Skruvflaskjack: En översikt över Modeller Med En Bärkapacitet På 2 Ton Och En Annan, Enhet Och Urval

Innehållsförteckning:

Video: Skruvflaskjack: En översikt över Modeller Med En Bärkapacitet På 2 Ton Och En Annan, Enhet Och Urval

Video: Skruvflaskjack: En översikt över Modeller Med En Bärkapacitet På 2 Ton Och En Annan, Enhet Och Urval
Video: How hydraulic jack work 2024, Maj
Skruvflaskjack: En översikt över Modeller Med En Bärkapacitet På 2 Ton Och En Annan, Enhet Och Urval
Skruvflaskjack: En översikt över Modeller Med En Bärkapacitet På 2 Ton Och En Annan, Enhet Och Urval
Anonim

Om du har en bil måste du helt enkelt ha en domkraft. Med dess hjälp kan du byta ut ett hjul, samt lyfta fordon och utföra olika typer av reparationer. Jack finns i olika typer och utföranden. I den här artikeln kommer vi att prata om skruvflaskjack.

Särdrag

Skruvjack Är en mekanisk struktur som används för att lyfta laster eller flytta dem. Flaskskruvuttag är mycket bekväm och är efterfrågade från förare av olika typer av transporter.

Bild
Bild

Enheterna är små i storlek, effektiva och hållbara i användning, har ett enkelt driftschema och en robust design. De tar liten plats och kan lämnas i valfri position.

Vid fel kan dessa typer repareras av dig själv . De har en låg kostnad, utformade för att lyfta små laster. De har ett litet fotavtryck, ger tillförlitlig drift, men du måste alltid övervaka den gängade anslutningen.

Principen för användning av sådana enheter består i handtagets rotation, kommer en skruv ur stöddelen, som därefter överför en cirkulär rörelse till stödmuttern. Tack vare detta schema lyfts lasten till önskad höjd.

Olika sorter

Det finns två typer av skruvflaskjack - dessa är bil och industriell alternativ.

Biltruckar kan lyfta laster upp till 10 ton med en höjd av högst 150 mm. Industriell kan ta last från 20 till 100 ton.

Fordonsskruvflaskjack TOR 3, 2 t från en rysk tillverkare är utrustad med en hydraulisk drivning och är avsedd för lyfttransport. Denna enhet kan lyfta en last på 3,2 ton till en höjd av 110 till 225 mm. Massan av denna modell är 4,1 kg. Dess kompakta mått är 230/130/100 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skruvflaska Jack Vitol ST-107B 2 ton är en professionell enhet avsedd för lyft av olika laster och fordon som väger upp till 2 ton. Den kan lyfta en last till en höjd av 175 mm till 390 mm. Modellen är gjord av höghållfast metall, enkel och driftsäker, har medellånga dimensioner, tack vare vilket domkraften kan vara i bagageutrymmet på alla bilar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mekanisk teleskopjack 2 t 485 mm / ST-107H / DM-4852T från Vitol-märket är utformad för att lyfta en last på högst 2 ton. Har en robust metallkonstruktion av flaska. Modellen levereras med ett metallhandtag som kan fällas. Lastens lyftradie kan ökas på grund av flaskans form. Har ett grepp på 215 mm och en hög lyfthöjd på 485 mm. Modellen är mycket lätt att använda, har kompakta mått, är stabil under drift, låter dig långsamt lyfta lasten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Flaskmodell av en mekanisk domkraft 2 t / 385 mm / ST-107B / DM-3852T av teleskopisk typ från Vitol syftar till att lyfta en last på högst 2 ton. Utrustad med en pålitlig metallflaskformad kropp. Lastens lyfthöjd varierar från 175 mm till 385 mm. Satsen innehåller ett handtag som kan fällas. Tack vare flaskans form_ ökar lastens lyftradie. Den har små dimensioner och användarvänlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Automotive mekanisk flaska 1-stavs jack Intertool GT0030 kan lyfta laster upp till 50 ton. Lyfthöjden varierar från 285 mm till 435 mm. Modellen väger 23 kg. Designad för att lyfta tunga och stora fordon. Stammen i modellen är helt förkromad. Jacket har två pumpspakar, varav den ena är huvud och den andra är extra. Hjälpmedlet behövs för hävstång och hjälper till att höja lasten till önskad höjd, men inte högre än det som anges i instruktionerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Flaskskruvjack Autoprofi DVB-20-Hi har en lyftkapacitet på 2 ton. Enheten kan lyfta en last till en minsta höjd av 215 mm och högst 485 mm. Enhetens kropp är tillverkad av höghållfast stål och täckt med rostskyddande röd färg. Du kan arbeta med en sådan enhet utan att ens böja. Kragen som följer med satsen ger en spaklängd på 85 cm. Enheten väger 4, 3 kg. På grund av sin lilla storlek och vikt kan verktyget placeras i bagageutrymmet på alla bilar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Ett av företagen för tillverkning av lyft- och anläggningsutrustning är en handel TOR -märke . Utbudet av produkter levereras till många länder i Europa och Asien. Ett speciellt kvalitetsledningssystem styr alla produktionsstadier, trots verkstadernas geografiska läge. Företaget ger 2 års garanti på alla produkter. Tack vare ett nätverk av auktoriserade servicecentra i Ryssland tillhandahåller företaget garanti och eftergarantiservice för tekniskt komplexa produkter. Produkterna som tillhandahålls till konsumenten uppfyller alla kvalitetskrav och har nödvändiga certifikat.

Bild
Bild

I 17 år Vitol företag är engagerad i tillverkning av lyftprodukter. Det ukrainska varumärket har ett stort sortiment av sina produkter och levererar det till många länder i världen. Dessa är främst Ryssland, Ukraina och asiatiska länder. Företaget producerar huvuddelen av sina produkter enligt de lokala invånarnas behov. Alla varor genomgår kvalitetskontroll av specialister. Produktkatalogen är så stor att den kan tillgodose köparens alla behov

Bild
Bild

Intertool -företag är det mest kända bland ukrainska märken för tillverkning av lyftanordningar. Företaget har sålt sina produkter sedan 1999. Jacks är mycket efterfrågade bland länderna i före detta Sovjetunionen. Tillverkaren strävar efter perfektion, därför uppdaterar den ständigt modellserierna för uttag och erbjuder effektivare alternativ. Alla produkter är av tillförlitlig kvalitet och överkomliga priser. Bland sortimentet finns modeller av flask-, rullnings- och hydrauliska lyftanordningar med olika kraft.

Bild
Bild

Den inhemska tillverkaren av uttag är det ryska företaget AUTOPROFI . Dess produktion är så stor att den finns på 30 företag i Ryssland, Kina och Taiwan. Företaget bedriver inte bara tillverkning av lyftutrustning, utan även produktion av barnbilsvaror, varor för utomhusentusiaster, bilskydd och mycket mer. Varumärket presenterar sina produkter på utställningar i utlandet. Företaget har blivit en officiell distributör av fälgar och sportdäck. Syftet med företaget är att utveckla ett brett utbud av högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris.

Bild
Bild

Valbara kriterier

För att välja en jack av något slag måste du förstå det det är avsett för en viss typ av arbete . Flaskskruvenheter behöver inga preliminära beräkningar, du behöver bara förstå vilken typ av belastning enheten kommer att vara avsedd för. Lastkapacitet väljs enligt din biltyp.

Bild
Bild

Lyfthöjd dessa typer av enheter är olika, så det är bättre att köpa en modell där denna indikator är den högsta. Om din bil har speciella spår och celler måste detta kriterium beaktas när du lyfter bilen och väljer en domkraft.

Flaskuttag är enkla att använda och prisvärda.

När du väljer en enhet är det bättre att köpa modell med effektreserv.

Rekommenderad: