Ombra -uttag: Välj Rullande, OHT203 Och OHT225, OHT202C Och OHT225C I Ett Fodral, Hydrauliska Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Ombra -uttag: Välj Rullande, OHT203 Och OHT225, OHT202C Och OHT225C I Ett Fodral, Hydrauliska Och Andra Modeller

Video: Ombra -uttag: Välj Rullande, OHT203 Och OHT225, OHT202C Och OHT225C I Ett Fodral, Hydrauliska Och Andra Modeller
Video: Пошив Свадебного Корсета. 2024, Maj
Ombra -uttag: Välj Rullande, OHT203 Och OHT225, OHT202C Och OHT225C I Ett Fodral, Hydrauliska Och Andra Modeller
Ombra -uttag: Välj Rullande, OHT203 Och OHT225, OHT202C Och OHT225C I Ett Fodral, Hydrauliska Och Andra Modeller
Anonim

På handverktygsmarknaden Ombra -märke har etablerat sig som en pålitlig, högkvalitativ och högteknologisk tillverkare. Alla verktygslinjer är tillverkade i enlighet med internationella standarder, de uppfyller helt ryska krav för denna typ av produkt. Idag kommer vi att titta närmare på uttagen på det taiwanesiska företaget Ombra.

Bild
Bild

Särdrag

Verktygen för detta märke har många fördelar och sticker ut från alla märken i mellanklassen.

Huvuddragen i all utrustning -användning av höglegerat krom-vanadinstål med en speciell beläggning, vilket gör det möjligt att öka livslängden. Tack vare unik prestandastil Ombra knäpper mycket mer ergonomisk och mer praktiskt liknande enheter från andra tillverkare.

Uppsättningar av universella kit är utformade med hänsyn till särdragen hos ryska klimatzoner och vägytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Enheter klassificeras efter typ av arbete. Låt oss lista de viktigaste.

  1. Mekanisk … Handlingsprincip - den applicerade fysiska kraften som rör skruven.
  2. Hydraulisk … Grunden för arbetet är pumpning av en kemisk vätska (främst hydraulolja, men vissa modeller använder bromsvätska) i hålrummet. Det finns modeller med en ventil och två ventiler.
  3. Pneumatisk … Huvudåtgärden är att pumpa luft in i lyftmekanismens arbetshålighet. En kompressor behövs ofta dessutom.
  4. Elektrohydraulisk … Det fungerar enligt principen för hydraulisk utrustning, men kraften utförs inte mekaniskt, utan med hjälp av en elektrisk ström.
  5. Pneumohydraulisk … Hydraulik, som påverkas av luft från kompressorutrustning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Strukturellt är uttag indelade i följande typer

  • Rombisk … Annars kallas en sådan anordning för en trapets eller en trapets. Den har en diamantform, alla sidoväggar av strukturen är rörligt anslutna till varandra. När spaken roteras konvergerar de laterala hörnen, och de övre och nedre, tvärtom, avviker.
  • Biljard … De ser ut som små cylindrar, varför de fick ett sådant namn. Avser hydrauliska anordningar.
  • Kuggstång … Funktionsprincipen - lyften rör sig längs ett tandstativ.
  • Kil … Dessa uttag är triangulära och drivs mekaniskt eller hydrauliskt.
  • Flaska (eller teleskopisk). I princip höjer den hydrauliska drivenheten slavcylindern. De är indelade i enkelkolvs- och dubbelkolvhissar, men det finns också hissar med tre kolvar.
  • Spak … Designen presenteras i form av ett ställ, vars rörelse sker på grund av svängning av spaken.
  • Skruva … Lyftanordningen rör sig på grund av lyftmekanismens spiralformade rotation.
  • Vagn (annars kallas de grodor eller sax). I den traditionella versionen är den här typen av domkraft en lyftarm, fixerad på en bas med en stöthäl. Drivs främst av hydraulik. Basens längd skiljer sig ut i versioner med kort hjulbas, medellång och lång hjulbas.
  • Selsons jack … Ser ut som en kudde i ett förstärkt gummiskal, som stiger när luft tillförs.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Företagets ekonomiska politik bygger på principen - alltid ta hänsyn till våra kunders önskemål och förbättra utrustningen med deras hjälp . Flera modeller av Ombra -uttag noteras särskilt av ryska användare.

OHT202C . Utmärkt glidande hydraulisk domkraft med en lyftkapacitet på 2 ton. Setet innehåller ett fodral för verktyget. Alla användare noterar tillförlitlighet, enkelhet och användarvänlighet, acceptabel kostnad. Nackdelarna tillskrivs den otillräckliga lyfthöjden för vissa bilar.

Många människor gillar inte spaken - den är för kort.

Bild
Bild
Bild
Bild

OHT203 … En rullande domkraft med en lyftkapacitet på 3 ton. Fördelar: konstruktion av hög kvalitet, bra lyfthöjd, utmärkt pris, användarvänlighet. Av bristerna noterade vissa användare en betydande vikt - 19 kg, liksom bristen på ett gummistöd i satsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

OHT225C i fallet. Bärkapacitet - 2,5 ton. Bland fördelarna är kvaliteten på utförandet, närvaron av ett halvautomatiskt säkerhetsstopp och tillförlitligheten i konstruktionen som helhet. Av bristerna noteras ett avtagbart handtag.

Bild
Bild

OHT225 … Bärkapacitet - 2, 5 ton. Alla användare noterar byggkvaliteten, enkelheten och driftsäkerheten, det optimala priset. Av nackdelarna - svårighetsgraden av strukturen.

Bild
Bild

Valbara kriterier

Att välja en jack för utrustning - frågan är mycket viktig och du måste närma dig den ansvarsfullt. De viktigaste urvalskriterierna är följande parametrar.

  1. Lastkapacitet … När du väljer måste du fokusera på fordonets faktiska vikt och domkraftens lyftvikt. Bärförmågan hos den senare måste överstiga passuppgifterna om fordonets massa. Många tar felaktigt vikten av den utrustade bilen, utan att ta hänsyn till exempelvis bagageutrymmet, men situationerna är olika, så det är bättre att ta hänsyn till andra möjliga faktorer.
  2. Lyfthöjd … En standard 30-50 cm räcker för att reparera bromssystemet, byta hjul eller serva bilen.
  3. Pickup höjd . Fordonets markfrigång avgör valet av domkraft, men du bör inte överväga enheter med minsta pickupvärde vid tillräckligt hög markfrigång.
  4. Drivalternativ . Det mest pålitliga är mekaniskt, men det kräver betydande fysisk ansträngning. Om ekonomiska möjligheter tillåter det är det bättre att ta en elektrohydraulisk domkraft.
  5. Tillverkare … Jacket är inte en enhet att spara pengar på, men det är inte värt att köpa en väldigt dyr heller. Tänk på när du köper sådana faktorer som materialet från vilket utrustningen är tillverkad, att deklarerade egenskaperna överensstämmer med testparametrarna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ombra -uttag är av hög kvalitet, tillförlitlighet och ergonomi. Genom att välja en av modellerna får du ett utmärkt verktyg under lång tid.

Rekommenderad: