Betongblandare "Kraton": BeeTone 180 Och Betongblandare BeeTone 120, BeeTone 160 Och BeeTone 140, Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Betongblandare "Kraton": BeeTone 180 Och Betongblandare BeeTone 120, BeeTone 160 Och BeeTone 140, Andra Modeller

Video: Betongblandare
Video: Бетономешалка Кратон "BeeTone" 180 - обзор 2024, Maj
Betongblandare "Kraton": BeeTone 180 Och Betongblandare BeeTone 120, BeeTone 160 Och BeeTone 140, Andra Modeller
Betongblandare "Kraton": BeeTone 180 Och Betongblandare BeeTone 120, BeeTone 160 Och BeeTone 140, Andra Modeller
Anonim

När du planerar att bygga eller reparera ett privat hus, sommarhus, badhus kan du inte klara dig utan ett antal elverktyg och anläggningsutrustning, vilket underlättar byggprocessen mycket. Ett av de oersättliga föremålen för byggutrustning är en betongblandare.

Bild
Bild

Det bästa alternativet för privat konstruktion är betongblandaren "Kraton", representerad av många förbättrade och kompakta modeller. Du kan hitta den nödvändiga och pålitliga enheten, vilket kommer att spara tid, och låter dig självständigt utföra ett antal byggnadsarbeten efter att ha bekantat dig med alla typer av Kraton -strukturer.

Bild
Bild

Modellöversikt

Utvecklingen av byggteknik har gjort det möjligt för tillverkare att utveckla och producera kompakta betongblandare som är perfekta för små reparationer och byggandet av privata hus och sommarstugor. En av ledarna inom detta segment är varumärket Kraton, som erbjuder högkvalitativa betongblandare som är enkla att använda. De mest populära och efterfrågade i modellserien är följande enheter.

BeeTone 180 , kännetecknas av en stor trumvolym, vilket har en positiv effekt på byggnadsarbetets hastighet. Trummans volym är 160 liter och den färdiga lösningens volym är 116 liter.

Bild
Bild
Bild
Bild

BeeTone 160 , utrustad med kompakta dimensioner och hög funktionalitet. Tankens volym i denna design är 150 liter och lösningsutmatningen är 108 liter.

Bild
Bild
Bild
Bild

BeeTone 140 , som har utmärkta effektvärden, högt varvtal och en rymlig trumma med en volym på 130 liter. Designen gör att du kan göra 91 liter lösning.

Bild
Bild

BeeTone 120 , kännetecknas av kompakthet och hög prestanda. Trumman rymmer 110 liter byggnadsblandningar, varifrån 85 liter murbruk kan tillverkas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett modell har varje Kraton betongblandare representerad av BeeTone -serien många fördelar och funktioner som gör designen populär.

Särdrag

Betongblandare "Kraton" tillhör gravitationsklassen konstruktionsutrustning och har ett antal designfunktioner, bland vilka det är värt att notera sådana

  • Utrustad med en kugghjulsfälg av gjutjärn.
  • Avancerad tankkonfiguration.
  • Bra effekt på 500 W.
  • Hastigheten på beredningen av lösningen. Oavsett tankens volym blandas lösningen på 3-6 minuter.
  • Närvaron av ett skyddshölje, som förhindrar mekanismer från skador och nötande slitage, samt automatiskt skydd av motorn från överhettning, vilket avsevärt förlänger enhetens driftstid.
  • Enkel transport. Tack vare hjulen kan betongblandarna enkelt flyttas.
  • Inbyggt roterande handratt för enkel extraktion av färdig lösning från tanken.
  • Utrustad med en krondrivenhet. Sådana modeller är vanligtvis billiga, men mycket pålitliga.
Bild
Bild

Dessutom är "Kraton" betongblandare lätt att montera utan att behöva specialkunskaper. Alla fästelement ingår. För att bestämma en betongblandarmodell är det tillräckligt att följa vissa urvalskriterier.

Bild
Bild

Urvalstips

På grund av olika modeller på marknaden är det ibland svårt för en oerfaren byggare att välja en betongblandare. I den här situationen hjälper några användbara tips dig att bestämma. Så när du väljer en enhet för privat konstruktion eller reparationer på gården till ett hus, dacha, måste följande övervägas.

  • Trumvolym. Allt beror på vilken typ av arbete som ska utföras - om mindre reparationer gör det kan du föredra en betongblandare med en liten tank - 120 eller 140 liter, och om ett tvåvåningshus byggs, så är det bättre att köpa en modell med en större trumma.
  • Motoreffekt. Den optimala indikatorn för kraften i en kvalitetsbetongblandare är 500-700 watt.
  • Driftsprincip.
  • Trummans väggtjocklek och tillverkningsmetod. Som regel varierar väggtjockleken från 2-4 mm.
  • Strukturens funktion är metoden för att ladda / lossa blandningen, justera tanken, ljudnivån.

Dessutom bör tillverkarens rykte inte försummas, vilket måste vara tillförlitligt.

Rekommenderad: