Fällbara Bord På En Metallram: Modeller Av Metall Och Aluminiumalternativ

Innehållsförteckning:

Video: Fällbara Bord På En Metallram: Modeller Av Metall Och Aluminiumalternativ

Video: Fällbara Bord På En Metallram: Modeller Av Metall Och Aluminiumalternativ
Video: Fantastiskt bord av epoxi! Kombination av epoxi med stenar, trä och metall! 2024, April
Fällbara Bord På En Metallram: Modeller Av Metall Och Aluminiumalternativ
Fällbara Bord På En Metallram: Modeller Av Metall Och Aluminiumalternativ
Anonim

Ett hopfällbart bord på en metallram är en oumbärlig sak för många rum, särskilt med brist på användbar plats. Denna design kan helt eller delvis vikas, vilket i den första versionen låter dig få en kompakt låda för rörelse, i den andra - en liten piedestal. Fällbara möbler används på olika platser, det sparar kvadratmeter och ger komfort när du går utomhus.

Bild
Bild

Ansökan

Fällbara bord på en metallram installeras ofta på små kaféer eller små lägenheter. De har hittat sin plats på nästan alla områden av mänsklig verksamhet. För att välja ett kvalitetstabell måste du tydligt definiera dess funktionalitet: typen av framtida modell beror på den. Det finns ingen universell modell för alla fall av livet, du måste leta efter ett specifikt alternativ.

Om ett bord på en metallram väljs för matsalen är det bättre att välja en design med skär eller en bokmodell. Det betyder att det monterade bordet kommer att användas för samma ändamål, men med ett minimum av utrymme. I köket eller matsalen behöver du inte flytta bordet hela tiden, så det kan vara av järn eller aluminium. Huvudbetoningen ligger på rummets funktioner, så valet av produkten bör bero på köksrummets storlek och stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

I vardagsrummet är det bättre att välja modeller som kan fällas helt för att få en kompakt produkt. För friluftsliv är ett lätt bokbord eller ett resväska, som är hopfällbart och bekvämt för transport, lämpligt. En modell med höjdjusteringsmekanism bör köpas för barnrummet. Detta beror på att barnet ständigt växer, hans fysiska egenskaper förändras.

Ett annat alternativ är en struktur som, när den fälls ut, är ett bord med en stol, och när den är hopfälld är det en barnstol med en stege.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

I moderna möbelbutiker finns ett stort urval av fällbara bord på en metallram. De har alla olika modifieringar, de är indelade i flera typer:

  • Stationär ett bord med en fällbar skiva kan ha en vikbar eller hopfällbar omvandlingstyp. I fällanordningen fälls bordsskivan ner och lämnar ett litet utrymme lämpligt för användning. I den hopfällbara metoden skjuts de två delarna av strukturen isär, en avtagbar del av bordsskivan placeras i mitten, vilket gör det möjligt att expandera bordets yta.
  • Bärbar vanligtvis viks som en bok, utelämnar båda delarna av produkten. Resväska, som är lätt att bära genom att hålla i handtaget, tillhör samma kategori.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kuggstång bordet fälls ut och är säkert fixerat i ett jämnt läge tack vare speciellt korsade ben.
  • Hopfällbar den analoga läggs till på grund av den fullständiga analysen av strukturen. För att göra detta, med hjälp av specialverktyg, skruvas alla delar ur spåren.
Bild
Bild
Bild
Bild

Genom att känna till de typer av fällbara bord på en metallram kan du välja det mest lämpliga alternativet för ett visst fall.

Material (redigera)

Bordsskivan för ett hopfällbart bord på en metallram kan vara tillverkad av olika material. Oftare är den gjord av naturligt trä, som kännetecknas av sin styrka och hållbarhet. Valet av en sådan produkt låter dig använda ett bord för köket eller matsalen, där säkerhet och stabilitet hos möbler är viktigt. Naturligt trä är dyrt, men det ser vackert och ljudligt ut.

Glasplattan på metallben ser inte mindre snygg och modern ut, den är mycket hållbar. Specialglas kommer inte att gå sönder, och därför är valet helt säkert. Särskilt intressanta modeller är versionerna med fotoutskrift. Denna teknik gör att du kan föra ljusa anteckningar till rummet, vilket gör interiören speciell. Ett plastbord kan ha vilken design som helst som låter dig betona det unika med interiören med dess hjälp. Det är hållbart och lätt, lämpar sig inte för mekaniska skador.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Om du väljer ett fällbart bord på en metallram måste du studera alla dess fördelar och nackdelar. Det är värt att komma ihåg att dess främsta syfte är att spara utrymme. Därför är det oumbärligt i små rum. När den är hopfälld är den kompakt, efter omvandling kan den rymma flera personer. Om köparen är ägare till en Chrusjtjov -byggnad kan han inte klara sig utan en lagerstruktur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan fördel med ett sådant köp är att det järnfällbara bordet gör interiören snygg. Det finns ett stort utbud av intressanta modeller som är kompakta, stabila och attraktiva. På en järn- eller aluminiumram kan bordet fungera i mer än ett år.

Bild
Bild

Det är ganska motståndskraftigt mot yttre påverkan, är inte rädd för höga belastningar, vilket kännetecknar det från den bästa sidan. Sådana mönster är opretentiösa i underhåll, prisvärda för varje kund. När du väljer en vikningsmodell bör du vara uppmärksam på metallalternativ.

I den här videon hittar du en översikt över ett hopfällbart turistbord på en metallram.

Rekommenderad: