De Bästa Kamerorna Från 2021 (42 Foton): Betyg På Moderna Kameror Och En översyn Av Nya Kameror Av Bra Kvalitet, Att Välja En Kamera För Amatörer

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa Kamerorna Från 2021 (42 Foton): Betyg På Moderna Kameror Och En översyn Av Nya Kameror Av Bra Kvalitet, Att Välja En Kamera För Amatörer

Video: De Bästa Kamerorna Från 2021 (42 Foton): Betyg På Moderna Kameror Och En översyn Av Nya Kameror Av Bra Kvalitet, Att Välja En Kamera För Amatörer
Video: The best mirrorless cameras of 2021 and how to pick one 2024, April
De Bästa Kamerorna Från 2021 (42 Foton): Betyg På Moderna Kameror Och En översyn Av Nya Kameror Av Bra Kvalitet, Att Välja En Kamera För Amatörer
De Bästa Kamerorna Från 2021 (42 Foton): Betyg På Moderna Kameror Och En översyn Av Nya Kameror Av Bra Kvalitet, Att Välja En Kamera För Amatörer
Anonim

Det är svårt att föreställa sig den moderna världen utan fotografering. Idag är denna aktivitet inte bara en populär hobby, utan också ett lukrativt yrke. Men även om fotografen har en hög skicklighet kan han inte ta en vacker och högkvalitativ bild utan en bra kamera.

Idag i vår artikel kommer vi att prata om de bästa kamerorna och tillverkarna av fotografisk utrustning, samt ta reda på hur man väljer rätt enhet

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära märken

Ett stort antal företag och märken ägnar sig åt tillverkning av kameror. Vi presenterar ett betyg av de bästa tillverkarna.

  • Kanon - detta företag har varit ledande på marknaden för fotografisk utrustning under lång tid. Sortimentet innehåller många kamerorader för olika ändamål (till exempel för nybörjare, för porträtt, etc.).
  • Nikon - detta märke är det näst mest populära och efterfrågas bland konsumenterna.
  • Sony - under detta märke produceras kompaktkameror och ultrazoomkameror, SLR -enheter, enheter med utbytbar optik, etc.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärkena som beskrivs ovan är marknadsledande. Men förutom dem utmärks vissa andra tillverkare också av produkternas höga kvalitet. Bland dem finns:

  • Pentax;
  • Panasonic;
  • Olympus;
  • Samsung;
  • Fujifilm etc.

Tack vare en sådan variation kommer varje fotograf, både professionell och amatör, att kunna välja exakt en sådan enhet som passar hans behov, önskemål och budget.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Det finns ett stort antal moderna modeller av kameror av god kvalitet på marknaden idag. Vackra och fashionabla kameror med autofokus eller med en stor matris, kraftfulla och dimensionella, små och enkla enheter - alla skiljer sig åt i bildkvalitet och närvaron / frånvaron av ytterligare "prylar". Idag presenterar vi en överblick över de bästa nya produkterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Budget

Först och främst kommer vi att överväga att betygsätta billiga kameror som kan köpas för nästan alla.

Nikon D3500 -kit

Marknadsvärdet för denna enhet är cirka 25 tusen rubel. Kamerans design inkluderar en 24 megapixel matris, tack vare vilken användaren kan skriva ut foton i A3 -format . Det är också viktigt att notera närvaron av 11-punkts autofokus, vilket möjliggör videoinspelning i FullHD-format med 60 fps. En annan positiv egenskap hos modellen är dess låga vikt, därför är Nikon D3500 Kit det mest praktiska och bekväma att använda.

Anpassade inställningar kan justeras, och de resulterande bilderna kommer att se ut som om de överlagras med en specialeffekt med hjälp av grafikredigeraren Lightroom eller Photoshop . Bland annat är det viktigt att notera den stora autonomin. När det gäller bristerna, bland dem är det faktum att designen bara har en autofokuspunkt i korstyp i mitten, det finns ingen mikrofoningång.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon EOS 2000D

För att köpa den här enheten måste du spendera cirka 23 tusen rubel. En integrerad del av denna kamera är DIGIC 4+ -processorn, det finns också ett metallfäste. Skärmstorleken är på tre tum med en upplösning på 0,92 megapixlar. Sökaren är utrustad med en diopterjustering. För användarens bekvämlighet finns en omkopplare för att välja önskat läge. Canon EOS 2000D-modellen har en inbyggd Wi-Fi-funktion, i vilken användaren kan para kameran med en smartphone.

Enhetens autonomi ligger på 500 bilder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon EOS 1300D -kit

Canon EOS 1300D Kit kommer att kosta dig 20 tusen rubel. Designen innehåller en DIGIC 4+ -processor, och det finns också Wi-Fi-stöd med NFC. Vallinsen på denna modell av kameran har hög autofokusering . Förvrängning vid minsta brännvidd är också mycket liten, så kameran kan användas för porträtt- eller arkitekturfotografering. Bland de positiva egenskaperna hos Canon EOS 1300D Kit-kameran är det vanligt att lyfta fram enkel installation och en högkvalitativ matris. Å andra sidan inkluderar nackdelarna ett litet antal fokuspunkter och en långsam autofokushastighet när du spelar in video.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mellanprissegment

Kameror i mellansegmentet anses vara de bästa, eftersom de motsvarar det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet.

Nikon D610 Body

Nikon D610 Body -modellen på marknaden för fotografisk utrustning kostar cirka 58 tusen rubel. Den har en ganska kompakt storlek och höghastighets multi-mode autofokus. Det bör också noteras en så viktig extra funktion hos denna kamera som fuktskydd. Kamerans design har en 24 megapixelsensor i full storlek. Om du väljer rätt objektiv för kameran kan du använda den för att utföra olika typer av fotografering: reportage, konst etc. Experter noterar den höga byggkvaliteten hos Nikon D610 Body -kameramodell, förbättrat dammskydd. Dessutom kan följande egenskaper hänföras till kamerans fördelar:

  • exponeringsmätning är mycket exakt och beror inte på belysning;
  • med ett fulladdat batteri är det möjligt att ta mer än 1000 bilder;
  • videoinspelning i FullHD 60fps.

Å andra sidan noterar professionella fotografer att slutartiden är otillräcklig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon EOS 6D -kropp

Kostnaden för denna enhet är 59 tusen rubel. Denna modell anses vara en av de mest prisvärda i full-frame DSLR-kategorin . Fotograferingsupplösningen är 20 megapixlar och hastigheten är 4,5 fps. Sökartäckning - 97%. Tack vare Canon EOS 6D Body -kameran kan du ta bilder av naturen, staden och porträtt. Det är viktigt att notera att slutaren fungerar smidigt.

Det ska också sägas att designen innehåller en lågbrusig fullstor matris och ett batteri med hög kapacitet . Färgåtergivning är också av hög kvalitet. Å andra sidan bör bland bristerna lyftas fram det lilla antalet korsartade fokuspunkter och begränsade videofotograferingsmöjligheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nikon D7500 -kropp

Denna kamera på marknaden kostar 53 tusen rubel. Hon är vinnare av många olika tävlingar, till exempel TIPA Best APS-C Expert och EISA Best Prosumer DSLR Camera . Med denna kamera kan användaren fotografera i RAW -serier upp till 50 bilder i längd med 8 fps. Viktigt att notera är mätsensorn på 180 000 pixlar. Dessutom har displayen möjlighet att luta respektive, användaren kan skjuta i Live View även från marken, samtidigt som det är bekvämt att rama in.

Fokus för modellen är 51-poäng. Nikon D7500 Body är en modell som stöder full 4K -drift med 30 fps . Kamerans ytterkropp är gjord av slagfast plast, det finns också ett system för skydd mot damm och fukt. Denna kamera utmärks av höga ergonomiska nivåer.

Fördelarna med Nikon D7500 Body inkluderar höga ISO -driftsvärden och 4K -videoinspelning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony Alpha ILCA-77M2 Body

Denna kamera kommer att kosta dig 82 tusen rubel. Den tillhör kategorin speglar och har en grödmatris. Designen innehåller en Bionz X -processor, tack vare vilken enheten kan fungera med 79 fokuspunkter . Fördelarna med Sony Alpha ILCA-77M2 Body-modellen inkluderar funktionen att rotera displayen åt alla håll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Premium -enheter kännetecknas inte bara av sina höga kostnader, utan också av en mängd olika funktioner.

Canon EOS 1D X Mark II -kropp

Kostnaden för denna kamera är cirka 280 tusen rubel, vilket är flera gånger mer än priset på de enheter som beskrivs ovan. Vart i kameran har naturligtvis mer avancerade funktioner och funktioner . Med denna enhet kan du ta bilder av reportagetypen. Matrisupplösningen ligger på 20 megapixlar. Fotograferingshastigheten är 14 bilder per sekund (och i Live View -läge - 16 bilder per sekund).

Förutom, Denna modell kännetecknas av sådana indikatorer som hög noggrannhet och fokuseringshastighet . Exponeringsmätning är mycket exakt. Det är också viktigt att notera att tack vare det breda dynamiska intervallet kan högkvalitativa bilder fångas även när du är på resande fot. Man bör komma ihåg att kameran i sig väger mycket, därför är den inte helt bekväm att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nikon D5 -kropp

Det ska sägas direkt att denna modell av kameran är ganska dyr, därför är köpet inte tillgängligt för alla. Så, Nikon D5 Body kostar cirka 320 tusen rubel. Autofokus kännetecknas av närvaron av 153 punkter, varav 99 är av korstyp . Mittpunkten förblir operativ vid -4EV.

Vid inspelning av video stöder Nikon D5 Body 30 bps . Fördelarna med denna enhet inkluderar också egenskaper som hög hållbarhet och tillförlitlighet, ett brett ISO -intervall, som i kombination med känsliga AF -sensorer ger utmärkta möjligheter att arbeta i svagt ljus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon EOS 5D Mark IV -kropp

I kategorin lyxkameror är denna modell en av de mest budgetmässiga, eftersom kostnaden är cirka 134 tusen rubel. Kameran är byggd med en sensor i fullformat med 30 miljoner effektiva pixlar och 41 korspunkter för autofokus . Vid kontinuerlig fotografering garanterar denna modell 7 bilder per sekund. När du spelar in 4K -video med den här enheten kan du räkna med skärpa och färgåtergivning av hög kvalitet.

Det är också viktigt att notera det faktum att bland fördelarna med modellen utmärker sig ergonomi, minimalt med buller upp till ISO 3200.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon EOS 5DSR -kropp

En sådan kamera kostar cirka 118 tusen rubel. Matrisen för denna enhet kännetecknas av närvaron av 50 megapixlar. Den saknar en specialiserad anti-aliasing-parameter och ger därför hög skärpa i de resulterande fotona. Med hjälp av kameran kan användaren utföra reklam-, landskaps- och arkitekturfotografering.

Fördelarna med enheten inkluderar sådana egenskaper som hög bilddetalj (även vid utskrift av ett foto i stort format), gott om beskärningsalternativ vid bearbetning av färdiga bilder, upplösning på nivå med mellanformatskameror och 100% sökartäckning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pentax K-1 Body

Pentax K-1 Body-modellen på den moderna marknaden kostar cirka 110 tusen rubel. Kameran kännetecknas av närvaron av 36,4 miljoner effektiva pixlar, matrisen motsvarar fullformatskategorin . Designen innehåller också en dubbel IS. De moderna parametrarna i Pentax K-1 Body-modellen inkluderar egenskaper som en roterande display och möjligheten att styra från en surfplatta via Wi-Fi. Processen att växla mellan autofokus och manuell fokusering är så enkel och snabb som möjligt. Slutartillgången är på 300 000 bilder. Kamerans ytterkropp är lätt och hållbar, och det finns också en funktion för skydd mot damm och fukt.

Således, Som du kan se finns det idag ett stort antal olika kameramodeller på marknaden för professionell och hushållsutrustning.

Varje användare kommer att kunna välja en kamera som passar alla hans behov. Samtidigt finns modeller av hög kvalitet i alla prissegment.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vilket ska man välja?

Att välja en kvalitetskamera är ett ansvarsfullt beslut som bör behandlas med största försiktighet. Detta beror främst på att köpet i sig är dyrt. För det, För att göra rätt köp, som du inte kommer att ångra i framtiden, måste du följa några enkla regler och ta hänsyn till ett antal viktiga parametrar.

  • Utnämning . Det allra första du bör göra innan du går till affären är att bestämma vilket syfte du ska använda enheten för. På marknaden kan du hitta amatör- och professionella kameror, enheter för gatufotografering, för fotografering i naturen, för makrofotografering, porträtt, etc. Var och en av dessa enheter kommer att skilja sig väsentligt i sina egenskaper och egenskaper.
  • Upplösning . Pixlar används för att mäta denna parameter. De flesta användare när de köper fotografisk utrustning styrs av denna indikator. Uppenbarligen, ju fler pixlar som tillhandahålls, desto högre bildkvalitet får du.
  • Matrisen . Faktum är att matrisen är en ljuskänslig platta som direkt påverkar kvaliteten på foton. Ju större storleken på detta element, desto mer ljus kommer att falla på det, respektive kommer kvaliteten på fotot att öka.
  • Funktionellt innehåll . Professionella fotografer och amatörer kräver olika funktioner. Det bör också komma ihåg att ju fler ytterligare alternativ som finns i enheten, desto dyrare kommer det att kosta. Du bör i förväg bestämma vilka funktioner du behöver för att inte betala för mycket.
  • Design och mått . När du har bestämt dig för "fyllningen", var uppmärksam på kamerans utseende. På marknaden kan du hitta både stora enheter och fickanordningar för tonåringar. Glöm inte att en skrymmande kamera är svår att hålla i händerna under lång tid och kräver att du köper ett stativ.
  • Extra alternativ . Ytterligare funktioner och parametrar som är inneboende i kameror är viktiga. Nyligen har enheter som skyddats mot mekaniska skador eller vatten varit särskilt populära.
  • Tillverkare . Som nämnts ovan kan du idag på marknaden hitta moderna kameror av hög kvalitet från olika tillverkare (inte bara utländska, men också inhemska). I samband med att köpa en kamera rekommenderas det att endast föredra kända märken som konsumenterna litar på. Tack vare detta tillvägagångssätt kommer du att vara säker på att produkten du köper uppfyller alla internationella krav.
  • Pris . Alla enheter som finns på den moderna marknaden för fotografisk utrustning kan delas in i flera undergrupper: budget, mellanklass och premium. Som en allmän regel rekommenderas att köpa enheter från mellansegmentet, men det är också värt att komma ihåg om din ekonomiska förmåga.
  • Köpsort . Du behöver bara köpa en kamera i specialiserade officiella butiker, särskilt om du "svängde" på en dyr märkesenhet och inte vill köpa en falsk. Dessutom arbetar högkvalificerade och erfarna säljare i de officiella butikerna, som kommer att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att göra det slutliga valet.
  • Utrustning . Förutom huvudenheten kan standardpaketet innehålla ytterligare tillbehör som kan vara användbara under användning. I det här fallet bör man komma ihåg på förhand att närvaron av sådana ytterligare element avsevärt ökar kostnaden för enheten.
  • Feedback från köpare . Om du är intresserad av en specifik kameramodell, ska du inte skynda dig till affären för att köpa den. Först och främst bör du noggrant studera användarnas recensioner och kommentarer om den här enheten. Således kommer du att ta reda på om de egenskaper som tillverkaren deklarerar motsvarar det verkliga läget, liksom hur bekvämt en viss enhet är att använda. Det kommer att vara användbart att titta på en videogranskning av den valda gadgeten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du har bestämt dig för önskad modell, gå till affären, be säljaren att visa den för dig . Håll kameran i dina händer, "öva" hur du kommer att arbeta med den. Är knapparna bekvämt placerade? Är det lätt för dig att hålla det? Dessa nyanser är också mycket viktiga.

Med hänsyn till alla parametrar som beskrivs ovan kommer du att kunna göra ett köp som du inte kommer att ångra i framtiden, tvärtom - det kommer bara att ge dig glädje och positiva känslor.

Rekommenderad: