Siding Fineber (44 Foton): Färger Och Storlekar På Vinylpaneler Och Tillbehör, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Siding Fineber (44 Foton): Färger Och Storlekar På Vinylpaneler Och Tillbehör, Kundrecensioner

Video: Siding Fineber (44 Foton): Färger Och Storlekar På Vinylpaneler Och Tillbehör, Kundrecensioner
Video: How to Restore Vinyl Siding with Vinyl Renu 2024, Maj
Siding Fineber (44 Foton): Färger Och Storlekar På Vinylpaneler Och Tillbehör, Kundrecensioner
Siding Fineber (44 Foton): Färger Och Storlekar På Vinylpaneler Och Tillbehör, Kundrecensioner
Anonim

Fineber vinylfasader visade sig relativt nyligen på byggmarknaden, men har redan blivit mycket populärt bland moderna konsumenter. Med hjälp av ett sådant material är det möjligt att tillhandahålla nödvändig ventilation och på ett tillförlitligt sätt skydda fasadväggarna från olika yttre påverkan som påverkar dem negativt. Denna artikel diskuterar de viktigaste egenskaperna, fördelarna med dessa beläggningar, egenskaperna hos deras produktion och användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

När Fineber-sidopaneler skapas används en samsträngsprutningsmetod, vilket gör de resulterande materialen så tillförlitliga som möjligt. Tillverkare använder råvaror av högsta kvalitet. De skapar estetiska produkter som är pålitligt skyddade från yttre påverkan med ett speciellt yttre lager.

Denna beläggning ger en lång livslängd och ökad materialhållfasthet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Detta sidospår har också andra fördelar:

  • frostbeständighet;
  • miljövänlighet;
  • motståndskraft mot extrema temperaturer;
  • säkerhet för människors hälsa;
  • ökat slagmotstånd.

I recensioner av köpare som finns på Internet noteras alla fördelar med Fineber -produkter som anges ovan. Oftast är konsumenterna nöjda med dessa material och skriver inte om betydande nackdelar. En sådan beläggning är lämplig för bostäder, kommersiella, industriella, uthus. Dessa sidopaneler är idealiska för användning i tuffa klimat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Finebers sidopaneler är indelade i flera typer beroende på deras utseende. Följande typer av sådana sidospår kan särskiljas.

" Industriell ". Sådana produkter kan hänföras till de klassiska, ljusa färgerna presenteras endast 3. De är mer lämpliga för industriella, industriella byggnader. Genom att använda ljusa paneler kan en särskild kommersiell byggnad särskiljas från andra. Denna teknik hjälper till att locka kunder.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Blockhus ". Dessa produkter imiterar en stock mycket bra. De är inte som standardmaterial eftersom de är mer runda i formen. Med hjälp av sådana beläggningar kan du förvandla även den vanligaste byggnaden till ett mysigt, varmt timmerhus. Tillverkaren erbjuder sex färger. Sådana paneler ger byggnaden felfrihet och originalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Standard ". Sådana material liknar en fartygsplanka. Med deras hjälp kan du ge byggnaden återhållsamhet och åtstramning. Köpare har tillgång till produkter i olika nyanser: från mörkbrun till vit. Från utsidan imiterar sådana beläggningar ett snitt av trä. Med deras hjälp kommer du att ge fasaden adel.

Tillverkaren erbjuder inte bara sidospår för beklädnad, utan också källarpaneler som imiterar tegelstenar. Dessa produkter är också skapade i olika färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Komponenter

Företaget erbjuder också komponenter. De har samma nyanser som sidospår. Med hjälp av ytterligare profiler ger du byggnaden ett snyggt utseende och kompletterar designen.

Konsumenterna har möjlighet att köpa flera typer av Fineber -profilkomponenter

  • Dräneringsstång. Monteras över fönster. Ett sådant element tar bort vatten.
  • J-profil. Det används i dörr- och fönsteröppningar som foder; det används också för att avsluta en byggnads ändar.
  • Soffit. Detta element är installerat på tak gesimsen.
  • Första profilen. Det installeras före installationen av det första sidospärren.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Inre hörn. Det ska placeras i fasadens hörn.
  • Utanför hörnet. Detta element används för att avsluta fasadens yttre hörn.
  • Avslutande planka. Monteras under takfoten. Det appliceras efter att panelerna har installerats.
  • Fönsterremsa. Designad för att fungera som ett plattband. Det används också för att stänga sluttningarna av infällda dörrar och fönster.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vindbräda. Den används vid efterbehandling med takets ändsidor.
  • Startfält. Den är konstruerad för att installera det första sidospåret.
  • H-profil. Gör att du kan ansluta sidospår från ändarna av lederna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produktion

Fineber sidopaneler skapas i en av de äldsta fabrikerna som är specialiserade på tillverkning av vinylprodukter. Denna typ av fasadmaterial har tillverkats sedan 2001. Sådant sidospår har nyligen funnits på den ryska marknaden, men det har blivit mycket populärt bland konsumenter. Materialet som erbjuds av Fineber är mycket uppskattat, inte bara i Ryssland utan även i utlandet. Eftersom ett mycket brett utbud av sådana efterbehandlingsmaterial är tillgängliga för konsumenterna har de möjlighet att genomföra en mängd olika arkitektoniska projekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Verktyg och förberedelse

Om du ska installera Fineber -sidolement måste du först förbereda nödvändiga armaturer och beslag.

Du behöver följande verktyg:

  • bygga hårtork (en sådan enhet behöver inte användas i alla fall);
  • spikar med ett dolt huvud och en galvaniserad beläggning eller självgängande skruvar;
  • byggnadsnivå;
  • en hammare;
  • måttstock;
  • skruvmejsel;
  • Cirkelsåg;
  • elektrisk borr;
  • småtandad motorsåg.
Bild
Bild
Bild
Bild

Först och främst måste du noggrant förbereda fasadväggarna innan du utför installationsarbetet: rengör det gamla gipset från ytan, gör det så jämnt som möjligt.

Man bör komma ihåg att installationsresultaten till stor del beror på hur mycket ansträngning som gjorts för att förbereda basen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ram

Sidopaneler bör monteras på en ram skapad av en metallprofil eller träbalk. Det kommer att vara nödvändigt att montera det i förväg, som förberedelse för genomförandet av installationsarbetet. På ett avstånd av 10 cm från byggnadens hörn, fixa de vertikala plankorna för att sätta de yttre hörnen. Fixera sedan tvärelementen mellan den vertikala profilen (steg - 400 mm). Fäst ramramarna med en nivå så att strukturen blir så plan som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installation och hjälpprofiler

Den mest lämpliga installationsmetoden för Fineber fasadfasad är horisontell installation från vänster till höger, nedifrån och uppåt. Produkterna monteras omväxlande på varje yta: efter avslutad med en vägg, gå vidare till den andra. Strikt sekvens vid genomförandet av installationsarbetet är nyckeln till ett bra resultat.

Kombinera inte sidopaneler från olika satser på samma yta . Eftersom hjälpprofiler och fasadpaneler kan bli smalare eller bredare under påverkan av temperaturer, bör det finnas ett mellanrum mellan de vertikala läktarna och sidorna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spikar eller skruvar behöver inte dras åt eller hamras särskilt hårt. Om du fixar dem på detta sätt kan baren röra sig fritt när temperaturen ändras. Installera inte paneler om lufttemperaturen är för låg.

Sidopaneler ska skäras i storlek med en cirkelsåg eller en fintandad såg. Det är nödvändigt att skära produkten längs textursömmen, utgående från monteringshålen. Allt måste göras så noggrant som möjligt så att produktens yta inte skadas. Börja fästa den vertikala hjälpprofilen uppifrån och ner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Startstång och yttre hörn

Startstången måste vara horisontell. Bestäm platsen där den ska placeras ska använda byggnadsnivån. Så du kan göra allt så exakt som möjligt.

Du måste börja ställa in det yttre hörnet från det vänstra hörnet av ytan . Se till att startfältets nedre kant matchar botten av hörnet. Vinkelinställningen bör startas från toppen av fasadväggen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fasadpaneler

Sätt in den första panelen i startremsan och placera den i spåret på hörnlisten. Vrid panelen löst för att skapa ett litet gap. Fäst alla lås på startstången. Trimma de sista och första panelerna i raden (vinkel - nittio grader). För att göra detta, placera sidopanelen på ramen utan att säkra den. Markera sedan de linjer längs vilka de nedre och övre panelerna ska skäras.

Använd spikar eller självgängande skruvar för att fästa panelerna på ramen genom speciella hål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Finebers sidopaneler är hållbara, mycket högkvalitativa material som tillverkarna skapar, med hänsyn till klimatförhållandena i Ryssland. Det optimala förhållandet mellan kvalitet och kostnad för sådana produkter är mycket attraktivt för användarna.

Eftersom företaget erbjuder ett stort antal färger av liknande produkter kan du välja exakt det alternativ som bäst passar in i byggnadens övergripande design. Med implementeringen av installationsarbetet kan du enkelt klara dig själv utan att be om hjälp från specialister. Viss erfarenhet är dock viktig: du måste förstå nyanser av att installera sådant material. Då blir du inte besviken över resultatet.

Rekommenderad: