Trådlösa Spelhörlurar: De Bästa Spelheadset Med Mikrofon För Spel På Din Dator. Bluetooth -hörlurar Och Andra Alternativ

Innehållsförteckning:

Video: Trådlösa Spelhörlurar: De Bästa Spelheadset Med Mikrofon För Spel På Din Dator. Bluetooth -hörlurar Och Andra Alternativ

Video: Trådlösa Spelhörlurar: De Bästa Spelheadset Med Mikrofon För Spel På Din Dator. Bluetooth -hörlurar Och Andra Alternativ
Video: PS4 Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Wireless Gaming Headset PlayStation 4 & 5 Light Comfortable 2024, April
Trådlösa Spelhörlurar: De Bästa Spelheadset Med Mikrofon För Spel På Din Dator. Bluetooth -hörlurar Och Andra Alternativ
Trådlösa Spelhörlurar: De Bästa Spelheadset Med Mikrofon För Spel På Din Dator. Bluetooth -hörlurar Och Andra Alternativ
Anonim

Varje spelare vet att hörlurar är ett måste-tillbehör som inte kan undvikas när du spelar spel. Den mest populära typen av spelhörlurar är trådlös. Idag kommer vi i vårt material att överväga de mest populära modellerna, liksom reglerna för att välja dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Trådlösa spelhörlurar är toppmoderna enheter som måste uppfylla en mängd olika krav. Så först och främst måste enheterna ha högkvalitativ ljudpositionering. Tack vare denna funktion njuter användaren av ljud som överförs så exakt och utan förvrängning som möjligt till headsetets ljudkälla . Närvaron av en mikrofon är också viktig för spel. Tack vare denna enhet kan spelare kommunicera med varandra (detta är viktigt för fans av onlineunderhållning).

Förutom, spelhörlurar för en dator ska vara så bekväma och enkla att använda som möjligt . Detta gäller två huvudfaktorer. Till att börja med måste det sägas att själva designen ska vara bekväm: mjuka öronkuddar och möjligheten att justera alla delar. Sådana funktionella funktioner hos enheterna kommer att bidra till det faktum att spelaren kan använda hörlurarna under en lång tid utan att uppleva obehag.

Den andra faktorn är vikt (den ska vara minimal), samt en vikbar design som gör att du enkelt kan transportera hörlurarna från plats till plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Alla befintliga hörlurar är indelade i flera kategorier beroende på konstruktionstyp, samt metod för signalöverföring.

Efter konstruktionstyp

Beroende på enhetens design är trådlösa spelhörlurar uppdelade i 4 huvudtyper.

Öronproppar

Denna sort anses vara den enklaste och vanligaste bland användarna. Öronpropparna är mycket små i storlek och vikt och passar inuti hörselgången, så ljudkällan är inne i örat . De främsta nackdelarna med enheterna är den låga ljudisoleringsnivån, i samband med vilken du kommer att höra bakgrundsljud som kan distrahera dig.

Å andra sidan kan man inte annat än säga att denna sort anses vara en av de billigaste respektive tillgängliga för nästan varje person.

Bild
Bild

I öra

Utformningen av in-ear-hörlurar innehåller flera ytterligare element, särskilt speciella silikonkuddar. De hjälper till att säkra öronsnäckan inuti örat, så att du kan använda enheterna när du går eller under sportaktiviteter.

Bild
Bild

Över huvudet

Denna sort skiljer sig från hörlurarna som beskrivs ovan, först och främst i sin storlek. Dessutom är ljudkällan belägen utanför auricleen.

Oftast väljs denna typ för parning med persondatorer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Full storlek

Om du letar efter det perfekta spelhörlurarna bör du vara uppmärksam på dessa enheter. Deras viktigaste kännetecken är deras höga ljudisolering . Tack vare den här egenskapen kommer du inte att höra oönskat ljud från utsidan, och därför kommer du inte att bli distraherad och kunna fördjupa dig i spelatmosfären 100%. Dessutom kommer de flesta hörlurarna i full storlek med en mikrofon, vilket är mycket viktigt för spelare.

Bild
Bild

Efter typ av signalöverföring

I allmänhet är hörlurar indelade i 2 huvudgrupper beroende på typ av signalöverföring: trådbunden och trådlös. I det här fallet kan trådlösa enheter i sin tur fungera på grundval av flera olika tekniker. Först och främst måste jag säga om Bluetooth -funktionen. Hörlurar som har denna funktion är mer stabila och bättre kvalitet, det finns inga oönskade fel . En annan teknik som används i trådlösa hörlurar är radiosensorer.

Sådana hörlursmodeller har mycket enkel design och funktionella funktioner. Dessutom är de mycket billigare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Det finns många olika hörlursmodeller på marknaden. Dessutom finns det både billiga enheter och premiumdesigner. Tänk på toppen av de bästa trådlösa spelhörlurarna.

Razer Nari Ultimate

Ett särdrag hos denna modell är närvaron av en vibrationsfunktion. Denna teknik är inbyggd i hörlurarnas huvudstruktur och förbättrar kvaliteten och djupet av användarens nedsänkning i spelprocessen . Tack vare högkvalitativt ljud kommer du att kunna fånga även de minsta vågvibrationerna. Storleken är också bekväm - hörlurarna är mycket kompakta och därför enkla att använda.

Dessutom finns det möjlighet att justera hållaren, så att alla kan anpassa hörlurarnas design för sig själva. Razer Nari Ultimate kan leverera ljudfrekvenser från 20 Hz till 20 000 Hz . För användarens bekvämlighet finns en bakgrundsbelysning som hörlurarna kan arbeta kontinuerligt i 8 timmar. Monteringen genomfördes på högsta nivå. Tänk samtidigt på att hörlurar är väldigt dyra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plantronics RIG 800HD

Utvecklarna av enheten har försett denna modell med Dolby Atmos -teknik. Tack vare denna funktion kan användaren njuta av djupt, rymligt och realistiskt ljud. Pannbandet har en mjuk kudde, så du kan använda hörlurarna under en längre tid utan att känna några obehag . Öronkopparna kan bytas ut mot mindre. Dessutom är det viktigt att notera den eleganta och originella exteriördesignen.

Mikrofonen är automatisk - den stängs av när du tar upp den, så du behöver inte göra onödiga rörelser. Maxfrekvensen är 20000 Hz.

Bild
Bild
Bild
Bild

Logitech G533 trådlös

Denna modell är en av de nyaste och mest moderna, enheten utvecklades och släpptes av det schweiziska företaget Logitech. Tack vare den framgångsrika designen passar hörlurarna tätt mot huvudet . Kopparna är gjorda av ett speciellt nätmaterial som inte kommer att skada huden. Vid tillverkningen av denna hörlursmodell användes material som plast och metall. När det gäller enhetens funktionella funktioner är det viktigt att notera att det finns ett brusdämpande system, tack vare vilket du mycket tydligt kommer att höra alla speldialoger. Enheten har en kontinuerlig driftstid på cirka 15 timmar, medan det tar bara 4 timmar att ladda den helt.

Bild
Bild

Razer Thresher Ultimate för PlayStation 4

Det bör genast noteras att hörlurar är ganska dyra, så inte alla spelare är tillgängliga. Å andra sidan är det höga priset fullt ut motiverat av närvaron av unika funktioner. Först måste du säga om möjligheten att ansluta hörlurar till PS4 -konsolen . Detta är möjligt tack vare USB -kontakter och utgångar för anslutning till en konsol eller persondator. Designen har ett infällbart huvudband som gör att hörlurarna kan justeras efter formen på användarens huvud. Vikten är mycket lätt, vilket bidrar till långsiktig drift.

Dessutom kan man lyfta fram den höga kvaliteten på de material som användes i produktionsprocessen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enhetens design är mycket ergonomisk och snygg. Modellen är tillverkad i 2 färger: vit och svart. Huvudmaterialet är plast och kopparna är gjorda av mjukt nätmaterial som är behagligt för huden . Designkopparna kan enkelt flyttas med gångjärn. Det finns kontrollknappar på vänster öronkåpa. Det är möjligt att anpassa virtuellt ljud version 7.1. Designen är av sluten typ. De tillgängliga ljudvågorna sträcker sig från 20 till 20 000 Hz. Känslighetsindex är 38 dB. När det gäller bristerna bör det noteras att utrustningen är otillräcklig, liksom en låg ljudisolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Trådlösa hörlurar för PC -spelare är enheter som måste väljas med omsorg. I köpprocessen finns det flera viktiga kriterier att tänka på.

Pris

Idag på marknaden kan du hitta speldesigner i olika priskategorier: budget, mellansegment och lyxklass. I detta avseende måste du först och främst fokusera på dina materiella förmågor. Samtidigt måste man komma ihåg att ju lägre kostnaden är desto lägre blir kvaliteten.

Det är absolut nödvändigt att överväga värdet för pengarna. Den genomsnittliga kostnaden för kvalitetsspelhörlurar är cirka 5 000 rubel.

Bild
Bild

Valfria tillbehör

Närvaron av en mikrofon anses vara obligatorisk. Välj endast de modeller som innehåller den här enheten. Vart i det är önskvärt att mikrofonen har sådana egenskaper som hög känslighet, liksom förmågan att undertrycka yttre brus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enkel hantering

Hörlurarnas ytterhölje måste vara utrustat med en volymkontroll (detta kan antingen vara en knapp eller ett hjul).

Tack vare detta kan du snabbt och enkelt styra enheten, vilket är särskilt viktigt i stressiga situationer under spelet.

Bild
Bild

Tillverkare

I allmänhet rekommenderas att ge företräde åt enheter som har tillverkats av världsberömda välrenommerade företag. I det här fallet kan du räkna med att hörlurarna har tillverkats med tanke på den senaste tekniska och vetenskapliga utvecklingen. Förutom, produktionsprocesser för storskaliga företag överensstämmer med internationella standarder och principer . Å andra sidan måste du komma ihåg att du ofta måste betala för mycket för ett varumärke.

Bild
Bild

Specifikationer

Först och främst måste du vara uppmärksam på kraften. Denna egenskap hos hörlurarna påverkar ljudkvaliteten. Effektnivån bör ligga inom intervallet 1 till 5000 mW. Frekvensområdet är också viktigt; när man väljer en enhet måste man ta hänsyn till att en person kan uppfatta ljudvågor i intervallet från 18 Hz till 20 kHz.

Rekommenderad: