Xerox MFP: A3 Och A4 Laserfärg Och Monokrom MFP, Patroner För Multifunktionella Enheter

Innehållsförteckning:

Video: Xerox MFP: A3 Och A4 Laserfärg Och Monokrom MFP, Patroner För Multifunktionella Enheter

Video: Xerox MFP: A3 Och A4 Laserfärg Och Monokrom MFP, Patroner För Multifunktionella Enheter
Video: Change paper size in Xerox WorkCentre 5020/5016 2024, April
Xerox MFP: A3 Och A4 Laserfärg Och Monokrom MFP, Patroner För Multifunktionella Enheter
Xerox MFP: A3 Och A4 Laserfärg Och Monokrom MFP, Patroner För Multifunktionella Enheter
Anonim

Multifunktionella enheter - en karakteristisk del av livet i ett modernt kontor och hem. Sådan utrustning levereras av en mängd olika företag. Ändå visar en översyn av Xerox MFP: er att de kan utmana produkter från andra tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det är lämpligt att inleda en allmän konversation om Xerox MFP: er med att detta tekniken är utformad för höghastighetsarbete och skriver ut olika texter, bilder utan problem . Detta är en pålitlig och bekväm enhet, oavsett specifik modell. Xerox Corp. utvecklar flitigt sina produkter, inklusive multifunktionella enheter för hem- och kontorsbruk. Utskriftscentraler är vanligtvis utrustade med pappersmatare med hög kapacitet.

Företagets huvudkontor ligger i USA, där de viktigaste administrativa strukturerna finns .… Men som många företag visar sig det verkliga tillverkningslandet vara Kina … Kopiatorns produktionsteknik var patenterade 1947 och har sedan dess förbättrats stadigt. Innovativ hårdvara har varit ett kännetecken för alla Xerox -produkter sedan de första dagarna av marknadslanseringen.

Det är märkligt att detta företag 2018 blev Fujifilm Corporation.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Perfekt för kontor och hemmabruk MFP Xerox B205 . Denna enhet är kompakt och kan hantera vardagliga uppgifter med förtroende. Tack vare Wi-Fi-enheten kan du säkert använda den här enheten och placera den på en lämplig plats.

Teknisk data:

  • manuell dubbelsidig utskrift;
  • utskriftsformat - A4;
  • 40-arks skanner;
  • utskriftshastighet - upp till 30 sidor per minut;
  • begränsande upplösning - 1200x1200 pixlar per tum;
  • processor klockhastighet - 600 MHz;
  • maximal belastning per månad - 30 000 sidor;
  • automatisk generering av certifikat;
  • utmatningen av den första kopian av texten - 14 sekunder.
Bild
Bild
Bild
Bild

Xerox WorkCentre 3335 - utmärkt laser MFP med valfri faxfunktion. Denna enhet kan skriva ut upp till 33 sidor per minut eller upp till 50 tusen sidor per månad. Denna prestation är tillräcklig för medelstora och små organisationer med en hektisk arbetscykel. ADF -skannern har en kapacitet på 50 ark. Enheten fungerar bara med A4 -papper.

Andra nyanser:

  • upplösning - upp till 1200x1200 punkter per tum;
  • automatisk dubbelsidig utskrift;
  • 1 GHz processor;
  • utmatning av den första sidan på 6, 5 sekunder;
  • skärm med en diagonal på 4, 3 tum, med pekskydd;
  • främre USB -kontakt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du behöver välja en färgenhet bör du vara uppmärksam på AltaLink C8030 … Färgmodellen är utformad för att fungera med A3-ark. Produkten är inriktad på arbete på platser med ett aktivt arbetsflöde. Typiska arbetssteg är optimerade. Fax är valfritt.

MFP AltaLink 8030 utrustad med en enkelpassskanner. Utskriftshastigheten i färg- och svartvita versioner är densamma - upp till 30 sidor per minut. Den maximala belastningen per månad kan vara 90 tusen sidor. Upplösningen kan nå 1200x2400 dots per inch.

Bild
Bild
Bild
Bild

Andra tekniska egenskaper:

  • utskrift i A3 -format - upp till 17 sidor per minut;
  • inbyggt minne för 8 GB;
  • processorfrekvens - 1,91 GHz;
  • inbyggd hårddisk med 250 GB;
  • 10,1 tums pekskärm;
  • Wi-Fi Direct;
  • mobil utskrift enligt Apple Print -standarden;
  • meddelandeautentisering med hashfunktioner;
  • ökat skydd av information vid skanning;
  • nätverksidentifiering.
Bild
Bild

Ett bra alternativ är WorkCentre 3345 … Denna enhet är avsedd för kontinuerlig drift i en kontorsmiljö. Den maximala utskriftshastigheten i svartvitt är 40 sidor per minut. Systemet stöder Wi-Fi, Apple AirPrint och andra trådlösa utskriftstekniker. DADF -skannerkapacitet är 50 ark.

Den första sidan visas på 6,5 sekunder. Processorprestanda - 1 GHz. Det rekommenderas att du begränsar dig till ett månatligt tryck på 4000 sidor text. MFP -minnet är 1,5 GB. Säkert HTTPS -protokoll som stöds, IPP, SSL, WEP -kryptering, WPA.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer en skrivare måste du vara uppmärksam på flera viktiga punkter.

Pappersformat

Allt-i-ett-hemmet är vanligtvis i A4-format . Samma teknik kan också användas på kontoret. Men där är det mer korrekt att sätta en modell i A3 eller 0, 297x0, 42 m. Stora formulär och uppdateringar, affischer skrivs ut på sådana blad och kopior av tryckt material i full storlek visas. Om du planerar att arbeta med utskrift från rull till rull, dubbletter av ritningar och skisser måste du välja en M0-format i A0-format.

Det är också viktigt att vara uppmärksam på utskriftsmetoden . Bläckstråleskrivaren baseras på användning av extremt fina bläckdroppar. Skrivhuvudet leder dem efter behov. Bläckstråle -tekniken är utmärkt för hemmabruk, men för professionella ändamål används den vanligtvis för färgbilder.

Problemet är att bläckpatronernas livslängd är låg och förlängd driftstopp kan leda till igensättning av skrivhuvuden och inre kärl.

Bild
Bild

Laser -MFP: er använder en speciell laserpuls för att värma pulvret (tonern) . En sådan enhet är dyrare än en bläckstråleskrivare, men ett separat tryckt ark blir billigare. Bildkvaliteten är mycket hög och den är också mycket hållbar. Liknande egenskaper gör laserutskrift optimalt för kommersiella ändamål … Men det finns ett antal andra kriterier som också måste beaktas.

Bild
Bild

Utskriftshastighet

Enkla bläckstråleskrivare kan mata ut 10 till 20 sidor per minut. Konventionella lasermodeller producerar 20-30 sidor på samma tid. Mer avancerade enheter kan skriva ut 40-50 sidor per minut. Det är värt att överväga att denna egenskap är mycket beroende av arkets fyllning och kvaliteten på den visade bilden .… Ett foto i full storlek med hög upplösning skriver ut 6-10 gånger långsammare än text.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillgänglighet för CISS

Det kontinuerliga bläckförsörjningssystemet eliminerar behovet av patroner . Bläcket levereras genom separata rör. Som ett resultat reduceras kostnaden per sida avsevärt. Det är lite svårare att fylla på bläck än att byta bläckpatroner. Men om du planerar att skriva ut relativt få texter är detta inte viktigt.

Bild
Bild

Ytterligare funktioner

fax finns i MFP som standard eller läggs till separat. Man bör komma ihåg att faxfunktionen inte stör användningen av skrivaren samtidigt. Meddelanden tas emot av det interna minnet, så faxet skrivs ut när utskriftsenheten släpps. Det är nästan omöjligt att överflöda det inbyggda minnet. Lika användbart är Ethernet -anslutningen, vilket kan öka MFP: s mobilitet.

Automatiska pappersmatare skiljer sig inte bara i kapacitet. Vissa modeller kan mata papper omväxlande på två sidor, medan andra inte kan detta. Duplexalternativet garanterar utskrift på båda sidor av arket . Russifiering av MFP -menyn spelar också en viktig roll i vardagen.

Det är mycket svårt att förstå engelska, och ännu mer, de kinesiska inställningarna för många funktioner och alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Driftsregler

Allmänna rekommendationer är ganska enkla och okomplicerade. Så att patronernas livslängd maximeras bör de endast fyllas med pulver eller bläck som rekommenderas av tillverkaren för varje modell separat. Samiska Patronerna måste också ha ett officiellt ursprung . Och denna regel gäller även för bläck för påfyllning av CISS. Viktigt: Tillverkarens instruktioner för strömförsörjningen till multifunktionsenheten bör följas.

Du kan bara använda firmware från officiella webbplatser … Därifrån måste du ta förarna. Anslutning via USB är mer pålitlig än att använda trådlösa protokoll. Om du stöter på problem med MFP -anslutningen måste du återansluta den till en annan kontakt.

Följ tillverkarens riktlinjer för pappersvikter och medietyper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stäng av skrivaren om plötsligt pappersstopp inträffar. Pappersarken måste fluffas upp före bokmärkning. Låt inte fukt, processvätskor, ansamling av statisk elektricitet eller starka stötar komma in .… Det är oönskat att placera MFP: en så att den lätt kan välta. Det är värt att överväga att problem kan orsakas av utsträckt eller liggande i gången nätverk eller datakabel.

Rekommenderad: