Bankett (90 Bilder): Smidda Banketter För Piano Och Piano. Modeller Av Puffar Och Soffor För Vardagsrummet

Innehållsförteckning:

Video: Bankett (90 Bilder): Smidda Banketter För Piano Och Piano. Modeller Av Puffar Och Soffor För Vardagsrummet

Video: Bankett (90 Bilder): Smidda Banketter För Piano Och Piano. Modeller Av Puffar Och Soffor För Vardagsrummet
Video: lyxig klassisk säng,klassisk soffa,klassiska hemmöbler,möbler i guldblad,Italienska möbler,Kina 2024, Mars
Bankett (90 Bilder): Smidda Banketter För Piano Och Piano. Modeller Av Puffar Och Soffor För Vardagsrummet
Bankett (90 Bilder): Smidda Banketter För Piano Och Piano. Modeller Av Puffar Och Soffor För Vardagsrummet
Anonim

Banketten, som en typ av möbler, uppträdde först i Frankrike, förmodligen på 16-17-talet, under storhetstiden för hovlyx och sug efter utsökt dekoration.

Puffar och banketter fungerade som ett slags bänk i hemtolkningen. Det var bekvämt att sitta på dem med komfort, omgiven av gäster eller under processen med några officiella evenemang. Av namnet på denna typ av möbler att döma, uppfanns de och användes för bankettunderhållning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller av bänkar med rygg var mycket populära och skapade de mest bekväma förhållandena under långa ceremonier åt alla håll. Samtidigt började bänkar användas för långsiktigt pianospel. Möblernas mjuka bas minskade stressen på ryggraden under musikaliska övningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Från kungarnas regeringstid till moderna dagar, banketter fungerar inte bara som inredning, utan utför också sina funktioner för sitt avsedda ändamål. På dem, som tidigare, är det bekvämt att sitta ner, men inte mitt emellan melodierna vid bollen, men till exempel att byta skor. Det var denna användning av banketten som var mest populär under sovjetåren.

Idag används de överallt i hemmet. Men nu har de en mer praktisk design och tjänar ofta inte bara för avkoppling, utan också som en plats att förvara saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

För att förstå varför denna möbel från medeltiden är så attraktiv måste du lära dig om dess funktioner. Det är vanligt att kalla en bänk för en liten elegant bänk med en mjuk bas. Den kan tillverkas av olika material, med eller utan ryggstöd, med eller utan armstöd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är enkelt att byta ut flera traditionella pallar i köket mot en bänk. Och om du organiserar en inre låda i den, blir möblerna inte bara bekväma utan också funktionella.

En typisk bänk kan ha följande funktioner:

  • komplettera det inre av rummet;
  • rymma inom en liten hall;
  • ha internt utrymme för förvaring av skor eller små hushållsartiklar;
  • byta pallar och stolar;
  • används som ställ för utrustning, hushållsapparater;
  • spela rollen som en ottoman nära toalettbordet eller vid pianot.
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna användbara lilla sak finns i en mängd olika stilar och trender. Beroende på hur och var det är planerat att placera den, väljs också bankettens utformning.

Modeller

För närvarande kan du hitta en mängd olika alternativ för banketter.

  • Det ser mycket fördelaktigt ut i vardagsrummet och i matsalen. soffbänk … En av gästerna eller värdinnan själv som tar emot gästerna kan bekvämt sitta på den. Denna modell är en hyllning till traditionen från det förflutna, när det var vanligt i adliga hus att ta emot gäster, sittande på en elegant bankett. På grund av detta syfte tillverkas möbler traditionellt med klädd sits och rygg.
  • Bankettbord i vardagsrum - en bra lösning som kombinerar två i ett. Det är lika bekvämt att sitta på den och bakom den ensam eller i ett litet trevligt sällskap.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bankettbröst fann sin tillflykt i moderna sovrum och barnrum. I den första versionen lagras sängkläder i volymbänkens djup, och i den andra viks leksakerna.
  • En annan modell som oftast används i sovrum är ottomansk pall … Den stoppade möbeln fungerar som en stol vid fåfängningsbordet. Men det skiljer sig från en stol genom frånvaron av ben. Puffen kan enkelt flyttas runt i rummet och tas ur den om det behövs. Ben kastas på honom med glädje efter en hård dags arbete.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Köket är platsen för bänkar som kan vara lätt och mobil eller stationär men multifunktionell. Det är mycket bekvämt att förvara köksredskap inuti det med ett litet område av rummet.
  • Bankettpallar också ofta inredning i kök. Eftersom en mjuk bas är mycket bekvämare än en traditionell hårstol.
  • Och här stolbänk i form av en "hästsko" och en bänk-piedestal anses vara universella produkter som kan användas var som helst i vardagsrummet. Det är bekvämt att förvara små vardagsartiklar i skåpet. Om du installerar en sådan möbel nära soffan kommer frågan om förvaring av fjärrkontroller, laddare för mobiltelefoner, hörlurar och böcker att lösas på det mest framgångsrika sättet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ha banketter-piedestaler som vanligt, ett styvt platt säte, på vilket det är bekvämt att placera ett glas vatten på natten, en telefon med en väckarklocka, ett armbandsur eller något annat föremål. Bekväma hyllor är gömda inuti skåpet, med eller utan dörr.
  • En mer dekorativ roll i kanapéer … Miniatyrsätet tjänar enbart för sitt avsedda ändamål - för sittande. Du kan inte sitta på den länge på grund av storleken och bristen på rygg och armstöd. Men att tillfälligt slå sig ner på en kanapé kommer att vara ganska bekvämt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Det verkar som om bänken är en klassisk möbel, men från klassikerna har den bara ett namn. Nu ger tillverkarna fria tyglar för designers fantasier och förverkligar otroliga typer av banketter.

För att skapa exklusiva möbler för olika interiörer används inte bara trä, spånskiva och MDF, utan även metall och smide. En bänk i smidesjärn med en puff är inte bara ett starkt och hållbart alternativ, utan också ett riktigt fynd för kolonial, imperium, barock och många andra utsökta möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detsamma gäller modellen med en puff, närmare bestämt från bänken i denna modell ett namn.

Detta är en klassisk ottoman - mjuk, mysig, omfattande, bekväm för ett sovrum, barnkammare, vardagsrum och lämplig i många utrymmen, bekväm i alla fall.

Och om ett sådant mjukt säte kombineras med en lyftmekanism, kommer puffen inte bara att vara en utföringsform av komfort och bekvämlighet, utan kommer också att dölja alla typer av hushållsgrejer för nyfikna ögon. Denna puff kan ha en rund form, snarare än den traditionella rektangulära eller fyrkantiga.

Banketterna i form av en puff med en vagnskoppling ser särskilt imponerande ut. Detta är en trend i klassisk stil, men ändå lämplig i många kreativa moderna interiörer. I ljusa klädfärger lockar sådana möbler tonåringar och designers som skapar interiörer i stil med onart och techno. Och i det inre av vintage och loft ser sådana puffar i pastellfärger bra ut: mjölk, elfenben, pärla, champagne.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om bänken är planerad att placeras i köket är det bättre att välja med armstöd och ett justerbart ryggstöd. Under en lång konversation över te eller sammankomster vid bordet med gästerna är det mycket bekvämare att sitta på en sådan bänk än på en liknande, men med fast rygg. Bänkens hörndesign är också mycket fördelaktigt för köket.

Eko-läderbeklädnad för köket kommer att vara det mest praktiska alternativet. Och om du vill ha mer glans och sofistikering bör du betrakta texturerat material som klädsel. Den ribbade ytan på konstlädret ger produkten en ovanlig chic och presentabel look.

Bild
Bild
Bild
Bild

En stel dubbelbänk med ben på en metallram passar in i en modern hall. Dessutom kommer det att fungera inte bara som en dekoration, utan kommer också att vara en mycket lönsam möbel.

Det är bekvämt att lägga säsongsskor som används varje dag under bänken med en hylla. Eller göm rumtofflor för gäster där, lägg väskor.

Det finns speciella modeller av bänkar, med plats för förvaring av skor, utrustade med en låda, en hylla för nycklar och skoborstar. De har vanligtvis en hård eller halvmjuk sittyta med ett gångjärnigt lock. Eller så är locket fixerat och lådorna öppna från sidan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För korridoren är valet av banketter slående i sitt sortiment. Om bilderna tillåter det, kommer den tresitsiga halvcirkelformade modellen att bli centrum för stilen i ingången till huset. Och under trånga förhållanden kommer en modell med en sits på hjul till nytta. Sådana mjuka ottomaner är bra när hyllan i korridoren också fungerar som ett sminkbord. Utrustad med lämplig belysning när du sitter på en enda puff, är det mycket bekvämt att göra hår och sminka.

Med en mycket blygsam storlek på rummet kan du också njuta av en bankett. Den vikbara designen gör att du kan lägga ut möblerna efter behov. En sådan bänk är också bekväm för dem som gillar att samla massfester.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt överenskommelse

Den fällbara och stationära bänken är bekväm för pianisten … Det är lätt och enkelt att skjuta den lilla modellen under pianot, och det är mycket bekvämt att sitta på den vid instrumentet. Dessutom, tillsammans med pianot, ser bänken otroligt elegant, sublim och estetiskt tilltalande ut.

För vardagsrummet det kommer att finnas många bra modeller, och de kan användas för deras avsedda ändamål för ganska specifika ändamål. För att slappna av dina muskler efter en hård dag, finns det inget trevligare för dina ben än att kasta dem på en bekväm bänk. Och om du lägger en bricka med te och godis, frukt eller dessert på en låg bänk, kommer det att ersätta ett soffbord. Framför TV: n tar ett sådant mellanmål dig närmare och befriar.

Bild
Bild
Bild
Bild

In i korridoren bänken är placerad både för förvaring av skor och nycklar, och för bekvämligheten att byta skor. Detta gäller särskilt i familjer med barn och äldre. Att sitta på en låg, stabil bänk gör det lättare och lättare att ta på sig skor. Dessutom är det så lämpligt att placera påsar på banketten i korridoren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller med hylla istället för ett av armstödet är en utmärkt lösning för ägare av stationära telefoner. Enheten kommer alltid att finnas på en iögonfallande plats, och långa samtal om den kan utföras sittande på en bänk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Till omklädningsrummet det är inte heller överflödigt att sätta en bänk med en hylla för förvaring av skor. Om utrymmet tillåter det kan det vara tresitsigt, beläget längs en av väggarna. Det är banketten som kommer att göra varje vrå med kläder till en riktig garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild

En elegant bänk med böjda ben drar bara för att placera den vid foten av sängen i sovrummet … Denna lösning kommer att omvandla vilarummet till en utsökt boudoir. En mer massiv modell, med en bröstformad låda, är ett vanligt alternativ i moderna stilar. Det är praktiskt att förvara sängkläder och är vackert som inredningsartikel.

För toalettbordet i sovrummet väljer de tvärtom miniatyrmodeller, puffar med och utan ben. De är ofta utrustade med hjul för enkel rörelse. Vid behov dras de ut eller skjuts under bänkskivan.

Bild
Bild

Det kommer inte att skada, utan bara dekorera och fungera som en utmärkt förvaringsplats för banketten I badrum … Naturligtvis, om filmen tillåter. Handdukar kommer alltid att finnas till hands, och det är mycket bekvämare att göra kosmetiska ingrepp och till och med torka dig efter en dusch medan du sitter. Du kan använda bänken i badrummet för ett annat ändamål, om du kombinerar den med en tvättkorg.

Bild
Bild
Bild
Bild

För barn denna möbel köps inte heller sällan. Barn älskar frodiga puffar och bänkar med mjuka säten, under vilka de gömmer sina leksaksskatter. En bankett i ett barnrum görs ofta i form av ett bröst eller utrustad med en öppen hylla för böcker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta sätter de en bankett i hus till balkongen … Där är det mycket harmoniskt både för sittplatser och förvaringsutrymme. På balkonger och loggior är det viktigt att spara så mycket utrymme som möjligt. Och en bänk med ett fällbart mjukt överdragssäte är perfekt för att klara denna uppgift. Vad man ska lagra i det är ett individuellt beslut.

Uppenbarligen är denna möbel multifunktionell och kommer till nytta i alla miljöer. I varje rum blir banketten en favoritmöbel. Dessutom har de anpassat sig för att använda det i skönhetssalonger, offentliga mottagningar och väntrum. Detta är inte bara en hemtyp av möbler, utan en sak med olika funktioner och ändamål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

En viss modell av en bänk är lämplig för varje stil, beroende på vilket material den är tillverkad av. Det finns flera av de mest populära och mest sålda klädselalternativen:

  • läderklädsel - en klassisk lösning för alla tider, föredragen i många stilar, men inte överkomlig för alla;
  • ekoläder - en prisvärd analog som imiterar en naturlig beläggning. Skiljer sig i styrka, användbarhet och hållbarhet.
  • velour yta - ett urval av estetiker och lyxälskare, passar harmoniskt in i det orientaliska interiören, barock, imperium, renässans, versailles och liknande stilistiska trender;
  • vadderat tyg klädseln ser också presentabel och dyr ut. Detta är riktigt chic, förkroppsligad inom banketten;
  • micro-corduroy - modernt tyg, ofta använt av designers för klädsel av klädsel. Den känsliga sammetslen yta lockar att sitta på den för avkoppling.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Baserna i strukturen utmärks också av en stor variation, vilket gör det möjligt att välja en bänk efter individuell smak.

Det finns en vinnande lösning för varje rum:

  • metall botten av bänken är lämplig för en korridor eller kök. Och i badrummet är det nödvändigt att använda uteslutande rostfritt stål;
  • förkromad - liknande den tidigare versionen. Ser bra ut i moderna interiörer. Bäst i kombination med läderklädsel och ekoläder med slät eller ribbad yta;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • plast - ett budgetalternativ för en bankett. Lätt att rengöra, lätt och därför mobil och används ofta i barnrum. För badrummet är plast en gåva. Eftersom den inte är rädd för fukt, mögel, kan den lätt torkas bort, den kan tvättas under rinnande vatten;
  • rottingbotten - lämplig för en bankett på en terrass, loggia, veranda. Synlig lätthet i konstruktionen med hög verklig styrka;
  • solitt trä - den mest hållbara bänken, hållbar och lämplig för vardagsrum och matsalar. Kombineras med en sits klädd i mikrokordflöjel, och med velour, och med ett tapet. Med varje typ av tyg ser massivt trä presentabelt och gediget ut. Trästommen tål tung belastning och förblir intakt i många år;
Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva - Materialet är billigare och mer tillgängligt än en matris. Men det låter dig skapa komplexa former och invecklade mönster. Lätt, har ett brett utbud av färger och många designalternativ.

Färglösningar

Det är nödvändigt att bänken stöder interiörens stil och kompletterar helhetsbilden i tid. I vardagsrummet kommer låga modeller av ottomaner med klädsel identiska med den från vilken resten av de stoppade möblerna är gjorda att se perfekt ut. Vanligtvis är en soffa och fåtöljer utrustade med sådana modeller.

Ett enhetligt färgschema och stil skapar en viss atmosfär. Om du klarar det kan du uppnå absolut harmoni i interiören. Men för detta måste du förstå vad som är bra för klassikerna eller inte acceptabelt i det moderna arrangemanget av rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den klassiska stilen betonas av strikta ottomaner och stoppade banketter. Ett undantag kan endast göras för rutiga och randiga tyger i tråkiga färger: ljus beige och silver, brun och pärla.

Den mest lämpliga varianten av den klassiska klädseln på klädseln är elfenben. Ädla, men samtidigt mysigt hemma.

Modern stil är vita, svarta eller röda färger. En lila eller turkos bänk ser ljus ut, men inte i alla inredningsvarianter. Ibland passar en lugn wengefärg mer in i en modern stil än ljusa och saftiga färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Wenge är i allmänhet det vanligaste valet av designers, både för basen av banketter och för klädsel. Det finns oftast i korridorerna. Dessutom är en bänk i denna design en frekvent "hyresgäst" av kontor, öppen spis rum, matsalar och receptioner.

Mörkare färger är mer praktiska och mindre krångliga när det gäller underhåll och rengöring. Smuts och fläckar märks knappast på dem. De kombineras med många inredningsartiklar och låter dig göra ljusa tillägg till inredningen med något annat, utan att fokusera på dig själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och för dem som vill göra mitten av interiören exakt till bänken, bör du titta närmare på modellerna med sammetstyg eller tyger som imiterar broderi och spetsar. Guld på klädseln ser elegant ut i sovrummet, liksom silver i mönstren.

En gul eller blå bänk med eller utan ram, i form av en puff eller en stabil bänk, är perfekt för ett tonåringsrum eller en plantskola. Ljusa färger lyfter humöret, ökar livslusten och stimulerar aktivitet och aktivitet. Detta är vad den yngre generationen behöver. Det är nödvändigt att ingjuta en smak för komfort och skönhet från barndomen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Enligt deras dimensioner produceras vilobänkarna olika, både långa och enkla. En stor bänk är bra för ett rymligt rum, och en smal 25 cm passar även i den minsta korridoren.

Standardstorleken på en bänk i köket är 1500x400x400, men mindre parametrar för längd, bredd och djup är mycket populära och mycket praktiska. Den långa bänken kan användas som en minisoffa för att placera gäster vid bordet. Den ersätter flera pallar och rymmer flera personer samtidigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men det är också bekvämt att använda den för att koppla av individuellt. Att koppla av på en sådan säng efter middagen läsa en bok eller titta på en film är ett bra alternativ för avkoppling. Bättre om det är en låg modell. Den långa är bäst för köket eller matsalen.

Bänken i sovrummet har ofta måtten 1300x400x400 - den är bekväm och stökar inte upp utrymmet. Den är låg och i samma stil som resten av möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Varje specifik stil behöver sin egen bänkmodell. Ursprungligen användes denna möbel i Provence -stilar, barock är en klassiker av denna genre. Idag är dessa stilar retro, men de förlorar inte sin popularitet. Tvärtom, den växer med förnyad kraft.

Moderna designers använder i stor utsträckning mjuka bänkar, skapar Östlig stil … Klädd velour, böjda ben, låg bas, vadderad rygg och armstöd. Allt för den mest avslappnade orientaliska gästvänliga atmosfären.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Lantlig stil tvärtom, tygerna är mer praktiska, mönstren är enklare, ramen är okomplicerad. Färgerna på banketterna är i ljusa nyanser, en check välkomnas, blommotiv av klädseln på en ljusblå, rosa, grädde eller vit bakgrund. Stomme - naturligt trä, massiv furu, ek. Ofta målad i en snövit färg, men naturligt trä ger inte upp de ledande positionerna i lantlig stil.
  • Loftstil föreslår enkelhet i kombination med sofistikering. Banketterna är exakt desamma - eleganta och lyxiga, utan onödiga detaljer, böjningar och ljusstyrka. Färgerna på klädseln är monokroma, tyget är läder och dess konstgjorda ersättning. Designen är både rak och kantig, höjden liten. Typen av en bankett görs ofta antik, basen är inte slät, utan texturerad, med en vagnskopplare, som inte bara kan vara ovanpå utan också på alla sidor av möbeln.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Skandinavisk stil i interiören kommer att betonas av en ljus bänk med enkel form, rektangulär, utan pretentiösa öppningar och böjda ben. Endast luftig lätthet och naturlig naturlighet. Favoritinredningslösning för européer, som har slagit rot i många slaviska hus.
  • Art déco kräver en verklig extravaganza av former och färger. En verklig lyx som bara finns hos den framstående adeln och kungligheten. Banketternas rika utseende förvandlar sovrummet till en kejserlig alkov och vardagsrummet till mottagningsrummet för en socialite som ger fantastiska bollar. Bänkar i denna stil är alltid i fokus för uppmärksamhet, så bekvämt som möjligt för avkoppling, på deras bas vill du inte ens sitta ner, utan ligga ner.

Det känsliga tyget av velour och mikro-corduroy är behagligt vid beröring, ädelt i utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Att välja snygga eller diskreta modeller är ett individuellt beslut för alla. Faktum är att denna typ av möbler kommer att efterfrågas i alla hörn av huset. Dessutom ökar produktionen av banketter nu.

Tillverkarna oroar sig inte bara för designkomponenten utan också för produkternas kvalitetsegenskaper. När det gäller tipsen för att välja kan de inte vara entydiga. Någon har råd med banketterna gjorda i Italien, snygga och respektabla. Andra rika ägare föredrar spanska elitfester.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men moderna och vackra alternativ är tillgängliga för många köpare, tack vare inhemska fabriker. Lätta och funktionella bänkar med en mjuk bas erbjuds av många ryska möbeltillverkare.

Varje köpare, som förlitar sig på de angivna kriterierna för att kombinera möbelstilar med interiören, kan personligen välja en bänk för sina behov. Baserat på tillgängliga medel och syftet med möbeln.

Naturligtvis bör du bara välja högkvalitativa, pålitliga mönster som håller länge och utan problem. Om inkomsten låter dig utföra reparationer i en annan stil, väljs bänken för designerns specifika beslut. Men för dem som är konservativa eller inte planerar frekventa förändringar är det bättre att hålla sig till den klassiska modellen. Naturligtvis, om vi inte talar om en plantskola.

För barn köps bänkar efter ålder och ersätter denna möbel med en liknande när de blir äldre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Barns smak kan ändras, så det är ingen idé att köpa för dyra puffar. Dessutom skiljer sig inte bebisar åt i noggrannhet och sparsamhet. För stygga är mjuka modeller med tvättbara klädsel, ljusa, varma färger att föredra. Alla typer av prydnader, djurdesigner, godis och superhjälteutskrifter är välkomna. Materialet är idealiskt som har "anti-vandal" styrka.

Samma regel bör antas av ägare till fyrbenta husdjur. Banketten är en favorit viloplats för katter och miniatyrhundar. Men våra mindre bröder bryr sig inte om klädselns skick. Tvärtom är skärpning av klor på gobeläng eller konstläder ett stort nöje för dem.

Bild
Bild

För att ägarens och husdjurets nöjen ska sammanfalla måste tyget vara slätt, tätt så att djuret inte ens har tanken på att sikta på det med sina klor.

Banketter med anti-klo-beläggning (velour, flock, chenille) görs ofta på beställning; sådana modeller placeras inte på strömmen.

Otroligt bra i funktionalitet är transformatorbänkarna, som blir till bord eller förvandlas från en rejäl bänk till två oberoende puffar. Designlösningar slutar aldrig att förvåna med sin kreativitet och originalitet. Unika banketter görs på beställning, de har en bra prislapp. Men konstkännare bryr sig inte mycket om denna aspekt. De är vana vid att bara köpa exklusiva och förhandlar inte för att köpa en billigare vara för en dyr inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis köps inte exklusiva modeller för placeringen på balkongen. Och det finns ett minimum av praktisk i dem. Banker och instrument lagras inte i tarmarna i sådana strukturer. Men de beundras alltid av gästerna och de glädjer ögonen på deras sofistikerade ägare.

Bänken kan vara annorlunda, men dess roll i interiören är alltid nyckeln och tappar inte sin relevans i alla epoker. Att köpa en bankett i huset innebär att visa god smak och ge ditt hem en speciell aura.

Vackert foto av en bankett i interiören

För att förstå vilken bänk som är lämplig för en viss stil är det värt att bekanta sig med färdiga lösningar. Ett foto av banketter i olika interiörer hjälper designern att navigera i olika riktningar och välja något eget.

Den röda bänken är en djärv lösning för älskare av extravagans i interiören, en ljus accent på lyx

  • Rund bänk klädd i pastellfärger i ett rum i Provence -stil.
  • Lyxig stoppad bänk med böjd, asymmetrisk rygg och barock vagnstöd.
  • En ovanlig lösning är klädselns svarta klädsel i kombination med den gyllene beläggningen av en elegant träram.
  • Bänk, vid behov, byte av ett soffbord. Enkelhet i former, monokrom klädsel, praktiskt tyg - ett tecken på återhållsam smak.

Rekommenderad: