Bensintrimmerutrustning: Välja Tillbehör Till Bensinklipparen (pensel) För Att Rensa Potatis I Trädgården Och Ta Bort Snö

Innehållsförteckning:

Video: Bensintrimmerutrustning: Välja Tillbehör Till Bensinklipparen (pensel) För Att Rensa Potatis I Trädgården Och Ta Bort Snö

Video: Bensintrimmerutrustning: Välja Tillbehör Till Bensinklipparen (pensel) För Att Rensa Potatis I Trädgården Och Ta Bort Snö
Video: Hyundai HYM510SPEZ Petrol Lawnmower Unboxing, Assembly and Review (by me)! 2024, April
Bensintrimmerutrustning: Välja Tillbehör Till Bensinklipparen (pensel) För Att Rensa Potatis I Trädgården Och Ta Bort Snö
Bensintrimmerutrustning: Välja Tillbehör Till Bensinklipparen (pensel) För Att Rensa Potatis I Trädgården Och Ta Bort Snö
Anonim

Den moderna penselklipparen har funnit sin tillämpning inte bara i trädgården och grönsaksträdgården. På grund av att enheten säljs med utbytbara redskap kan den användas som rippare, ogräsmaskin, gräsklippare, klippare, för att förstöra gräs, ogräspotatis, snöröjning och många andra fall.

Särdrag

När du köper en bensintrimmer bör du omedelbart tänka på att köpa redskap. Till att börja med är det värt att bestämma i vilket arbete enheten ska användas. Tack vare modern teknik kan bensinsvinet bli en trogen assistent på den personliga tomten om fjädringen ändras på den . Enheter av denna typ kan utföra ett brett utbud av jordbruksarbete.

Till exempel ogräs små områden, gräva upp grönsaksodlingar och rabatter, lossa jorden, ta bort snö, gräva knölar och mycket mer.

Bild
Bild

Fördelarna med att använda enheter med utbytbara munstycken är uppenbara:

  • multifunktionalitet;
  • hög kvalitet på utfört arbete;
  • enkel användning;
  • effektivitet;
  • låg kostnad för hängande utrustning för en borstsax, i motsats till tillbehör för en bakomliggande traktor;
  • bearbetningshastighet;
  • möjligheten att använda inte bara i ett stort område, utan också i ett växthus, blomsterodling och rabatt;
  • säkerhet på jobbet.

Brister:

  • bilagor kan öka enhetens vikt;
  • Vissa redskap bör inte pressas mot marken, eftersom det kan leda till att enheten skadas;
  • under drift kan det uppstå vissa besvär på grund av vibrationer.
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

För effektiv användning av penselklippare, varje ägare kan köpa följande bifogade alternativ.

Borra . Ingen elektrisk energi krävs när du använder en bensintrimmer. Trots detta kännetecknas denna typ av utrustning av hög effektivitet, hållfasthet och driftsäkerhet. Rotation på borren tillhandahålls av en reducerare.

Bild
Bild

Drivhjul för bensinkniv . Användningen av detta munstycke är möjligt tillsammans med en fläkt eller andra enheter. Resehjulen är särskilt lämpliga för användning med en sopborste eller rulle. I detta fall åtföljs arbetsprocessen av bekvämlighet och komfort.

Bild
Bild

Lopper - Detta är en typ av verktyg för buskskärare, som används för att klippa av knutar, kvistar, som ligger på en höjd av cirka 250 centimeter. Lopparen fungerar som en bågfil.

Bild
Bild

Trädgårdssax används för att trimma häckar och lockiga buskar. I hjärtat av munstycket finns ett par modifieringar som har olika slanglängder, vilket är bekvämt i olika situationer.

Bild
Bild

Gräsmatta . Det direkta syftet med detta munstycke är luftning av gräsmattor. Med dess hjälp kan du mätta det övre jordlagret med luft genom att genomborra det. Dessutom bryter denna utrustning ytskorpan på gräsmattan, som bildades efter regn, kraftig vattning eller trampning. Genom att använda en gräsmatta i luften tillsammans med en borstsax kan jordens luftgenomsläpplighet återställas.

Bild
Bild

Kultivator . Denna typ av munstycke, en jordfräs, används vid lossning av jord i rabatter, i växthus eller i en liten trädgårdsbädd, liksom nära träd och buskar. Användare noterar att på grund av den låga vikten bearbetas endast det översta lagret av jorden. Om jorden är hård, kommer kultivatorn på borstklipparen att repa toppen av underlaget utan att tränga djupt.

Bild
Bild

Stångskärare . Sågens direkta syfte är att skära grenar och buskar, vars tjocklek inte når 0,15 meter. Med denna enhet är det också möjligt att tunna ut trädkronor som är under 450 centimeter. Stångsågen är i form av en växellåda placerad i ett hus tillsammans med en oljetank och ett trimmeranslutningshål.

Bild
Bild

Reduktionsfäste . Den kan användas som motor för mobila fordon. Reduceraren kan sänka hastigheten med 5 gånger.

Bild
Bild

Vattenpump . Med hjälp av en pump kan du tillföra vatten från floder, sjöar, tankar, brunnar för efterföljande bevattning av sängar, tvättning av bil, hushållsvattenförsörjning, pumpning av vatten i en utomhusdusch och så vidare.

Bild
Bild

Borste och rulle . Denna typ av munstycke ser ut som en gummiborste som roterar med hög prestanda och sveper skräp, utan att skada ytan. Borsten och rullen kan användas för att sopa en trädgårdsväg, städa upp gräs som klipps och ta bort mossa. En hög arbetseffekt uppnås i kombination med reshjul.

Bild
Bild

För snöröjning . Snöborsten gör det enkelt att städa upp snö i din trädgård och omgivande område. Trimmern kastar snö ett visst avstånd medan den fungerar.

Bild
Bild

För ogräs . Bensinhackan kan användas för att ogräs potatis, rödbetor, morötter och andra rotgrödor från ogräs.

Bild
Bild

Blåsare . En anordning av denna typ används för att blåsa av fallna löv, rengöra beläggningsplattor från skräp och även sätta ordning på gräsmattor.

Bild
Bild

Beveler designad för snygg planering av gräsmattan, vilket skapar en vacker kant av den personliga tomten, vägen, rabatten.

Bild
Bild

Båtmotor . Designad för användning i båt-, trä- och gummibåtar, vars akterspegel har en höjd av högst 0,36 meter. Båtens hastighet i detta fall påverkas av bensintrimmerns effekt. Tillbehöret ser ut som ett separat ben; det fästs på trimmern med en speciell adapter.

Bild
Bild

Villkor

När du använder någon teknik, inklusive manuell och jordbruk, bör du följa säkerhetsreglerna. Användaren måste noggrant läsa instruktionerna för enheten och arbeta utan att kränka dem. Tillbehör till en bensinkniv kan fästas på den på följande sätt:

  • i stället för en växellåda längst ner på trimmarslangen;
  • i stället för en slang nära motorn;
  • genom att koppla bort slangen i mitten.
Bild
Bild

Borstmotorn kan arbeta i olika lägen, eftersom den kännetecknas av hög effekttäthet, tillförlitlighet och liten storlek.

Enligt feedback från användare av penselklippare kan man dra slutsatsen att dessa enheter underlättar och påskyndar en mängd olika arbeten. Gångjärnen kräver inte ansträngning vid användning och fastsättning.

Ägare av bensintrimmare med tillbehör hävdar att de är mycket billigare än skrymmande gående traktorer, men de är inte alltför sämre i effektivitet. Köpet av dessa enheter är en lönsam investering, eftersom de kan hantera en trädgård, en grönsaksträdgård och städa upp territoriet under varma och kalla årstider . När du köper utrustning av denna typ bör du vara uppmärksam på kvaliteten och designfunktionerna, eftersom detta kommer att garantera långsiktig användning av borstsaxar med tillbehör, samt effektivt arbete på territoriet och hög avkastning.

Rekommenderad: