Batteridriven Fläkt (21 Bilder): Bärbar Trådlös Batteridriven Fläkt På Vägen, Barnresor Och Fickutrustning

Innehållsförteckning:

Video: Batteridriven Fläkt (21 Bilder): Bärbar Trådlös Batteridriven Fläkt På Vägen, Barnresor Och Fickutrustning

Video: Batteridriven Fläkt (21 Bilder): Bärbar Trådlös Batteridriven Fläkt På Vägen, Barnresor Och Fickutrustning
Video: Regnbågsfläkt 2024, Maj
Batteridriven Fläkt (21 Bilder): Bärbar Trådlös Batteridriven Fläkt På Vägen, Barnresor Och Fickutrustning
Batteridriven Fläkt (21 Bilder): Bärbar Trådlös Batteridriven Fläkt På Vägen, Barnresor Och Fickutrustning
Anonim

Alla upplever obehag när det är nödvändigt att lämna ett svalt rum med luftkonditionering som fungerar och gå ut en varm sommardag. För att inte tala om behovet av att resa med kollektivtrafik, där stuffy kan vara så outhärdligt att många människor svimmer.

För att klara sådana problem och överleva det varma sommarvädret har moderna utvecklare av bärbara enheter tagit fram en bärbar fläkt med batterier . Den här fickformade enheten kan enkelt tas med dig när du går ut, placeras på ett bord om ditt rum inte är utrustat med standard luftkonditionering eller placeras i ett badrum, där det är mycket viktigt att ha ett tvångsventilationssystem för att skydda väggarna från konstant vätning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss bo på de viktigaste typerna av trådlösa fläktar och överväga funktionerna i att välja en sådan enhet.

Visningar

Det finns ett ganska omfattande utbud av olika bärbara fläktar till salu, och tillverkare av sådana enheter stannar inte där och kommer ständigt med fler och fler nya mönster.

Beroende på fastsättningsmetod skiljer sig följande modeller ut:

  • på en klädnypa - sådana produkter fästs på kläder eller en väska på grund av närvaron av en speciell klädnypa;
  • på en sugkopp - en sådan enhet kan enkelt installeras på en bordsskiva eller på någon annan yta;
  • på ett ben - den här bärbara enheten passar bekvämt i din hand, så att du kan ta den med dig överallt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beroende på strömförsörjningsmetod skiljer sig sådana modeller av bärbara fläktar:

  • batteridriven fläkt - oftast används konventionella AA -batterier för att driva en sådan enhet;
  • trådlös fläkt på uppladdningsbart batteri eller på laddningsbara batterier - en sådan enhet kan anslutas till elnätet för laddning.

Det finns också modeller av fickfläktar som kan anslutas till en dator, bärbar dator eller till och med en smartphone via USB -porten.

Tack vare detta kommer en sådan resa -fläkt att debiteras, och du behöver inte oroa dig för behovet av att ständigt ladda den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm inte de speciella modellerna för badfläktar. Denna enhet kan installeras direkt på väggytan och användas för att utföra forcerad luftcirkulation i badrummet och toalettrummet.

Ytmodeller kan också vara batteridrivna, vilket förenklar installationen mycket. I det här fallet behöver du verkligen inte leta efter en strömkälla eller tänka på hur du ansluter den forcerade avgaskåpan till elnätet.

Barns resefans är en speciell typ av sådana bärbara enheter . De är också trådlösa modeller. Förutom sin kompakta storlek utmärks en sådan produkt av ljusa färger eller roliga bilder av seriefigurer på denna enhet.

Ovanliga modeller av bladlösa fläktar finns också på marknaden. De skiljer sig från andra trådlösa enheter, inte bara genom att det inte finns blad, utan också genom ett helt tyst driftläge. Dessutom ser de ganska originella ut och kan användas för att lägga till skal i interiören genom att placera dem på bordets yta både på kontoret och i barnrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana modeller är säkrare för barn, eftersom barnet inte kommer att kunna skada sig på arbetsbladet. Dessutom kommer frånvaron av en roterande mekanism hos ett barn inte att väcka så mycket intresse som det händer med paddelprodukter.

Hur väljer man rätt?

När du planerar att köpa en bärbar fläkt med batterier bör du vara uppmärksam på följande parametrar.

  • Kraft . Kraften hos en sådan reseanordning bör räcka för att skapa en sval svalka runt dig.
  • Lätt att använda . Den trådlösa fläkten ska vara lätt att slå på och av så att både ett litet barn och en äldre kan klara av sådana handlingar.
  • Kompakta mått . Detta gäller särskilt om du planerar att ta med dig en sådan enhet på vägen eller på tåget. Fickmodeller tar inte mycket plats, de kan bäras i en byxficka eller läggas i ett litet fack i din väska.
  • Låg vikt . Denna parameter spelar en viktig roll om du planerar att ständigt ta den med dig på vägen.
  • Närvaron av bekväma fästen . Om du behöver dina händer för att vara fria och inte är involverade i att bära en bärbar fläkt, var uppmärksam på monteringssystemet. Den bärbara enheten ska enkelt fästas på en ryggsäck, väska eller kläder.
  • Säkerhet . Detta gäller särskilt för barnmodeller. När allt kommer omkring kan ett barn av misstag sticka in ett finger i bladet och skada det. För att förhindra att detta händer är det bättre att välja speciella bladlösa enheter.
  • Avtagbart batteri eller ett laddningsbart batteri. Detta hjälper dig att spara pengar på att ständigt byta ut din strömförsörjning.
  • Moderiktig och snygg design . Det gör att du kan slutföra utseendet och ge det glädje och originalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var kan jag få det?

En mycket viktig fråga är kvar köpstället för fickanordningen. Du kan naturligtvis shoppa en sådan bärbar enhet i en hushållsbutik, men utbudet av modeller som presenteras kan vara ganska begränsat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bästa alternativet är att köpa en batterifläkt från en webbutik som distribuerar liknande produkter. På sådana webbplatser presenteras vanligtvis inte bara ett brett utbud av modeller utan också ett stort antal märken.

Dessutom är priserna på dessa produkter mycket lägre än i konventionella butiker, så du kan köpa en modern bärbar fläkt med batterier till ett överkomligt pris.

Med en så kompakt enhet kan du säkert gå på vägen, och även på en lång resa, för du kommer garanterat att få en sval vind.

Rekommenderad: