Sekatörer "Centroinstrument": Egenskaper Hos Modellerna 0233, Finland 1455 Och 0703-0804. Funktioner Hos Professionella Titan- Och Stiftskärare

Innehållsförteckning:

Video: Sekatörer "Centroinstrument": Egenskaper Hos Modellerna 0233, Finland 1455 Och 0703-0804. Funktioner Hos Professionella Titan- Och Stiftskärare

Video: Sekatörer
Video: WOLF-Garten produktion sekatörer 2024, April
Sekatörer "Centroinstrument": Egenskaper Hos Modellerna 0233, Finland 1455 Och 0703-0804. Funktioner Hos Professionella Titan- Och Stiftskärare
Sekatörer "Centroinstrument": Egenskaper Hos Modellerna 0233, Finland 1455 Och 0703-0804. Funktioner Hos Professionella Titan- Och Stiftskärare
Anonim

Trädgårdsredskap från företaget Tsentroinstrument har etablerat sig som pålitliga assistenter av kvalitetsmaterial. Bland all utrustning utmärker sig sekatörer särskilt - en montering som alltid är nödvändig på gården.

Bild
Bild

Vad är dem?

Företaget släpper ut flera typer av sekatörer på marknaden på olika sätt:

  • med en spärrmekanism;
  • plan;
  • bypass med spärrmekanism;
  • Kontakt.

Spärrverktyget anses vara det mest pålitliga och hållbara. Den förstärkta strukturen fungerar på samma princip som domkraften.

Användaren kan enkelt klippa grenar upp till tre centimeter i diameter.

Mekanismen är utformad på ett sådant sätt att en person gör mindre ansträngning än när man arbetar med en enkel beskärare.

Bild
Bild

Platta modeller har ett blad i en design med ett extra motblad, som har en speciell form. Vid korrekt användning ska bladet vändas mot den återstående levande grenen i trädet.

Bild
Bild

Företaget tillverkar sina beskärningssaxar av massivt, härdat stål, på vilket en beläggning mot friktion eller korrosion appliceras. Modellerna på marknaden skiljer sig i bladets och handtagets längd. De minsta är bara 180 mm långa.

Handtagets form och tjocklek beror på designen. Modeller med tunna blad är idealiska för att klippa blommor, medan de mer kraftfulla används för bearbetning av hallon- eller vingårdstillväxt. Diametern på den snittade växten bör inte överstiga 2,2 centimeter.

Bild
Bild

Kontaktverktyget skiljer sig inte bara i form, utan också i hur motbladet är placerat. Jämfört med andra modeller är den förskjuten till sidan och ligger under huvudbladet. Under drift övervinner den aktiva delen av beskäraren stammen och anligger mot en platta installerad på djupet. I yrkeskretsar kallas ett sådant element också för ett städ.

Använd beskärningssax för att arbeta med torra grenar, eftersom städet ökar trycket på snittet och användaren inte behöver anstränga sig mer. Skivans tjocklek kan vara upp till högst 2,5 cm.

Bild
Bild

En av de starkaste är ratchet -bypass -beskäraren eftersom den kan användas för att skära 3,5 cm tjocka grenar.

Bild
Bild

Modeller

Det finns många modeller på marknaden som presenteras av företaget Tsentroinstrument. Från hela listan är det värt att stanna kvar på några som är mycket efterfrågade bland användaren.

  • " Bogatyr" eller modell 0233 skiljer sig i lätt vikt, tillförlitlighet. Vid tillverkningen användes en titanlegering, för vilken 2 års tillverkargaranti ges.
  • " Tsentroinstrument 0449 " snabbt och enkelt gör att du kan göra ett snitt av hög kvalitet, medan beskäraren har en ergonomisk design. Designen ger ett tillförlitligt lås, därför är verktyget säkert för andra i stängt läge. Handtaget har en gummiflik, och den maximala tjockleken på den avskurna grenen är 2,5 centimeter.
  • " Tsentroinstrument 0233 " med en mekanism som gör att du kan klippa en gren med en diameter på 30 mm, gör att du kan arbeta med minimal ansträngning. Metallen som används är baserad på titan - en stark och högkvalitativ legering med hög nötningsbeständighet. Greppet ligger stadigt i handen och glider inte tack vare en gummiflik på ena sidan.
  • Vaccinationsmodell Finland 1455 garanterar perfekt matchning av de ympade grenarna, samtidigt som det kännetecknas av noggrannhet, tillförlitlighet och hög montering. Skäret är tillverkat av högkvalitativt stål och sedan teflonbelagt. Handtaget är försett med nylon och glasfiber för bekvämlighet.
  • Professionell trädgårdsskärare Titanium 1381 har en snittdiameter på högst 1,6 cm, enhetens längd 20 cm. Bladen är tillverkade av titanlegering med innovativ teknik. När du arbetar med en sådan beskärare är snittet smidigt; för användarens säkerhet finns en säkring i konstruktionen. Tillverkaren tänkte också på utformningen av handtaget, på vilken en halkskyddande beläggning appliceras.
  • " Tsentroinstrument 1141 " - ett aggregat vars utformning har ett speciellt spår för självrengöring från växtfibrer. Maximal skivtjocklek 2,5 cm.
  • Mini 0133 har en maximal snittdiameter på 2 centimeter. Kontaktbladen är tillverkade av titanlegering. Sekatörernas längd är 17,5 cm. Drivetypen är en spärrmekanism.
  • " Tsentroinstrument 0703-0804 " - utrustad med ett pålitligt lås, populärt för sin ergonomiska design och användarvänlighet. Modell 0703 är 18 centimeter lång. Skärdiameter 2 cm. Beskärare 0804 har en snittdiameter på 2,5 cm, medan längden på dess struktur ökas till 20 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Köptips

Om du inte vill bli besviken efter ett perfekt köp bör du följa råd från proffs:

  • verktyget köps med hänsyn till framtida arbete;
  • en stark hållbar modell kommer att kosta mer, om du inte vill betala två gånger är det bättre att inte snåla;
  • trots att stål eller titanlegering är mindre mottaglig för korrosion är det bättre att förvara verktyget på en torr plats;
  • De mest bekväma och pålitliga är spärrskärare.

Rekommenderad: