Dexter Jigsaw: Funktioner I Den Sladdlösa Sticksåg. Jigsaw Egenskaper. Val Av Styrrulle

Innehållsförteckning:

Video: Dexter Jigsaw: Funktioner I Den Sladdlösa Sticksåg. Jigsaw Egenskaper. Val Av Styrrulle

Video: Dexter Jigsaw: Funktioner I Den Sladdlösa Sticksåg. Jigsaw Egenskaper. Val Av Styrrulle
Video: Tool Tip Basics: Jigsaw : Tool Tip Basics 2024, Maj
Dexter Jigsaw: Funktioner I Den Sladdlösa Sticksåg. Jigsaw Egenskaper. Val Av Styrrulle
Dexter Jigsaw: Funktioner I Den Sladdlösa Sticksåg. Jigsaw Egenskaper. Val Av Styrrulle
Anonim

Pusslet anses vara ett ganska mångsidigt verktyg, det kommer definitivt att vara till nytta för dem som är engagerade i byggnadsarbete professionellt eller på amatörnivå. På hemmamarknaden för tekniska produkter kan du hitta många olika sticksågar, men alternativ från märket Dexter Power förtjänar särskild uppmärksamhet. Vidare kommer vi att titta närmare på varför många yrkesverksamma väljer dessa sticksågar, ta reda på deras huvudsakliga sortiment och naturligtvis recensioner av specialister.

Särdrag

Sticksågar från märket Dexter är mycket kompakta, de är idealiska för skärning av metall, trä och många andra material. Dessutom är kunderna nöjda med sina överkomliga priser. Så du kan köpa en sticksåg av hög kvalitet med utmärkta egenskaper endast inom 2 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dexter sticksågar:

  • perfekt för hemmabruk, även nybörjare kan hantera dem;
  • mycket funktionella och ergonomiska, de låter dig arbeta även med de svåraste och styvaste materialen;
  • kompakt, vilket är en tveklös fördel vid transport och förvaring hemma.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkaren ger 24 månaders garanti för alla sticksågar. De är tillverkade i Kina.

Räckvidd

Hittills finns det bara några modeller av sticksågar i märkets sortiment. Låt oss överväga deras egenskaper.

Dexter elektrisk sticksåg 500 W:

  • den här modellen väger lite mer än ett och ett halvt kilo, den är mycket kompakt;
  • förutom instruktionerna ingår guider och en fil med denna teknik;
  • det finns möjlighet till hastighetsreglering, bladet är tillverkat av stål och plattformen är gjord av gjutjärn;
  • kabellängden är tre meter.
Bild
Bild

Denna sticksåg är perfekt för korta och böjda snitt. Trots de godtagbara egenskaperna har denna modell inte en underskärningsfunktion. Glöm inte detta när du köper.

Även i sortimentet av märket hittar du Dexter 600 W sticksåg med mycket hög prestanda. Bladet fästs snabbt på det, det behövs ingen extra utrustning. Förutom en effekt på 600 W skiljer det sig praktiskt taget inte i egenskaper från den tidigare modellen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dexter 750 W sticksåg är ännu kraftfullare . För att utföra det mest exakta arbetet med skärmaterial ingår ett speciellt tillbehör för rengöring av damm med denna sticksåg. Denna modell har möjlighet att justera sticksågens hastighet. Plattformen är tillverkad av aluminium, det finns inget antivibrationssystem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ovanstående produkter kommer att kosta köparen från 1300 till 2100 rubel, men den dyraste modellen från märkets sortiment anses vara Li-ion 18 B trådlös sticksåg, den kostar cirka 3,5 tusen rubel och har mycket bra egenskaper. Denna såg är idealisk för alla träslag.

Dessutom, hon:

  • i vikt, mycket lätt, praktisk och ergonomisk;
  • mycket lätt att använda;
  • lämplig för både proffs och amatörer;
  • lämplig för trä och metall;
  • har bra skärförmåga.
Bild
Bild

För små och stora jobb är denna modell idealisk, som många amatörer tror, för vilka denna pussel har tjänat i mer än ett år.

I allmänhet kan vi säga att det är fullt möjligt att hitta din egen pussel i varumärkets sortiment, det viktigaste är att bekanta dig mer detaljerat med egenskaperna hos varje modell och välja den som uppfyller alla dina behov.

Recensioner

Många köpare skiljer sig åt i sina recensioner. Så det noteras att sticksågar från detta märke motsvarar deras låga pris, och därför fungerar de "so-so". Vissa mästare kallar dem till och med för engångsbruk, eftersom de inte tål stora mängder arbete.

Många köpare var nöjda med sitt köp , noterade de att märkets sticksågar skärs rakt, perfekt för hem- och hushållsbehov under konstruktionen. Vissa proffs anser att tråden är opålitlig, eftersom den ofta går sönder, men om det finns en garantitid kan detta problem enkelt lösas.

Köpare noterar också att om guidevalsen misslyckas kommer dess köp inte att träffa fickan, eftersom den kostar inom 200 rubel. Men om större delar går sönder kan kostnaderna bli högre.

Rekommenderad: