Husqvarna -åkare: Höjdpunkterna På R 316T AWD Och RC320TS AWD Gräsklippare. Fördelar Och Nackdelar Med Miniträdgårdstraktorer

Innehållsförteckning:

Video: Husqvarna -åkare: Höjdpunkterna På R 316T AWD Och RC320TS AWD Gräsklippare. Fördelar Och Nackdelar Med Miniträdgårdstraktorer

Video: Husqvarna -åkare: Höjdpunkterna På R 316T AWD Och RC320TS AWD Gräsklippare. Fördelar Och Nackdelar Med Miniträdgårdstraktorer
Video: Review Husqvarna | All Wheel Drive Mower 2024, Maj
Husqvarna -åkare: Höjdpunkterna På R 316T AWD Och RC320TS AWD Gräsklippare. Fördelar Och Nackdelar Med Miniträdgårdstraktorer
Husqvarna -åkare: Höjdpunkterna På R 316T AWD Och RC320TS AWD Gräsklippare. Fördelar Och Nackdelar Med Miniträdgårdstraktorer
Anonim

Husqvarna -ryttare är mångsidiga redskap som är utformade för att göra ditt trädgårdsarbete enklare. Du kan lära dig mer om vad denna teknik är, vilka funktioner den har, från den här artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

Husqvarna är ett ganska känt varumärke som tillverkar hem- och trädgårdsutrustning. Det grundades som en vapenfabrik redan 1689 i Sverige. Med tiden har fabriken vuxit till ett stort företag känt över hela världen. Idag, förutom vapen, kan du under detta märke köpa olika elverktyg, utrustning för konstruktion och trädgårdsarbete. Sortimentet av märket inkluderar ryttare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Husqvarnas trädgårdsryttare kommer att bli en oumbärlig följeslagare både i små privata hushåll och i ett stort område, till exempel på en golfbana. Dess huvudsakliga uppgift är att klippa gräset. Tillverkaren har emellertid utökat funktionaliteten för denna teknik och gjort den nästan till en minitraktor.

Husqvarna -ryttare har ett antal fördelar

  • Kvalitet. Denna teknik kommer att tjäna dig länge. Den har kvalitetscertifikat och uppfyller standarderna i Ryssland och Europa.
  • 30 års innovation. Företaget har producerat ryttare i över 30 år, och hela tiden har deras förbättringsprocess inte slutat.
  • Återförsäljarnätverk. I många städer i vårt land finns företagets officiella återförsäljare, från vilka du kan köpa utrustning med det lägsta påslaget.
  • Service. Ett brett nätverk av servicecenter möjliggör inte bara att reparera defekt utrustning på kortast möjliga tid utan också att köpa förbrukningsbara reservdelar.
  • Manövrerbarhet. Ryttaren kan vända på nästan ett ställe, så han kan hantera även mycket små områden.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Husqvarna Bio-Clip-funktion. Alla enheter är utrustade med den. De kan täcka det klippta gräset och därmed omedelbart ge gräsmattan ett renare utseende.
  • Platsen för klippaggregatet. Tack vare utrustningens konstruktionsegenskaper springer inte föraren in i gräset utan skär först av det, vilket ökar gräsklipparens kvalitet.
  • Laguppställningen. Det finns flera ryttarmodeller i Husqvarnas produktserie. Varje köpare hämtar utrustning med den nödvändiga uppsättningen funktioner.
  • Ansluten utrustning. Detta märke har utvecklat en rad olika utrustningar som kan fästas på ryttaren, vilket gör att enheten kan användas året runt.

Husqvarna -ryttare har praktiskt taget inga minus, förutom kostnaden för utrustningen, men det är fullt motiverat av enheternas höga kvalitet.

Bild
Bild

Laguppställningen

Det finns tre ryttare i Husqvarnas produktsortiment. Låt oss överväga varje grupp mer detaljerat.

Serie 200

Denna linje är speciellt utformad för små områden som kräver ökad produktivitet. Detta alternativ är lämpligt för en amatörträdgårdsmästare.

I denna serie är R 213C -ryttaren särskilt populär . Denna modifiering har en fungerande motor på 344 cc. se Den är utrustad med ett tolv volt batteri med en kapacitet på 24 A * h. Åkaren kan röra sig både framåt och bakåt i hastigheter upp till 9 km / h. Klippdäckets bredd är 94 cm. Den grova diametern i en cirkelrörelse är bara 30 cm. Denna modell har också 7 klipphöjder. R 213C -ryttaren väger 229 kg. Kostnaden för ändringen är cirka 270 000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Serie 300

Ryttarna i detta sortiment är lämpliga för medelstora trädgårdar. Två modeller är populära här.

  • Husqvarna R 316T AWD . Kraftfull modifiering med möjlighet att installera ett däck i olika storlekar. Setet innehåller inte knivar, men ett valfritt klippdäck på 94, 103 eller 112 cm kan köpas. R 316T AWD-föraren är utrustad med en 603 cc tvåcylindrig motor. cm. Den har 10 klipphöjdslägen. Denna version väger cirka 236 kg. Kostnaden för ändringen är 450 000 rubel.
  • Husqvarna RC320TS AWD . Denna modell har en 656 cc tvåcylindrig motor. se. Maxhastigheten för enheten framåt är 11 km / h, bakåt - 7 km / h. Ryttaren är utrustad med en behållare för uppsamling av klippt gräs med en volym på 300 liter. Bredden på däcket, som kan installeras på denna modell, är 103 eller 112 cm. Maximal oklippt diameter för enheten är 60 cm. Ryttaren väger cirka 328 kg. Kostnaden för ändringen är cirka 670 000 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Serie 400

Denna linje är speciellt utformad för stora områden med svår terräng. Denna serie har flaggskeppet R 422Ts AWD, utrustad med fyrhjulsdrift och hydraulisk styrning för ännu mer smidighet. Föraren är utrustad med en kraftfull 656 cc motor. m. Bredden på det installerade däcket är från 103 till 122 cm. Föraren har 7 klipphöjder. Enheten har överdimensionerade hjul som mäter 200x65 tum. Ryttaren väger 330 kg. Kostnaden för ändringen är cirka 970 000 rubel.

Bild
Bild

Valfri utrustning

För att din Husqvarna -förare ska fungera året runt och utföra många ytterligare funktioner kan du köpa en bilaga separat. Det finns flera användbara alternativ.

  • Borste för att samla skräp . Denna baldakin kommer att göra din ryttare till en sopmaskin, som inte bara tar bort damm från spåren utan också samlar löv under hösten.
  • Mossor . Sådan utrustning hjälper till att bearbeta sajten och befriar den från mossa.
  • Scarifier . Utformad för att ge gräsmattan ytterligare vård, uppdatera den, ta bort mossa.
  • Spridare . Den används för spridning av gödningsmedel på åkrarna eller för sprinkling av reagenser på trottoarer på vintern.
  • Trailer . Det hjälper till att transportera små laster, till exempel den skördade grödan till lagringsplatsen.
  • Snöplog och snöslunga . Ersättliga hjälpare på vintern. De kommer att hjälpa till att rensa gården och stigarna från den fallna snön.

Rekommenderad: