Leggings "Trek": Röd Split Femfingrad "Trek Lux" Med Foder För Svetsare, Värmeskyddande Och Andra Leggings

Innehållsförteckning:

Video: Leggings "Trek": Röd Split Femfingrad "Trek Lux" Med Foder För Svetsare, Värmeskyddande Och Andra Leggings

Video: Leggings
Video: Saying goodbye to my forge 2024, April
Leggings "Trek": Röd Split Femfingrad "Trek Lux" Med Foder För Svetsare, Värmeskyddande Och Andra Leggings
Leggings "Trek": Röd Split Femfingrad "Trek Lux" Med Foder För Svetsare, Värmeskyddande Och Andra Leggings
Anonim

Leggings är handskar för svetsning och tungt arbete med speciella egenskaper. Idag finns det många tillverkare av kvalitetshandskar. Ett av dessa märken är Trek -företaget. Konversationen nedan kommer att fokusera på funktionerna i krabba vantarna, de bästa modellerna och urvalskriterier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det säregna med Trek's krabba vantar är i deras egenskaper

  • Skötarna är gjorda av eldfast material som ger skydd mot lågor, gnistor, stänk av het metall.
  • Ett särdrag hos produkten är kvaliteten på skräddarsy. Sömmarnas styrka och enhetlighet, frånvaron av utskjutande trådar och ojämna stygn talar om handskarnas styrka och hållbarhet.
  • Tack vare den vattenavvisande impregneringen förhindrar leggingsna att vätskor och skadliga reagenser tränger in.
  • Vid tillverkning av Trek-handskar används ett slitstarkt material som ger motståndskraft mot punkteringar, skärsår och revor i tyget.
  • Svetshandskar uppfyller kraven i europeiska standarder. Märkets produkter har EN 388 mekanisk skyddstandard och temperaturmotståndet enligt EN 407 standarden.
  • Skillnaden mellan modellerna för svetsaren är närvaron av ett lager av värmeisolering av fleece, som ligger på baksidan av handen
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

En översikt över de bästa modellerna öppnas av isolerade femfingrar leggings "Track KRA 470 " … Delade handskar används för skydd vid metallurgisk industri, industri, svetsning och konstruktion. Fuskpäls fungerar som värmare. Produkter är utrustade med värmeskyddande egenskaper, har styrka och slitstyrka. Svetshandskarna är färdiga i rött.

Sömmar och skär är förstärkta med lavsantråd, vilket förbättrar produktens kvalitet avsevärt.

Bild
Bild

Handskar för svetsaren "Track Lux KRA 469 ". En annan typ av femfingrade handskar ger pålitligt skydd under svetsning. Modellen är mycket populär på grund av materialets styrka och extra bomullsfoder. Vid tillverkning av handskar används en splittring, som har en hög slitstyrka. Delade läderhandskar förhindrar exponering för heta metalldroppar och gnistor. Det slitstarka materialet förhindrar också bildandet av snitt, revor och punkteringar.

Bild
Bild

Track Extra 6710 vantar . Handskarna är utrustade med ett värmeisoleringsfoder och en förlängd manschett. Tillverkningsmaterial - delat, 1, 3 mm tjockt. Vanten är 35 cm lång, vilket är ett extra säkerhetselement under svetsning. Handskar tål kontakt med heta ytor upp till +400 C.

Bild
Bild

Modell "Track Frost 6750 ". Isolerade leggings med fuskpälsfoder skyddar mot låga temperaturer och mekaniska skador. Långsträckta vantar är gjorda av delat läder. Produktens längd är 41 cm. Handskarna sitter perfekt på handen och hindrar inte luftpassage. Materialet är också impregnerat med en antibakteriell komposition, vilket ökar hygien vid användning.

En del av handflatan är förstärkt med en extra kudde som ökar produktens hållfasthet.

Bild
Bild

Spår 12 Plus vantar . Split femfingrade produkter har en duk och fleecefoder. Material - homogen klyvning, målad och polerad. Handskens sömmar har svarta läderinsatser. Produkter ger skydd under svetsning och metallbearbetning. Närvaron av isolering innebär användning av handskar på vintern.

Bild
Bild

Handskar "Track Frost 42058 " speciellt utformad för arbete under kalla förhållanden. Isoleringen är tillverkad av fuskpäls av hög kvalitet. Produkter skyddar på ett tillförlitligt sätt mot skador, punkteringar, brännskador och exponering för reagenser. Det höghållfasta materialet förhindrar nötning, och den antibakteriella impregneringen förhindrar penetrering av skadliga bakterier. Fri luft ger fri ventilation av handflatorna. Vanten är 35 cm lång.

Bild
Bild

" Track Extra Long 6760 ". Handskemodellen uppfyller helt kvalitetsstandarderna. Produktionen använder delat läder och bomullsmaterial. Pålitligt skydd mot nötning, skärsår, punkteringar, kontakt med heta vätskor och ytor. Materialet är impregnerat med en antibakteriell komposition. Det finns en extra förstärkt kudde för extra styrka och hållbarhet.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Många experter rekommenderar att du följer vissa regler när du väljer handskar

  • När du köper måste du prova vantar. Handskar ska inte hindra rörelse av händer och fingrar.
  • Sömmarnas täthet och kvalitet. Lavsan- eller Kevlar -trådar är ansvariga för densiteten och styrkan.
  • För arbete vid låga temperaturer är isolerade handskar att föredra. De kan bäras över vanliga handskar. Samtidigt skapar produkterna fullständig frihet för händer och fingrar.
  • Om byggnadsarbete är planerat är det bättre att välja handskar med en förstärkt kudde på baksidan av handen.
  • Refraktäritet och styrka. Vissa modeller av handskar har en speciell impregnering som skyddar handen från heta vätskor och till och med lågor. Kvalitetsmaterial och förstärkta foder ansvarar för handskarnas hållbarhet.
Bild
Bild
Bild
Bild

För olika uppgifter är det bättre att köpa flera par krags . Vid enkla hushållssysslor används korta leggings. Tungt arbete med hög belastning kräver användning av långa handskar som sträcker sig till armbågen och skyddar venerna och artärerna.

Rekommenderad: