Vitt Sovrum I Modern Stil (35 Bilder): Inredning

Innehållsförteckning:

Video: Vitt Sovrum I Modern Stil (35 Bilder): Inredning

Video: Vitt Sovrum I Modern Stil (35 Bilder): Inredning
Video: A Look Inside Kate Middleton House 2024, April
Vitt Sovrum I Modern Stil (35 Bilder): Inredning
Vitt Sovrum I Modern Stil (35 Bilder): Inredning
Anonim

Ett sovrum inrett i vita färger är oftast förknippat med klassiker. Men för närvarande används det vita sovrummet framgångsrikt av designers i många andra stilriktningar, inklusive modern stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombination av färger och originallösningar

Vitt har länge förknippats med renhet, friskhet och elegans. Inte konstigt att dess namn kommer från roten till verbet "att lysa, att lysa, att lysa."

Bild
Bild

Vitt är en speciell färg. Han:

  • matchar perfekt med alla andra färger;
  • hjälper till att visuellt utöka utrymmet;
  • gör rummet ljusare;
  • ger sofistikering och luftighet till alla interiörer, samtidigt som den betonar dess kortfattning och fullständighet;
  • har en lugnande effekt på människans psyke.
Bild
Bild

Dessutom har den ett brett utbud av nyanser: från kokande vitt till pärla, vilket gör att du kan ge inredningen någon "stämning": från lugn enkelhet till ädel aristokrati och utsökt pretentiös lyx.

Allt detta gör vitt till ett av de mest populära inom design av sovrum för barn och vuxna

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner i modern stil

I modern stil finns det inga särskilda förbud och restriktioner - till skillnad från de flesta stilar. Det kännetecknas av:

  • närvaron av ljusa, rymliga rum;
  • en kombination av enkelhet och komfort;
  • maximal funktionalitet och praktiska egenskaper;
  • attraktivitet, inte belastad med onödig inredning.

Och alla dessa funktioner kan framgångsrikt betonas exakt med hjälp av vitt, vars egenskaper är bäst lämpade för kraven i denna stil.

Bild
Bild

Heminredning

Ett vanligt vitt rum har många fördelar, men samtidigt ser det tråkigt ut och inte tillräckligt uttrycksfullt. För många liknar ett sådant rum till och med en sjukhusavdelning.

Bild
Bild

Därför rekommenderas designers när de dekorerar interiören att kombinera vitt med andra färger. Han bildar de mest originella och vinnande kombinationerna med:

Svart . Den kontrasterande inredningen väcker alltid uppmärksamhet. Denna kombination ser väldigt modern ut och anses vara ganska praktisk. Vitt är dominerande i kontrasterande interiör. Svart betonar bara formulärens svårighetsgrad och korthet.

Vid inredning är det tillåtet att använda en liten mängd detaljer i ljusa naturliga nyanser (det kan till exempel vara en gräsbevuxen sängduk).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blå . I blå toner är väggarna och taket som regel delvis färdiga. Blått kan vara gardiner och tyll på fönstren, ett överkast på sängen eller en matta bredvid

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sirenev . Denna kombination ger rummet ännu mer adel och ger en touch av romantik. Vita modulära möbler med lila accenter från överkast, örngott, servetter kommer att göra rummet mysigt och stämningen i det lugnande, vilket är mycket viktigt för sovrummet.

Bild
Bild

Guld . Oftast används en sådan kombination för en klassisk stil, men den kan harmoniskt passa in i en modern designriktning. Det viktigaste här är att inte överdriva det med guld. Så förgyllning kan användas på överkast, gardiner, speglar eller tapeter.

Bild
Bild
Bild
Bild

När man inreder ett sovrum i vita toner är strukturen och strukturen för alla material och möbler som används mycket stor.

En av de nya designerna är de blanka vita möblerna i sovrummet. Sådana möbler passar harmoniskt in i interiören, det ser vackert och modernt ut, kräver ingen särskild omsorg

På grund av dess reflektivitet ökar det dessutom rummets storlek visuellt. Experter rekommenderar dock inte att göra hela sovrummet glansigt - det är bättre att använda kombinationer av blanka och matta ytor som hjälper till att skapa en mer sofistikerad inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Professionella designtips

Väggar och tak kan dekoreras i vitt för ett modernt sovrum. Det vanligaste golvet är parkett och laminat i ljusa nyanser.

Möbler kan också vara vita, vilket inte ska vara för mycket. Sovrummet har en garderob för förvaring av saker, sängbord, ett toalettbord med en stol eller en puff.

Alla möbler ska vara i rätt proportioner, raka eller släta (något rundade) linjer.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller belysning behöver ett vitt rum inte mycket belysningsarmaturer. Och igen - på grund av särdragen i själva färgen.

När de installerar belysningsutrustning föreslår designers att fokusera på central belysning eller placera LED -lampor runt omkretsen och komplettera dem med bordslampor på sängborden

Dekorativ belysning för belysning av målningar, speglar och andra inredningsdetaljer kommer också att se passande ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan ta reda på hur du annars kan utrusta ett vitt sovrum i följande video.

Rekommenderad: