Flygplanshängmattor För Ett Barn: En översikt över Barnmodeller För Flygning Och Sömn

Innehållsförteckning:

Video: Flygplanshängmattor För Ett Barn: En översikt över Barnmodeller För Flygning Och Sömn

Video: Flygplanshängmattor För Ett Barn: En översikt över Barnmodeller För Flygning Och Sömn
Video: REVIEW: Kids Airplane Bed to Sleep - BONAIR OUTFITTERS 2024, April
Flygplanshängmattor För Ett Barn: En översikt över Barnmodeller För Flygning Och Sömn
Flygplanshängmattor För Ett Barn: En översikt över Barnmodeller För Flygning Och Sömn
Anonim

För många föräldrar blir flygning med ett litet barn en verklig utmaning, vilket inte alls är förvånande. Ibland blir det faktiskt obehagligt för barn att vara i knät på mamma eller pappa i flera timmar, och de börjar bli nyckfulla, vilket stör andra. I den här artikeln kommer vi att prata om en enhet som är utformad för att hjälpa föräldrar i en svår situation - om en speciell hängmatta för ett flygplan.

Särdrag

En hängmatta på ett flygplan för ett barn under 3 år kommer att vara en riktig räddning inte bara för föräldrar utan också för alla flygdeltagare. När allt kommer omkring stör barn ofta med resten av passagerarna för att ha en lugn tid på planet. Resehängmattan låter dig lägga din baby i sängen och skapar en fullvärdig sovplats där barnet bekvämt kommer att sitta och sova det mesta . Produkten fästs på framsätets ryggstöd och säkras med matbordet. I det här fallet måste mamman offra möjligheten att ordna mat på bordet, men det här är mycket bättre än att spendera hela flyget med att gunga barnet i famnen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med en hängmatta är möjligheten att placera barnet direkt framför dig. Samtidigt kommer det att fästas ordentligt och falla inte ut, även om det kastar och vänder.

Bild
Bild

Säkerheten garanteras av 3-punktsseler med mjuka tygkuddar för att förhindra skav. Den mjuka kudden är utformad med hänsyn till de anatomiska egenskaperna hos barnets huvud. Ergonomin för barnets position beräknas med hänsyn till det faktum att barnet kommer att ligga. Produkterna är tillverkade av miljövänliga material som transporterar bort fukt och låter värmen passera . Följaktligen kommer barnets baksida inte att dimma och orsaka obehag.

Flygplanets hängmatta är ett bra ställe att sova när du reser . Om barnet har sin egen separata stol kan produkten placeras på sätet och kanten kan hängas från bordet. Således kan barnet till och med krypa ihop och sova lugnt. Du kan också använda den här produkten som en mobil barnstol . Barnet kan sitta fritt inuti produkten, och eftersom det kommer att placeras mittemot modern kommer matningen att ske utan problem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Att använda en hängmatta är inte begränsat till resor. Den kan också användas hemma som sängkläder och madrass . Miljövänliga material orsakar inte allergier. Reseprodukten tillhandahålls i ett specialfall. Madrassen kan fällas enkelt och kompakt, så att den lätt passar in i vilken handväska som helst. En mängd olika färger gör det möjligt att välja det mest attraktiva alternativet för dig för både tjejen och pojken. Det finns också unisexprodukter för båda könen.

Det finns speciella konvertibla resehängmattor som också är lämpliga för vuxna . Hängmattan är särskilt användbar för dem som har svullna ben under flygningen, och som helt enkelt inte har någonstans att sätta dem. Den hängande produkten är justerbar i höjd, du kan enkelt sträcka ut dina ben i valfri position som passar dig. Innerkuddar för sådana modeller blåses upp till önskad storlek, trötta lemmar kan placeras på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom att förhindra svullnad, kommer hängmattor att skydda en vuxen från rygg- och benvärk som ofta uppstår när man sitter på ett ställe under lång tid.

Frekventa flygningar är orsaken till åderbråck och blodproppar. I sådana fall är det helt enkelt nödvändigt att ha en så viktig vara med dig. Medelvikten för produkterna är 500 gram, så de kan bäras utan problem. När de är hopfällda passar hängmattor perfekt i en ficka. Modeller fäster antingen på framsätets ryggstöd eller mellan sätena . Allt händer på några sekunder. Det räcker med att fixa öglan och öppna hängmattan.

Det ska noteras att dessa produkter har testats upprepade gånger av både barnläkare och flygtekniker , eftersom barnets säkerhet under flygningen kommer först, och först då - bekvämligheten med plats. Produkterna uppfyller säkerhetskrav runt om i världen, så ingen kommer att störa användningen av en hängmatta ombord.

Tyvärr, en sådan användbar anordning har vissa nackdelar . Hängmattan kan störa den främre passageraren, så det rekommenderas att fixa den på framsätet innan någon annan tar den. Det bör också sägas om enhetens värdelöshet i avsaknad av fällbara bord.

Hängmattan ska inte användas under landning och start av flygplanet, eftersom säkerhetsinstruktionerna under flygningen kräver att barnet befinner sig i moderns famn.

Bild
Bild

Modellöversikt

Det finns inte många märken som erbjuder flughängmattor för barn idag. Trots det lilla utbudet är produkterna dock populära bland mammor runt om i världen. Tänk på modeller av hängmattor för spädbarn från olika tillverkare.

BabyBee 3 i 1 . Produkten är avsedd för barn från födseln till 2 år. Modellen är konstruerad för vikt upp till 18 kg och höjd 90 cm. Enheten är tillverkad av 100% bomull som andas, vilket förhindrar att barnet ryggar från att svettas. Inuti finns elastiskt polyuretanskum och skuminsats som ger hängmattan ökad styrka och mjukhet. Hållbara 5-punktsbälten är ansvariga för säkerheten, utrustade med mjuka dynor både på axlarna och framtill i buken . Således har barnet inte ens möjlighet att komma till slottet. Denna modell rekommenderas för användning om barnet inte har en egen stol. Enhetens vikt är 360 g. De upprullade måtten är 40x15x10 cm, så hängmattan är lätt att förvara och bära i valfri handväska. Setet innehåller ett lock med remmar. Safari -modellen erbjuds i en träskfärg med ett exotiskt djurtryck. Modell "Frukt" är en vit produkt med ett mönster i form av frukt och bär och apelsinbälten. Pris - 2999 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Air Baby mini . Den kompakta hängmattan är avsedd för barn över 2 år och fungerar som en förlängning av sätet på planet. Produkten ger en bekväm position för barnet med utsträckta ben … Leksaker kommer inte längre att kollapsa under stolen. Barnet kommer att kunna somna lugnt och sitta fritt på en fåtölj, eftersom hängmattan skapar en fullvärdig sovplats. Setet innehåller en barns sömnmask som inte tillåter yttre faktorer att väcka barnet. En viktig fördel med enheten är full sätetäckning och 100% hygien .… Intressanta färger och ett originaltryck kan hålla barnet upptaget ett tag, medan han tittar på allt och namnger bekanta figurer. Kostnaden är 1499 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Air Baby 3 i 1 … En komplett hängmatta för barn 0-5 år. Ett unikt system med säker passform och 5-punkts säkerhetsbälten kommer bekvämt att rymma både ett spädbarn och ett äldre barn under flygningen . Föräldrar kommer att kunna andas ut och inte gunga sitt barn hela tiden de är på planet. Produkten fästs snabbt på ett fällbart bord på ena sidan och på föräldrarnas bälte på den andra, vilket skapar en bekväm hängmatta där barnet kommer att ligga i liggläge … Du kan leka med ditt barn medan han är vaken, mata bekvämt och lägga sig . Produkten tål en belastning på upp till 20 kg. För äldre barn kan den användas som en madrass som liknar Air Baby mini. Kostnaden för produkterna beror på tillverkningsmaterialet: poplin - 2899 rubel, satin - 3200 rubel, bomull - 5000 rubel, komplett med en leksak och en väska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du köper en hängmatta för ett flyg rekommenderas det att vara uppmärksam på vissa detaljer. Eftersom produkten köps för en vilsam sömn för ett barn, är det nödvändigt att välja en modell där han kommer att vara så bekväm som möjligt. Flygplanshängmattor är av två typer.

För barn från 0 till 2 år . Denna hängande produkt är idealisk för dem som inte köper extra utrymme så länge flygbolagets regler tillåter. Hängmattan sitter fast på framsätet mittemot mamman så att barnet ligger inför den älskade. Med en sådan modell kan du lugnt mata barnet och lägga honom i sängen igen och skaka det försiktigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

För barn 1, 5 och äldre … Den optimala hängmattan vid köp av en separat sittplats för ett barn. Den sitter fast mot sätet och blir därmed en förlängning, medan den gemensamma madrassen förbinder de två delarna och bildar en stor koja. Barnet kommer att sova bekvämt, sitta och leka, han kommer att ha sitt eget territorium på planet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var noga med att uppmärksamma närvaron av säkerhetsbälten och kontrollera hur starkt låset är.

Barn 1, 5-2 år är redan ganska vuxna för att öppna den tunna hållaren. Se till att ha mjuka tygkuddar på banden , vilket förhindrar risken för skav. Känn tyget - det ska vara mjukt och andas för att förhindra överdriven svettning.

Beroende på modell, fästmetod … Några hängmattor fast på frambordet, andra på sätets sidor . Det första alternativet är snabbare och enklare, men det är nästan omöjligt för dig att öppna bordet och äta i fred. Det andra alternativet är mer bekvämt, men möjligt bara om det finns en separat stol för barnet och kräver lite mer tid.

Bild
Bild

Tillverkare erbjuder ett brett utbud av färger . Det finns också renblå eller rosa modeller, produkter med intressanta mönster, tryck som kommer att roa barnet. Naturligtvis ser ljusa hängmattor med original inredning mycket mer fördelaktiga och intressanta ut än vanliga mörka alternativ, men det är modellerna i fasthållna mörkblå eller bruna toner som är mer praktiska och har en lång livslängd. Ändå blir små barn ofta smutsiga kring allt, respektive är det viktigt att sakerna inte är fläckiga och lätta att rengöra.

Rekommenderad: