Jabra -hörlurar: Trådlösa TWS Elite 65t Med Bluetooth, Elite Sport Och Andra. Hur Ansluter Jag Dem Till Min Telefon?

Innehållsförteckning:

Video: Jabra -hörlurar: Trådlösa TWS Elite 65t Med Bluetooth, Elite Sport Och Andra. Hur Ansluter Jag Dem Till Min Telefon?

Video: Jabra -hörlurar: Trådlösa TWS Elite 65t Med Bluetooth, Elite Sport Och Andra. Hur Ansluter Jag Dem Till Min Telefon?
Video: Jabra Elite Sport Truly Wireless Earphone - REVIEW 2024, Maj
Jabra -hörlurar: Trådlösa TWS Elite 65t Med Bluetooth, Elite Sport Och Andra. Hur Ansluter Jag Dem Till Min Telefon?
Jabra -hörlurar: Trådlösa TWS Elite 65t Med Bluetooth, Elite Sport Och Andra. Hur Ansluter Jag Dem Till Min Telefon?
Anonim

Jabra är en erkänd ledare inom sport- och professionell headset -nisch . Företagets produkter är attraktiva för sin variation och höga kvalitet. Modellerna är enkla att ansluta och enkla att använda. Jabra erbjuder enheter för alla smaker och ändamål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Jabra Bluetooth -hörlurar - ett multifunktionellt tillbehör som du kan ta emot samtal med, avbryta en konversation, slå nummer, avvisa ett samtal. Ger full kontroll över inkommande / utgående samtal även när smarttelefonen är i tyst läge. De sitter tätt, faller inte eller faller ut under rörelse, vilket säkerställer oavbruten kommunikation. Fungerar via Bluetooth vilket är bra för affärsanvändare och andra kategorier. Gadgeten detekterar manipulationer på mobilen och anpassar sig till dem.

Jabras design tilltalar både kvinnor och män som föredrar lakonism och neutrala färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Låt oss överväga några av de mest intressanta modellerna

Trådbundet

Jabra BIZ 1500 Svart

Mono -headset för en dator , perfekt för kommunikativa stunder när du löser företagsproblem. Modellen kännetecknas av framgångsrik ergonomi : mjuka öronkuddar plus flexibelt huvudband när de ursprungligen fästes på örat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Revo

Modell med trådbunden och trådlös anslutning. Inbyggt batteri, Bluetooth 3.0, NFC - den perfekta kombinationen för att lyssna på musik från din dator. Paketet innehåller en mini-USB-kabel, även lämplig för laddning av batteriet. Uppspelningskontroll utförs från pekskärmen på kopparnas ytterpanel.

Den tillgängliga mikrofonen är lämplig för att ta emot samtal . Headsetet stöder röstmeddelanden och har ett bra volymintervall. Fällbar design. Av nackdelarna bör det noteras att det finns otillräcklig ljudisolering och höga priser för tillbehöret.

Bild
Bild

Trådlös

Jabra Motion UC

Innovativ UC-produkt med utfällbar mikrofon … Anslutning till en PC utförs med Bluetooth -adapter levereras i satsen. Handlingsradie är 100 m. Kan styras med röst , det finns Siri -aktivering (för iPhone -ägare) och pekskontroll av ljudnivån. Går i viloläge med rörelsessensor. Viloläge sparar batteriström. "Somnar" med långvarig frånvaro av rörelse.

Standby -läge aktiveras automatiskt när mikrofonen fälls in.

Bild
Bild
Bild
Bild

TWS Elite Active 65t

Bekväma och skyddade in-ear-hörlurar är idealiska för musikälskare och sportfolk . Modellen är inte behäftad med ledningar och är gjord i en ultramodern design, i form av ett fristående par högtalare med en passform. Produkterna passar bekvämt i öronsnäckan och faller inte ut. Öronkuddarna i silikon finns i tre storlekar. De vattentäta (klass IP56) modellerna är de som användarna gillar mest. Färgalternativ: blå, röd och svart titan . Även förpackningen av enheten ser snygg ut och håller den intakt under transport.

Öronpropparnas matta hölje pryds av metalliserade skär med hål . De relativt små öronsnäckorna har en mjuk beröring. Sniglarna är ganska lätta, men den högra högtalaren är något tyngre än den vänstra. Färgen på laddningsboxen är gjord i stil som motsvarar hörlurarna och är gjord av plast med en mjuk beröring med företagets logotyp. Längst ner finns en laddningsindikator och en mikro-USB-kontakt.

Bild
Bild

Hörlurarna tas bort från lådan och paras automatiskt med enheten , men bara efter preliminär första parning av headsetet med en specifik gadget. Headsetet informerar om hörlurarnas beredskap för arbete på engelska med en trevlig kvinnlig röst. Hörlurarna har 3 kontrollknappar för på / av, volymkontroll med mera. Knappen på höger hörlur accepterar eller rensar telefonsamtal.

Modellen är utrustad med Bluetooth 5.0 och är mycket energieffektiv . Det inbyggda litiumjonbatteriet ger cirka 5 timmars drift. Det medföljande laddningsfodralet kan användas för att ladda öronsnäckorna två gånger. Och med en snabb laddning på bara 15 minuter kan du förlänga arbetet med ytterligare en och en halv timme.

Det rekommenderas att installera Jabra Sound + egenutvecklad programvara för installation och användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Flytta trådlöst

Lätt modell på örat med ett klassiskt brett pannband , utrustad med teknik för trådbunden och Bluetooth -kommunikation och lyssna på musik. Det inbyggda batteriet räcker i upp till 12 timmar i vänteläge och upp till 8 timmar med kontinuerlig uppspelning av spår. Kännare av kvalitetsmusik kommer att uppskatta skarpt digitalt ljud och utmärkt ljudisolering … Detta är möjligt tack vare de anatomiskt formade kopparna och de täta och lätta öronkuddarna.

Hörlurar kan anslutas till två enheter samtidigt: en smartphone och en bärbar dator . Kabeln kopplas bort vid behov. Det finns en indikation på batteriets laddningsstatus, röstuppringning och att ringa det sista numret. En svag mikrofon kan betraktas som en nackdel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elitsport

In-ear-hörlurar med inbyggd mikrofon, svett- och vattentålig - Det här är det bästa alternativet för dem som regelbundet idrottar. Öronkuddarnas anatomiska form garanterar en fast passform av hörlurarna i dina öron och god isolering från främmande ljud. Av de trevliga bonusarna kan det noteras spåra hjärtfrekvens och syreförbrukning.

Varje hörlur har 2 mikrofoner för bästa ljudkvalitet när du pratar . Batteriet säkerställer att enheten laddas i tid. Kontrollerna är placerade på den yttre delen av kroppen. Tillverkaren ger en treårig svettbeständig garanti och erbjuder enheten för mycket pengar.

Bild
Bild

Utveckla 75 MS

Pro-on-ear-hörlurar med brusreducering och USB -anslutning för en mängd olika uppgifter . Modellen är optimerad för MS- och bredbandsljud och kan användas för att lyssna på musik och arbetsproblem, vilket garanterar en felfri ljudåtergivning. Användningen är så bekväm som möjligt tack vare den justerbara mikrofonbommen och de mjuka öronkuddarna.

Samtidig anslut till två enheter via bluetooth , som låter dig samtidigt lyssna på musik och ringa samtal. Det finns en upptagen indikator, HD Voice. Fungerar inom 30 meter från sändaren i 15 timmar utan avbrott. Nackdelar: kostnad och hårt pannband.

Bild
Bild

Sportpuls

Bärbara och lätta laddningsbara hörlurar anslutna med en kort kabel och designad för idrottsfolk. Förutom detaljerad ljudöverföring, modellen utrustad med en mikrofon och ytterligare funktioner: biometrisk pulsmätning och stegräknare . Parar snabbt med enheter, spelar ljudfiler från vilken utrustning som helst med Bluetooth. Det finns en bekväm fjärrkontroll på headsetkabeln. Brister: mikrofonen är känslig för yttre brus, pulsmätaren förvränger ofta data vid låga temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Personer som använder telefonen och kör uppskattar trådlösa headset. De är också praktiska för äldre användare, vars händer inte kan ansträngas på länge. För att känna bekvämligheten med ett tillbehör måste du välja rätt, med hänsyn till individuella behov. Innan du köper ett headset måste du se till att du har Bluetooth på telefonen … Utan det kommer det inte att vara möjligt att ansluta. När du ansluter en mobiltelefon till hörlurarna måste du se till att de är påslagna. En ljusindikator på fodralet ska blinka, vilket indikerar att enheten är klar att användas. Mobilen måste vara tillräckligt laddad, eftersom inte alla smartphones har ett Bluetooth -lågt batterinivå.

I förväg är det värt att kontrollera om parningen sker med den befintliga smarttelefonen . Vissa modeller inkompatibel med gadgets från tredje part , som försämrar signalkvaliteten, skapar störningar och svårigheter att ansluta. Du behöver bara ange lösenordet en gång, du behöver inte ansluta igen. Om det behövs kan lösenordet ändras genom inställningarna. Den installerade Jabra Assist -appen gör att använda ditt headset enkelt och enkelt med användbara tips, funktioner och uppdateringar. Med rätt användning och vård garanteras enhetens hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

Innan du börjar använda enheten måste du sättas i fungerande skick genom att definiera strömbrytaren i läget "På". Sedan Jabra installerad i öronsnäckan . När du har hållit ned svar / avslut -knappen måste du vänta på att den blå indikatorn blinkar och ljudmeddelandet bekräftar införandet. Följ röstmeddelandena för att konfigurera headsetet i följd.

Senioranvändare uppmuntras att prioritera praktisk demonstration av hur man slår på och av headsetet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ansluter man till telefonen?

Anslutningsprocessen beskrivs i instruktionerna som medföljer i satsen. Innan du använder den måste du ladda dina hörlurar och din smartphone. Två prylar är anslutna enligt följande schema.

  1. Vi hittar avsnittet "Enhetsanslutning" i telefoninställningarna och sätter Bluetooth i arbetsläge.
  2. Headsetet måste vara på. Telefonen visar en lista över Bluetooth -enheter, bland vilka vi väljer Jabra. När du ansluter för första gången kommer enheten att be om det lösenord som anges i dokumentationen som säljs med headsetet.
  3. Anslutningen sker inom en minut, varefter enheterna börjar fungera tillsammans.
Bild
Bild
Bild
Bild

Anpassning

Du behöver inte installera ditt Jabra -headset innan du använder det. Enheten ansluter och fungerar enligt automatiska inställningar … Modellerna har en unik design och en uppsättning knappar. Deras syfte anges i instruktionerna för enheten. För att fungera smidigt är det viktigt att känna till några finesser. Headsetet fungerar inom en radie av upp till 30 meter från smarttelefonen. Detta gör att du kan vara borta från din mobil och lämna den i nästa rum för laddning eller i handskfacket på en bil. Samtidigt förblir kvaliteten på samtalet oförändrad.

Om det uppstår störningar under en konversation måste du minska avståndet till mobiltelefonen . Om problemet med störningar inte är löst är det värt att kontrollera kvaliteten på mobilanslutningen. En låg signal kan orsaka problemet. Om ett fabriksdefekt upptäcks måste headsetet visas för serviceteknikerna så att det kan repareras eller bytas ut mot ett som kan repareras.

Rekommenderad: