Hörlurar För PS4: Headset Med Mikrofon, In-ear-hörlurar Och Andra. Bästa Trådlösa Spelhörlurar För Playstation

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar För PS4: Headset Med Mikrofon, In-ear-hörlurar Och Andra. Bästa Trådlösa Spelhörlurar För Playstation

Video: Hörlurar För PS4: Headset Med Mikrofon, In-ear-hörlurar Och Andra. Bästa Trådlösa Spelhörlurar För Playstation
Video: 3 EASY WAYS TO CONNECT ANY HEADSETS HEADPHONES TO PS4 2024, April
Hörlurar För PS4: Headset Med Mikrofon, In-ear-hörlurar Och Andra. Bästa Trådlösa Spelhörlurar För Playstation
Hörlurar För PS4: Headset Med Mikrofon, In-ear-hörlurar Och Andra. Bästa Trådlösa Spelhörlurar För Playstation
Anonim

Sony Playstation låter dig bekvämt spela dina favoritspel. Men för en fullständig nedsänkning behöver du ljud av hög kvalitet. Standard hörlurar är inte särskilt tilltalande, de låter dåliga, obekväma och tunga. Den bästa lösningen är att köpa ett separat headset. Det finns en mängd olika kvalitetshörlurar för Sony Playstation, du behöver bara välja rätt för dig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Hörlurar för PS4, PS4 Pro och andra modeller kan delas in i två stora typer: trådlösa och trådbundna . För spel kan både mono- och stereoheadset användas. Samtidigt är hörlurar med surroundljudseffekt särskilt populära. Detta ljud är möjligt i både trådlösa och trådbundna versioner. Hörlurar är indelade i sorter, beroende på konfiguration.

Droppar . Dessa är vakuum hörlurar som kan användas för spel. Öronkuddar i silikon garanterar en passform i hörselgången. Detta ger passiv ljudisolering. Under spelet kommer användaren inte att höra externa ljud.

Det är bekvämt att omgivningen inte tvingas lyssna på vad som spelas upp i headsetet.

Bild
Bild
Bild
Bild

In-ear-hörlurar . Denna sort har inte öronkuddar. Dessa hörlurar sätts helt enkelt in i öronsnäckorna. Det är opraktiskt att använda dem i kombination med en spelkonsol. Användaren kommer inte att kunna njuta av ljudet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Full storlek . Bildskärmar är bäst för spelare. De är kraftfulla och stora i storlek. Öronkopparna täcker helt öronen, så att du kan njuta av högkvalitativt och surroundljud. Det är värt att notera att hörlurar över örat kan ha en öppen eller stängd hörlurstyp. I det första fallet finns det hål i skålarna, yttre ljud tränger in inuti. Men öppen akustik ger det mest realistiska ljudet, tröttnar inte örat. Stängt har i sin tur inga hål i skålarna. Detta säkerställer fullständig ljudisolering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådlös

Modellerna är väl lämpade för aktiva spelare som är helt nedsänkta i dynamiken . Vanligtvis har trådlösa hörlurar en ganska original design. Ofta kompletteras spelmodeller med belysning. Bland Sony -produkter det mest populära är Platinum -headsetet . Hörlurar kan vara antingen med eller utan mikrofon. Det första alternativet låter dig inte bara höra spelets ljud utan också att kommunicera med dina lagkamrater. De främsta fördelarna med trådlösa hörlurar är följande.

  1. Inga kabelproblem. Det är värt att notera att trådarna begränsar spelarens rörelse och ofta bara försämras.
  2. Modern och intressant design. Faktum är att trådlösa hörlurar ofta är utformade för att vara så imponerande som möjligt. Detta är särskilt viktigt om modellen inte bara kommer att användas hemma ensam.
  3. Inbyggda laddningsbara spelhörlurar ger imponerande autonomi. Vanligtvis varar laddningen i 6-12 timmar eller mer.
  4. Du kan flytta bort från monitorn på vilket avstånd som helst. Ofta spelar spelare på resande fot, fascinerade av videosekvensen. Trådlösa hörlurar gör att du kan njuta av din semester till fullo.
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna typ av headset kan inte kallas perfekt. Det finns också nackdelar.

  1. Ytterligare hårdvarukomponenter gör hörlurarna tyngre. Detta är ganska viktigt eftersom spelare använder headsetet länge utan avbrott.
  2. Priset är en storleksordning högre än för trådbundna hörlurar. Detta förutsätter samma ljud.
  3. Behovet av att övervaka batteriets laddningsnivå. Om hörlurarna är oförutsägbart urladda, är det åtminstone obehagligt. Många modeller stöder dessutom en trådbunden anslutning, vilket gör att du inte kan avbryta spelet. Denna funktion är dock fortfarande en nackdel.

Det finns en uppfattning att trådlösa hörlurar låter sämre, men detta är inte helt sant. Faktiskt avancerad teknik används i moderna modeller … De, tillsammans med programvarukomponenter, låter dig maximera signalkvaliteten. Som ett resultat kan hörlurarna glädja användarna med ett rymligt, rikt ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådbundet

Beprövad teknik är välkänd för alla i flera år. Dessa hörlurar är lätta att slå på, de kräver inte så fina inställningar som trådlösa. Modeller kan vara med eller utan mikrofon. De främsta fördelarna med denna typ av hörlurar.

  • Vikt och storlek . Många modeller levererar kraftfullt ljud i ett litet fotavtryck. Detta beror på att det inte finns några batterier och kommunikationsmoduler inuti. Även de fullstora typerna har ett bekvämt och lätt huvudband.
  • Brist på inbyggt batteri . Hörlurarna kan inte plötsligt ta slut och sluta fungera. Det bör dock förstås att headsetet drivs av enheten som det är anslutet till.
  • Värde för pengar . Till en kostnad erbjuder dessa hörlurar bättre uppspelningskvalitet än trådlösa hörlurar.

Detta beror på att signalen överförs genom kabeln enligt helt andra principer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa modeller har en löstagbar kabel. Så om det försämras kan det bytas ut utan problem alls. Men trådbundna modeller har fortfarande nackdelar.

  • Kabeln trasslar ihop och kontakten går sönder . Naturligtvis är detta en relativ nackdel. Du kan välja en modell med tråd av hög kvalitet och till och med avtagbar. Detta garanterar inte bara en lång livslängd, utan också en snabb ersättning. Dessutom är sådana hörlurar inte alltid kompatibla med digitalboxen. Du måste dessutom köpa en adapter för kontakten.
  • Binder till en signalkälla, oförmåga att röra sig fritt . Trådarna kan också komma i vägen för händerna under spelet. Detta är emellertid en relativ nackdel. Många är redo att stå ut med detta för högkvalitativt ljud och bekväm design. Det är bättre för spelare att föredra modeller med långa trådar så att de bekvämt kan sitta framför skärmen.
  • Mindre dramatisk design … Vanligtvis har sådana modeller ingen speciell LED -bakgrundsbelysning och är gjorda i mer klassiska former. Detta är dock inte en regel, utan bara ett mönster.

Om du vill kan du fortfarande hitta spektakulära hörlurar med en tråd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Många företag är engagerade i tillverkning av hörlurar som kan användas med Sony Playstation. Naturligtvis är det vanligaste alternativet modeller från konsoltillverkaren. Sony Playstation 2.0 PS4 / PS3 / PS Vita -modellen är ganska populär . Detta standard 1-kanals headset har en inbyggd mikrofon. De främsta fördelarna med modellen:

  • bra detalj av ljud;
  • anslutning av dubbel typ;
  • med en trådlös anslutning, en ganska bra batteritid upp till 8 timmar;
  • volymen är tillräckligt för att fördjupa sig i spelet;
  • vikningsstruktur;
  • högkvalitativ ljudisolering.

Sony Playstation 2.0 -hörlurar är fortfarande inte perfekta … Kabeln är avtagbar, men kvaliteten är dålig. Modellen låter dig ladda ljudprofiler för olika spel, men bara med hjälp av ytterligare programvara. När det används saknas låga frekvenser. Ändå är jag glad att ljudparametrarna visas på skärmen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förtjänar uppmärksamhet och modell Sony Wireless Stereo Headset 7.1 . Mikrofonen på detta headset sitter på bommen, den kan stängas av om det inte behövs. Över-örat, slutna hörlurar är lätta för mer bekväm långvarig användning. Inbyggd trådlös sändare garanterar signalstabilitet. De främsta fördelarna med modellen:

  • högkvalitativt ljud;
  • det finns ett alternativ för surroundljud;
  • volymknappar på fodralet;
  • stabil signal vid trådlös överföring av data.

Det är användbart att notera att mikrofonen har låg känslighet. Bullerisolering är inte tillräckligt för ett bekvämt spel. Det finns ingen laddningskabel i satsen, vilket är ganska konstigt. Full funktionalitet kan endast upplevas med de senaste versionerna av prefix.

Bild
Bild
Bild
Bild

ASUS erbjuder ett kvalitetsheadset för spelare. Det är intressant att hörlurarna kan anslutas till absolut vilken enhet som helst. Den mest populära modellen är ASUS Cerberus … On-ear monitor hörlurar har en sluten typ av akustik. Huvudsakliga fördelar:

  • ljudisolering av hög kvalitet;
  • praktiska knappar för att justera volymen;
  • 2 mikrofoner som kan slås på och av med en knapp;
  • dubbelbåge säker fastsättning;
  • trådens skyddande fläta förlänger dess livslängd.

Det är användbart att notera att modellen värms upp under långvarig användning, om än något. Mikrofonen har en ganska låg känslighet. Tråden är hård och kan orsaka obehag.

Det är värt att notera att det inte är möjligt att snabbt använda fjärrkontrollen på kabeln på grund av den obekväma platsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

HyperX tillverkar kvalitetshörlurar som kan användas med Playstation. Headsetet i full storlek Cloud Revolver S med sluten akustik förtjänar särskild uppmärksamhet . En trådbunden anslutningstyp används. Huvudsakliga fördelar:

  • snedvridning av endast 2%;
  • reproduktion av hög kvalitet;
  • inbyggt ljudbehandlingskort;
  • det finns ett alternativ för surroundljud enligt standarden 7.1.

Det är användbart att notera , att modellen är ganska dyr. Om det finns en smartphone i närheten kan det förekomma störningar i hörlurarna. Mikrofonen är inte särskilt känslig. Öron svettas mycket om du spelar länge utan avbrott.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plantronics erbjuder hörlurar som kan anslutas till en digitalbox med hjälp av en kabel. RIG 500HS är ganska populär för sin tvåvägs kabelinmatning . Headsetet är i full storlek och har en förlängningsmikrofon. Bland fördelarna är det värt att notera:

  • standard mini-jack för 4 kontakter;
  • högkvalitativ uppspelning;
  • kabel med god styrka;
  • bekväm positionsjustering.

Vart i kabeln är kort för ett bekvämt spel bör detta beaktas. Pannbandet är lite hårt som känns vid långvarig användning. Precis som andra liknande hörlurar har dessa mikrofon med otillräcklig känslighet … I allmänhet är modellen värd pengarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anslutningstyper

Hörlurar för Playstation kan vara trådbunden eller trådlös . De måste i alla fall kopplas till något. Det finns flera alternativ, inklusive att ansluta direkt till konsolens joystick eller till en dator eller TV. Första alternativet används vanligtvis när video visas på en bildskärm. Och så är hörlurarna vanligtvis fortfarande anslutna till datorn.

Till joystick

Detta kan göras med en PS4 eller PS3 . Dessutom är själva processen i allmänhet enkel. Först måste du ansluta hörlurarna till joysticken med en tråd. I vissa fall kräver detta en adapter. Använd PS -tangenten för att konfigurera på din handkontroll. Det är nödvändigt att hålla den intryckt tills menyn visas till vänster. Välj avsnittet "Ljud" och välj parametrarna för den korrekta signalen från hörlurarna.

Alternativt kan du använda hörlurar från Sony. De är trådlösa och mycket lättare att ansluta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Till datorn

Många användare använder en spelkonsol i kombination med en PC . Det är för honom att du kan ansluta hörlurar utan stora svårigheter. Det kan vara antingen ett trådbundet eller ett trådlöst headset. Anslutningsschemat är enkelt. Anslut bara kontakten eller koppla ihop den trådlöst. Det är värt att ansluta hörlurar enligt samma schema om en enkel TV används för att mata ut videosekvensen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer är det helt värt fokusera på dina behov och önskemål … Du kan dock ta en modell direkt från Sony och produkter från andra tillverkare går bra. Vilken anslutningstyp som helst kan väljas. Trådlösa hörlurar ha bättre ljudkvalitet till en acceptabel kostnad. Arbetet med ett sådant headset är stabilt. Trådlösa hörlurar är praktiska. Om budgeten inte är särskilt begränsad kan du stanna vid denna typ av anslutning. Hörlurar i full storlek med öppen eller stängd akustik gör att du kan röra dig i rummet medan du spelar utan några begränsningar. Det är bara viktigt att inte glömma att ladda batterierna med ett sådant headset.

Typ av hörlurar spelar roll . Exakt modeller i full storlek låter dig helt fördjupa dig i spelet. Om du inte spelar ofta kan du begränsa dig själv hörlurar på örat … Men från foder måste vägra. Ljudet kommer att vara av låg kvalitet, och du kan bara drömma om brusreducering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mikrofontyp viktigt i de fall där du behöver kommunicera med lagmedlemmar under spelet. Då bör det ge stabil dataöverföring utan eftersläpningar. Här är de viktigaste typerna av mikrofoner.

  • Inbyggd i kroppen . Den är justerbar med en knapp och är kompakt.
  • Gjord på ett plasthandtag … Dessa är vanligtvis små mikrofoner som inte fungerar särskilt bra. Vid kommunikation kan främmande ljud uppstå.
  • Hängande på en tråd … Den enda nackdelen är att du måste ta mikrofonen till munnen varje gång. Signalöverföring är bra. Lämplig för de fall då du behöver kommunicera, men sällan.

Fortfarande värt särskild uppmärksamhet betala för funktionalitet … Ljudet ska vara klart och rymligt. Minsta latens vid överföring av tal är viktigt för lagspel. Bekvämt om hörlurarna kan anslutas till ett stort antal enheter.

Det rekommenderas att lyssna på flera låtar från en smartphone eller annan källa med hörlurar innan du köper.

Rekommenderad: