Vattentäta Kläder: Kostymer, Jackor Och Byxor För Vattentätning, Poseidon Och Andra Märken Av Vattentäta Kläder För Arbete I Regn

Innehållsförteckning:

Video: Vattentäta Kläder: Kostymer, Jackor Och Byxor För Vattentätning, Poseidon Och Andra Märken Av Vattentäta Kläder För Arbete I Regn

Video: Vattentäta Kläder: Kostymer, Jackor Och Byxor För Vattentätning, Poseidon Och Andra Märken Av Vattentäta Kläder För Arbete I Regn
Video: mode kläder damkläder underkläder dräkt kostym hyra anpassade kläder kostym stil arbetskläder 2024, Maj
Vattentäta Kläder: Kostymer, Jackor Och Byxor För Vattentätning, Poseidon Och Andra Märken Av Vattentäta Kläder För Arbete I Regn
Vattentäta Kläder: Kostymer, Jackor Och Byxor För Vattentätning, Poseidon Och Andra Märken Av Vattentäta Kläder För Arbete I Regn
Anonim

Utomhusproffs väljer inte väderförhållandena för sitt arbete. De måste utföra sina arbetsuppgifter under olika årstider. Det kan vara en regnig, våt eller snöig dag. Oavsett väderförhållanden måste arbetet utföras, och personen måste utesluta alla slags sjukdomar, därför står inte textilindustrin stilla. Speciellt för sådana behov har hon utvecklat speciella vattentäta kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Generella egenskaper

Vattentät utrustning hjälper till att skydda en anställd eller bara en person från ogynnsamma miljöförhållanden . Bidrar säkert till att utföra sina arbetsuppgifter, eftersom det lämnar kläderna torra. Detta plagg är sytt av vattenavvisande material. Det är populärt bland många yrken som vägtjänst, polis, armé, kemisk industri och många andra. Också efterfrågad bland fiskare och turister.

Sådana kläder skyddar inte bara från fukt, utan förhindrar också kroppen från hypotermi vid låga temperaturer, skyddar mot damm. Många av dessa plagg innehåller reflekterande element som är viktiga i arbetsmiljöer med dålig sikt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Vattentäta kläder består av två undergrupper: vattentäta och vattentäta … Var och en av dessa typer av kläder har sin egen märkning respektive beteckning, VN respektive VU. Vattentäta kläder har en skyddande funktion mot fuktgenomträngning, är gjorda av gummerat material eller vinylläder-T, det kan också vara en av typerna av PVC-film, gummi och annat tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vattentäta kläder motstår delvis vatteninträngning, men har goda tekniska egenskaper … Vid tillverkningen används endast naturliga eller syntetiska tyger, med hydrofob impregnering eller membranfilm. Vattentät regnrockar är de vanligaste i denna serie kläder. De är kvinnor och män och skiljer sig också i längd: långa och korta.

Sådana kläder kan också vara i formen kostym , som består av en jacka, byxor med signalränder, eller så kan det vara en jumpsuit. De skiljer sig alla åt i syfte, tillverkningsmaterial och design. Kan också vara vattentät byxor med foder, förkläden och armband , såväl som hattar . I vattentät jackor det finns en huva.

För att undvika växthuseffekten finns ventilationshål, extra fästelement som skyddar personen mot regn och vind.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa tillverkarna

Ett av de mest populära företagen inom produktion och försäljning av arbetskläder är varumärket Nitex-workwear … Företaget grundades 1996 i Nizjnij Novgorod. Hon specialiserar sig inte bara på tillverkning av vattentäta kläder, utan också syra-alkaliska kläder, kläder för svetsare och metallurger , liksom overall för olika andra tjänstesektorer för vinter och sommar.

Ryska märket "Energy special kläder " arbetar sedan 2005, förser marknaden med arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Hennes sortiment inkluderar vattentäta regnrockar, kostymer och förkläden. Den gula vattentäta kostymen är designad för användning under den varma årstiden. Väger 970 g och har både vattentäta och permeabla egenskaper. Dräkten består av en PVC -jacka och byxor. Det finns en central dragkedja på framsidan, som är täckt med en speciell vindtät remsa på knapparna. Det finns en huva justerbar för att passa den ovala i ansiktet. Längst ner på jackan finns två lappfickor som sys med kardborreslut. Ärmslut är utrustade med ett brett elastiskt band. Tack vare luftväxlingsventilen säkerställs god luftcirkulation, det finns ingen "växthuseffekt ". Det finns ett brett elastiskt bälte i midjan. Dräkten är perfekt för att arbeta i regn, skyddar mot vinden, lämplig för fiskare och svampplockare, liksom turister.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ryska företaget "Cyclone " i mer än 10 år har det varit en tillverkare och leverantör av arbetskläder och skor för hemmamarknaden. Dess sortiment innehåller mer än 4000 produktnamn. De viktigaste riktningarna och linjerna är varor i ekonomiklass, arbetskläder, skyddsskor, skyddshandskar för händer och personligt skydd. Vattentäta kläder inkluderar vattentäta kostymer, regnrockar, förkläden med över ärmar. Regnrock med ökad sikt och skydd mot fukt 2 HANDS PP1HV blå, gjord av nylon och PVC. Designad för att motstå regn, damm och vind, ger ökad synlighet genom användning av signaltyger, bakgrundsmaterial och reflekterande element . Modellen har en huva som fäster i skäggområdet. Den främre kappan fästs med knappar.

Den speciella längden under knäet skyddar kroppen från fukt. Alla fogar och sömmar är tejpade med PVC -tejp. Storlekstabellen består av 4 storlekar, från L till XXXL.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sirius SPB företag grundades 1998 och är en representant för arbetskläder i S: t Petersburg och hela regionen. Alla produkter är av hög kvalitet och tillverkade i våra egna fabriker. I sitt sortiment finns ett stort urval av vattentäta sommar- och vinteroveraller med isolering, medicinska kläder och mycket mer. Vattentät kostym Poseidon WPL designad för män och kvinnor, gjord av blått PVC -regnrockstyg. Består av byxor och en jacka. Jackan har huva med dragsko, dragkedjor framtill och en ventil mot vinden. Det finns två fickor med klaffar i midjan. Manschetter finns på ärmarna. Tygets vattenbeständighet är minst 5000 mm vattenspelare. Tyget är av utmärkt kvalitet, är helt ekologiskt, innehåller inga skadliga ämnen. Sömmar tejpas med specialtejp. Dräkten har vattentätt skydd mot industriell förorening och nötning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

För att kunna välja arbete, vattentäta kläder, måste du veta exakt för vilken säsong du behöver det . Men i alla fall är det bra när kläderna har en huva som är justerbar för att passa ansiktsoval. Alla sömmar på kläder måste förseglas för att förhindra att fukt eller damm tränger in. Kläder måste monteras luftventilfickor eller infogar som hindrar kroppen från att dimma upp. Vinterklädermodeller skyddar mot fukt och har frostskydd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är bra om kläderna finns signalränder som säkerställer din synlighet på natten. Oavsett det främre fästet - en dragkedja eller knappar, måste det nödvändigtvis vara täckt med en speciell stång som skyddar mot att bli blöt och vindinträngning. Ärmslut måste ha avlagringar och sitter tätt mot handen. Overaller kan kombinera en jacka och ett avtagbart foder , som är perfekt att bära på vintern och under demisäsongen.

Rekommenderad: