Bordsklocka Med Larm: Mekaniska Modeller Med Stora Siffror, En översikt över Barn- Och Digitala Klockor Med Kalender Och Bakgrundsbelysning

Innehållsförteckning:

Video: Bordsklocka Med Larm: Mekaniska Modeller Med Stora Siffror, En översikt över Barn- Och Digitala Klockor Med Kalender Och Bakgrundsbelysning

Video: Bordsklocka Med Larm: Mekaniska Modeller Med Stora Siffror, En översikt över Barn- Och Digitala Klockor Med Kalender Och Bakgrundsbelysning
Video: Smart GPS mobilklocka för barn 2024, April
Bordsklocka Med Larm: Mekaniska Modeller Med Stora Siffror, En översikt över Barn- Och Digitala Klockor Med Kalender Och Bakgrundsbelysning
Bordsklocka Med Larm: Mekaniska Modeller Med Stora Siffror, En översikt över Barn- Och Digitala Klockor Med Kalender Och Bakgrundsbelysning
Anonim

Trots den utbredda användningen av smartphones och andra prylar har skrivbordsklockor med väckarklocka inte tappat sin relevans. De är enkla och pålitliga, de kan hjälpa till även när telefonen eller surfplattan inte kan användas. Men oavsett motiv för att köpa dem, måste du noggrant studera tillgängliga erbjudanden på marknaden.

Bild
Bild

Viktigaste egenskaperna

Viktigt för konsumenten har följande egenskaper:

  • standardspänning;
  • vilken typ av batterier som används och deras antal;
  • möjligheten att ladda via en USB -kabel;
  • kroppsmaterial och form;
  • aviseringar från en smartphone.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men dessutom finns det ett antal ytterligare egenskaper som också uppmärksammas. Bland dem finns:

  • monokrom display;
  • LED -display (rikare på utmatningsalternativ);
  • vanlig urtavla (för anhängare av oklanderliga klassiker).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En stationär klocka med en display kan visa en mängd information . Det är inte bara datum och tid, utan också vädret, rumstemperatur. Elektroniska och kvartsanordningar kan utrustas med indikatorer för restladdning. Väckarklockor varierar också i egenskaper. Oftast finns det modeller med ett, två eller tre väckningslägen. Det kan produceras inte bara genom ljud, utan också med hjälp av bakgrundsbelysning.

Bild
Bild

Populära märken

Bland elektroniska skrivbordsklockor med väckarklocka sticker det positivt ut LED TRÄLARMKLOCKA … Modellen har 3 larm samtidigt och samma antal ljusstyrkor. Det räcker att klappa händerna för att visa all nödvändig information på displayen. Det finns också ett alternativ att stänga av larmet på förutbestämda dagar. Det är dock värt att nämna att siffrornas vita färg inte kan ändras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Denna modell passar perfekt in i både ultramoderna och enkla minimalistiska interiörer. Designen är relativt enkel. Det kommer helt att passa anhängarna av svartvitt design.

Alternativt kan du överväga BVItech BV-475 … Dessa klockor är mycket imponerande i storlek (10, 2x3, 7x22 cm), vilket dock kompenseras fullt ut av deras snygga utseende. Det rektangulära plasthuset är mycket tillförlitligt. Till skillnad från den tidigare modellen är det enkelt att ändra ljusstyrkan efter tid på dagen och belysningens kvalitet. Segmentdisplayen orsakar inga speciella klagomål. Siffrans höjd når 7, 6 cm. Du kan alltid växla tidsvisningen från 12-timmars till 24-timmars läge och vice versa. Men en klar nackdel är att BVItech BV-475-klockan fungerar uteslutande från elnätet.

Bild
Bild

Fans av kvarts klockor kan passa Assistent AH-1025 … De passar dem som älskar allt ovanligt - det är svårt att hitta ett annat exemplar i form av en cirkel. För tillverkning av fodralet används blank svart plast. Designen ser starkt dyr ut och överraskar med sin stil. Perfekt som present. De viktigaste egenskaperna är följande:

  • drivs av 3 AAA -batterier eller från elnätet;
  • figurer med en höjd av 2, 4 cm;
  • LCD skärm;
  • växla mellan dagliga och dagliga datumformat;
  • storlek - 10x5x10,5 cm;
  • vikt - endast 0,42 kg;
  • blått ljus;
  • alternativ för fördröjd signal (upp till 9 minuter);
  • ljusstyrka.
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

En bordsklocka med stora siffror passar inte bara för personer med nedsatt syn. Ju starkare anställning en person har, desto viktigare är skyltornas storlek. Med tanke på väckarklockans huvudsakliga tillämpning (på natten och på morgonen) sker det oftast med bakgrundsbelysning. Du måste också vara uppmärksam på elementbasen. Mekaniska bordsklockor är ganska dyra och tillverkas enligt gammal teknik . Dessa mönster ser väldigt attraktiva ut, men de har ett mycket betydande fel. Du måste regelbundet kontrollera fjäderspänningen. Man bör komma ihåg att mekaniken är mycket bullriga, och inte alla människor kommer att tycka om en sådan ljudkälla i sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kvarts är nästan detsamma som mekaniskt, förutom att de körs på batterier. Drifttiden med en uppsättning batterier beror på ett antal skäl.

Om batteriet bara används för att röra händerna, kommer det att hålla länge. Imitation av en pendel och andra sätt förkortar dock denna period märkbart. En rent digital klocka (med display) är den mest exakta och bekväma i vardagen. Ström kan tillhandahållas genom att ansluta till elnätet eller använda batterier. Barnklockor kan ha ett mycket ovanligt och graciöst utseende, mycket mer originellt än för vuxna modeller. Ytterligare utrustning kan inkludera:

  • kalendern;
  • termometer;
  • barometer.
Bild
Bild

Hur väljer man?

Av ingen liten betydelse är kostnaden för den köpta klockan. Tills budgeten har fastställts är det meningslöst att välja några ändringar. Nästa steg är att definiera nödvändig funktionalitet. Mycket enkla modeller passar älskare av enkelhet och bekvämlighet . Men om du kan betala minst 2000 rubel kommer du att kunna köpa en klocka med olika melodier, med en radiomottagare och andra alternativ.

Bild
Bild

Färgning av siffror kan göras i en eller flera färger. Det andra alternativet är att föredra, eftersom enfärgslösningen snabbt kommer att bli uttråkad. Batteriström är bättre än att ansluta, för då går inte klockan sönder när strömmen går. För att vara på den säkra sidan kan du föredra produkter som har två lägen samtidigt. Designen väljs efter din smak.

Rekommenderad: