Skruvmejsel "Diold": Funktioner I Nätverket Och Sladdlösa Skruvmejslar För 18 Volt, Finesser För Att Välja Ett Batteri Och En Laddare För En Skruvmejsel, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skruvmejsel "Diold": Funktioner I Nätverket Och Sladdlösa Skruvmejslar För 18 Volt, Finesser För Att Välja Ett Batteri Och En Laddare För En Skruvmejsel, Recensioner

Video: Skruvmejsel
Video: skruvmejsel 2024, April
Skruvmejsel "Diold": Funktioner I Nätverket Och Sladdlösa Skruvmejslar För 18 Volt, Finesser För Att Välja Ett Batteri Och En Laddare För En Skruvmejsel, Recensioner
Skruvmejsel "Diold": Funktioner I Nätverket Och Sladdlösa Skruvmejslar För 18 Volt, Finesser För Att Välja Ett Batteri Och En Laddare För En Skruvmejsel, Recensioner
Anonim

Oavsett om det är planerat att utföra reparationer i landet, i en lägenhet eller i ett hus, är det lämpligt att alltid ha ett verktyg som en skruvmejsel till hands. Byggmarknaden erbjuder ett stort urval av dessa enheter, men bland dem är Diold -skruvmejseln särskilt populär och efterfrågad. Den fick bra recensioner för sin användarvänliga design och mångsidighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Diold skruvmejsel är ett hushållsverktyg, utvändigt dekorerat med ett plastfodral med ett gummerat handtag. Huvuddragen i enheten är att den är utrustad med en tvåväxlad växellåda, en kraftfull motor och en bekväm omkopplare. Denna enhet kan användas för att borra hål i plast-, trä-, metall- och betonggolv . På grund av sin höga tekniska prestanda är Diold skruvmejsel lämplig för både hem och industri. Till skillnad från andra modeller kan den användas för att justera bakåt och justera antalet spindelvarv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beroende på designfunktionerna kan skruvmejseln vara sladdlös och elnätad . Batteriet är en fristående strömkälla som gör att skruvmejseln kan arbeta på svåråtkomliga platser eller på stora byggarbetsplatser där det inte finns någon elektricitet. Kraftsystemet i laddningsbara modeller representeras vanligtvis av två 12 eller 18 volt batterier. Skydda laddaren och batteriet mot hög luftfuktighet och direkt solljus. Den elektriska skruvmejseln "Diold" har högre prestanda, men har en rumslig begränsning i arbetet på grund av trådens standardlängd.

Bild
Bild

Modeller

I dag till salu kan du hitta Diold -skruvmejseln med flera modifikationer, som var och en skiljer sig inte bara i design utan också i tekniska indikatorer. De mest populära modellerna som har fått positiva användarrecensioner inkluderar:

  • " Diold DEA-18A-02 ". Detta är ett 18 volts sladdlöst verktyg som har funktionen att växla till borrläge. Den har också ett bakgrundsbelyst och reversibelt alternativ. Enhetens vikt är 1850 g, chucken är snabbkopplad, antalet varv per minut är 1100.
  • " Diold DEA-12V-02 ". Till skillnad från den tidigare modellen är enheten utrustad med ett 12 volts batteri och väger 1000 g. Annars är dess design liknande.
Bild
Bild
Bild
Bild

Båda typerna av verktyg är driftsäkra och lämpliga för arbete av alla storlekar. Ekonomiklassen, som är prisvärd, innehåller också följande modeller:

  • " Mesu-2M ". Enheten har en nyckeltyp patron, enheten kan anslutas till nätverket, den har ett chockläge. Hastigheten är 3000 rpm.
  • " 12-LI-03 ". Enheten med en nyckelfri chuck är utrustad med ett bekvämt fodral, kraftsystemet i den representeras av två 12-volts batterier, rotationshastigheten är 1150 r / m. Vikten på en sådan skruvmejsel är 780 g.
  • " 12-A-02 ". Det elektriska verktygets vikt är 1100 g, det är dessutom utrustat med en batteriladdningssensor och en inbyggd nivå som gör att du kan jämna ut enheten i ett horisontellt plan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi jämför elnätet och sladdlösa modeller av Diold -skruvmejslar anses de senare vara de mest populära . Trots sin begränsade funktionalitet är de kompakta, lätta att använda och kan borras, vridas och skruvas loss. Sådana anordningar har två arbetshastigheter, omvända och halkskyddande gummiinlägg. De tekniska möjligheterna för enheter med ett 12 och 18 volt batteri är praktiskt taget desamma. När det gäller nätverksmodeller är de i regel föredragna av proffs, eftersom det är obekvämt att ständigt avbryta för att ladda batteriet för att utföra storskaligt arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

I sortimentet av produkter från Diold -varumärket finns 260 W och 560 W effektskruvmejslar. Dessutom finns elverktyg i enkel- och dubbelhastighet. Du kan också hitta en specialiserad 750 W -modell till salu, men den används inte som borr. Den externa konstruktionen av en elektrisk skruvmejsel skiljer sig praktiskt taget inte från en sladdlös. Den är också utrustad med ett kombinerat handtag, bakåt, belysning och hastighetskontroll.

Bild
Bild

Jämfört med trådlösa enheter är nätverksenheter kraftigare och tyngre . Därför, under drift, ger deras motor ljud. Elektriska modeller är utrustade med en kabel upp till 4 meter lång, så att när du arbetar hemma kan du klara dig utan förlängningssladd. Sådana anordningar är ganska kapabla att ersätta en konventionell borrmaskin. Den enda nackdelen med dessa modeller är det höga priset, så om en gång eller enkelt arbete planeras, är det bättre att föredra sladdlösa skruvmejslar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man väljer ett batteri

Normalt säljs alla Diold trådlösa skruvmejslar komplett med en laddare och en standard uppsättning batterier. Därför, om de misslyckas, kan du stöta på ett problem, eftersom andra batterier inte är lämpliga för märkesvaror. Samtidigt finns det i många butiker batterier och laddare som är kompatibla med skruvmejselns design. När du väljer dem är det viktigt att vara uppmärksam på spänningar. Ett bra alternativ är också universella batterier som passar 12, 14 och 18 volt verktygsmodell.

Bild
Bild

Det rekommenderas att köpa ett batteri från inhemska tillverkare, eftersom de på många sätt är överlägsna i kvalitet jämfört med kinesiska enheter . Att välja ett batteri efter spänning är enkelt, men det är mycket svårare att välja dess effekt. Ofta föreskriver inte enhetstillverkare denna indikator. Men detta är inget problem, eftersom strömmen kan mätas med en speciell testare. När du köper ett nytt batteri måste du vara uppmärksam på garantitiden och driftsförhållandena.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Diold skruvmejslar är mycket efterfrågade bland både nybörjare och erfarna hantverkare. Deras popularitet på marknaden beror på deras höga kvalitet, utmärkta prestanda och långa livslängd. Många användare har uppskattat detta verktyg också på grund av dess kompletta uppsättning, som innehåller ett bekvämt fodral. Dessutom har många modeller inte problem med batteribyte. Den positiva återkopplingen inkluderar också bekväm användning av enheten, förekomsten av flera driftlägen i den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ägarna till privata hus och lägenheter är nöjda med Diold -skruvmejslar med bra kraft, överkomligt pris och enkelt underhåll . Vissa konsumenter fann tvärtom många brister i sådana modeller. Dessa inkluderar enhetens oförmåga att arbeta under minus temperaturförhållanden, det konstanta behovet av att ladda batteriet (med en stor mängd arbete räcker dess effekt bara i 6 timmar). Utför inte heller arbete med dessa batterier i regn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots dessa mindre nackdelar har Diold skruvmejslar fortfarande en ledande position på marknaden och är tillgängliga för alla användare, eftersom de säljs i prisklassen av både premium och ekonomiklass.

Rekommenderad: