Brazier Vesta: Grilldesignfunktioner, Fördelar Och Nackdelar Med Dessa Produkter

Innehållsförteckning:

Video: Brazier Vesta: Grilldesignfunktioner, Fördelar Och Nackdelar Med Dessa Produkter

Video: Brazier Vesta: Grilldesignfunktioner, Fördelar Och Nackdelar Med Dessa Produkter
Video: Инструкция по обслуживанию Печи-мангала Vesta 2024, Maj
Brazier Vesta: Grilldesignfunktioner, Fördelar Och Nackdelar Med Dessa Produkter
Brazier Vesta: Grilldesignfunktioner, Fördelar Och Nackdelar Med Dessa Produkter
Anonim

Rätter tillagade på grillen har blivit en integrerad del av resten. När vi är i naturen med vår familj eller på en semester på en restaurang (kafé) är vi vana vid att njuta av grillat kött, fisk eller grönsaker. Men att köpa utländska grillar är ofta väldigt dyrt, och inte alla herrar kommer att utföra reparationen.

Bild
Bild

Särdrag

Vesta är inte bara en grill, utan också en spis. Håller med, det är dubbelt så bekvämt. Rätter kan inte bara stekas, utan också bakas. Det bör noteras att designen är utformad för säker och bekväm användning inomhus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Experter noterar också olika funktioner

  • jämfört med en öppen grill reduceras tillagningstiden med 30 procent;
  • ett separat rum krävs inte för att installera grillen. Kaminen värmer inte upp den omgivande luften, så att rummet förblir på en behaglig temperatur för personalen att arbeta;
  • du kan laga en mängd olika produkter på en grillugn;
  • Genom att justera utkastet kan du styra temperaturen i ugnen, som hålls länge.
Bild
Bild

Den maximala temperaturen som uppnås i Vesta -ugnen är +300 grader Celsius . Tack vare detta ökar produktiviteten och den färdiga maträtten behåller alla näringsämnen och får en unik smak. Köttet tillagat på detta sätt är krispigt men ändå saftigt på insidan.

Utan undantag körs hela Vestas modellserie på träkol, vilket innebär att det inte finns något behov av att ytterligare leverera el eller naturgas. Och vidta ytterligare brandsäkerhetsåtgärder, eftersom varje instans är utrustad med inbyggda flamskydd.

Bild
Bild

Laguppställningen

Vesta grillpannor kan delas in i två kategorier.

  • För hemmabruk. Kompakta modeller för avkoppling med familj och vänner på landet, på ett lanthus eller i den privata sektorn.
  • För professionellt bruk. Fler skrymmande modeller med avancerade funktioner för att förbereda måltider i serveringsanläggningar som kan ta emot mer än 40 besökare åt gången.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vesta 38

Den första kategorin inkluderar grillen Vesta 38. Detta är den minsta och mest kompakta modellen bland linjens representanter. Trots det är brännugnens kamin utan gnistskydd 99 kg, och med den redan 103 kg. Innan du köper den bör du ta hand om platsen . Denna modell har inget stativ, den ska läggas på ett bord. Platsen måste väljas så att det finns ledigt utrymme runt spisen (minst 10 centimeter på varje sida). För installation är endast en torr gnistfångare möjlig.

Vesta 38 är den enda modellen som är lämplig för hemmabruk. En sådan spis kostar från 175 800 rubel till 195 000 rubel. Skillnaden i prispolicy beror på olika leverantörer och utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vesta 25

Vesta 25 är en professionell grillugn. Minsta konfigurationsvikt är 150 kg och max - 220 kg. För full funktion behöver hon upp till tolv kilo kol per dag. Denna modell kan placeras på ett bord eller köpas med ett stativ med värmeskåp. Inledningsvis ingår det inte i paketet, liksom en torr gnistavledare.

Vesta 25 rekommenderas för restauranger med upp till sjuttio platser. I genomsnitt kan många rätter tillagas på den per timme med en totalvikt på upp till sextio kilo. Du kan tända en sådan spis på en halvtimme. Lägsta kostnad för Vesta 25 är 162 tusen rubel, inklusive alla typer av rabatter. Priset på en komplett uppsättning utan rabatter kommer att vara 353 900 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vesta 45

Brännugnen Vesta 45 är nästa modell i serien. Dess särdrag är ett hydrofilter. Det finns en termometer på dörren för att mäta temperaturen, och det finns också en asklåda i ugnen. Grillstället köps separat. Den kompletta uppsättningen av grillugnen väger cirka 260 kilo. Konsumerar upp till sexton kilo kol per dag. Tändningen utförs på 35 minuter.

Vesta 45 rekommenderas för anläggningar, där antalet platser inte överstiger hundra. Produktiviteten för den färdiga produkten är 90 kg per timme. Kostnaden för den maximala och lägsta konfigurationen är 203 000 och 376 900 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vesta 50

Vesta 50 är en inomhuskolgrill. Precis som alla tidigare modeller är den tillverkad i en stationär version, men du kan köpa märken eller neutrala stativ och bord. Det finns en asklåda under kolkammaren . Grillens vikt i lägsta och högsta konfiguration är 262 och 343 kilo, kolförbrukning - upp till tjugo kilo per dag. Det tar ungefär fyrtio minuter att tända.

Under kontinuerlig drift kan brännaren producera upp till 110 kilo färdiga måltider. Rekommenderas för anläggningar med en kapacitet på cirka hundra femtio platser. Standarduppsättningen för kolugnen Vesta 50 kostar 233 500 rubel, och den högsta är 407 400 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utnyttjande

Innan drift måste Vesta -ugnen anslutas till en individuell huva, med beaktande av alla brandsäkerhetsregler. Tillverkaren kräver en livslängd på minst tio år, med daglig användning upp till femton timmar.

Rekommenderad: