Ovanliga Hörlurar: Originella Och Roliga, Snörbara Hörlurar Och Andra Coola Telefonmodeller Från Kända Tillverkare

Innehållsförteckning:

Video: Ovanliga Hörlurar: Originella Och Roliga, Snörbara Hörlurar Och Andra Coola Telefonmodeller Från Kända Tillverkare

Video: Ovanliga Hörlurar: Originella Och Roliga, Snörbara Hörlurar Och Andra Coola Telefonmodeller Från Kända Tillverkare
Video: Black Friday 2019 | Teknikdelar.se 2024, Maj
Ovanliga Hörlurar: Originella Och Roliga, Snörbara Hörlurar Och Andra Coola Telefonmodeller Från Kända Tillverkare
Ovanliga Hörlurar: Originella Och Roliga, Snörbara Hörlurar Och Andra Coola Telefonmodeller Från Kända Tillverkare
Anonim

Varje älskare av bra musik tänker förr eller senare på att köpa originalhörlurar. Det finns hundratals ovanliga modeller på marknaden just nu - allt från olika teman hörlurar, blixtar hörlurar, lysande alternativ och slutar med dem som gör dina öron till elva. Alla vill sticka ut med ett ovanligt tillbehör som också kommer att vara användbart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det finns en uppfattning att ju mer minimalistisk designen på headsetet är, desto bättre blir dess ljud. Detta är dock inte alltid fallet. Naturligtvis kan du köpa billiga hörlurar från en obekräftad butik och få en originaldesign med ett hemskt ljud, eller du kan föredra dyrare modeller från officiella butiker. Därför är denna dom endast delvis sann och gäller inte alla alternativ.

Kreativa hörlurar syns oftast i onlinebutiker, till exempel AliExpress, OZON och andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett modernt tillbehör för dig själv, var uppmärksam inte bara på design och pris, utan också på de tekniska egenskaperna

  • Ljudområde . Det mänskliga örat kan höra ljudfrekvenser från 20 till 20 000 Hertz, så tänk på detta när du väljer hörlurar. Naturligtvis bör man inte förvänta sig full räckviddstäckning från in-channel-alternativ, men de som täcker minst 60-18500 Hz-intervallet kan anses vara bra. Naturligtvis kommer en erfaren musikälskare omedelbart att höra att hörlurarna saknar bas, och att de inte drar ut höga frekvenser, men för att använda en vanlig lekman är det tillräckligt. Som jämförelse, i de billiga varianterna från den kinesiska marknaden börjar ljudet vid cirka 135-150 Hz och avbryts redan vid 16-17 tusen Hz.

  • Om du väljer ett trådlöst headset, se till att kontrollera batteriets kapacitet . För att arbeta i 5-6 timmar räcker det med ett batteri på endast 300-350 mA / h, och för längre användning stiger stången till 500-550 mA / h. Med en kapacitetsökning ökar priset något, så du bör inte spara på bagateller och välja det bästa för dig själv.
  • Skydd av platsen där kabeln och kontakten är anslutna . Detta är en bagatell, men det är ingen hemlighet för någon att hörlurarna oftast går sönder exakt på den plats där kabeln och kontakten är anslutna. Det är här som tråden utsätts för tätare brytning. Därför rekommenderar vi att du tar hörlurar med ett fasat eller vinkelrätt fäste, eftersom de är mindre benägna att slita.
Bild
Bild

Topptillverkare

Bland användare har en lista över företag som producerar de bästa hörlurarna länge upprättats

  • Sony . Nu har få människor i världen inte hört talas om den här elektronikjätten ursprungligen från Japan. Den ständiga innovationen och snygga designen av deras produkter kommer att glädja alla kunder.
  • Marshall . Den brittiska tillverkaren av musiksystem, som från år till år bara höjer ribban för sin kvalitet. Deras produkter kännetecknas av en specifik retrodesign och utmärkt ljud.
  • JBL . Ett ungt företag som bokstavligen brast in på marknaden för ljudelektronik. Ungdomlig design kombinerat med kvalitetsbasljud.
  • Xiaomi . Ett varumärke från Kina som är känt för sina ovanliga designlösningar.”Billigt och glatt” är en fras som till fullo beskriver företagets policy.
  • Panasonic . Var uppmärksam på modellerna under detta märke. Även om de är budgetmässiga behöver du inte klaga på ljudkvaliteten. De kan inte skryta med en originaldesign, men de som saknar nittiotalet och noll kommer att gilla det.
  • Takter . Och även om all hype kring denna tillverkare har passerat för länge sedan, slutar företaget aldrig att glädja användare med nya modeller med en modern design och en egen signaturbas.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

On-ear-hörlurar

Lobz Audio hörselskydd . Dessa hörlurar kan verkligen kallas vilken tjejs dröm som helst.

Den snygga rosa designen passar alla garderober, och den löstagbara AUX -kabeln kan enkelt bytas ut om problem uppstår. Och viktigast av allt - med dem kommer känsliga kvinnliga öron aldrig att frysa.

Bild
Bild

ScullCandy dubbelagent . Tillverkarna av dessa hörlurar är säkra på att det är hög tid för människor att sluta lyssna på musik via en spelare eller mobiltelefon, så varumärket bestämde sig för att lägga till den här funktionen direkt till hörlurarna. Sätt bara in ett SD -kort i dem och njut av dina favoritlåtar trådlöst och styr ljudet direkt från en av hörlurarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur är det med soldrivna hörlurar? De är bra för promenader på en solig dag och hjälper dig att spara på dina energiräkningar. Och låt nu Q-ljud bara konceptet med den framtida modellen, när det gäller produktion, kommer att föra marknaden för moderna hörlurar till en helt ny nivå.

Bild
Bild

Samtida designer Rodshakur presenterade för världen sitt eget koncept med snygga och ovanliga hörlurar, inspirerad av den berömda låten "I Believe I Can Fly". Och även om de på grund av sina stora och obekväma vingar sannolikt inte kommer att få utbredd erkännande, men på grund av deras särart kommer de definitivt att lämna ett avtryck i vanliga människors sinnen.

Bild
Bild

Missade du dina gamla fasta telefoner? Designers hittade en lösning och kom på headset i form av en fullvärdig telefon … För att använda den, anslut helt enkelt AUX -kontakten till motsvarande uttag på din mobiltelefon och tala. Högtalaren och mikrofonen sitter säkert och korrekt.

Bild
Bild

In-ear-hörlurar

Det finns många alternativ för coola in-ear-hörlurar. Roliga, praktiska, trotsiga, glödande och andra modeller finns nu i varje elektronikbutik. Vi kommer bara att beskriva dem som verkligen förtjänar din uppmärksamhet.

  • Hörlurar i form av ett blixtlås . Och även om detta inte är en ny trend på länge, ser ett sådant tillbehör ganska ovanligt ut.
  • Vissa modedesigners har redan börjat använda hörlurar i sina mönster . Nu i många butiker kan du hitta tröjor eller huvtröjor med ett headset i snören, som kan anslutas till telefonen via kontakten som vanligtvis går i fickan. Ganska intressant lösning.
  • Ett headset som kan manövreras direkt på örat . Hörlurarna är gjorda i form av små fjärrkontroller, med vilka du kan justera volymen, samt byta låtar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kan du välja mellan en mängd olika modeller i form av skal, munkar, bananer, djur, uttryckssymboler, hjärtan eller till och med kulor.

Kreativa hörlurar har länge blivit ett välbekant attribut för unga människor, ett sätt att självuttrycka och ett komplett tillägg till klädseln.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om benledande hörlurar nedan.

Rekommenderad: