Overaller "Technoavia": Vinter- Och Sommararbetskläder, "kapten" Och Andra Serier Av Företaget

Innehållsförteckning:

Video: Overaller "Technoavia": Vinter- Och Sommararbetskläder, "kapten" Och Andra Serier Av Företaget

Video: Overaller
Video: Необычная стена из стекла и металла. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #24 2024, Maj
Overaller "Technoavia": Vinter- Och Sommararbetskläder, "kapten" Och Andra Serier Av Företaget
Overaller "Technoavia": Vinter- Och Sommararbetskläder, "kapten" Och Andra Serier Av Företaget
Anonim

För att säkerställa arbetssäkerhet, lämpligt overall , som spelar en viktig roll i yrkesverksamhet. Idag kommer vi att titta på sortimentet av Technoavia, som är specialiserat på tillverkning av arbetskläder för olika specialiteter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Tänk först fördelar och nackdelar av denna tillverkare och dess produkter.

Bild
Bild

Produkten har många fördelar

  • Kvalitet … Denna egenskap ligger i automatiserad produktion, på grund av vilken alla Technoavia -produkter uppfyller tekniska krav. För att uppnå hög kvalitet på produkterna används Bullmers automatiska spridnings- och skärkomplex, med hjälp av vilken syhastigheten ökas. Alla sömmerskor använder professionella japanska symaskiner Juki, tack vare vilka varje plagg kan bearbetas noggrant.
  • Kvalitetskontroll . Technoavia har ett stort antal filialer och representationskontor över hela världen, därför genomgår alla produkter en reglerad kvalitetskontroll, som är baserade på europeiska standarder.
  • Ett stort sortiment … Du kan köpa overall för ett stort antal arbetsindustrier, och modellerna skiljer sig inte bara i paketet utan också i deras material, som är utformade för en mängd olika arbetsförhållanden.
  • Modern teknik . I designbyråer skapas kläder med moderna modelleringsmetoder, vilket gör det möjligt att förutse olika produktbrister redan innan de börjar tillverkas. Det är värt att nämna ett stort antal Technoavia -partners som levererar tyger och material för teknisk bearbetning. Detta gör plagget mer hållbart, mer pålitligt och lägger också till olika egenskaper som vattentäthet, värmehållning eller vindbeständighet.
  • Respons … Tack vare det stora antalet filialer i Ryssland och utomlands kan du få kompetent informationshjälp om företaget och dess produkter. Det är värt att nämna tillgängligheten av tillverkarens arbetskläder, eftersom det är ganska populärt och kan köpas i många städer där det finns representativa kontor eller partnerbutiker.
  • Konsumentinformation . Efter att ha köpt kläder får du den information som är nödvändig för korrekt användning och skötsel av föremålet. Således kommer det att hålla dig längre.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nu är det värt att nämna några av nackdelarna

  • Underutvecklingen av vinterjackor . Baserat på feedback från konsumenter kan det förstås att vissa jackor har överseende i ytterplagget. Detta i sin tur skyddar inte nacken från låga temperaturer, vilket orsakar obehag vid bärning.
  • Begränsad storlek . Vissa konsumenter var också missnöjda med det faktum att specifika modeller inte kan köpas på beställning för önskade storlekar.

Alla produkter är skapade enligt specifika standarder som kanske inte passar alla kunder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentöversikt

Utbudet av produkter är tillräckligt stort, låt oss överväga det mer detaljerat.

Bild
Bild

Sommar

Sommarkläder "Technoavia" presenteras i flera serier, bland vilka det finns Milano, Rio, Kreta, Donau och andra … Låt oss göra en kort översikt av en av dem. " Milan " består av en jacka, halvoveraller och byxor. Jackan är utrustad med en krage med dragkedja och dolda knappar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På bröstet finns två kombinerade fickor, ärmarna i armbågeområdet är förstärkta med överlägg gjorda av Cordura-tyg, som är resistenta mot höga temperaturer, hållbara och slitstarka. Det finns ventilationshål i armhålorna, fria ärmslut, bältet är utrustat med remmar, med vilka du kan justera jackans volym.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Overaller med skär i knäområdet för att skydda de mest sårbara områdena . Det finns ett stort antal slitstarka fickor, höjdjustering tillhandahålls. För rörelsefrihet är halvoverallen utrustade med stickade skär längs ryggen och knäskydd. Byxor "Milan " har avtagbara fickor för att bära små verktyg. Det elastiska dragbandet gör att du kan justera plagget i midjan.

De överdimensionerade knäskydden är låga och de flesta fickorna är gjorda av Cordura -tyg, vilket gör byxorna mycket starka och hållbara och skyddar dem från slitage.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vinter

Den mest kända serien med vinterkläder är "Captain", som består av jackor och byxor för både män och kvinnor . Jackan kombinerar vinter- och halvsäsongsdesigner, tack vare vilken denna modell har ett brett spektrum av applikationer. Inbyggd flerskiktad isolering, som gör att den tål mycket låga temperaturer. Tvåvägsdragkedjan är utrustad med vindblåsande ventiler. Totalt har denna jacka 14 fickor, och de skiljer sig åt i volym och syfte.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Till vänster finns en lockig ficka som är utformad för att bära små och medelstora föremål. Det finns små spaltfack på bröstet som kan stängas med en knapp med knapp. Till höger är A4 -fickan, som är den största. Huven är gjord av pälsfoder, isoleringen är avtagbar för användning under olika årstider.

Byxor "Captain " skapad enligt en design som anatomiskt anpassar sig till bäraren. Dragkedja och tryckknappar, fickor med dragkedja och deras säckväv är gjorda av jersey. För enkel användning finns det ett brett, varmt bälte med justerbar bredd. I botten av sidosömmarna finns en puff med dragkedja, det finns avtagbara remmar gjorda av slitstark och elastisk tejp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Signal

Denna typ av kläder från "Technoavia" har också flera modelllinjer , där det vanligaste är " Lumos ", eftersom den inte bara innehåller sommar- och vinterdräkter, utan också overall. Sommar herrdräkt består av byxor och en jacka som motsvarar 2: a klassen av signalkläder med hög synlighet. Tack vare de praktiska manschetterna är det möjligt att arbeta med olika utrustningar, det finns ett stort antal fickor för ett specifikt ändamål, till exempel för en telefon, små verktyg eller ett märke.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns ventilationshål i armhålorna, och vikarna skyddas av speciella slitstarka dynor. Inuti jackan finns en tejp på vilken hela arbetarens namn anges. Reflekterande och lätt ackumulerande tejp appliceras nära axlarna. Byxor utrustad med både knappar och blixtlås. Det finns ett bälte, justerbart i bredd, många stora fickor. Semioveraller "Lumos " motsvarar den 4: e klassen av skydd mot låga luft- och vindtemperaturer. Central stängning med två blixtlås, topp- och bottenfickfickor, justerbar midja.

Det finns skydd mot tygveck, det finns reflekterande material.

Bild
Bild
Bild
Bild

För säkerhetsstrukturer

Här den mest massiva klädserien är "Säkerhet ", genom exemplet som vi kommer att överväga en sommarkostym och en vinterkamouflagejacka. Dräkten består av lätta byxor och en jacka som liknar signalkläder, men har vissa skillnader. Först och främst relaterar de till antalet fickor, eftersom det är mycket mindre av dem. De ligger på sina vanliga platser - på sidan och på bröstet. En av fickorna är för ett säkerhetskort, och resten är för små föremål som en penna eller telefon.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns veck på ryggen som förhindrar hindrande rörelser i olika positioner. Det finns ventilationshål nära armhålorna så att en person kan känna sig bekväm i sommarvärmen. Det finns elastiska band längst ner på jackan. Vinterjacka Har en dragkedja och en vindtät flik. Det finns en speciell ficka utrustad med en sladd med en karbinhake och utformad för att bära servicevapen. Avtagbar huva med isolering, krage av konstpäls. Interna lappfickor tillhandahålls.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkad av flamskyddande tyger

Denna typ av kläder tillhandahålls för svetsare , låt oss ta sommaren Föregående nästa kostym , som har den mest omfattande kompletta uppsättningen av alla andra uppsättningar. Denna modell har klass 3 -skydd mot gnistor och smält metall och kan också förhindra effekterna av termisk strålning, konvektiv värme och eld.

Tyget är baserat på en silikonkonstruktion som effektivt skyddar svetsaren från höga temperaturer. Det är värt att notera bekvämligheten, som uppnås genom närvaron av den optimala storleken på kostymen i händer, knän och armbågar . Alla sömmar är förseglade, det finns ventilationshål. Stötdämpande eldfasta insatser sys in i kostymens inre del.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla fickor är skyddade mot gnistor och byxorna är förstärkta för att undvika slitage i de mest utsatta områdena. Det finns en speciell ficka för markeringsverktyg - penna, markör eller krita.

Den anatomiskt utformade kragen täcker halsen helt, kostymen är gjord av bomull med en flamskyddande Proban-finish och skyddskuddarna är gjorda av Prior-tyg.

Bild
Bild

För skydd mot kemisk attack

Denna typ av kläder representeras av sommarkostymer "Chemist" och syrafasta kläder "Himoseyf ". Låt oss ta manliga modeller för en översikt. Den första dräkten skyddar mot olika syror, vars koncentration varierar från 50 till 80 procent. För alkalilösningar bör denna siffra inte överstiga 20 procent.

Denna kostym skyddar också mot elektriska laddningar. Jacka den är utrustad med ett dolt fästelement i form av knappar och kardborreband i kragen, det finns yttre lappfickor och inre hemliga fickor. Det finns remmar på bältet som reglerar volymen. Knäskydd finns tillgängliga som förhindrar slitage på kostymen med ett höghållfast tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Badrock "Himoseyf ", liksom dräkten, skyddar mot syror med en koncentration av 50 till 80 procent. Designen representeras av ett centralt hemligt fästelement som säkerställer säkerheten mot inträngning av olika ämnen. En plats på baksidan och ett band gör att du kan justera mantelns volym till önskade parametrar. Det finns dolda och yttre fickor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkad av antistatiskt tyg

Denna typ av kläder är mycket varierande och har ett stort antal artiklar, bland vilka det finns en "Megatek-2" kostym . Denna modell består av en jacka och halvoveraller och skyddar mot olika oljeprodukter, kortvarig exponering för låga, elektrostatiska laddningar och låga temperaturer. För isolering från skadliga ämnen installeras en central tvåvägsdragkedja med vindtäta ventiler. Slitsade bröstfickor, inre och yttre fickor. Dragsko för att justera kostymens botten.

Semioveraller med elastiska remmar, sidor och bröstfickor. Knäskydden är förstärkta med tätt tyg, dräkten är utrustad med ett 5 cm långt reflekterande material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För timmerhuggare

Denna typ av kläder representeras av endast två kostymer "Lesorub-2 ", där en modell är sommar och den andra är vinter. Vi kommer att granska vintern, eftersom den liknar sommaren, men har flera innovationer när det gäller designen. Denna kostym består av en jacka och en halvoverall. Det är värt att notera att detta plagg är för dig som har erfarenhet av motorsåg.

Hela designen av dräkten möjliggör inträngning av timmer på alla delar av kroppen, därför är alla de mest utsatta platserna stängda och skyddade med sågresistenta stickade kläder. Han kommer i sin tur att kunna skydda dig från skador på sågen, vars hastighet inte överstiger 20 m / s.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jacka utrustade med vindtäta klaffar, fickor är utformade så att sågspån, skräp och andra produkter från arbetsaktiviteter kan komma in i dem. Det finns en avtagbar isolerad huva, vars storlek gör att du kan sätta den på en arbetsmask. Det finns en reglerande dragsko.

Halvoverallen är utrustad med en central dubbel dragkedja och elastiskt band som gör att du kan känna dig bekväm när du rör dig. Byxans botten är med latexelastik.

Bild
Bild

Från effekterna av en ljusbåge

För en översikt över kläder från denna kategori, ta standarddräkt . Denna modell används i kombination med olika bomullsunderkläder och skyddar arbetaren från termiska risker med en skyddsnivå på upp till 9 kal / kvm. cm, värmestrålning och mekanisk belastning. Jacka med dolda fästelement och fickor med klaffar. De förbättrar i sin tur de skyddande egenskaperna, eftersom de är ett extra lager. Ärmarna har armbågssömmar, tack vare vilken personen inte kommer att känna trötthet i armområdet.

Kragen skyddar halsen helt och manschetterna minskar risken för att kläder fastnar i olika mekanismer. Det är värt att komma ihåg att den här kostymen måste knäppas upptill under drift . Byxorna har fickor med klaffar både på sidorna och på baksidan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vattentät

Det finns ett stort antal regnrockar i denna kategori, men för granskning kommer vi att överväga exemplar med namnen "L-1" och "Absolute"

  • Den första modellen är en mångsidig kostym som skyddar inte bara från fukt, utan också från effekterna av olika kemikalier. Dessa inkluderar syror, alkalier och industriprodukter. Komplett uppsättning "L-1 " består av en halvoverall, en jacka med huva, en väska, handskar och 6 fästelement. Det är värt att säga att denna kostym används i fall där du känner till listan över de ämnen som du kommer att arbeta med. Arbetstemperatur från -40 till +40 grader Celsius.
  • Kostym "Absolut " hänvisar till hög synlighet nivå 3 signalkläder och skyddar mot eventuell fukt. Bekvämligheten med denna modell uppnås på grund av den speciella konstruktionen, vars grund är ett vattentätt tyg. Alla tejpade sömmar är hermetiskt förseglade; reflekterande element appliceras på dräkten. På grund av sin optimala storlek kan "Absolute" användas både sommar och vinter.

Ventilationsluckor finns i ryggen och underarmarna. Det finns en huva med en ljus linje.

Bild
Bild
Bild
Bild

För livsmedelsindustrin

Denna typ av arbetskläder har ett ganska stort sortiment, för recensionen kommer vi att välja en herrjacka och byxor "Ultra-2 ". Den vita jackan är utrustad med justerbara ärmar i bredd, vilket gör att arbetaren kan använda ett stort antal verktyg och samtidigt hålla arbetsplatsen ren. Det finns en central dold lås. Huvudmaterialet för att göra jackan är "Mi 3" -tyg, som skyddar mot industriell förorening.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Byxorna är gjorda av bekvämt och rymligt Klopmann -tyg, som är tillverkat av polyester och bomull. Det bör sägas att detta material har tillräcklig densitet för att inte skrynklas . Sidofickor medföljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Povarskaya

För denna typ av kläder kommer vi att granska de mest populära topp- och bottenmodellerna. Tänk först på kockens jacka "Provence "där du inte kommer att uppleva obehag. Det finns vertikala reliefer på baksidan, det finns ett dubbelknäppt lås. Det finns en dekorativ ficka på bröstet, jackans baksida är gjord av svetttransporterande jersey, den bekväma designen gör att du inte hindrar dina rörelser.

Det finns ett ventilationsnät i armhålorna. Jackan är tillverkad av polyester och bomull, vilket gör plagget lätt och bekvämt. Ärmdelen är utrustad med en söm och en slits, så att du kan linda tyget upp till armbågen utan problem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sommarbyxor "Universal " praktiskt och lågt underhåll, eftersom Klopmann-tyget gör dem skrynkliga. Ett elastiskt band sys på baksidan, så dina rörelser kommer inte att begränsas. Det finns sidfickor, ett bälte med öglor.

Bild
Bild

Morgonrockar

Manlig medicinsk mantel "Albert " den förkortade typen är utrustad med en central infästning med dolda knappar. Det finns plåster och sidfickor. Långa ärmar med muddar ger komfort när du arbetar med arbetsredskap. Slitsen och remmen låter dig justera mantelns bredd. Med armbågssöm och skåror kan du linda upp ärmen. Det finns speciella spår nära de nedre fickorna som underlättar åtkomst till byxfickorna.

Morgonrock "Oscar-2 " vit färg gjord av Klopmann -tyg med stretch -effekt, vilket gör rörelsefri. Du kan också använda spline för att ändra bredden. Snäppfäste, långa ärmar med muddar.

Bild
Bild
Bild
Bild

För servicepersonal

Sommarhona rengöringsdräkt består av en blus och byxor av bomull och polyester. Ärmarna är justerbara i längd med en knapp. Det finns slitsar på sidan av blusen som gör rörelsen mer fri. Byxorna är utrustade med ett bälte.

Också tillgänglig passar serierna "Service" och "Nicole ", som funktionsmässigt inte på något sätt skiljer sig från den presenterade modellen "Rengöring".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man väljer rätt

Som du kan se från granskningen av några exempel har tillverkaren Technoavia ett stort antal modeller för olika arbetsspecialiseringar. För att välja rätt kläder från denna tillverkare, avgöra hur och var du ska använda den.

Bild
Bild

Detta kriterium är mest relevant för kläder som skyddar mot kemikalier, eftersom varje typ av konstruktion förhindrar exponering för vissa element. Se till att du har valt modellerna var bekväma och du upplevde inga obehag under deras användning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm inte heller att sortimentet är tillräckligt stort, så i detalj studera alla exemplar du är intresserad av. Var uppmärksam på de dimensioner som finns hos tillverkaren eftersom deras variation är begränsad.

Bild
Bild

Det är värt att nämna den allmänna konfigurationen, eftersom inte alla vinterjackor och kostymer är utrustade med huvar och krage. Ett viktigt kriterium är funktionalitet , vilket uttrycks i antalet fickor och förekomsten av reglerande delar av kläderna.

Det bör komma ihåg att för mer mångsidiga modeller finns ytterligare tillbehör som du kan köpa från tillverkaren.

Rekommenderad: