Hoods Best: Kök Inbyggda Modeller, Instruktioner För Användning Av Mönster För Köket, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Hoods Best: Kök Inbyggda Modeller, Instruktioner För Användning Av Mönster För Köket, Recensioner

Video: Hoods Best: Kök Inbyggda Modeller, Instruktioner För Användning Av Mönster För Köket, Recensioner
Video: Hur gör snickaren - Montering av köksbänk och diskho 2024, April
Hoods Best: Kök Inbyggda Modeller, Instruktioner För Användning Av Mönster För Köket, Recensioner
Hoods Best: Kök Inbyggda Modeller, Instruktioner För Användning Av Mönster För Köket, Recensioner
Anonim

Idag erbjuder marknaden för hushållsapparater och olika produkter för köket ett ganska brett urval av kåpor, och det kommer inte att vara svårt att välja en modell som uppfyller alla krav - du behöver bara gå igenom flera butiker. Men om du behöver köpa en produkt som regelbundet kommer att fungera i många år, är det bästa valet produkter från välkända, välrenommerade tillverkare. Bland sina prissegment utmärker sig extraktionsutrustningen som tillverkas av det bästa företaget.

Ett kännetecken för kåporna från denna tillverkare är att denna teknik framgångsrikt kombinerar imponerande tekniska egenskaper och prestanda. Av denna anledning kommer nästan varje kåpa från detta företag inte bara att komplettera kökets funktionalitet, utan också effektivt betona dess stilegenskaper. Det är också viktigt att detta företag producerar utrustning inom budgetprissegmentet - sådana kåpor är mer än överkomliga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Märkeshistoria

Best är en italiensk tekniktillverkare som började producera huvar i slutet av åttiotalet av förra seklet. För närvarande är kåporna för detta märke efterfrågade över hela världen på grund av deras imponerande design och låga ljudnivå. Dessutom, jämfört med andra tillverkare av liknande enheter, tillverkar detta företag enheter med en design som kan passa in i nästan alla miljöer.

Två år efter öppnandet köpte företaget en liten fabrik som heter Electromec, som specialiserat sig på tillverkning av motorer av hög kvalitet. För närvarande används de inte bara i bästa kåpor - de köps också av många andra kända tillverkare i Västeuropa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I början av nittiotalet av förra seklet började företaget aktivt utforska nya marknader, särskilt den amerikanska, vilket blev möjligt efter att ha anslutit sig till Nortek -koncernen. Idag finns detta företags representationskontor inte bara i städerna i Västeuropa och i staterna, utan också i Ryska federationen, Kanada, Australien och många andra länder. Efterfrågan på produkter från detta märke förklaras inte minst av det faktum att det ständigt introducerar innovativ teknik i produktionen, till exempel autonoma styrsystem via en speciell sensor, ett effektivt bullerisoleringssystem och speciella högkvalitativa omkretsfilter.

Redan i början av nittiotalet lanserade Best produktionen av dekorativa huvar , vars design är gjord i enlighet med de nuvarande trenderna i utformningen av köksinredningar. Idag, i sortimentet av denna tillverkare, kan du hitta ett stort antal sådana modeller, på grund av vilka du enkelt kan dekorera ditt kök med högkvalitativ avgasutrustning. På ett år producerar företaget mer än två miljoner huvar och ännu fler motorer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Köksluvor som produceras under varumärket Best kännetecknas av deras extremt höga prestanda, på grund av vilka de effektivt visar sig även i stora lägenheter - de kan användas även i studiolägenheter där det finns ett mycket stort kontaminationsområde. Denna teknik kan rena luften mycket snabbt, samt eliminera lukten från rummet som sprids under tillagningen.

Nästan alla huvar i detta företags sortiment kan delas in i två kategorier beroende på deras design . Dessa är Best Living -serien och Best Platinum -serien av avgasteknik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bästa levande

Best Living -kåporna är moderna köksmaskiner av alla slag som finns idag. Dessa är inbyggda och väggmonterade modeller, teleskopiska och platta huvar, hörnanordningar och ö-enheter. Från början av detta företags arbete kommer alla nya enheter med utökad funktionalitet och snygg design ständigt in i detta modellutbud.

Funktionaliteten i denna serie av huvar inkluderar effektiva omkretsfilter , fjärrkontrollens driftsätt och cykliskt läge, timer för automatisk avstängning och armaturer baserade på lysdioder. Sådana huvar kan fungera i två lägen: borttagning och återcirkulation, vilket gör denna teknik så effektiv som möjligt. Det är också värt att nämna en så stor fördel med denna linje som en spektakulär design, gjord i enlighet med alla nuvarande trender.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bästa platina

Bland det bästa platinasortimentet hittar du både inbyggda och väggmonterade modeller, samt tak- och hörnhuvar. I tekniken för detta modellintervall ligger huvudvikten på minimalism, vilket betonas av avsiktligt enkla former, samma enkla manövrering, låg ljudnivå och lugna färger i designen.

Avgasutrustningen i Best Platinum -serien har också ett antal andra fördelar, inklusive:

  • möjligheten att använda utrustning med komfort tack vare ett högkvalitativt ljudisoleringssystem;
  • möjligheten att styra huven med hjälp av en sensor på avstånd, vilket öppnar möjligheter för automatiserat arbete;
  • luftreningssystem med hög effekt som inte överhettas eller går sönder;
  • kompakt storlek och olika former, så att du kan välja huven helt efter dina behov;
  • flera priskategorier från prisvärda till professionella enheter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dyra huvar som produceras under varumärket Best kännetecknas av högsta kvalitet och prestanda bland analoger på marknaden. För små eller medelstora lokaler, där det inte finns behov av intensiv rengöring och konstant cirkulation av luftmassor, räcker det dock med en enhet i det lägre eller mellersta prissegmentet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kontrollsystem

Det finns en mängd olika kontrolllägen i spiskåporna hos denna tillverkare. Marknadsförare säger att konsumenterna numera köper allt mindre avgasutrustning med kontroller gjorda i form av reglage eller reglage som är placerade längst ner på enheten. Denna situation kan förklaras inte bara med den enkla olägenheten vid användning, utan också långt ifrån det mest eleganta utseendet, eftersom sådana paneler blir smutsiga mycket snabbt.

Å andra sidan är sensorkontroller och kontroller mer användarvänliga .men i vissa fall kan de misslyckas på grund av plötsliga strömstötar. Baserat på allt ovanstående skulle det bästa valet vara enheter där en pseudosensorisk typ av huvkontroll är implementerad - de är inte bara extremt pålitliga och lätta att lära sig, utan täpper också praktiskt taget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Val av effekt

När du köper en fläkt till ditt kök måste du välja inte bara baserat på enkel kontroll, typ av enhet och färgschema. Det är mycket viktigt att välja huven med rätt effekt beroende på storleken på rummet där den ska installeras. Det enklaste sättet att välja rätt köksavgasutrustning är att helt enkelt multiplicera rummets volym med tolv. Som ett resultat får du en ungefärlig strömindikator - det är en sådan huva som du måste köpa enligt instruktionerna.

Om köket ofta lagar produkter som fisk eller kött eller andra ingredienser som släpper ut en betydande mängd fukt under värmebehandling, måste du välja en enhet med ökad produktivitet. Det bästa sortimentet innehåller också sådana enheter, de renar effektivt luften från ånga och eliminerar eventuell lukt, även de mest ihållande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhet

När huven används i ett slutet rum minskar trycket i den oundvikligen. Tryckindikatorn måste utjämnas, vilket uppnås genom tillströmning av luftmassor. Det viktigaste är att källan till den inkommande friska luften inte är en annan avgaspunkt. En sådan punkt kan till exempel vara en brinnande eld, i en lägenhet eller hus kommer det oftast att vara en öppen spis eller en värmare av gastyp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Luftuttag eller återcirkulation?

I de flesta fall är det bästa föredragna läget för Best huva frånluft när det tas bort genom ventilationssystemet in i gruvan. Då kommer fettet att sätta sig på specialdesignade filter, och främmande lukt och onödiga ångor kommer att gå genom ventilationen direkt till gatan. Fettfilter måste rengöras regelbundet, det enklaste sättet att göra detta är med en enkel diskmaskin.

Om det inte är möjligt att använda spiskåpan i avgasläge kan den fungera i recirkulerat luftläge . Med sådant arbete, förutom filter för fett, måste du installera specialfilter på kolbasis. Under recirkulationsprocessen kommer fettet först att sätta sig på fettfilterelementen och sedan kommer luften in i kolfilterelementet. Rengöring sker där, varefter ren luft kommer in i rummet. I recirkulerat läge är huven ungefär trettio procent mindre effektiv. Men även kolfilter kan inte rengöras, efter ett par månader måste de bytas ut.

Således visar luftutsugningsläget sig mer effektivt, men bästa produktionshuvar fungerar bra i recirkulationsläget. Recensioner tyder på att luften kommer att vara ren även när du använder kolfilter.

Rekommenderad: