alla funktioner i att använda sådana musikapparater och kan enkelt konfigurera dem vid behov.

Rekommenderad: