Billiga Dammsugare: Bra Billiga Modeller För Hemmet, Betyg Av Högsta Kvalitet Budgetdammsugare

Innehållsförteckning:

Video: Billiga Dammsugare: Bra Billiga Modeller För Hemmet, Betyg Av Högsta Kvalitet Budgetdammsugare

Video: Billiga Dammsugare: Bra Billiga Modeller För Hemmet, Betyg Av Högsta Kvalitet Budgetdammsugare
Video: DON'T BUY CHEAP VACUUM CLEANERS - TWO REASONS 2024, April
Billiga Dammsugare: Bra Billiga Modeller För Hemmet, Betyg Av Högsta Kvalitet Budgetdammsugare
Billiga Dammsugare: Bra Billiga Modeller För Hemmet, Betyg Av Högsta Kvalitet Budgetdammsugare
Anonim

Varje kvinna med rysningar i hjärtat minns de gånger då städning av huset måste göras manuellt. Att damma hyllorna och ordna saker på sina ställen är inte så svårt, men att sopa och torka golv i hela lägenheten var en allvarlig utmaning. Så snart dammsugare dök upp till försäljning började de snappas upp av flera modeller i ena handen. Den främsta utvecklingen av de presenterade hushållsapparaterna blev av med damm och smuts från släta och fluffiga typer av ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter ett tag har dammsugare genomgått en ganska seriös modernisering och nu kan de inte bara suga in skräp utan också kunna tvätta golv, ta bort djurhår, rengöra stoppade möbler och till och med befukta luften. Nyproducerade robotdammsugare har vunnit enorm popularitet under de senaste åren. Tack vare dem behöver du inte längre städa hela tiden. Själva, efter att ha hittat någon kontaminering, tar de bort den. Men tyvärr har inte alla familjer råd med denna typ av hushållsapparater.

Därför är allmänhetens särskilda uppmärksamhet också inriktad på vanliga dammsugare med ett stort antal åtgärder. Bland det stora utbudet av sugaggregat kan alla välja en lämplig modifiering av enheten till ett överkomligt pris, så att minsta mängd varor uppfyller kvalitetsstandarder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Primära modeller av dammsugare av framstående märken har bara bevisat sig från den bästa sidan. De var gjorda av slitstarkt material med standardfunktioner för att ta bort smuts och damm från golvbeläggningar. Tack vare noggrann användning har enheterna tjänat ganska länge. Och i vissa hus har de fortfarande en särskild betydelse bland hushållsapparater. I de primära modellerna var ingen ens intresserad av deras interna tekniska utrustning. Och dammsugare tillverkades huvudsakligen med en avtagbar påse.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag finns det en viss variation i denna fråga, men de grundläggande kraven för utrustning har förblivit desamma - att bli av med damm och utföra våt rengöring:

Säck . Denna enhet har utformats för kemtvätt av olika typer av ytor. Enhetens design är utrustad med en tygpåse. Frekvensen för underhåll av enheten beror helt på dammbehållarens totala volym. För jämförelse: en treliters papperskorg är tillräcklig för att rengöra en gång i månaden, förutsatt att rengöringen görs två gånger i veckan och rengöringsområdet är 50 rutor. Bland annat har påsmodeller av dammsugare i stor utsträckning nytta av luftrening.

Bild
Bild
Bild
Bild

Påslös . Förutom väskbror, utvecklades den uteslutande för kemtvätt. Dammbehållaren är tillverkad av plast. Ju högre föroreningsnivå dammuppsamlaren har, desto mindre effekt blir det vid själva dammsugaren. Dessa modeller av hushållsapparater bör endast köpas om det är möjligt att rengöra enheten från ansamlat skräp efter varje rengöring.

Bild
Bild
Bild
Bild

Cyklonisk . Den presenterade typen av sugaggregat framträdde något senare än väskmodeller. Enhetens huvudsakliga arbetselement är en plastkammare som tjänar till att innehålla det insugna dammet. Tack vare utvecklarnas exakta beräkningar leder dammsugarens centrifugalkraft partiklar av damm och skräp till dammbehållarens botten och fyller den gradvis. Det bör noteras att sugkraften inte påverkas på något sätt av avfallsbehållarens fyllningsnivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tvättning … Denna sort används främst för rengöring av stora hus. Tvättenheter har ett stort antal funktioner. De låter dig samla skräp, tvätta golv, rengöra mattor med alla typer av högar, samt rengöra möbler och tvätta fönster. Tvättdammsugaren har en dammsamlare av anständig storlek, som presenteras i form av en plastbehållare. Den uppsamlade smutsen och dammet avlägsnas omedelbart efter rengöring tillsammans med spillvätskan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Robotdammsugare . De beskrivna modellerna avlägsnar en person helt och hållet från att rengöra golvbeläggningar. Enheterna själva rengör ytorna med hjälp av inbyggd intelligens. Det ställer också in borstarnas riktning, på grund av vilket skräpet faller direkt in i suggapet. Sopbehållaren är inte särskilt stor, men den kan enkelt tas bort och rengöras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Efter att ha läst i detalj och förstått vilka typer av dammsugare som erbjuds av tillverkare kan du uppmärksamma en översikt över billiga modeller som är utformade för rengöring av en lägenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med vattenfilter

Tredje platsen intas av modellen Shivaki SVS 1748 . I allmänhet är produkterna från denna tillverkare inte mycket efterfrågade, även om den presenterade modifieringen faktiskt anses vara mycket intressant. Dess konfiguration erbjuder den högsta sugkraften och den lägsta ljudnivån. Glada ägare noterar högkvalitativ montering av enheten och de tillbehör som används. Och kostnaden för denna enhet är överkomlig för varje familj. De främsta fördelarna med denna modell är möjligheten att justera strömmen och automatisk återspolning av nätsladden. Den enda nackdelen är att det är ganska svårt att hitta ett ersättningsfilter för denna enhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

På andra plats är Vitek VT-1833 . Denna modell presenteras i kompakt storlek och kan fritt placeras var som helst i lägenheten. När det gäller viktförhållande är enheten lätt, även små barn kan använda den. De främsta fördelarna med enheten är fotbrytaren på startknappen, närvaron av en filtrering och rengöring i fem steg, samt möjligheten till vertikal installation.

Det enda som vissa användare klagar över är den höga ljudnivån under driften av enheten. Men denna nyans är ingalunda ett kriterium för att vägra att köpa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dammsugare kommer först Zelmer ZVS752ST . denna enhet är idealisk för sin funktionalitet vid rengöring av många typer av ytor. Nöjda ägare betonar att det för allmän rengöring räcker att använda det tredje effektsteget av de fem tillgängliga hastigheterna. Men de säger också att när den femte hastigheten slås på börjar enheten värmas upp. Själva enheten är ganska lätt och kompakt. En viktig fördel med den presenterade dammsugaren är att systemet är utrustat med ett våtrengöringsprogram. Setet innehåller ett tillräckligt antal olika redskap och till och med en turboborste.

Istället för en vattentank kan du lägga en vanlig påse. Inte en enda konsument fann några nackdelar med denna dammsugare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Cyklonisk

Den tredje platsen i betyget ges till dammsugaren Philips FC 8471 . Denna modell har en 1,5 liters behållare. Den presenterade enheten är utformad för att samla skräp och damm. Dess kraft är tillräckligt för att helt rengöra en tvårumslägenhet på kort tid utan att rengöra dammsugaren efter rengöring. Enheten är utrustad med en 6-meters strömkabel, vilket ökar radien för dess drift. De främsta fördelarna är ljus och snygg design, manövrerbarhet och ett speciellt filter i sugsystemet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Andra platsen går till den obestridda världsledaren Samsung, modell VK18M3160 … En rimligt acceptabel varukost präglas av att utrustas med viktiga funktioner. Ur teknisk synvinkel, en hög sugnivå, en oöverträffad design, kvaliteten på materialet som används vid tillverkningen, en två-liters dammuppsamlingsvolym, samt en ny generation Anti-Tangle-turbin, som hindrar ull från att lindning på dammsugarens filtreringssystem, övervägs. Den enda nackdelen är det lilla antalet bilagor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Första platsen går till modellen LG VK76A09NTCR . I denna enhet tillämpades den senaste tekniken för att pressa skräp i en dammuppsamlare. Enkelt uttryckt samlas den smutsiga smutsen upp i små briketter, på grund av vilken processen att rengöra behållaren förenklas flera gånger. Den största fördelen är stålteleskopröret och hög sugeffekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Säck

Bland modellerna med en väskdammsugare intar enheten tredje plats Arnica Supergek Turbo . Enkel och kompakt enhet för daglig rengöring. Dammsugaren är tillverkad i upprätt läge, har en liten storlek och vikt, vilket gör att den kan placeras på den mest avskilda platsen. Fördelen med denna enhet är den återanvändbara sopsäcken. Det sköljer lätt under rinnande vatten under rengöring. Dessutom kommer enheten med en extra papperspåse.

Enligt nöjda ägare är enheten idealisk för rengöring av spridda skräp, som smulor eller husdjurshår.

Bild
Bild
Bild
Bild

En kraftfull dammsugare finns på det andra steget på piedestalen Bosch BGL35MOV14 . Den presenterade enheten klarar perfekt allmän rengöring i stora hus och lägenheter. Och allt tack vare den höga sugkraften. Nätsladden sträcker sig 10 meter och ökar därmed området som ska behandlas. Manövrerbarhet gör att maskinen kan svänga fritt på alla golvytor. En viktig fördel med enheten är dess enkla användning, som även ett barn kan förstå. Dessutom är denna modell utrustad med en indikator för dammbehållare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen kommer först Samsung SC5251 . Enhetens sugkraft är 410 aerowatt. Modellen är liten i storlek, den kan döljas i ett sängbord eller bakom en garderob. I modellens utformning finns ett fint filter, vars funktion nästan är ohörbar. Satsen innehåller också en turboborste och en slang. Enheten kan roteras 360 °. Det är mycket viktigt att notera det ljusa och sofistikerade utseendet. Modellens design är designad med en antydan till retro. En mängd olika färger gör att dammsugaren framgångsrikt passar in i det inre av alla rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla modellerna som presenteras ovan har ideala tekniska egenskaper och är ganska billiga enheter.

Valbara kriterier

När man kommer in i hushållsapparater börjar alla människors ögon springa upp. Ljusa produkter på läktarna lockar fortfarande och lockar konsumenternas ögon, på grund av vilken en person helt enkelt går vilse och i de flesta fall förvärvar utrustning som inte uppfyller hans behov.

Bild
Bild

Det är därför man bör gå till sådana köp med en viss plan, som kommer att ta hänsyn till de viktigaste funktionerna i den nödvändiga enheten, i det här fallet en dammsugare

  • Det är nödvändigt att bestämma vilken typ av rengöring enheten är avsedd för - torr eller våt. Baserat på dessa kriterier kommer det att vara möjligt att bestämma vilken typ av dammsugare som krävs - påse eller behållare.
  • När du ser den billigaste modellen i fönstret ska du inte omedelbart ta tag i den och springa till kassan. Tyvärr skiljer sig de mest budgetmodellerna inte åt i positiva egenskaper när det gäller luftrening.
  • Ganska ofta köper köparen utrustningen av ett välkänt varumärke. Det är därför du bör bestämma i förväg om vilket märke som krävs.
  • Moderna modeller av dammsugare har extra utrustning. Men de kinesiska motsvarigheterna kan inte skryta med sådan utrustning. Till exempel är det nästan omöjligt att hitta reservdelar till dem.
  • Enhetens kraft påverkar helt och fullt kvaliteten på rengöringsprestandan. Denna egenskap beror på enhetens kostnad.
  • Dammsugarens volym beror helt och hållet på effekt och konstruktionsegenskaper hos den aktuella modellen. Därför bör du, när du väljer, kontrollera ljudnivån för enheten med säljaren.
Bild
Bild

Moderna köpare, innan du köper en viss hushållsapparat, studerar du detaljerad information om det och bekantar dig med ägarnas recensioner.

Tyvärr kan du inte uppmärksamma den annonserade produkten. Mycket ofta uppfyller denna teknik inte konsumentens krav. Och att lägga pengar på att köpa en dyr men lågkvalitativ enhet är irrationellt.

Bild
Bild

Hittills är modellerna av dammsugare som erbjuds av tillverkare idealiska för rengöring av en lägenhet och drift i ett privat hus. Det finns ingen anledning att köpa den mest avancerade och modifierade modellen. Om du bestämmer dig för huvudfunktionerna och viktiga kriterier kan du välja den nödvändiga enheten även bland budgetserierna.

Det första som fångar dig när du väljer en viss modell av hushållsapparater är utseendet. Utbudet av dammsugare är ganska stort. Även bland intresserade budgetmodeller kan olika varianter av dammsugare presenteras. Det viktigaste är att bestämma var enheten ska placeras, mäta utrymmet som är tilldelat för det och, baserat på dessa data, välja en modell efter storlek . Vi får inte glömma enhetens utseende. Hemmafruar föredrar ganska ofta att teknikens färgschema som helhet matchar inredningen i lägenheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dammsugare har två effektvärden. Den första är den förbrukade kraft som anges på den köpta enhetens kropp och den andra är sugkraften. Energiförbrukningssiffran är inte huvudindikatorn. Man bör vara uppmärksam på sugkraften, som anges i aero watt och föreskrivs i enhetens pass. För släta ytor som laminat, linoleum eller parkettgolv är dammsugare alternativ upp till 300 AW idealiska. Men om husdjur bor i huset, från vilket det finns mycket ull, bör enhetens kraft överstiga denna indikator. Filtreringssystemet har en enorm inverkan på rengöringskvaliteten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dess design bör vara åtminstone med en trestegsmekanism. Dessa är dammsamlare, motorfilter och avgasfilter. Vissa kända tillverkare kompletterar detta system med de senaste filtren och ökar därmed kostnaden för enheten. Det har bevisats av många konsumenter att det är tillräckligt att använda Hera -filtret. Det har förmågan att fånga inte bara dammpartiklar och bakterier, utan också krukväxtpollen, vilket är mycket viktigt för allergiker. Av detta följer att dess effektivitet på den maximala skalan är 99 poäng.

Många modeller av dammsugare har ytterligare funktioner. Till exempel:

  • överspänningsskydd;
  • avstängningsindikator;
  • dammbehållares volymindikator;
  • gummibaserade stötfångare;
  • kontrollens placering på handtaget;
  • automatisk återspolning av sladden.
Bild
Bild

Det är inte svårt att välja en högkvalitativ och pålitlig dammsugare till ett lågt pris, det viktigaste är att inte glömma att uppmärksamma dess egenskaper.

Vad behöver du inte betala för mycket för?

Innan du köper en dammsugare bör du bestämma dig för dess huvudfunktioner och parametrar. Det är inte nödvändigt att han utför ett komplett utbud av arbeten, eftersom inte alla kommer att anförtro att tvätta fönster eller rengöra kläder till en dammsugare. Naturligtvis kan du komplettera den nödvändiga funktionslistan något med ytterligare utrustning, men allt beror på mänskliga behov. Till exempel, om torget i området som ska rengöras är litet och det inte finns några husdjur, kan du använda enheter avsedda för kemtvätt, vars effekt når maximalt 300 aerowatt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Säljkonsulter erbjuder ofta att köpa en dammsugare med ett vattenfilter, vilket förklarar detta genom att luften renas när enheten är i drift. Den erbjudna funktionen är lämplig för allergiker och personer med astma. När det gäller de annonserade produkterna ska du inte skynda dig till affären när du ser en stor och ljus skylt. Priset på den annonserade utrustningen är ofta för dyrt. Och allt på grund av den höga konsumenternas efterfrågan. Det räcker med att förtydliga enhetens funktionalitet och hitta dess analoga med samma egenskaper, men under ett annat märke. För att inte betala för mycket för den utrustning du är intresserad av är det tillräckligt att i förväg bestämma de nödvändiga funktionerna.

Rekommenderad: