Vitt Runt Bord: Snyggt Konsolbord Inuti, Halvcirkelformad Version Med Patina, Modeller Med Skiva Med En Diameter På 80 Och 90 Cm, 100 Och 120 Cm

Innehållsförteckning:

Video: Vitt Runt Bord: Snyggt Konsolbord Inuti, Halvcirkelformad Version Med Patina, Modeller Med Skiva Med En Diameter På 80 Och 90 Cm, 100 Och 120 Cm

Video: Vitt Runt Bord: Snyggt Konsolbord Inuti, Halvcirkelformad Version Med Patina, Modeller Med Skiva Med En Diameter På 80 Och 90 Cm, 100 Och 120 Cm
Video: GEORGE Bord Vit + 8 NYBRO Matstol Vit Furniturebox 2024, April
Vitt Runt Bord: Snyggt Konsolbord Inuti, Halvcirkelformad Version Med Patina, Modeller Med Skiva Med En Diameter På 80 Och 90 Cm, 100 Och 120 Cm
Vitt Runt Bord: Snyggt Konsolbord Inuti, Halvcirkelformad Version Med Patina, Modeller Med Skiva Med En Diameter På 80 Och 90 Cm, 100 Och 120 Cm
Anonim

När du väljer ett bord måste du vara uppmärksam på både dess geometriska form och färg. Det vita runda bordet har alltid varit och förblir på toppen av popularitet. På grund av sin mångsidighet, visuella tilltalande och praktiska. Låt oss prata om funktionerna i denna möbel idag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Designers gillar den vita färgen främst för att den ser lämplig ut i nästan alla rum, vare sig det är ett klassiskt rum eller en original ultramodern interiör designad av författaren. Ett vitt bord behöver inte alls vara av trä; numera tillverkas många vackra metall- eller plaststrukturer. Ekonomiska material som MDF används också i stor utsträckning. I ganska rymliga rum, denna möbel kunna bli den centrala delen av all inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Uteslutning av en spetsig vinkel från produktdesignen gör det mycket säkrare än traditionella rektangulära eller fyrkantiga lösningar. Med besvärliga rörelser, med snabba promenader eller minutens frånvaro kommer du inte att få blåmärken. För barnrum blir en sådan fördel ofta avgörande. Det praktiska med en rundad form är att fler kan sitta vid ett bord som upptar ett visst utrymme än vid en produkt som har tydliga raka linjer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den tveklösa fördelen är möjligheten att ordna disken på samma avstånd från alla som sitter. Eller inte rätter, men något annat, beroende på syftet med gästernas ankomst. En rundad form är känslomässigt mer bekväm och trevligare än en design med hörn. Och om du väljer ett skjutbord kan du ändra antalet sittplatser beroende på dina behov.

Fördelen med den vita färgen är att det oundvikligen ackumulerade dammet är minst synligt på den.

Bild
Bild

Design och material

Produkter med klassiska sniderier eller patina blandas perfekt med den klassiska stilen i rummet. Omvänt borde högteknologiska anhängare vara intresserade av glasskivor. Enligt designers är trä och dess derivat endast i sällsynta fall helt olämpliga. När allt kommer omkring kan dessa material ändras som du vill och dekorera externt.

Verzalit är ett originalmaterial som utåt liknar ett träd med den smidigaste strukturen som möjligt, och när det gäller tekniska egenskaper liknar det en konstgjord sten.

Glasskivan, för all sin prålighet, ser bra ut i små rum och expanderar dem visuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inuti Provence ser benen eleganta ut, som påminner om böjda metall- eller träbaluster. Om du letar efter möbler för en klassisk miljö kommer den här lösningen också till nytta. Men här måste du vara mer uppmärksam och tänka bra. om kombinationen av olika element med varandra … Enbenta bord passar inte bara för provensalska och klassiska rum, utan också för rum i engelsk stil och lantlig stil. Benet kommer bara att uppfattas mer fördelaktigt om det är tjockt, kompletterat med sniderier eller original prydnad.

Alla experter rekommenderar t beställ ett set med en färg på bordsskivan och stolarna , med liknande dekorativa element de har. Det metalliska och glittrande enkelbenet är också en bra lösning för en modern bänkskiva. Oftast använder de de vanliga fyra stöden, de uppfattas utifrån som de mest stabila och stabila.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Snygg mörk nyans (vilken som helst) samspelar harmoniskt med ljusa väggar, kontrasteffekten ser mycket fördelaktig ut. Det kommer att vara användbart för ett strikt engelskt rum, och för en ljus, känslomässigt avslappnad Provence kommer en mörk färg att ge en touch av soliditet till inställningen. Vita bänkskivor fungerar bra med rymliga matsalar vars inglasning är panoramautsikt eller i hela väggen. Det är inte svårt att undvika den visuella upplösningen av vita möbler i vita väggar, för detta dekorerar de rummet, introducerar ljusa och iögonfallande toner. Det räcker att använda någon form av textilelement, ändra inställningen till stolens klädsel eller välja en annan färg på lampan för att skapa en attraktiv interiör.

Ett ljust halvcirkelformat bord passar bra med gröna stolar dekorerade med uttrycksfull klädsel. Om du väljer fyllning för ett provensalskt rum bör du föredra svaga, dämpade färger för enskilda element - lavendel, ljusblått, pulver.

Det är oönskat att färgen på bordet och köksfasaden sammanfaller, bildar ett separat matsal och fritidsområde i ljusa färger, det är där som det vita bordet blir nyckelobjektet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Designers föreslår att du följer följande rekommendationer:

  • Ett runt bord med en diameter på mindre än 90 centimeter är helt opraktiskt. Och om en stor familj bor i huset eller gäster ofta kommer, är det lämpligt att köpa en produkt i storlek från 1,1 till 1,7 meter. Storleken på 100 cm används mycket ofta i möbeldesigner, eftersom den är idealiskt anpassad för små kök. Genom att välja det kommer du inte att möta bristen på plats vid bordet, och det kommer inte att absorbera utrymme överdrivet.
  • 5 personer kan enkelt sitta bakom en bordsskiva med en diameter på 120 cm, men var och en bör ha minst 0,6-0,7 m bredd; när du känner till dessa parametrar är det enkelt att beräkna vilken storlek som ska vara optimal för dig. Den minsta storleken är 70 eller 80 cm, mindre bord gör det inte ens, eftersom de inte längre ger någon praktisk mening.
  • Konsolbordet används bäst i vardagsrum, sovrum, korridorer; i köket kan det också vara lämpligt, men mer blygsamt än vanligt i storlek. Du bör inte ta bord med en blank yta, eftersom de är ganska nyckfulla i sin vård, även den minsta droppen vatten lämnar en ful fläck.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • De patinerade versionerna ser bäst ut i en uppsättning med headsetets fasader täckta med samma patina; sådana uppsättningar uppfattas som de mest solida. Det är inte alls nödvändigt att vara begränsad till den klassiska gyllene patinan, i interiören i Provence kan den vara rosa, silver, mjukblå, till och med grå eller svart.
  • För en medeltida inredning är det värt att välja alternativ med konstgjort åldrat trä; denna lösning är också användbar för ett gotiskt rum. Den betonade enkla och oförskämda produkten kommer att ta sin rättmätiga plats i eldstaden i ett lantligt eller lanthus, där utseendet inte alls krävs.
  • Av de olika träslag för köket är ek, bok och ask bäst lämpade, de är täta och absorberar lite smuts. Kontrollera alltid vilken specialbeläggning som används, konstruktionens livslängd och tillförlitlighet beror på dess kvalitet. Så att det inte finns någon dissonans i designen eller behovet av att spendera mycket tid, är det bättre att omedelbart ta ett bord och stolar från en enda uppsättning. Det långa smala rummet innehåller harmoniskt avlånga bord med rundade bordsskivor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om hur du väljer ett vitt runt bord i följande video.

Rekommenderad: