Fluor Och Midges Repeller: Ultraljudsprodukter För öppna Och Slutna Utrymmen. De Bästa Avvisande Elektroniska Enheterna. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Fluor Och Midges Repeller: Ultraljudsprodukter För öppna Och Slutna Utrymmen. De Bästa Avvisande Elektroniska Enheterna. Hur Väljer Man?

Video: Fluor Och Midges Repeller: Ultraljudsprodukter För öppna Och Slutna Utrymmen. De Bästa Avvisande Elektroniska Enheterna. Hur Väljer Man?
Video: Black & Decker EP1100-A Ultrasonic Pest Repeller THIS WORKS!!!! control review 2024, Maj
Fluor Och Midges Repeller: Ultraljudsprodukter För öppna Och Slutna Utrymmen. De Bästa Avvisande Elektroniska Enheterna. Hur Väljer Man?
Fluor Och Midges Repeller: Ultraljudsprodukter För öppna Och Slutna Utrymmen. De Bästa Avvisande Elektroniska Enheterna. Hur Väljer Man?
Anonim

Med värmens ankomst aktiveras flugor, muggar och andra flygande insekter. För att bekämpa dem används speciella ultraljudsanordningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och funktionsprincip

Fly Repeller tvingar insekter att lämna området inom den radie det påverkar. Exterminatorn å andra sidan lockar små skadedjur genom att suga dem i en vakuumbehållare.

Bild
Bild

Ultraljudets frekvens är sådan att de flygande blodsugarna inte kan skada människorna i byggnaden. Sådana enheter köps in i huset för att skydda det från myggor. Detta är ett effektivt sätt att bekämpa skadliga insekter.

Kunderna erbjuds avskräckande och utrotande enheter. Skyddet är så tillförlitligt som möjligt, eftersom ljudet som syntetiseras av sådana enheter verkligen skrämmer insekter.

Nyckelpunkten i sådana fall är enhetens driftsort . Om du behöver bli av med blodsugande insekter i huset, ge upp exterminatorer och föredra avstötningsmedel. Den förra kräver mycket utrymme för att fungera korrekt, de syntetiserar gas som kan vara farlig för människor.

Bild
Bild

Skrämmande enheter har en imponerande lista med fördelar:

  • Kompakt storlek;
  • tyst arbete;
  • inomhus säkerhet.

Skrämmarna är kompakta och genererar högfrekventa vågor. Sådana enheter fungerar från ett nätverk eller ett batteri. När insekter kommer inom enhetens räckvidd känner de av faran.

Ultraljud är en naturlig, naturlig signal . Det orsakar rädsla hos representanter för levande varelser.

Bild
Bild

Principen för användning av sådana enheter är följande:

  1. vid aktivering avger repellern en ljudvarning;
  2. signalen täcker rummet;
  3. en insekt inom enhetens intervall känner vibrationer;
  4. för att undvika att flugor vänjer sig vid frekvensspektrumet ändras det hela tiden.

Enhetens modifiering och klass bestämmer dess intervall.

Bild
Bild

Vyer

Butikerna erbjuder ett stort urval av ultraljudsanordningar för myggor och flugor. De klassificeras vanligtvis i två huvudkategorier:

  1. stationär;
  2. bärbar.

Mygg- och flugavvisande medel skiljer sig inte bara i åtgärdsområdet, utan också i ljudfrekvensen. Läs bruksanvisningen noggrant innan du köper. Enheter avsedda för lager får inte användas i lägenheter - det är hälsofarligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Insektsmedel ska inte installeras i barnrum och rum där gravida kvinnor är.

Bärbar

Bärbara modeller är ofarliga för människor. Deras funktion och samtidigt ett minus är en liten verkningsradie. Sådana enheter används för personligt skydd, skydd av lokaler.

Bärbara enheter drivs från finger eller laddningsbara batterier . När du väljer en enhet, fokusera på dess arbete. Om räckvidden inte överstiger 1 meter är enheten ineffektiv när det gäller att skydda lokalerna. Bärbara modeller kan användas inte bara hemma, utan också utomhus.

Bild
Bild

Stationär

Stationära drivs från elnätet vid en spänning på 220 V. I ett antal modifieringar används batterier. Enheter från denna serie installeras i lager, lägenheter, industriverkstäder.

Repeller arbetar på stort avstånd och kan döda flugor och andra insekter på några minuter. Innan du köper en ljudenhet rekommenderar vi att du kontaktar en säljare. Använd inte elektronik med hög effekt i lägenheter och hus på landet.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Vi listar de bästa modellerna av elektriska insektsmedel.

Bild
Bild

“Tornado OK. 01"

Enheten verkar på flygande blodsugare med ultraljud. Den kan användas både utomhus och inomhus. Den fungerar med en frekvens på 4-40 kHz. Handlingsradie är 50 kvm. Enheten fungerar inte bara från elnätet, utan också från AA -batterier.

Dess fördelar inkluderar:

  • rimligt pris;
  • närvaron av batterier i förpackningen;
  • mångsidighet (kan användas inomhus och utomhus).
Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar buller under drift och dålig byggkvalitet . Detta är en budget ultraljudsenhet som kan skydda sin ägare från blodsugande insekter, exklusive deras närvaro på ett område på 50 kvm. Med en sådan enhet kan du bekvämt tillbringa tid utomhus och på ett lanthus.

Bild
Bild

Ecosniper AR-115

Ultrasonic repeller, som används i ett slutet utrymme. Enheten fungerar från det elektriska nätverket, har en täckningsyta på 50 kvm. Den har ett nattljus, 3 inbyggda driftslägen. Fördelarna med denna modell inkluderar möjligheten att ändra regimer, demokratiska kostnader.

Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar omöjligheten att använda i öppna utrymmen, en låg grad av skydd mot blodsugande insekter under deras maximala aktivitet, omöjligheten för autonom drift av enheten.

Thermacell Garden Repeller

Ultraljudsavvisande enhet med en effektiv täckningsyta på 20 kvm. Utbytbara patroner fungerar som en strömkälla. Enheten har flera driftsätt . I grundpaketet finns utbytbara tallrikar. Detta är en gatumodell som inte låter när du kör.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enheten skrämmer effektivt bort insekter, har en demokratisk kostnad, utökad komplett uppsättning.

Dess nackdelar inkluderar omöjligheten att använda den i slutna rum . Ersättningspatroner måste köpas på beställning.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Tillverkare erbjuder enheter för utomhus- och inomhusbruk. De flesta köpare föredrar mångsidiga modeller som passar både byggnader och öppna ytor. En enhet som driver bort muggar kan köpas för ett sommarboende och för en stadslägenhet.

När du väljer fokuserar du på typen av exponering - ultraljud anses vara optimalt . Rekommenderad verkningsradie är 30 kvm. Det är bäst att köpa enheter med universell strömförsörjning, som fungerar både från elnätet och från batteriet.

Bild
Bild

Helst bör batteriets livslängd vara cirka 1 månad . En högkvalitativ sändare bör ha ett minimalt antal hinder (tunt galler eller stora slitsar på kroppen) i området för ljudvågssändaren. Den ska fungera i skiftläge, aktivera och avaktivera med jämna mellanrum.

Det är viktigt att kunna variera ljudsignalerna så att insektsbekämpningsmedlet inte blir beroendeframkallande.

Bild
Bild

För att få en klar uppfattning om vilka tekniska parametrar en avstötande enhet ska ha, studera noggrant listan över enheter som ingår i listan över de bästa effektiva avstötande blodsugande insekterna.

Användningstips

Ultraljud har en skadlig effekt på myggor och andra skadliga insekter. Det rekommenderas att använda enheter som genererar luftvibrationer hemma. För att aktivera måste enheten vara ansluten till elnätet. Det finns batteridrivna modeller. De är alla lätta att använda. Innan du aktiverar en av dessa enheter, läs instruktionerna, var noga med att ta hänsyn till de driftförhållanden som anges av tillverkaren (inomhus, utomhus eller här och där).

Rekommenderad: