Nitar Kraftool: Industrie Och Expert, Manuella Och Pneumatiska Nitare, Tvåhands- Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Nitar Kraftool: Industrie Och Expert, Manuella Och Pneumatiska Nitare, Tvåhands- Och Andra Modeller

Video: Nitar Kraftool: Industrie Och Expert, Manuella Och Pneumatiska Nitare, Tvåhands- Och Andra Modeller
Video: Verktygslåda för att förstå och leda människor 2024, Maj
Nitar Kraftool: Industrie Och Expert, Manuella Och Pneumatiska Nitare, Tvåhands- Och Andra Modeller
Nitar Kraftool: Industrie Och Expert, Manuella Och Pneumatiska Nitare, Tvåhands- Och Andra Modeller
Anonim

Mänskligheten har redan skapat ett stort antal verktyg som är användbara i vardagen eller konstruktionen. Bland dem kan du hitta en mängd olika exemplar av en smal orientering. Dessa är Kraftool -nitar, som vi kommer att överväga idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Vad skiljer företagets produkter från andra liknande produkter? Låt oss ta reda på det.

  • Pålitlighet . Den tyska tillverkaren har bevisat sig på den internationella marknaden, inklusive Ryssland. Dessutom är Kraftool populärt i många europeiska länder och används för både produktion och privat bruk.
  • Bekvämlighet . När du köper får du inte bara ett verktyg, utan ett speciellt hållbart fodral med ett stort antal utbytbara och justerbara redskap. Du behöver inte köpa något förutom att allt redan finns i uppsättningen.
  • Förekomsten av ett vridbart huvud . Tack vare denna funktion kommer du inte att möta problemet med obekväm placering av metallplåtar under verktyget. Med lämplig justering kan du arbeta även på svåråtkomliga platser.
  • Mångsidighet . Enligt ägare till Kraftool -nitar är detta verktyg lämpligt för att arbeta med ett stort antal nitar av olika tjocklekar och material. Varje modell är utrustad med gummihandskydd.
  • Styrka . Tekniken tål mycket stress tack vare den formsprutade tillverkningsmetoden. Med rätt vård, även efter långvarig användning, kommer verktyget att behålla sina positiva egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentöversikt

De bästa modellerna från Kraftool beskrivs nedan

Kraftool Industrie - universell roterande manuell modell för blindnit och gängnitar. De viktigaste bindningsmaterialen är aluminium, rostfritt stål och dess sorter. Nitternas storlek varierar från 2, 4 till 4, 8 mm, stift M3-M6. Det är möjligt att arbeta med klassiska nitar. Handtagen är utrustade med gummerade grepp med fingerstopp. Det bakre handtaget är krökt för att öka trycket på plåten. Det finns ett 360 graders vridbart huvud, vilket gör denna enhet mångsidig och pålitlig. Paketet innehåller ett fodral, en uppsättning nycklar och bilagor, samt en speciell behållare för begagnade stift. En klämma finns för att fixera handtagen, de viktigaste arbetselementen är gjorda av härdat kromstål, vikt - 1, 8 kg.

För maximalt tryck kan du arbeta med två händer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kraftool Expert - nitare, som skiljer sig från den föregående i mindre mångsidighet och mer attraktivt pris. En sådan modell är mest lämplig för hushållsbruk, eftersom expertens huvudsyfte är att arbeta med vanliga blindnitar. De varierar i storlek från 2,4 till 4,8 mm, och lämpliga material är vanligt stål och aluminium. Den kompletta uppsättningen innehåller ett skyddshölje och nitar själva. Byte av munstycke utförs tack vare en speciell nyckel, gummerade handtag med en klämma garanterar säkerheten under användning. Vikt - 1,02 kg, verktygets huvuddelar är gjorda av kromstål och kroppen är gjord av högtrycksbearbetad gjutning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kraftool Industrie Pnevmo - Kraftfull tvåhands pneumatisk nitare, som arbetar med plåt av olika tjocklek. Detta verktyg är kompatibelt med nitar i stål, aluminium och rostfritt stål, med olika diametrar tillgängliga för varje material. Deras intervall varierar från 2,4 till 6,4 mm, vilket gör det möjligt att arbeta med extremt hållbara metallplåtar. Det ska sägas att denna pneumatiska nitare är avsedd för gängnitar, och dess luftförbrukning per slag är 1,3 liter.

Pålitlighet och hållbarhet säkerställs av den gjutna metallkonstruktionen.

Arbetstrycket är 7,5 atm, luftbeslagets diameter är 1 / 4F, huvudarbetsdelen är tillverkad av härdat kromstål, vilket garanterar hållbarhet. Det bekväma greppet med en avtryckare är utrustat med ett gummigrepp . Den kompletta uppsättningen innehåller 5 utbytbara tillbehör, 2 universella nycklar och en behållare för avfallsmaterial. Vikt-1, 8 kg, utdragbar förstärkning 6517 N, trestångsgrepp, hög arbetshastighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja rätt nitare måste du först bestämma inom vilket område du ska använda verktyget. Tillverkaren och vissa konsumenter hävdar att vissa modeller endast är avsedda för grundläggande arbete som inte kräver speciella egenskaper för teknik . Det är värt att säga att köparen på grund av prisklassen helt enkelt kan skilja modellerna efter den önskade kategorin och inte behöver betala för mycket för onödiga funktioner.

Glöm inte heller att modellerna är kompatibla med nitar av olika material och diametrar . När det gäller pneumatiska nitar är det värt att nämna valet av lämplig kompressor.

En mycket viktig del av köpet är det övergripande paketet, tack vare vilket du kommer att kunna göra det mest mångsidiga jobbet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du köper, studera alla egenskaper noggrant och läs också bruksanvisningen, där du kan bekanta dig med alla tillgängliga driftsätt. Således kommer du redan att veta om alla dess möjligheter innan du köper ett instrument.

Rekommenderad: