Bonaparte -mosaik: Former Och Färger På Kakel, En översikt över Tillverkarens Samlingar, Exempel På Applikationer I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Bonaparte -mosaik: Former Och Färger På Kakel, En översikt över Tillverkarens Samlingar, Exempel På Applikationer I Interiören

Video: Bonaparte -mosaik: Former Och Färger På Kakel, En översikt över Tillverkarens Samlingar, Exempel På Applikationer I Interiören
Video: Safranglass Mosaic Production Site, Turkey 2024, Maj
Bonaparte -mosaik: Former Och Färger På Kakel, En översikt över Tillverkarens Samlingar, Exempel På Applikationer I Interiören
Bonaparte -mosaik: Former Och Färger På Kakel, En översikt över Tillverkarens Samlingar, Exempel På Applikationer I Interiören
Anonim

Kakel i mosaikformat har utmärkta dekorativa egenskaper. Moderna märken erbjuder ett stort utbud av efterbehandlingsprodukter som skiljer sig åt i form, struktur, färg och material. Mosaik används när det är nödvändigt att skapa en original, snygg och uttrycksfull design. Varumärket Bonaparte intar den ledande positionen på kakelmarknaden. Företaget erbjuder kunderna en mängd olika plattor för klassiska och moderna stilar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

Idag är företaget en av de största leverantörerna av mosaik av konstgjorda och naturliga material. Varumärket betjänar kunder i såväl Östeuropa som Asien.

Företaget tävlar framgångsrikt med andra tillverkare på grund av produkter av hög kvalitet, rimlig prispolicy och rik variation. Masters utvecklar ständigt nya samlingar, uppdaterar och kompletterar hela tiden ett brett sortiment.

Ett team av professionella designers studerar modetrender och kunders åsikter för att ge produkterna ett charmigt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget ägnar särskild uppmärksamhet åt urvalet av råvaror som används vid tillverkning av produkter . Dessutom används innovativ utrustning, nya tekniker och ett modernt arbetssätt. Tidigare var tillverkaren endast engagerad i grossistförsäljning, nu är produkten tillgänglig för köpare i detaljhandeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudsakliga sorter

I produktkatalogen för Bonaparte -märket hittar du ett stort utbud av produkter. Låt oss bekanta oss med de mest populära typerna:

Keramik

När det gäller prestanda liknar keramiska plattor mycket kakel, men ur estetisk synvinkel är produkterna mer originella, mångsidiga och snygga. Detta alternativ anses vara optimalt för priset. Keramiska efterbehandlingsmaterial från detta företag är mycket billigare jämfört med liknande produkter från andra tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glas

Glasmosaiken lockar uppmärksamhet med sitt speciella utseende. Materialet har glans, glans och charm. Den enda nackdelen med en sådan kakel är bräcklighet. Det används ofta för att dekorera individuella stilistiska element eller lokal dekoration.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glas och sten

Kombinationen av två motsatta material ser original och effektiv ut. Som ett resultat finns det en mottagning av kontrast, som alltid är lämplig och relevant.

Livslängden för sådana produkter överstiger den för glasplattor på grund av stenelementen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En sten

Det bästa valet för finsmakare av naturlighet och naturlighet. Detta är det dyraste och, enligt designers, det mest spektakulära och lyxiga dekorationsmaterialet i mosaikformatet. Plattorna kommer att tillföra uttryck, miljövänlighet och naturlighet till inredningen. Materialets färg och struktur kan variera beroende på vilket material som används i produktionen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produktfunktioner

Ett särdrag hos alla samlingar av Bonaparte -varumärket är att de enskilda elementen i samlingarna är kompatibla med varandra. Köpare har möjlighet att skapa originaldekor genom att kombinera plattor med olika texturer och färger.

Kunden har också möjlighet att lämna en begäran om skapande av upphovsrättsskyddat innehåll och producenterna kommer att göra sitt bästa för att tillfredsställa dina önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är säkert att säga att det inte kommer att finnas några problem med valet av den nödvändiga nyansen . Företagets hantverkare har utvecklat över hundra färgalternativ. Finns som standard, klassiska, neutrala nyanser, samt extraordinära toner och färger. Krävande kunder lockas av reproduktioner av kända konstverk och en mängd olika abstraktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Positiva egenskaper

Experter kallar mosaiker från Bonaparte -varumärket för ett av de mest populära och mest använda materialen på marknaden idag.

Det finns många fördelar med en sådan mosaik

  • Lång livslängd. Från år till år efter läggningen kommer plattorna att glädja dig med sin skönhet och praktiska funktion.
  • Stabilitet. Oavsett platsen (horisontella eller vertikala ytor) kommer brickan att visa motståndskraft mot stress, yttre faktorer och andra påverkan.
  • Produkterna är inte rädda för brand och höga temperaturer och är mycket motståndskraftiga mot hög luftfuktighet och fukt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kaklet har hög hållfasthet, det är mycket svårt att bryta det.
  • I produktionen används endast naturliga och miljövänliga material.
  • Hög motståndskraft mot direkt solljus.

Endast en certifierad produkt har ovanstående fördelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Invändig användning

Produkter från ovanstående märke används för att dekorera olika rum och platser. Plattor kan användas för att dekorera väggar, golv, tak, poolskålar och andra ytor. På grund av sina speciella egenskaper kan den användas i rum med hög luftfuktighet, såväl som i ett hårt klimat och en kraftig temperaturförändring.

Mosaik kan användas på flera sätt:

  • oberoende dekorativ beläggning;
  • ett verktyg för att skapa konstnärliga kompositioner och stilisera individuella detaljer;
  • material för en kombination av olika råvaror;
  • utformning av arbetsområdet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära samlingar

Under hela sin existens på marknaden har företaget släppt många originalkollektioner. Erfarna hantverkare och professionella formgivare arbetade med deras skapande och kombinerade höga tekniska egenskaper och utmärkta estetiska egenskaper. Bland den stora variationen har köpare och professionella dekoratörer markerat vissa alternativ.

Stenmosaik - ett idealiskt val för att dekorera stilar som tenderar att vara naturliga och miljövänliga. Natursten har använts för inredning sedan antiken. Många århundraden senare är denna metod fortfarande mycket efterfrågad.

Denna typ av efterbehandlingsmaterial är idealisk för att dekorera ett badrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

"Sten" -samlingar

Kolizey I

Kakel i ljus beige med en gul nyans. Smal dör, ansluten på duken, tillför dynamik och rytm till atmosfären. Materialet är designat för inredning. Konsistensen är matt. Mått: 30x30. Varma färger skapar en mjuk och varm miljö.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detroit (POL)

En effektiv kombination av ljusa och mörka partiklar. När kollektionen skapades användes följande färger: grå, beige, vit, silver och brun. Mått: 30, 5 x 30, 5. Det är ett mångsidigt efterbehandlingsmaterial som kan användas för inredning och inredning (badrum eller kök).

Bild
Bild
Bild
Bild

London (POL)

Väggplattor i känsliga rosa toner. Yttyp - polerad. För uttrycksfullhet och attraktivitet appliceras ljusa och mörka ränder på små element. Materialet kan användas både i och utanför byggnader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glasplattor sticker ut från resten av produkterna med sin uttrycksfullhet och attraktivitet . Processen att lägga sådant material är inte svårare än att installera kakel. Under arbetets gång kan du klippa brickorna vid fogarna, vilket ger den önskad form och storlek. Glasmosaiker är lätta att ta hand om, de tappar inte sin ljusstyrka, är attraktiva under en lång serviceperiod och är inte rädda för destruktiva yttre påverkan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efterfrågade samlingar

Azov

Kakel i en delikat blå färg skapar en fräsch och luftig atmosfär i rummet. Detta material är idealiskt för ett badrum i marin stil. Kaklet är utformat för användning inte bara i badrummet, utan också i köket och utomhusdekorationen. Konsistensen är glansig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Shik gold-3

Mosaik i rik silverfärg. Både släta och strukturerade partiklar placeras på duken. Ett bra val för klassiska stilar. Yttyp - metall, sten, glans. Användning - invändig väggdekoration. Ljusstrålarna som träffar brickorna skapar ett nyckfullt ljusspel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppröd

Ett original finishmaterial av smala vertikala partiklar. När du skapar dekoratörer använder du följande färger: rött, svart, grått, metalliskt, silver.

Plattorna kan installeras i och utanför byggnader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Keramiska plattor från Bonaparte -märket kombinerar praktisk, hållbarhet och elegant utseende. Företaget har utvecklat ett stort utbud av alternativ för att skapa originaldekor. Keramiskt efterbehandlingsmaterial är det vanligaste efterbehandlingsalternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Andra samlingar

Bonaparte

Spektakulär mosaik för etniska och klassiska stilar. Formgivarna använde en kombination av tre färger - brun, grå, metallisk. Mått - 30x30. Materialet kan användas för vertikala och horisontella ytor, inklusive golv. Elementen är dekorerade med tredimensionella mönster som ger ett originellt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sahara

Fina mosaiker i varma bruna toner. Duken var dekorerad med gyllene element. Konsistensen är matt. Måtten på duken är 30, 5x30, 5. Efterbehandlingsmaterialet för externt och internt bruk passar perfekt in i den klassiska interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Deluxe

En original kakel för att skapa av partiklar i form av bikakor. Kollektionens färger är grå och beige. Yttyp-glans och pärlemor. Dukarna kompletterades med texturerade element. Dessa färger kommer inte att anstränga dina ögon, vilket skapar en bekväm och mysig miljö.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

  • Dekorera ett köksförkläde i arbetsområdet med en mosaik. Ljusa färger ger uttryck och rikedom till inredningen.
  • Lyxig inredning av ett klassiskt badrum. Kaklet är målat i gyllene färg. Den blanka konsistensen är i harmoni med golvets glans.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Mosaik i grön ton. Det bästa valet för ett etniskt eller naturligt badrum.
  • I detta fall användes efterbehandlingsmaterialet för att dekorera den vertikala ytan. Den beige badrumspaletten anses klassisk och förlorar inte sin relevans.

Rekommenderad: