Kraftool Metallsax: Funktioner I Manuell Professionell Rak Sax Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Kraftool Metallsax: Funktioner I Manuell Professionell Rak Sax Och Andra Modeller

Video: Kraftool Metallsax: Funktioner I Manuell Professionell Rak Sax Och Andra Modeller
Video: Wie wechselt man die Klinge bei einem Cuttermesser (Teppichmesser)? 2024, Maj
Kraftool Metallsax: Funktioner I Manuell Professionell Rak Sax Och Andra Modeller
Kraftool Metallsax: Funktioner I Manuell Professionell Rak Sax Och Andra Modeller
Anonim

Metallsax är en oumbärlig utrustning som kan förenkla utförandet av vissa uppgifter. Bland de mest kända märkena är Kraftool inte den sista i popularitet.

Bild
Bild

Karakteristisk

Tillverkaren producerar ett verktyg som används i stor utsträckning både i vardagen och inom den professionella sfären. Sortimentet innehåller flera modeller som uppfyller konsumentkrav och moderna säkerhetsstandarder.

Bland de föreslagna verktygen kan du hitta sax för skärning:

  • vänster;
  • djup;
  • början till slut;
  • lång;
  • direkt;
  • externt;
  • lockig.

Det skulle vara ett stort misstag att tro att vänsterhands sax är designad för vänsterhänta. Deras design är anpassad på ett sådant sätt att metallen är lättare att skära i den angivna riktningen. Ett sådant verktyg är helt enkelt oersättligt när man förbereder takmaterial.

Alla modeller är gjorda av högkvalitativ metall och har speciella gummerade dynor på handtaget, vilket ger ett bättre grepp.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Precis som all annan utrustning har metallsax från denna tillverkare också en uppsättning positiva egenskaper och ett antal mindre nackdelar.

Av fördelarna är det absolut nödvändigt att lyfta fram:

  • hög byggkvalitet;
  • ergonomi;
  • styrka;
  • gör ett jämnt snitt;
  • ingen extra ansträngning krävs.
Bild
Bild

Utrustningen har också flera nackdelar, som oftast noteras av användarna:

  • imponerande kostnad;
  • med tiden slits elastiken.

Modeller

Oftast är flera modeller av metallsaxar populära.

2327-L . De har en dubbel önskelementöverföring och har en titanbeläggning. Det är ett skärverktyg på vänster sida som enkelt skär metall. Dess längd är 25 centimeter.

Bild
Bild

23008-30_z01 . Smidd modell i ett stycke för enkel genomskärning och långa snitt. Helst är denna modell lämplig för arbete med hårda material. Både icke-järnmetall och stål kan bearbetas. Under snittet deformeras inte arket, vilket är en tveklös fördel med modellen. Konstruktionens längd är 30 centimeter.

Bild
Bild

2327-R . Saxen är designad för högerklippning, är gjord av kvalitetsmaterial och har en titanbeläggning. Tillverkaren har tillhandahållit en dubbelspaksmekanism i konstruktionen, vilket förenklar processen med att använda verktyget.

Bild
Bild

2327-S . Titanbelagt, 25 cm rakt verktyg med dubbla spakar.

Bild
Bild

Fördelar . Modellen har en längd på 26 centimeter, den används för vänster skärning av metall, vars tjocklek kan nå maximalt 0,8 mm. Med denna sax kan du snabbt klippa av grader eller göra ett snäpp. Modellens läppar gjordes för hand med ett städ, de härdade kanterna är dessutom hackade.

Bild
Bild

40000-2_z01 . Ett mångsidigt krökt verktyg som kan användas för att skära inte bara metall utan även trä, kartong och andra material. Verktyget tillverkades med den senaste utvecklingen, därför är det bekvämt och visar hållbarhet under drift.

Bild
Bild

Recensioner

På Internet kan du hitta många recensioner om metallsaxar från denna tillverkare, de flesta är bra. För att inte förstöra verktyget och göra jobbet effektivt måste du följa tillverkarens rekommendationer, nämligen: skära metallen till maximal tjocklek och inget mer.

De flesta modeller kan enkelt låsas i icke-arbetsläge om det behövs . En sådan hållare hjälper till att skydda dig själv och andra. Bekväm spakdesign minimerar ansträngning, vilket avsevärt förbättrar skärkvaliteten. Med rätt användning av ett sådant verktyg finns det inga problem, men vissa negativa recensioner är oftare förknippade med en oförmåga att arbeta med sax, vilket resulterar i att för tidigt sammanbrott uppstår.

Denna typ av handverktyg är fjäderbelastad och ska inte kastas. Om mekanismen faller kan den försämras, vilket leder till att fjädern helt enkelt faller ut.

Rekommenderad: