Bästa Spelhörlurar: Topp över Världens Bästa Hörlurar Med Och Utan Mikrofon För Spel. Betyg På Ett Dyrt Och Billigt Spelheadset

Innehållsförteckning:

Bästa Spelhörlurar: Topp över Världens Bästa Hörlurar Med Och Utan Mikrofon För Spel. Betyg På Ett Dyrt Och Billigt Spelheadset
Bästa Spelhörlurar: Topp över Världens Bästa Hörlurar Med Och Utan Mikrofon För Spel. Betyg På Ett Dyrt Och Billigt Spelheadset
Anonim

Varje år tar den virtuella världen en allt viktigare plats i en modern människas liv. Det är inte förvånande att i den här situationen ökar tekniska enheters roll, vilket gör att användaren kan känna sig i spelet, om inte hemma, så som i en förbättrad version av det verkliga livet. Cyberspace -entusiaster bör ägna särskild uppmärksamhet åt att välja rätt öronsnäckor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Topptillverkare

Ofta är spelare oroliga för frågan om vilken tillverkares hörlurar man ska välja för spel. Den moderna enhetsmarknaden är i stort sett överfull, med hundratals företag i detta segment . Å ena sidan är detta dåligt, eftersom det kan vara svårt att göra rätt val, särskilt utan teknisk kunskap.

Men om du försöker titta på situationen från andra sidan, kan du hitta dina egna positiva stunder i den.

Inför hård konkurrens förbättrar tillverkarna alltid sina produkter för att sticka ut från mängden och locka sina kunder. Hittills är flera företag de tydliga ledarna inom hörlurssegmentet för spelare.

Bild
Bild
Bild
Bild

A4Tech

Det är en taiwanesisk tillverkare av kringutrustning för spel . Företagets specialister är väl medvetna om vad moderna människor behöver. Enheterna av detta märke har en mikrofon av hög kvalitet och är mycket praktiska att använda. Dessa hörlurar är relativt små i storlek ., tack vare vilket ryggen och nacken inte tröttnar även under långa spelsessioner. Fördelarna inkluderar också en mängd olika modeller: i sortimentet finns det både dyra hörlurar och mer budgetmodeller tillgängliga för den genomsnittliga användaren.

Men de har sina nackdelar, en av dem är förknippad med dålig reproduktion av låga frekvenser.

Bild
Bild

Försvarare

Detta är ett inhemskt varumärke som under intensiv konkurrens lyckades bryta igenom till massorna och till och med vann sina fans. Detta möjliggörs av hörlurarnas utmärkta ergonomi. Det är ganska enkelt att använda dem, dessutom ger Defender -företaget i jämförelse med många andra budgetmodeller ett mycket anständigt ljud. Det kan entydigt dras slutsatsen att produkterna från detta märke förtjänar definitivt uppmärksamhet från älskare av dataspel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven

Ett annat ryskt företag som specialiserat sig på tillverkning av spelutrustning. Hörlurar av detta märke kännetecknas av ett optimalt pris-kvalitetsförhållande, vilket gör att de är mycket efterfrågade bland spelare . Headsetet levererar högkvalitativ ljudåtergivning även vid de lägsta frekvenserna. Tillverkaren ägnar särskild uppmärksamhet åt monteringen, så pip och motreaktion är atypiska för dessa hörlurar.

Fast inte utan brister. Produkterna från detta märke har dålig ljudisolering, så att andra kan höra vad som är avsett endast för spelarens öron.

Bild
Bild

Kingston

Ett ungt märke som började bemästra marknaden för enheter för dataspel relativt nyligen. Trots de höga produktionskostnaderna har hörlurar av detta märke redan vunnit sin armé av fans.

De mest avancerade ljudteknikerna används vid skapandet av headsetet, hörlurarna ger inte bara fullständiga ljuddetaljer, de skapar också surroundljud.

Listan över fördelar innehåller också enhetens ergonomi - tillverkare har tänkt på designen till minsta detalj, tack vare vilka hörlurarna har blivit extremt bekväma att använda och bekväma att bära.

Bland andra kända tillverkare av hörlurar för spelare finns det flera fler märken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Takter

Det bör noteras att detta företag har avancerat främst på grund av aktiv marknadsföring. Faktum är att detta företag aldrig hade sin egen unika tekniska bas och sina egna ingenjörer, men hörlurarna har varit en av de mest sålda i många år. Alla företagets aktiviteter visar hur viktigt det är för att organisera försäljningen att det korrekta tillvägagångssättet för reklam är, för när det gäller prisförhållandet - kvaliteten på dessa produkter är klart övervärderad, men ändå tvekar många användare inte att betala avsevärda summor för dem och är samtidigt nöjda med köpet.

Bild
Bild

Shure

En världsberömd tillverkare av ljudutrustning från Amerika. Principen som företaget följer: det viktigaste är produktens kvalitet, varför ljudet och monteringen förblir konsekvent som bäst . Detta påverkar direkt kostnaden för produkter, varumärkets hörlurar är i mitten och dyra prissegment.

Bild
Bild
Bild
Bild

Panasonic

Detta företag behöver inte reklam, tillverkaren är känd över hela världen för sina budgethörlurar. Företaget representerar det bredaste utbudet av enheter för spelare. Panasonic hörlurar kombinerar ganska högkvalitativt ljud till en låg kostnad.

De håller dock inte länge, men för ett sådant pris kan du alltid ändra dem eftersom de misslyckas utan problem och förseningar.

Bild
Bild

Audio-Technica

Ett av de mest populära märkena kommer från Japan, även om företagets produkter efterfrågas långt bortom sitt hemland. Alla hörlurar från detta märke välmonterad och har en lång användningstid, medan kvaliteten på ljudåtergivning är bekväm för de flesta spelare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi

Ett kinesiskt företag vars hörlurar kombinerar anständig kvalitet med ett budgetpris, kryddat med en viss mängd innovativa lösningar.

Tillverkaren fick världsberömmelse efter lanseringen av mobiltelefonen, men idag innehåller sortimentlistan många enheter.

Hörlurar spelar en speciell roll och plats i den. Kvaliteten på dessa produkter har bevisat att kinesiska prylar inte alltid faller isär i händerna, och att den vanliga dyra tekniken kan ha en låg kostnad och samtidigt ge bra resultat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellbetyg

Vi erbjuder en översikt över de mest populära modellerna.

Budget

Billiga enheter toppar vår lista.

Sven AP-U980MV

Ganska intressant modell med 3D -ljudeffekt i 7.1 -format. En särdrag är USB -kontakten, så att hörlurarna kan bäras för PC -spel . De otvivelaktiga fördelarna med modellen inkluderar ljudets ljusstyrka, snygg design och mjuka bekväma öronkuddar - de är täckta med ett elastiskt Soft Touch -material, vilket underlättar bärandet av sådana hörlurar mycket och gör det möjligt att använda dem för barn och ungdomar.

Bild
Bild

Ljudfrekvensområdet sträcker sig från 20-20000 Hz, impedansen är 32 Ohm med en känslighetsparameter på 108 dB.

Sladdlängd 2, 2 m, enkelriktad matning. Fördelarna med modellen inkluderar hög ljudkvalitet, tillförlitlighet för kabeln och flätan, samt en bra mikrofon till en ganska låg kostnad.

Av bristerna noterar de ofullkomlig passform - faktum är att modellen bara är lämplig för ett litet huvud.

Bild
Bild

A4 Tech Bloody M-425

Relativt bra enheter för cyberspace -älskare. Headsetet har bra ljudkvalitet med stereoeffekt, används oftast för spel, men också lämplig för att titta på filmer från en smartphone eller surfplatta . Det finns ett inbyggt brusreduceringsalternativ, på grund av vilket modellens tekniska kapacitet utökas avsevärt - samtal på Skype, liksom amatörljudinspelningar, blir tillgängliga. Denna modell köps ofta för en present till unga spelare , men det bör komma ihåg att du inte ska förvänta dig för mycket av modellen.

Bild
Bild

Den stödda frekvensen är 20-20000 Hz, impedansen är 16 Ohm med en känslighet på 123 dB . Finns i tre färgalternativ. Det finns en bakgrundsbelysning som är bekväm för ögat och möjligheten att justera hörlurarna på fodralet.

Bland bristerna noteras en svag mikrofon, liksom en yta som är för lätt smutsad - det innebär att du måste rengöra utrustningen en gång i månaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

JetA GHP-400 Pro 7.1

En av de mest avancerade modellerna, som med avseende på kvalitet och ljudkortsparametrar är avsevärd överträffar alla tidigare . Gadgeten är utrustad med ett kraftfullt grafikkort. Om det behövs kan mikrofonen justeras i höjd eller inaktiveras. I sitt prissegment hävdar dessa hörlurar på en av de bästa modellerna som ger riktigt glädje av att spelet passerade.

Bild
Bild

Det stödda frekvensområdet i korridoren är från 20 till 20 000 Hz, impedansen är 32 Ohm vid en känslighet på 112 dB. 2,2 m kabel . Headsetet låter dig anpassa ljudeffekter, ger surroundljud av hög kvalitet. Plusserna inkluderar ett mjukt huvudband, en bekväm passform, en bra mikrofon och närvaron av LED -bakgrundsbelysning. Det fanns inga brister som sådana inom dess prissegment.

Bild
Bild

Mellanprissegment

Dessa produkter har en idealisk kombination av pris och kvalitet.

Logitech G233 Prodigy

Ett särdrag hos denna modell är en löstagbar kabel, tack vare vilken spelaren kan använda både en kort och en lång sladd, anslut sitt headset till både en smartphone och en persondator om det behövs . Och du kan också ansluta sladden med andra kontakter. Denna modell levereras med en extra adapter, och mikrofonen kan tas ut ur fodralet när som helst. Innehåller en inbyggd Pro-G-ljuddrivrutin som förbättrar ljudkvaliteten i både låga och höga frekvenser. Öronkuddarna är tillverkade av slitstark plast av hög kvalitet. De är lätta och kompakta, mycket bekväma.

Bild
Bild

Frekvensområdet är från 20 till 20 000 Hz, impedansen är 32 Ohm, känslighetsparametern är 107 dB. Kabeln har en längd på 2 m, och den extra kabeln är 1,5 m.

Systemet låter dig göra finjusteringar av ljudet. När du slår på mikrofonen bullerskydd fungerar . För maximal användbarhet Mjuka nylon / polykarbonat öronkuddar tillhandahålls.

Nackdelen är förknippad med en kort sladd: den långa är gjord med en tygfläta, och den korta är en vanlig gummisnöre, så i rörelse gnider den mot kläder, och detta kan leda till att onödiga ljud uppträder i hörlurarna.

Bild
Bild

A4 Tech Bloody M-615

Modellen kännetecknas av ljudåtergivning av högsta kvalitet i en mängd olika intervall. Detta blev möjligt på grund av användningen av ett 2-kärnigt membran enligt Mycelium of Carbon IT -teknik.

Produkterna erbjuder två kabelalternativ, samt en adapter, tack vare vilken hörlurarna kan göras till riktigt spel.

Det stödda området är 20 till 20 000 Hz, impedansen är 16 ohm. Kabelstorleken är 1,3 m, en förlängningskabel för 1 m tillhandahålls också.

Det finns en bakgrundsbelysning. Öronkuddarna är gjorda av material som andas, så att öronen inte dimmar upp.

Bild
Bild

Razer Kraken 7.1 V2

Denna högkänsliga produkt är avsedd för professionella spelare. Enheten har en egenutvecklad virtuell ljudteknik och ökade frekvensresponsparametrar.

För att uppnå maximal ljudkvalitet måste denna spelenhet vara ansluten till den egenutvecklade programvaran Razer Synapse 2.0.

Bild
Bild

Asus ROG Strix Fusion 500

Öronkuddarna är mycket bekväma, fyllda med skum, så att trycket på öronen och spelarens huvud är minimalt. Ger proprietär bakgrundsbelysning, som ger över 10 miljoner olika nyanser. Detta är hemversionen av det mest professionella headsetet som är utformat för att gå ut i cyberrymden av hög kvalitet.

Frekvensområdet sträcker sig från 12 till 28000 Hz, impedansen är 32 ohm med en känslighet på upp till 118 dB. Kabeln är 2 m, har en tygfläta.

Av bristerna noterar de en viss tyngd av modellen, liksom behovet av att installera egenutvecklad programvara.

Bild
Bild

Senaste generationens gamingheadset utrustat med de mest pålitliga ESS -komponenterna: det finns en ES9018 digital omvandlare samt en 9601K förstärkare. Enheterna ger idealisk virtuell 7.1 -ljudåtergivning. Alternativet för beröringskontroll av ljudvolymen finns - detta gör att spelaren inte kan distraheras från spelet, och mångfärgad bakgrundsbelysning gör att händelserna som äger rum i spelet är verkliga och spektakulära, bokstavligen "fördjupade" i en ny verklighet.

Denna modell kan också användas för att lyssna på ljudinspelningar.

Frekvenser i intervallet från 20 till 20 000 Hz stöds, impedansen är 32 ohm.

Bland bristerna är kostnaden hög för detta kvalitetssegment.

Bild
Bild

Dyr

Låt oss bekanta oss med de populära modellerna av den högsta priskategorin.

Crown CMGH-101T

Denna modell är optimal för datorspel, eftersom den är helt stängd. Det finns ett alternativ för att stänga av mikrofonen, möjligheten att justera volymen och aktivt dämpning av bakgrundsljud. Slås på via en adapter. Headsetet levererar skarpt, detaljerat ljud och ett elegant utseende. Öronkuddarna är mjuka och anatomiska för maximal komfort när du spelar hemma. De ger dock inte fullständig ljudisolering. Sådana modeller köps oftast för nybörjare i dataspelens värld.

Frekvensområde från 10 till 22000 Hz, impedans - 32 Ohm, känslighetsparameter -105 dB. Sladdlängd 2,1 m.

Nackdelarna inkluderar ett hårt pannband och behovet av ytterligare mikrofoninställningar i en persondator.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canyon CND-SGHS3

Detta är ett headset med en högtalardiameter på 5 cm. Har ett volymkontrollalternativ samt en mikrofon … Med hörlurar kan du skapa maximal nedsänkning i spelets atmosfär, de utmärks av ökad känslighet och naturligt klart ljud. Pannbandet och öronkuddarna är färdiga med mjuka material som har förmågan att komma ihåg formen på öronen och huvudet, därför skapar de maximal komfort för användaren när de används under långa spelsessioner.

Dessa trådbundna hörlurar anses bara vara spelhöra; de är inte helt acceptabla för att lyssna på en melodi eller ljudinspelning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Det är nödvändigt att välja hörlurar för spelet med hänsyn till en mängd olika parametrar

  • Känslighet Är en av de relativa egenskaperna som påverkar ljudvolymen. Den optimala parametern är indikatorn i korridoren från 90 till 120 dB.
  • Impedans … Denna parameter påverkar inte ljudets klarhet på något sätt, men det påverkar direkt dess volym. För anslutning är parametrar från 32 till 40 Ohm tillräckliga.
  • Kraft - en egenskap som påverkar inte bara ljudkvaliteten, utan också dess mättnad. Effektområdet är från 1 till 5000 mW, om detta värde överskrids kommer hörlurarna helt enkelt att gå sönder.
  • Frekvensomfång . Det mänskliga örat kan uppfatta ljudvibrationer med frekvenser från cirka 18 Hz till 20 000 Hz. Om du erbjuds en modell med en bredare korridor, är det ingen idé att betala för mycket - det mänskliga örat kommer helt enkelt inte att uppfatta sådana frekvenser.
  • Förvrängning . Denna parameter kallas också graden av olinjär distorsion, och ju lägre den är, desto bättre. Det optimala intervallet är från 0,5 till 2%.
  • 3D -ljudstöd förutsätter användning av teknik 5.1 eller 7.1.
  • Ljuddämpning … Detta alternativ finns för ett litet antal modeller för spelare. Aktiva brusreducerande spelhörlurar är ökända högkvalitativa enheter. Men majoriteten av användarna, särskilt de som har problem med den vestibulära apparaten, tolererar inte detta headset - det orsakar huvudvärk.
  • Isolering från tredjepartsljud beror till stor del på materialet från vilket öronkuddarna är gjorda. Så, gjorda av skum eller mjuka material ger ganska bra ljudisoleringsparametrar.
  • Listan över de viktigaste egenskaperna för spelhörlurar innehåller dem också ergonomi eftersom spelaren i regel fryser i flera timmar eller till och med en halv dag. Inte bara framgången i dataspel, utan också hälsotillståndet kommer i stor utsträckning att bero på deras komfort.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har att göra med overheadmodeller för spelare, då skulle en nyckelfaktor vara ett sätt att fästa dem på huvudet . Oftast på försäljning kan du hitta produkter med en bågfäste, som hålls med ett huvudband. Bågen som förbinder de högra och vänstra kopparna böjer sig runt toppen av huvudet, och om pannbandet är för hårt och trycker på tempelområdet, kan spelaren inom några minuter efter användning börja uppleva huvudvärk och även illamående. Och det finns också modeller som använder krokar för fixering, som håller fast vid öronen som glasögon. För människor som använder riktiga glasögon är sådana mönster extremt obekväma.

Oavsett vilka parametrar som anges i den tekniska dokumentationen kan det slutliga beslutet fattas först efter testning av modellen. Ett mycket viktigt alternativ var volymomkopplaren i hörlurarna. Det är optimalt att justera ljudet utan att bli distraherad från ditt spelande och utan att ta bort enheten från ditt huvud.

Rekommenderad: