BRAER Beläggningsplattor: Classico Cirkulära Beläggningsstenar Och Andra Samlingar Från Tula -anläggningen, Val Av Kakel Till Stigar

Innehållsförteckning:

Video: BRAER Beläggningsplattor: Classico Cirkulära Beläggningsstenar Och Andra Samlingar Från Tula -anläggningen, Val Av Kakel Till Stigar

Video: BRAER Beläggningsplattor: Classico Cirkulära Beläggningsstenar Och Andra Samlingar Från Tula -anläggningen, Val Av Kakel Till Stigar
Video: DIY! Laying Porcelain Tile on a Concrete Porch 2024, Mars
BRAER Beläggningsplattor: Classico Cirkulära Beläggningsstenar Och Andra Samlingar Från Tula -anläggningen, Val Av Kakel Till Stigar
BRAER Beläggningsplattor: Classico Cirkulära Beläggningsstenar Och Andra Samlingar Från Tula -anläggningen, Val Av Kakel Till Stigar
Anonim

Gatan med beläggningsplattor är hållbar och skadar inte miljön, den är lätt att montera och demontera. Alla dessa fördelar kommer dock endast att finnas tillgängliga om du använder kvalitetsmaterial. Det inhemska företaget BRAER erbjuder ett brett utbud av olika plattor, som tillverkas på tysk utrustning med den senaste tekniken . Du kan till och med lägga upp banan själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Företaget kom in på marknaden 2010, Tula -anläggningen byggdes praktiskt taget från grunden. Högkvalitativ tysk utrustning köptes in. BRAER -beläggningsplattor är målade med den innovativa ColorMix -tekniken . Färgerna är rika och det finns många modeller med imitation av olika naturmaterial. Mer än 40 nyanser, varav de flesta inte finns i utbudet av konkurrenter, skiljer tillverkaren från andra.

Kvalitetsplattor för stigar produceras årligen i stora mängder. Efterfrågan på produkter minskar inte. Professionella hantverkare och högkvalitativ utrustning, i kombination med ny teknik, gör det möjligt att skapa brickor som fungerar i många år. Som ett resultat är den inhemska tillverkarens produkter inte sämre än deras importerade motsvarigheter.

Bild
Bild

Huvudsamlingar

Betongbeläggningsstenar på stigarna ser attraktiva ut och utmärks av sin tillförlitlighet och hållbarhet. BRAER erbjuder ett brett utbud av plattor i olika storlekar och utföranden. Detta gör att du kan välja rätt material för tillverkning av en webbplats. Låt oss ta en titt på de viktigaste samlingarna.

" Gamla stan Landhaus " … Kakel i olika färger. Det är möjligt att välja storlek, linjalen representeras av element på 8x16, 16x16, 24x16 cm. Höjden kan vara 6 eller 8 cm.

Bild
Bild

Dominoer . Gatstenar med en intressant design presenteras i följande storlekar: 28x12, 36x12, 48x12, 48x16, 64x16 cm. Tjockleken på alla element är densamma - 6 cm. Sådana plattor kan användas för gågator eller parkeringsplatser för bilar.

Bild
Bild

" Triad ". Tillverkaren erbjuder tre färger. Plattorna är ganska stora, 30x30, 45x30, 60x30 cm. Höjden är 6 cm.

Bild
Bild

" Stad ". Kollektionen innehåller 10 typer av plattor med olika färger och nyanser. Alla element är 60x30 cm stora och 8 cm tjocka.

En sådan kakel är lämplig för att arrangera platser som utsätts för konstant stress.

Bild
Bild

" Mosaik ". Kollektionen presenteras i tre modeller, den utmärks av elementens regelbundna triangulära form och den lugna färgen. Det finns alternativ i storlekarna 30x20, 20x10, 20x20 cm. Alla plattor är 6 cm höga.

Bild
Bild

" Gamla stan Weimar ". Två färglösningar med en icke-standard form imiterar perfekt gamla gatstenar. En väg från sådana element kommer att dekorera utrymmet. Det finns alternativ i storlekarna 128x93x160, 145x110x160, 163x128x160 mm med en tjocklek av 6 cm.

Bild
Bild

" Classico cirkulär " … Plattorna kan läggas standard eller runda, vilket gör dem unika. Det finns bara en storlek - 73x110x115 mm med en tjocklek på 6 cm. Kaklet används för att markera olika arkitektoniska element på territoriet. Det kan läggas ut runt en pool eller staty.

Bild
Bild

" Classico ". Avrundade rektanglar kan läggas på olika sätt. Plattan har måtten 57x115, 115x115, 172x115 mm och en tjocklek på 60 mm. Kollektionen innehåller många nyanser och element med mönster.

Bild
Bild

" Rivieran ". Det finns bara två färgscheman, representerade av olika gråtoner. Elementens hörn är rundade. Det finns flera alternativ för storlekar 132x132, 165x132, 198x132, 231x132, 265x132 mm, men höjden är 60 mm.

Bild
Bild

Louvren … Fyrkantiga beläggningsstenar i olika storlekar används för trottoarer, stigar och områden. Tjockleken på 6 cm gör att elementen tål tung belastning. Det finns sådana storlekar: 10x10; 20x20; 40x40 cm.

Bild
Bild

" Uteplats ". Det finns tre färglösningar. Standardtjocklek - 6 cm. Gatstenmått 21x21, 21x42, 42x42, 63x42 cm.

Bild
Bild

" Saint Tropez " … Endast en modell i kollektionen med en unik design. I horisontalplanet har elementen ingen tydlig form. Vibrokomprimerade gatstenar används för att implementera designlösningar. Elementens höjd är 7 cm.

Bild
Bild

" Rektangel ". Klinkerstenar finns i ett brett utbud av färger. Tjockleken från 4 till 8 cm gör att du kan välja en lösning för alla uppgifter. Det finns sådana storlekar: 20x5, 20x10, 24x12 cm.

Bild
Bild

" Gamla stan Venusberger ". Kollektionen innehåller 6 modeller i olika färger. Det finns sådana alternativ för storlekar: 112x16, 16x16, 24x16 cm. Tjockleken på elementen varierar inom 4-6 cm, vilket gör det möjligt att använda plattorna för gränder, stigar, parkeringsplatser.

Bild
Bild

" Tiara ". Det finns modeller i rött och grått. Storleken är bara en 238x200 mm med en höjd av 60 mm. Beläggningsplattor används ofta vid inredning av förortsområden.

Bild
Bild

" Vinka " … Kollektionen har standardfärger och ljusa, mättade. Standardstorleken är 240x135 mm, men tjockleken kan vara 6-8 cm. Elementens vågiga form gör beläggningsplattorna särskilt attraktiva.

Bild
Bild

Gräsmatta … Kollektionen presenteras i två modeller. Den första ser ut som en dekorativ sten och mäter 50x50 cm med en tjocklek på 8 cm. Den andra modellen representeras av ett betonggitter. Elementens storlek är 40x60x10 cm med en höjd av 10 cm.

Bild
Bild

Läggteknik

Först måste du göra en ritning, planera plattans layout och lutning. Det senare är viktigt för att vatten inte ska samlas på banan. Sedan bör du markera utrymmet med insatser, dra i tråden och gräva ett hål. Efter utgrävning ska botten jämnas och tampas. Det är viktigt att göra ett dräneringsstödskikt av spillror eller grus.

Materialet måste vara frostbeständigt och enhetligt . Den läggs på botten av gropen i ett jämnt lager, med hänsyn till stigens sluttningar. Förresten bör lutningen inte överstiga 5 cm per 1 m2. För en gångväg räcker det med 10-20 cm spillror och för parkering-20-30 cm.

Själva installationen utförs enligt de spända sladdarna, vilket gör att du kan göra jämna och snygga sömmar mellan plattorna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss lista funktionerna och arbetsreglerna

  • Du kan ligga i riktningen bort från dig, för att inte av misstag bryta det översta lagret av basen. I det här fallet kan kakelplaceringarna börja från bottenpunkten eller från ett betydande föremål (från verandan eller ingången till huset).
  • En gummiklubba används för styling. Ett par ljusa träffar på brickan räcker.
  • Varje 3 m2 bör planheten kontrolleras med en byggnadsnivå av rätt storlek.
  • Efter läggning ska tampning utföras. Det utförs från kant till centrum på en torr och ren yta. Vibrationsplattor används för att ramma.
  • Efter det första förfarandet, strö plattorna med ren och torr sand så att det fyller alla sprickor. Det ska sopas upp och hamras i sömmarna.
  • Beläggningen måste tampas igen med en vibrerande platta och ett nytt lager sand appliceras. Lämna spåret ensam ett tag.
  • Sopa brickorna igen och du kan njuta av resultatet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper måste du bestämma form, storlek och tjocklek på plattorna. Det senare påverkar materialets prestandaegenskaper. Om du väljer en platta som är för tunn kommer den helt enkelt inte att klara belastningen. Tänk på materialets storlek och dess egenskaper.

  • Tjocklek 3 cm. Lämplig för trädgårdsvägar och små gågator. Det mest populära kakelalternativet med en acceptabel kostnad.
  • Tjocklek 4 cm. En bra lösning för att ordna ett område som utsätts för allvarligare påfrestningar. Tål lugnt en stor skara människor.
  • Tjocklek 6-8 cm. En bra lösning för en parkeringsplats och väg med låg trafik. Sådana plattor är mer pålitliga och tål stabila belastningar.
  • Tjocklek 8-10 cm. En utmärkt lösning för att ordna en parkeringsplats eller väg för lastbilar. Tål intensiva belastningar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Beläggningsplattor kan vara vibrocastade och vibropressade . I vardagen används båda alternativen, men de skiljer sig väsentligt från varandra. Vibrationsgjutning innebär att formen fylls med betong. Därefter hålls arbetsstycket på ett vibrerande bord, där vätskan fördelas över alla oegentligheter, den önskade avlastningen skapas. Som ett resultat kan produkten ha valfri storlek, form och färg, med bilder.

Vibropressade produkter tillverkas med stans. Enheten verkar med tryck och vibration på formen med blandningen. Processen är energikrävande, men helt automatiserad. Som ett resultat är plattan tjock, tät, inte rädd för temperaturförändringar och mekanisk belastning. Det används för att arrangera platser som ger efter för intensiva belastningar. Efter att ha valt storlek och tjocklek bör du kontrollera produktens kvalitet. För att göra detta måste ett element brytas. Detta kommer att bedöma plattans totala styrka. I sektion bör materialet vara homogent och färgat åtminstone upp till hälften av dess tjocklek.

När fragmenten träffar varandra ska det höras ett ringsignal.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design exempel

Gatsten kan läggas på olika sätt. Ljusa färger och ovanliga mönster gör det möjligt att göra vägytan till en riktig dekoration av platsen. Det viktigaste är att tänka på layoutplanerna i förväg. Det finns flera intressanta alternativ.

Domino -kollektionen låter dig täcka hela trädgården . Gatstenen tål enkelt den personliga bilens konstanta belastning, som kan parkeras bakom porten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kakel "Classico cirkulär " gör det möjligt att kombinera olika stylingmetoder. Så omslaget blir en fullfjädrad dekoration av gården.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinera flera modeller från kollektionen " Rektangel ". Banan ser mer intressant ut än en vanlig.

Bild
Bild

Vägläggningsstenar på stora platser låter dig göra riktiga konstverk. Enkel cirkulära plattor .

Rekommenderad: