Kolumn Elari SmartBeat Med "Alice": Funktioner I Den "smarta" Kolumnen Med "Alice" Inuti. Användningsinstruktioner. Hur Ställer Jag Upp Och Ansluter?

Innehållsförteckning:

Video: Kolumn Elari SmartBeat Med "Alice": Funktioner I Den "smarta" Kolumnen Med "Alice" Inuti. Användningsinstruktioner. Hur Ställer Jag Upp Och Ansluter?

Video: Kolumn Elari SmartBeat Med
Video: Умная колонка с Алисой и офигительным звуком: LG XBOOM WK7Y 2024, Maj
Kolumn Elari SmartBeat Med "Alice": Funktioner I Den "smarta" Kolumnen Med "Alice" Inuti. Användningsinstruktioner. Hur Ställer Jag Upp Och Ansluter?
Kolumn Elari SmartBeat Med "Alice": Funktioner I Den "smarta" Kolumnen Med "Alice" Inuti. Användningsinstruktioner. Hur Ställer Jag Upp Och Ansluter?
Anonim

Kolumn Elari SmartBeat med "Alice" har blivit en annan "smart" enhet som stöder ryskspråkig röststyrning. Detaljerade instruktioner för hur du använder den här enheten berättar hur du installerar och ansluter utrustningen. Men det berättar inte om vilka funktioner i den "smarta" högtalaren med "Alice" inuti förtjänar särskild uppmärksamhet - den här frågan bör ges tid, eftersom enheten har betydande fördelar i sin klass.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Elari SmartBeat bärbar högtalare med "Alice" inuti är inte bara en "smart" teknik. Den har en elegant design , Allt högteknologiska komponenter packad i ett svart strömlinjeformat fodral, stör inte kontrollerna att njuta av ljudet av musik, och närvaron av en kontrasterande "fälg" ger enheten en speciell attraktion. Kolonnen är av hög byggkvalitet, tillverkad av ett ryskt märke (med produktion på fabriker i Kina), tar hänsyn till behoven hos användare som inte vill betala för mycket för konkurrenters erbjudanden eller offra utrustningens funktionalitet för att dess billighet.

Bland huvuddragen i Elari SmartBeat med "Alice" kan noteras närvaron av Wi-Fi- och Bluetooth-moduler som gör att du kan upprätta en trådlös anslutning, ett inbyggt batteri, med vilket du kan använda funktionerna i den "smarta" högtalaren även utanför husets väggar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggda 5W-högtalare har ett bredbandsformat och låter bättre än sina motsvarigheter. Enheten levereras med 3 månaders gratis prenumeration på Yandex. Ett plus . Respektive, det kommer att vara möjligt att söka och hitta spår direkt i den proprietära applikationen.

Elari SmartBeat -kolumnen har blivit en slags mellanliggande länk mellan Yandex -stationen och de billigare enheterna med Alice. Denna enhet är också utrustad med en fullfjädrad röstassistent, men sänder inte innehåll direkt till Smart TV.

Enheten har kompakta mått, men den har redan kompletterats med ett inbyggt batteri - Irbis A och dess andra analoger har inte en sådan komponent.

Bild
Bild
Bild
Bild

Specifikationer

Enligt dess egenskaper är Elari SmartBeat -kolumnen ganska uppfyller moderna standarder . Modellen har en kompakt storlek - en diameter på 8, 4 cm med en höjd av 15 cm, en strömlinjeformad form med rundade hörn. Det inbyggda litiumpolymerbatteriet har en kapacitet på 3200 mAh och kan fungera helt autonomt i mer än 8 timmar. "Smart" högtalare från Elari är utrustad med AUX-utgång, trådlösa moduler Bluetooth 4.2, Wi-Fi. Enheten väger endast 415 g.

Elari SmartBeat -kolumnen med "Alice" ger plats för enheten inom en radie av 10 m från anslutningspunkten. Räckvidden för den signal som tas emot av 4 riktade mikrofoner är 6 m. 5 W-högtalarna gör att du kan få en acceptabel ljudkvalitet när du lyssnar på musik, volymen är begränsad till en räckvidd på 71-74 dB.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möjligheter

En översikt över Elari SmartBeat -kolumnen med "Alice" inuti gör att du bättre kan förstå vilka funktioner denna bärbara teknik har. Alla kontroller är placerade på enhetens övre, fasade kant. Det finns fysiska knappar för att styra ljudet, du kan slå på enheten eller inaktivera mikrofonen. I mitten finns ett element för att ringa röstassistenten, denna funktion aktiveras också med röst med kommandot "Alice". Bland de möjligheter som spalten med "Alice" Elari SmartBeat har kan följande noteras.

  • Jobbar utanför hemmet … Det inbyggda batteriet räcker i 5-8 timmars drift av ljudsystemet eller röstassistenten om du delar Wi-Fi från din telefon.
  • Använd som ljudhögtalare … Du kan distribuera en trådbunden signal eller ansluta en sändning via Bluetooth. Om du har tillgång till Wi-Fi och Yandex. Musik "lyssna på hela urval. Dessutom kan du söka efter spår, fråga vad som spelas, ställa in stämningen för sökningar.
  • Lyssnar på radio . Denna funktion har lagts till relativt nyligen, du kan välja någon av de markbundna radiostationerna.
  • Läser nyheter, väderprognoser, information om trafikstockningar . Alla dessa funktioner utförs framgångsrikt av röstassistenten.
  • Aktivering av färdigheter från katalogen . De läggs till i "Alice" av användarna själva. Listan över funktioner uppdateras regelbundet.
  • Kommunikation med en röstassistent . Du kan ställa frågor, spela, ha samtal.
  • Sök efter information . När data hittas läser röstassistenten upp den information du behöver.
  • Timer- och larmfunktioner . Enheten påminner dig om att stänga av ugnen eller väcka dig på morgonen.
  • Sök efter varor . Hittills har det implementerats främst genom ytterligare färdigheter. Du kan lyssna på köpguiden eller använda direktkontakten med tjänsteleverantören.
  • Matbeställning … Med hjälp av speciella färdigheter kan du lägga en beställning på en specifik institution. För dem som älskar att laga mat kommer assistenten att föreslå de bästa recepten.
  • Hantering av delar av systemet "smarta hem ". Sedan en tid tillbaka har "Alice" kunnat stänga av lampan och andra enheter. Allt du behöver göra är att installera kompatibla smarta kontakter.

Med de inbyggda funktionerna i röstassistenten "Alice" hittar enheten enkelt den information du behöver, fungerar som en personlig sekreterare, hjälper till att räkna kalorier eller beräkna den idealiska kroppsvikten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Anslutning och drift

Huvudinställningen för Elari SmartBeat -kolumnen är att ansluta till Yandex -tjänster. Bruksanvisningen ingår i enheten och ger en översikt över utrustningens grundläggande funktioner. När enheten har tagits bort från paketet måste enheten vara ansluten till nätverket. För att göra detta, använd kabeln som medföljer satsen, samt microUSB -ingången på baksidan av högtalaren. Du kan sedan trycka på och hålla ned strömbrytaren för att slå på den i 2 sekunder.

För att konfigurera Elari SmartBeat måste du göra följande första gången du slår på den

  • Se till att batteriet är fulladdat . I genomsnitt tar processen cirka 30 minuter.
  • Slå på enheten vänta tills indikatorringen på det trådlösa högtalarhuset tänds.
  • Ladda ner och öppna Yandex -programmet , den är anpassad för mobiltelefoner eller surfplattor. Det finns versioner för iOS, Android. Logga in på ditt konto, om inte, skapa ett. Detta är nödvändigt för att enheten ska fungera korrekt.
  • Hitta i avsnittet "Enheter" namnet på din kolumn .
  • Aktivera anslutningen och följ instruktionerna på skärmen . Du måste ange ett lösenord i programmet, ange nätverket som högtalaren ska anslutas till. Detta är endast möjligt i 2,4 GHz -bandet, du bör vara försiktig när du väljer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter lyckad anslutning till ditt Wi-Fi-hemnät hörs en ljudsignal. Ibland tar det lite tid att ansluta enheter - det behövs för att uppdatera programvaran. Du kan starta om den trådlösa högtalaren med samma strömknapp. Det är värt att uppmärksamma indikationen . När högtalaren är på avger den en vit blinkande signal. Rött indikerar förlust av Wi-Fi-anslutning, grönt indikerar volymkontroll. Den lila ramen lyser när röstassistenten är aktiv och redo att kommunicera.

Du kan bara slå på Bluetooth från röstläget med kommandot " Alice, slå på bluetooth. " Med den här frasen kan du aktivera önskad modul, medan funktionerna på själva enheten också är tillgängliga.

Du kan ringa röstassistenten och kommunicera med honom. Detta kan inte göras i billigare högtalarmodeller med smarta funktioner.

Rekommenderad: