Poolspelare: En översikt över Vatten MP3 -spelare För Simning. Vilken Vattentät Spelare är Bäst?

Innehållsförteckning:

Video: Poolspelare: En översikt över Vatten MP3 -spelare För Simning. Vilken Vattentät Spelare är Bäst?

Video: Poolspelare: En översikt över Vatten MP3 -spelare För Simning. Vilken Vattentät Spelare är Bäst?
Video: 10 Best Waterproof MP3 Players 2020 2024, April
Poolspelare: En översikt över Vatten MP3 -spelare För Simning. Vilken Vattentät Spelare är Bäst?
Poolspelare: En översikt över Vatten MP3 -spelare För Simning. Vilken Vattentät Spelare är Bäst?
Anonim

För musikälskare som är anhängare av vattensporter, liksom för dem som sysslar professionellt med simning, är det nu möjligt att lyssna på spår även under träning. Tillverkare presenterar speciella vattentäta spelare som kan användas i en pool eller någon vattenmassa. I utseende skiljer de sig praktiskt taget inte från vanliga, men de viktigaste egenskaperna bör fortfarande beaktas. Välja en poolspelare i vår artikel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Vattenspelaren används oftast av simmare som besöker poolen. Användningen gör att du inte bara kan lyssna på dina favoritlåtar, utan också bekanta dig med radionyheter eller ett nytt kapitel i en ljudbok . Sådana produkter är också mycket praktiska på stranden eller vid en semester vid havet, eftersom det inte är nödvändigt att lämna dem på stranden medan du simmar. Sådana spelare har oftast ett metallfodral och alla kontrollknappar är gjorda av gummi. Med hjälp av speciella klämmor fästs produkten ordentligt på huvudet eller glasögonen. Det kan finnas ett omslag som kläms fast i handen.

På tal om denna produkt kan man inte ignorera dess tveklösa fördelar. Experter noterar det det kan generera en viss stimulans för träning, eftersom ljudspåret gör det mer intressant . Metall- eller plasthöljet har en lång livslängd och är också av mycket hög kvalitet. Enheten är vattentät och hörlurarna kan sättas på medan du simmar. De tillåter dig inte bara att överföra musik, utan också att du kan stänga öronet från att vätska tränger in. Många spelare behöver inte en laddare; de laddas och ansluts till en dator via en speciell USB -kontakt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Viktig! Spelaren har olika monteringsalternativ, vilket gör att användaren kan välja det mest praktiska. Det finns en funktion att lyssna inte bara på de nedladdade låtarna, utan också möjligheten att ansluta till radion.

Men med alla ovanstående fördelar är det rättvist att notera nackdelarna med enheten. Oftast betonar användare skillnaderna i ljud - Uppspelningskvaliteten för vattentäta MP3 -spelare är lägre än för konventionella. Dessutom är det inte särskilt bekvämt att byta spår, eftersom kontrollknapparna är ganska snäva. Enheten fungerar inte för länge utan laddning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellbetyg

Professionella simmare och konsumenter som använder sådana enheter markerar de mest populära och högkvalitativa. Låt oss prata mer om detta ämne.

Speedo

När det gäller tillverkarna kan man inte låta bli att notera australiensaren Speedo … Dess historia går över 100 år tillbaka. Specialiseringen avser produktion av varor för segling. Sortimentet innehåller både badkläder och vattentäta spelare.

En av de mest kända modellerna övervägs Aquabeat speedo … Spelarna har en stötsäker funktion. Kroppen är helt förseglad och tillverkad av specialplast. Satsen innehåller också en förlängningssladd med ett klipp, en datorkabel för laddning och nedladdning av låtar och hörlurar.

Enheten kan arbeta i 20 timmar på 3 meters djup. Dessa spelare kräver en FM -tuner. Minnets storlek är 4 GB. Den kan spela låtar inspelade i olika ljudformat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony

Det världsberömda varumärket Sony kan inte ignoreras. Det japanska märket går tillbaka till 1946. Idag producerar den högkvalitativa musikvaror i ett brett sortiment. Simspelare har en separat nisch.

Det bör noteras Sony NWZ-WS610-serien . Denna serie är avsedd för användning i sötvatten. Produkterna har en ljus båge, tack vare vilka de är perfekt fixerade även vid skarpa och intensiva rörelser. Minnesstorleken kan variera från 4 GB till 16 GB. Spelaren måste vara fulladdad för att spelaren ska arbeta i 7 timmar. Denna process varar i 1, 5 timmar. När det gäller laddning är allt mycket enklare här - bara 3 minuters laddning gör att enheten fungerar i cirka 60 minuter.

Observera att produkten inte är avsedd för dykning på mer än 2 meters djup. Du kan byta låt med en speciell vattentät fjärrkontroll, som sitter säkert på armbandet eller bara på fingret.

Bild
Bild

För konsumenternas bekvämlighet erbjuds speciella öroninsatser med membranbeläggning. Spelaren är gjord i svart, ljusgrön och blå nyanser.

En annan modell av detta märke är Sony NW-WS623 … Den har 4 GB minne, vilket är tillräckligt för att lyssna på musik i minst 4-6 timmar. Med snabb laddning kan du förlänga enhetens livslängd. Spelaren är gjord i vitt och kan enkelt fästas på huvudet eller glasögonen. Den kan stödja olika ljudformat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell Aqua Music M4G skiljer sig åt i en ganska budgetkostnad, vilket inte påverkar ljudkvaliteten. Spelaren är ganska funktionell. Dess minne är 4 GB. Simmaren kan ansluta hörlurar även i vattnet. Plastfodralet är format som en cylinder och är säkert fastsatt på glasögonen och styrs med knappar.

Bild
Bild

Ganska gammal men populär modell Nu delfin har en cylinderformad aluminiumkropp. Hanteringen är så enkel som möjligt, eftersom det bara finns fyra knappar. Med deras hjälp kan du slå på, stänga av eller byta spår och justera volymen. Du kan använda enheten inte bara när du simmar, utan också till exempel för promenader. För detta ingår ytterligare hörlurar i satsen.

Bild
Bild

En mer avancerad enhet, jämfört med den föregående, är NU Dolphin Touch . Det finns en display där du kan se en lista med låtar eller annan viktig information. Enligt namnet utförs kontrollen med touchknappar. Och det antas också att det finns ytterligare hörlurar för promenader eller jogging, ett fäste för glasögon, samt en väska som gör att modellen kan placeras på underarmen. Minneskapaciteten är 4 GB och spåren måste vara i mp3 -format.

Bild
Bild

Slutligen en helt ny modell NU Dolphin Lite skiljer sig inte bara i utseende. Den har ett speciellt fäste som inte kräver badglasögon. Enheten kan fästas säkert direkt på huvudet. Användarna noterar dock att enheten saknar en FM -tuner.

Men displayen krävs inte, eftersom spelaren är placerad på baksidan av huvudet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer spelare för dykning försöker användaren hålla sig på modellen som visar sig vara bättre. Experter påpekar två huvudtyper av enheter . Den första representeras av modeller med en inbyggd spelare, med utmärkta vattentäta egenskaper, men till ett ganska högt pris. Produkter av den andra typen har inte inbyggda fjärrkontroller och mikrofoner, de har öronlås och tillåter bara att lyssna på musik och graden av vattenmotstånd är lättare än i det tidigare fallet.

När du köper måste du vara uppmärksam på märkningen . Siffrorna som följer bokstäverna är av särskild betydelse. Den första av dem talar om skyddsnivån mot mekaniska skador. Den andra anger nivån på vattenmotståndet.

När man väljer önskad modell bör simmaren titta på vilken fixeringsmetod den har. Det påverkar rörelsernas effektivitet och deras lätthet. Experter noterar att det är mest bekvämt om enheten är monterad på badglasögon eller en keps.

Bild
Bild

När du väljer hörlurar rekommenderas att vara uppmärksam på trådlösa, som ser ut som hörlurar. Sådana hörlurar kommer inte att falla ut på grund av den mest passande passformen till öronen . En annan viktig punkt är ljudkvaliteten. Även i utbildningsprocessen spelar denna aspekt en seriös roll. God prestanda i denna riktning kan tillhandahållas av en högkvalitativ enhet.

Förutom, Vi får inte glömma att bekvämligheten också är mycket viktig … Enkel kontroll ger dig möjlighet att stanna kvar på vattnet medan du byter låt. Se till att knapparna inte fastnar eller fastnar. I vissa fall är det värt att uppmärksamma funktionaliteten också. På spelaren kan du inte bara lyssna på musik, utan också med dess hjälp är det mycket bekvämt att styra tid för klasser. Ett antal modeller har en väckarklocka, timer och andra intressanta funktioner som också kan vara ganska användbara.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller varumärket är inställningen till denna punkt rent individuell. De flesta konsumenter är inte redo att betala för mycket för ett stort namn; de anser att sådana utgifter är orimliga . Samtidigt bör det noteras att produkter under ett välkänt varumärke mer sannolikt är av hög kvalitet och praktiska. När det gäller pris är köparna alltmer överens om att billiga produkter mest inte kan skryta med hög kvalitet.

Det finns dock undantag. Till exempel beror det lägre priset på färre funktioner som inte påverkar ljudet.

Rekommenderad: