Stanley Skruvmejsel: Funktioner För 18 Volts Trådlösa Skruvmejslar, Tips För Val Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Stanley Skruvmejsel: Funktioner För 18 Volts Trådlösa Skruvmejslar, Tips För Val Och Recensioner

Video: Stanley Skruvmejsel: Funktioner För 18 Volts Trådlösa Skruvmejslar, Tips För Val Och Recensioner
Video: Cordless screwdriver drill - what to look for when choosing a tool? 2024, Maj
Stanley Skruvmejsel: Funktioner För 18 Volts Trådlösa Skruvmejslar, Tips För Val Och Recensioner
Stanley Skruvmejsel: Funktioner För 18 Volts Trådlösa Skruvmejslar, Tips För Val Och Recensioner
Anonim

Batteridrivna skruvmejslar har fördelar framför nätström eftersom de inte är kopplade till en strömkälla. Stanley -verktyg i denna kategori av anläggningsmaskiner är av hög kvalitet, bra prestanda och attraktivt värde.

Bild
Bild

Beskrivning

Sådana enheter är perfekt anpassade till konstruktions- och installationsarbetets prestanda. Professionella, kraftfullare modeller stöder slagfunktionen, som gör att du inte bara kan driva skruvar i ytor med olika densitet, utan också att borra hål.

Detta är den perfekta lösningen för arbete i de rum där det inte är möjligt att ansluta nätverksutrustning.

Kostnaden för utrustningen från denna tillverkare beror på vilken typ av batteri som är installerat inuti, effekten och antalet varv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stanley skruvmejslar är utrustade med en snabbkoppling, tack vare vilken användaren kan byta utrustning på några sekunder

En genomtänkt design visar förmågan att låsa spindeln, vilket avsevärt ökar säkerheten vid användning av ett sådant verktyg.

Tillräckligt vridmoment för borrning i mjukt stål. Användaren har möjlighet att välja vilket driftsätt han behöver, eftersom stoppkopplingen har 20 lägen. Dessa funktioner säkerställer att verktygschucken snäpper på plats, vilket gör det extremt svårt att slita av spåret.

Bild
Bild

Det finns en startknapp på kroppen - när du trycker på den regleras hastigheten med vilken skruvarna dras in i ytan. Enligt användarrecensioner är det bekvämt att arbeta med ett sådant verktyg, eftersom den höga effektiviteten med att använda en skruvmejsel låter dig utföra uppgiften, oavsett förhållanden.

Huvuddragen i modeller med laddningsbara batterier anses vara deras rörlighet och brist på anslutning till en strömkälla . I de flesta fall är batteriet avtagbart och kan bytas ut mot det som medföljer.

Tillförlitligheten, byggkvaliteten och kraften hos sådana enheter ifrågasätts inte. Tillverkaren försökte förse modellerna med samma antal funktioner som nätverksskruvmejslar visar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Stanley har ett bra urval av batteriutrustning. Användaren, för att kunna göra ett val, behöver lära sig mer om var och en av dem.

Stanley STCD1081B2 - Det här är den modell som oftast köps av användare, eftersom den utmärks av sin lilla storlek och vikt. Det kan skryta med en acceptabel kostnad, men funktionaliteten är avsevärt begränsad. Detta verktyg är utformat för att lösa vardagliga uppgifter. Det är pålitligt, lätt att använda och dess kropp är välbalanserad.

För att belysa arbetsområdet kan du slå på bakgrundsbelysningen, som riktas exakt dit du behöver det.

Maskinen driver snabbt i skruvar och borrar lika snabbt hål i trä.

Bild
Bild

Verktyget ändras på den nyckelfria chucken, skaftets diameter når 10 mm. Det finns två växellådor och vridmomentet är cirka 27 N * m. Levereras med fodral, andra batteri och laddare.

Stanley SCD20C2K - detta är en utmärkt kombination av kostnaden för en hushållsskruvmejsel och professionella egenskaper.

Handtaget har ett väl utformat ergonomiskt handtag av rätt storlek, så det passar perfekt i handen.

Bakgrundsbelysningen är ljus, så arbetsytan är perfekt belyst. Skaftdiametern vid sitt maximala värde når 13 mm, chucken har en snabbkopplingstyp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stanley SCH201D2K - en skruvmejsel med en extra slaglägesfunktion, vilket väsentligt utökar omfattningen. Tillverkaren har tillhandahållit en extra hållare för utrustning på kroppen, som helt enkelt är oersättlig när du måste arbeta på höjd. Vid byte av munstycke utlöses ett automatiskt lås.

Bild
Bild

Urvalstips

Om du vet vilka parametrar för skruvmejseln du bör vara uppmärksam på, då kan du aldrig ångra köpet, eftersom utrustningen fullt ut uppfyller kraven. Experter rekommenderar att du överväger några av punkterna nedan.

  • Stanley -produkter kan identifieras med sin karakteristiska gula färg. Deras kropp är gjord av polyamid, som tål fall från en höjd och mekanisk belastning. Detta är viktigt när det gäller 18 -volts borrmaskinens / drivarens livslängd och skyddet av dess interna komponenter. Vissa modeller har ett speciellt fäste där du kan ansluta ytterligare utrustning.
  • Om handtaget passar bra i handen är det lättare att arbeta med en skruvmejsel. Den ergonomiska formen ökar greppområdet, vilket minimerar sannolikheten för att verktyget råkar falla ur handen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Användningen av uppladdningsbara litiumjonbatterier gör att du kan använda skruvmejseln längre, eftersom antalet laddningar för enheten närmar sig 500-cykeln. Mekanismen är fast i Stanley -modeller med en reglerenhet. Dessa batterier är lätta så den övergripande designen är balanserad.
  • Vridmoment anses vara en av de viktigaste indikatorerna. I de presenterade modellerna är det annorlunda och når en maximal markering på 45 N * m (i SCD20C2K -enheten). Detta innebär att sådan utrustning kan driva skruvar till och med in i betongväggar. Vridmomentet kan justeras - för detta finns en koppling i designen.
  • När du köper bör du vara uppmärksam på tillgängligheten av ytterligare funktioner. Ju färre tillverkaren erbjuder, desto billigare kostar skruvmejseln, men då har användaren färre möjligheter. Om det inte finns någon bakgrundsbelysning måste du arbeta under dagen eller använda en extra ficklampa. Tack vare indikatorn kan du styra avgiftsbeloppet och därmed planera genomförandet av uppgifterna.

Rekommenderad: