Litet Toalettbord: En Kompakt Modell För Ett Litet Sovrum Och En Miniprodukt I Rummet

Innehållsförteckning:

Video: Litet Toalettbord: En Kompakt Modell För Ett Litet Sovrum Och En Miniprodukt I Rummet

Video: Litet Toalettbord: En Kompakt Modell För Ett Litet Sovrum Och En Miniprodukt I Rummet
Video: Makeup Vanity For Small Spaces & Small Bedrooms 2024, April
Litet Toalettbord: En Kompakt Modell För Ett Litet Sovrum Och En Miniprodukt I Rummet
Litet Toalettbord: En Kompakt Modell För Ett Litet Sovrum Och En Miniprodukt I Rummet
Anonim

Ett toalettbord är en plats där de applicerar smink, skapar frisyrer, provar smycken och bara beundrar deras reflektion. Detta är ett okränkbart kvinnligt territorium, där smycken, kosmetika och helt enkelt underbara saker förvaras.

Bild
Bild

Särdrag

När hon planerar det inre av sovrummet kommer varje kvinna definitivt att tilldela ett hörn för sig själv där hon kommer att ägna tid åt att ta hand om sig själv. Nyckelposten i detta hörn är naturligtvis toalettbordet. Förresten, den kan användas inte bara för vanliga kosmetiska procedurer, utan också för att arbeta med en bärbar dator. Detta är ett slags minikontor för en kvinna. Därför är det så viktigt att skapa inte bara skönhet och komfort, utan också bekvämlighet i detta område.

Innan du går till möbelaffären, kolla in några av nyanserna:

  • Ta hand om belysningen. Om naturligt ljus saknas, anslut fler lampor.
  • Det måste finnas minst ett uttag nära toalettbordet.
  • Spegelns storlek måste matcha storleken på bordet.
  • Bordshöjden och sittplatsen måste också vara i harmoni.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är en dålig idé att ställa bordet framför fönstret . Inte nog med att ansiktet alltid blir mörkare, och det är osannolikt att det kommer att bidra till appliceringen av snygg smink, men också spegeln kommer att ge bländning. Helst ska skönhetszonen vara nära fönstret. Om layouten inte tillåter detta, installera en speciell belysning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Standardbordshöjden är 75 cm, men du kan välja en annan höjd "för dig själv". En stol, puff eller en bänk väljs för sittande. En viktig punkt här är produktens storlek: om modellen är tillräckligt kompakt kan den skjutas under bordet. Det är dock problematiskt att sitta länge utan rygg, därför är det bättre för damer som sitter i timmar vid ett maraton att göra ett val i riktning mot en stol.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var särskilt uppmärksam på arrangörer, läktare och hållare. De hjälper till att hålla toalettbordet rent och städat, och kommer också att lägga till mys.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Ett skönhetsbord borde passa in i den övergripande bilden av rummet vad gäller stil och färgschema. Dessutom ska skönhetshörnan vara i ett rum där en kvinna kan vara ensam med sig själv. Oftast är toalettbordet placerat på kvinnans sida av sängen, men detta är inte en järnklädd regel. Innan du köper, bestäm stilen på ditt sovrum, välj sedan det mest framgångsrika alternativet:

  • Ett klassiskt toalettbord är ett vanligt bord, kanske lite smalare, komplett med en spegel. Lådor är inbyggda i bordet för förvaring av kosmetika och småsaker.
  • En espalier är ett bord med en spegel av tre dörrar, genom att ändra rotationen för vilken du kan se frisyren på sidorna och bakom.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bästa stället för ett sminkbord är i sovrummet. Detta är ett tyst rum dolt från nyfikna ögon. Om du väljer det alternativ som är idealiskt i färg, stil och funktionalitet, kan du hitta en personlig plats för avkoppling och "omstart".

Bild
Bild

Boende i det inre

Ett toalettbord är ett kvinnligt territorium som kan ordnas även i ett litet sovrum. För att få en vacker och funktionell inredning, bestämma dina personliga preferenser och utrymme:

  • Ett kompakt bord är valt för ett litet rum. Ett liknande alternativ kan utföras i form av ett hopfällbart bord och en väggspegel.
  • Många löser problemet med brist på plats genom att placera ett toalettbord istället för ett av sängborden. Ett annat bra alternativ är ett miniatyrbord med en smal skiva och en väggspegel.
  • Interiören, designad i vitt, kommer att verka mer rymlig.
  • En stor spegel mittemot fönstret kommer visuellt att expandera rummet, till exempel speglade skåpdörrar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var annars kan du ordna?

Ett alternativ till sovrummet kan vara ett omklädningsrum. Detta gäller naturligtvis ägare till rymliga lägenheter. I denna situation är det bättre att ha en spaljé så att du kan överväga outfiten och sedan välja smink för den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också ett sminkbord i korridoren. Det är viktigt att komma ihåg att detta är ett rum som inte har naturliga ljuskällor, därför kommer det att kräva ett särskilt noggrant tillvägagångssätt för placering av lampor. Dessutom, glöm inte det direkta funktionella syftet med detta rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hus med stora badrum har plats för ett toalettbord. Detta är ett rum där en hög luftfuktighet ständigt upprätthålls, så inte alla möbler tål sådana förhållanden. Det finns dock träslag som inte bryr sig om fukt, till exempel wenge eller hevea. Wenge har en mörk, nästan svart nyans, och färgintervallet för Hevea sträcker sig från ljusrosa till brun.

Rekommenderad: