Barnkameror (44 Foton): Att Välja En Riktig Digitalkamera För Barn, Betyg På De Bästa Kamerorna, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Barnkameror (44 Foton): Att Välja En Riktig Digitalkamera För Barn, Betyg På De Bästa Kamerorna, Recensioner

Video: Barnkameror (44 Foton): Att Välja En Riktig Digitalkamera För Barn, Betyg På De Bästa Kamerorna, Recensioner
Video: Die Besten Systemkamera Test 2021 - (Top 5) 2024, Maj
Barnkameror (44 Foton): Att Välja En Riktig Digitalkamera För Barn, Betyg På De Bästa Kamerorna, Recensioner
Barnkameror (44 Foton): Att Välja En Riktig Digitalkamera För Barn, Betyg På De Bästa Kamerorna, Recensioner
Anonim

Det är svårt att föreställa sig ett barn som inte vill ha en egen kamera. Men inte alla föräldrar vet hur man väljer det korrekt. Och det handlar inte så mycket om priset som om okunskap om de viktigaste urvalskriterierna. Från materialet i den här artikeln kommer du att lära dig funktioner och typer av de bästa modellerna. Dessutom kommer vi att berätta vad som är viktigt att veta när du köper en kvalitetsprodukt till ditt barn.

Bild
Bild

Särdrag

Ett barns introduktion till fotografering börjar i olika åldrar. Någon börjar bli intresserad av detta senare, andra visar intresse för foto redan i 3-4-årsåldern. Samtidigt kan köp av en plastleksak i stället för en riktig kamera orsaka förlust av barns intresse. Barnkameror bidrar till en adekvat bildning av omvärlden, dess verklighet. Modeller i detta segment är kända för sin tillgänglighet, de är pålitliga och enkla att använda.

De viktigaste funktionerna i dessa kameror är:

  • enkelhet med anpassningsbar funktionalitet;
  • det bredaste utbudet av modeller;
  • variation av färger och former;
  • matchning till olika åldersgrupper;
  • motståndskraft mot mekanisk skada;
  • optimal vikt och storlek;
  • användarvänligt gränssnitt;
  • möjligheten att installera spel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kameror kännetecknas av sin ursprungliga design. Samtidigt är modeller för pojkar mer återhållsamma än alternativ för flickor. Barnkameror kan dekoreras med klistermärken . Sådana anordningar väger mindre än 500 g. Kroppen är tillverkad av hållbar plast, ofta med insatser av metall eller halkskydd. Denna teknik är skyddad från kontaminering, den är utrustad med fuktskydd och tillåter inte att vatten tränger in i den elektroniska fyllningen.

Barnkameror har en grundläggande uppsättning alternativ för sina vuxna motsvarigheter. Till exempel, när du trycker på knappen på modellerna för de minsta avges ett ljud, vilket innebär att åtgärderna är korrekta … Kameran är utrustad med en timer, kompositionsinställningar, kan korrigera ljusstyrkan. I det här fallet kan användaren korrigera bilderna genom att dekorera dem med specialeffekter eller ramar. Ramar kan laddas in i datorns minne.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom, barnkameror har ofta en plats för micro-SD … När det gäller batterikapaciteten beror det på typen av kameror själva. I vissa modeller varar laddningen i många timmar, i andra - flera. Prylar laddas från USB -kabeln som medföljer dem. Beroende på modell kan de utrustas med en pekskärm med stora knappar för att förenkla processen att ta bilder.

Barnkameror har ofta en FullHD -videoinspelningsfunktion . Bland de karakteristiska egenskaperna är det värt att notera den infällda typen av linser i vissa modeller. Detta görs för att skydda gadgeten från oavsiktliga repor. Närvaron av rörelsesensorer på enskilda kameror är också uppmuntrande.

Slagfasthet

Oavsett hur noggrant barnet använder sina tillhörigheter kommer det inte att vara möjligt att undvika att tappa kameran. För att detta inte ska påverka kvaliteten och varaktigheten av det fortsatta arbetet måste du köpa en produkt i ett stötsäkert fodral. Denna teknik är testad och går därför inte sönder om den faller av misstag eller mekanisk stöt . Det blir inte lätt för ett barn att bryta det.

Bild
Bild

Vattentålig

Detta kriterium hör till listan över de viktigaste. Den vattentäta typen av kameror anses vara den bästa. Produkter med skydd mot vatten är inte rädda för att sänkas ned i vatten till ett djup av 3 meter . De kan användas för att ta bilder under vattnet, vilket är bra när familjen åker på en semester vid havet. Vattentäta kameror är inte rädda för stänk av vatten, regn, fukt.

Bild
Bild

Väl i vattnet flyter de omedelbart upp till ytan.

Frostmotstånd

Med en frostbeständig kamera kan du inte vara rädd för att skjuta i temperaturer under noll. Till skillnad från typiska motsvarigheter minskar detta inte produktens livslängd. men för att skjuta utomhus under den kalla årstiden är det nödvändigt att korrekt ställa in tekniken, med hänsyn till särdragen i vinterskytte.

Bild
Bild

Dammskydd

Det här alternativet är valfritt, men om det finns förlänger det produktens livslängd . Men när du köper det är det värt att överväga: kameror med vattentät och dammskydd är sällsynta. I praktiken finns det en sak. Om du tar det andra alternativet måste du skydda det från fukt, nedsänkning i vatten.

Bild
Bild

Granska översikt

Åsikter om det är lämpligt att köpa en kamera för barn är kontroversiella. Detta bevisas av de recensioner som finns kvar på World Wide Webs vida. Alla föräldrar tror inte att denna teknik verkligen är nödvändig för sina barn . I kommentarerna påpekar de att detta är överflödigt, en vanlig smartphone är tillräckligt för att barn ska kunna ta bilder.

De argumenterar för denna åsikt med antalet pixlar, vilket inte är sämre än traditionella tvålrätter . Dessutom skriver de att ett barns intresse för en ny sak ofta försvinner väldigt snabbt. Därför finns det inget särskilt behov av ett köp.

Bild
Bild

Dels har föräldrarna rätt, för det finns ofta fall då ett barn inte förstår att fotografering är en konst, och inte bara klickar på allt.

Men bland recensionerna finns det många åsikter om fördelarna med att köpa. I synnerhet skriver dessa föräldrar att stöd för sina barns intressen är en förutsättning för en riktig utveckling. Om medel tillåter, skriver forumanvändare, är det möjligt och nödvändigt att ta barn med högkvalitativ utrustning.

I sina kommentarer påpekar de att utan fotokultur kommer ivriga barn inte att kunna förstå skillnaden med vanliga "foton" från smartphones, som ofta inte skiljer sig åt i kompositionens estetik och korrekta proportioner.

Bild
Bild

Det finns andra åsikter bland recensionerna. De säger att stöd för barns intresse borde vara i fall barnet har ett sug efter fotografering. Samtidigt är det inte alls nödvändigt att köpa en dyr kamera till att börja med. En förskolebarn behöver inte ta ett dyrt alternativ med många inställningar.

Men i det här fallet finns det invändningar. I synnerhet visar recensionerna att en billig teknik utan inställningar inte kan utveckla ett barns intresse . Om barnet på allvar dras med och inte tappar intresset är det värt att tänka på en bra DSLR. Samtidigt, som anges i recensionerna, kan barnet självständigt välja en modell, med hänsyn till de inställningar och funktioner som är nödvändiga enligt hans åsikt.

Bild
Bild

Men med en liten varning: priset bör passa in i familjens budget.

Rekommenderad: