Spelhörlurar (43 Foton): Modeller Med Mikrofon För En Dator Och En Telefon. Hur Väljer Jag Spelhörlurar För PC -spel? Betyg Av De Bästa

Innehållsförteckning:

Video: Spelhörlurar (43 Foton): Modeller Med Mikrofon För En Dator Och En Telefon. Hur Väljer Jag Spelhörlurar För PC -spel? Betyg Av De Bästa

Video: Spelhörlurar (43 Foton): Modeller Med Mikrofon För En Dator Och En Telefon. Hur Väljer Jag Spelhörlurar För PC -spel? Betyg Av De Bästa
Video: KUKA.Sim 4.0 ENG Webinar by KUKA Nordic 2024, Maj
Spelhörlurar (43 Foton): Modeller Med Mikrofon För En Dator Och En Telefon. Hur Väljer Jag Spelhörlurar För PC -spel? Betyg Av De Bästa
Spelhörlurar (43 Foton): Modeller Med Mikrofon För En Dator Och En Telefon. Hur Väljer Jag Spelhörlurar För PC -spel? Betyg Av De Bästa
Anonim

När det gäller något lekfullt brukar de tycka att det inte är för allvarligt. Men i verkligheten Det är till stor hjälp att veta vad spelhörlurar är . Att förstå hur man väljer dem är trots allt användbart inte bara för spelarna själva utan också för dem som bestämmer sig för att presentera dem med en gåva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ger en generell karaktärisering av spelhörlurar, det är användbart att uppmärksamma hur de tillämpas . För spel måste även amatörer ofta förena sig i lag, vars medlemmar ibland är placerade på ett avstånd av hundratals och tusentals kilometer. Ännu oftare är detta typiskt för spelare som deltar i olika tävlingar, och inte bara förkroppsligar deras sug efter att beskjuta monster och bygga virtuella städer. Men bara för full interaktion hörlurar med mikrofon . Få människor gillar att ta en separat mikrofon, och det är opraktiskt. Naturligtvis är mikrofonen inte allt.

Var noga med att behöva högkvalitativt ljud så att du inte behöver lyssna och anstränga din uppmärksamhet. Spelet ska vara gratis och enkelt.

En annan oumbärlig egenskap hos spelhörlurar är deras ökad komfort . Trots allt tillbringar även amatörer ibland långa timmar framför bildskärmen. Men även denna beskrivning lämnar en viktig fråga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Jämförelse med konventionella hörlurar

Kärnan i denna fråga är enkel: hur "öron" för spelälskare skiljer sig från sina musikaliska motsvarigheter. De är trots allt exakt desamma:

  • är utrustade med en mikrofon;
  • räkna med långsiktigt bekvämt lyssnande;
  • ge ett klart, trevligt och detaljerat ljud;
  • ha en bekväm passform;
  • har en betydande prisklass.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men trots dessa likheter finns det skillnader, och dessutom är dessa skillnader sådana du kan använda musikaliska hörlurar i spelet bara i en hopplös situation när det inte finns något mer lämpligt.

Det är mycket viktigt att endast modeller med riktningsmikrofoner är lämpliga för spelare. De borde redan tydligt förstå med själva ljudet var lagkamraten är, hur långt han är inom spelplanen.

Men det är inte bara det. Spelälskare strävar efter att sticka ut betona din individualitet … Därför skiljer deras hörlurar alltid i ljusstyrka och fängslande. Dålig är spelaren som använder tråkig, bleknad akustik. Många modeller är till och med utrustade med speciell belysning, och detta ökar omedelbart deras popularitet. Även de bästa spelhörlurarna är gjorda i full storlek för att säkerställa maximal fokus på processen. Slutligen modeller för spel mest känsliga , eftersom det är viktigt att sända även de svagaste ljuden, och trådlösa prestanda (en absolut nackdel för musikälskare) av spelare, är tvärtom välkomna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är dem?

Efter konstruktionstyp

Vilka spelälskare föredrar produkter i full storlek är ett obestridligt faktum. Men bland dem finns det en mängd olika människor, och preferenser för formfaktorn kan ibland skilja sig åt. Så en del av allmänheten väljer små "droppar " … Detta är en helt acceptabel lösning för ett spel för en spelare eller för att spela med en nära partner när du kan prata live. Det är vanligt att hänvisa till droppar som intrakanala anordningar, det vill säga de som införs direkt i hörselgången.

Du kan lyssna på någonting genom dropparna utanför det endast med maximal eller nära volymen. Detta görs främst vid köp, när det är nödvändigt att utvärdera produktens fördelar. Vid daglig användning behålls "dropparna" på grund av den elastiska kraften och användningen av ytterligare fästen.

Dess enkelhet och praktiska är övertygande bevis för denna design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men det är absolut nödvändigt att notera den möjliga förvirringen: intrakanal kan också kallas "pluggar ". Sådana anordningar ger en anständig isolering från yttre buller som tränger in från utsidan. Eftersom när du spelar, till skillnad från att flytta längs en stadsgata, finns det inga faror - detta kommer att vara en fördel, inte en nackdel. Akustiska vågor färdas genom en luftsektion isolerad från den yttre atmosfären.

Därför är det fel att kalla sådana hörlurar vakuum, ur fysikens synvinkel. De påverkar inte trycket på något sätt, utan separerar bara mekaniskt hörselgången.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förtjäna en separat analys foder . Denna typ av hörlurar passar in i öronsnäckan och inte i hörselgången. Bara elasticitetskraften håller dem på plats. Eftersom högtalarnas membran i öronsnäckorna är extremt små och det i princip inte finns någon ljudisolering är det omöjligt att uppnå ett bra arbete av alla frekvenser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men det finns bara ytterligare en typ av konstruktion kvar att demontera, nämligen hörlurar på örat … De placeras över örat. Det blir dock ingen fullständig täckning av skalet.

Eftersom högtalaren är placerad på ett märkbart avstånd från hörselgången bör enhetens totala volym vara högre än i plug-in-modellerna.

Bild
Bild

Det finns olika typer av fixering på örat … Och just med detta ögonblick är det dags att bekanta sig närmare.

Genom fästmetod

Möts ofta alternativet "med en rosett " … Detta element ansluter starkt båda högtalarna. En liknande lösning används huvudsakligen i modeller i full storlek och overhead. Därför använder spelare det väldigt ofta. Nackbågen skiljer sig bara genom att den inte är placerad på huvudet, som vanligt, utan på baksidan av huvudet.

En liknande föreställning kan rekommenderas för upprörande älskare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan också hitta:

  • öronklämma med en klämma;
  • fästning på örat med ett bakom örat;
  • enheter utan fäste (införda eller införda i hörselgången).
Bild
Bild

Efter anslutningstyp

Hörlurar för spelare kan vara både trådbundna och trådbundna . Det andra alternativet, av uppenbara skäl, används allt oftare idag. Men många människor är fortfarande engagerade i traditionella kabelsystem. De är mindre rörliga, men överför bättre ljud.

Och även om dess Bluetooth -protokoll redan har renoverats när det gäller kvalitet, kan det fortfarande inte skryta med sändningsstabilitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men det finns några mer konstruktiva finesser som måste tas isär. Så, separata hörlurar har en USB -kontakt … Det används vanligtvis inte för ljudöverföring, utan för att driva trådbundna enheter.

Detta är en bra lösning för att minska mängden ledningar och spara utrymme på datorns skrivbord.

Det finns också enheter med brusreducering . Precis som med musikhörlurar hjälper detta alternativ till att förbättra den övergripande upplevelsen och göra upplevelsen roligare. Men även detta räcker inte för att ett gamingheadset ska klara sin uppgift fullt ut. En bra, solid enhet är alltid gjord med surroundljud, när spelets akustiska ackompanjemang helt speglar bilden, vilket skulle vara i ett sant tredimensionellt utrymme. Vissa modeller gör det till och med med vibrationer att simulera situationen så fullt som möjligt, för att öka realismen i videospelet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller betyg

Ganska många människor föredrar spelhörlurar med en port eller till och med en dedikerad USB -kabel. Ett bra exempel på en sådan enhet är ett headset SVEN AP-U980MV . Produkten kan målas i blått eller svart enligt användarens val. Skärmens öronkuddar fungerar ganska bra. Skaparna har fungerat bra och kabelanslutningssystemet.

De viktigaste tekniska parametrarna är följande:

  • volymkontroll med hjälp av en enhet som sitter på tråden;
  • surroundljudstandard 7.1;
  • pålitlig fastsättning (huvudband);
  • högtalardiameter 50 mm;
  • sluten akustisk design;
  • frånslagsfrekvenser från 20 till 20 000 Hz;
  • total elektrisk impedans 32 Ohm;
  • känslighet vid ljudingången 108 dB;
  • säker uträkning av mikrofonfrekvenserna från 30 till 16000 Hz;
  • mikrofonkänslighet inte mindre än 58 dB;
  • kabellängd 2, 2 m.
Bild
Bild

Men du kan också välja modell K3 från Onikuma … Det är en attraktiv, toppmodern bakgrundsbelyst enhet med en mikrofon. Storleken på högtalarna är 50 mm. Den totala impedansen är 32 ohm. Hörlurarna räknar ut alla frekvenser som behövs för fullvärdig uppfattning. Kabeln är cirka 2, 2 m lång. Den förinstallerade mikrofonen har möjlighet att dämpa främmande brus. Utmärkt röstspel i spelchattar garanteras. Hörlurarnas känslighetsnivå varierar från 102 till 108 dB.

Leveranssetet innehåller en splitterkabel.

Bild
Bild
Bild
Bild

En viss del av spelarna försöker välja modeller med avtagbar kabel . I det här fallet är enheten ett ganska bra alternativ. SteelSeries Arctis 3 . Designerna närmade sig noggrant skapandet av pannbandet och öronkuddarna. Som ett resultat tillfredsställer båda dessa detaljer till och med den mest kräsna smaken. 40 mm -drivrutinerna innehåller en neodymmagnet och kan producera ljud i intervallet 20 till 22 kHz.

Det är också värt att betona följande funktioner:

  • föra volymkontrollen till headsetkoppen;
  • känslighetsnivå i genomsnitt 98 dB;
  • harmonisk koefficient minst 3%;
  • infällbar mikrofon, som säkert arbetar med frekvenser från 100 Hz till 10 kHz;
  • kabel upp till 3 m lång.
Bild
Bild

Var inte mindre uppmärksam på hörlurar med inbyggt ljudkort . Till exempel, SADES A60 7.1 Surroundljud Professionellt USB -vibrationstrådigt mikrofonspelheadset . Känsligheten hos mikrofonenheten varierar från 35 till 41 dB. Nettovikt är 0,7 kg. En typisk minijack -kontakt används.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan uppmärksamma andra enheter, först och främst på glödande spelhörlurar … Till exempel, Razer Nari Ultimate … Det är en toppmodern trådlös enhet som kan fungera i minst 7 timmar med full batteriladdning. Tack vare vibrationsmekanismen kommer det att vara möjligt att fördjupa dig så fullt som möjligt i spelutrymmet.

Viktigare är att vibrationsnivån direkt beror på hur långt bort ett visst objekt är på skärmen för tillfället.

Hållaren anpassar sig flexibelt till formen på spelarnas huvud - och det är bra. Men ett liknande resultat uppnås på grund av de utdragbara bågarna - och det här är bara inte särskilt bekvämt. Den totala elektriska impedansen är 32 ohm. När bakgrundsbelysningen är på är drifttiden 8 timmar. Genom att inaktivera det ökar de det maximala arbetet på en enda laddning upp till 20 timmar.

Bild
Bild

För älskare vita hörlurar värt att uppmärksamma modell Defender Warhead G-120 . Denna 32-ohm-enhet hanterar frekvenser från 200 till 20000 Hz med säkerhet. Öronkuddarna är härligt mjuka. Att justera pannbandet efter dina behov är inte så svårt. Känsligheten når 110 dB och längden på den egna kabeln är 2 m (detta är tillräckligt för alla spelare).

Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi pratar om rosa hörlurar , då är det absolut nödvändigt att överväga en sådan modell som Sony MDR-100AAPPC … Förresten, de kan också ha en mer välbekant svart, röd eller till och med gul design. Den totala impedansen är 24 ohm. Högtalardiametern i denna enhet i full storlek är 40 mm.

Sony -hörlurar med en känslighet på 103 dB styrs med en enda knapp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Slutligen är det värt att nämna modellen Sennheiser GSP 500 , som lovar oöverträffad ljudkvalitet och extraordinär realism. Den uppdaterade modellen är utformad med hänsyn till de ökade hållfasthetskraven. Som ett resultat är det osannolikt att även en slarvig, känslomässigt driven rörelse av spelaren kommer att orsaka några skadliga konsekvenser för enheten. Kontakttrycket är flexibelt justerbart för att möjliggöra en helt anpassad passform.

Designerna tog hand om full luftcirkulation runt öronen, vilket avsevärt ökar hygien för denna modell jämfört med analoger.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av spelhörlurar, vilket framgår av deras allmänna översikt, är inte så enkelt. De människor som spelar "då och då", men vill ägna sig åt denna aktivitet, som de säger, "av hela sitt hjärta" bör ta de vanliga högkvalitativa hörlurarna för musik. I det här fallet kan de klara sig bra. Men om dataspel blir en riktig hobby, och ännu mer, planeras deltagande i turneringar, du måste ge företräde åt specialiserade prover.

Viktigt: när man bedömer deras egenskaper måste man sätta komfort och bekvämlighet i första hand under ett långt spel.

Uttrycket "att välja ett spelhörlur för din telefon" kan vara avskräckande för alla, men inte för spelare och erfarna experter. Båda vet mycket väl att det till och med är solida tävlingar i spel på telefon- och smarttelefonapplikationer. Problemet är att du inte kan använda samma hörlurar som för datorn. Impedansen är för annorlunda när den är ansluten, och därför visar det sig att "i bästa fall kan du höra något tydligt." Det är osannolikt att en sådan stat kommer att inspirera riktiga spelare.

Bild
Bild

Men i de flesta fall väljer de ändå datorspelhörlurar . Och här är det viktigt att förstå om de behövs för en dator eller en bärbar dator. I det andra fallet bör enheter föredras med trådlös ljudöverföring via Bluetooth … Då blir det mer utrymme på skrivbordet. Ja, och det blir inga problem med ledningar, med upptagna portar. Du behöver bara förstå att de som verkligen är sugna på spel nästan alltid använder trådbundna headset.

Den minsta instabiliteten i ljudöverföring kan leda till förlust. Detta är extremt stötande även när man spelar för skojs skull. Vad kan vi säga om mästerskap med solida belöningar för vinnarna, och bara om auktoritet i laget och spelsamhället i allmänhet. Observera: Till skillnad från musikhörlurar, för spelmodeller är låga frekvenser inte särskilt relevanta . De borde snarare vara det, men inte som den främsta akustiska komponenten - annars är det helt enkelt tröttsamt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurskostnad för spel kan variera mycket. Men det är naturligtvis osannolikt att köpa en riktigt solid enhet till ett lågt pris. Och även med goda deklarerade egenskaper är den ofta endast lämplig på den allra första nivån. Valet av ett visst märke är till stor del en smakfråga .… Om du inte har någon kunskap alls kan du fokusera på samma tillverkare som tillverkar hörlurar av god kvalitet för allmänna och musikaliska ändamål.

Observera: om det är känt att spelaren mest av allt uppskattar i den virtuella världens "atmosfär", är känslornas fullständighet, sju-kanaliga modeller bäst lämpade för honom som en gåva. Endast de kommer att ge rätt nedsänkningsdjup.

Förutom, det är dessa modifieringar som uppskattas mycket av filmfans . Om du bestämmer dig för att köpa modell med inbyggt ljudkort , det finns ingen anledning att koncentrera sig på produkterna från något märke - det finns sådana produkter i sortimentet av många märken.

Bild
Bild

Headset formfaktor - en fråga om personlig prioritet. Därför måste du fokusera på din smak eller diskret ta reda på vad en viss person använder. Om du är osäker, osäker, är det lämpligt att fokusera på enheter i full storlek. Även overheadversionerna är mycket sämre än dem. Och attityden till “pluggar” och “droppar” i spelsamhället är helt negativ.

Om en person ägnar mycket uppmärksamhet åt utseendet på sitt skrivbord (fysiskt och virtuellt), är det överlägset bästa valet att vara designer hörlurar . Om du har medel är det värt att köpa modeller täckta med äkta läder. Men med en begränsad budget måste du nöja dig med dess ersättare. När du väljer kabel hörlurar det är värt att föredra mönster med gummerade trådar. De är starkare, mer pålitliga och mycket mindre slitna än till och med en kabel med en högkvalitativ tygfläta, och ännu mer utan något skydd.

Rekommenderad: