Batteridriven Lampa (47 Bilder): Trådlös Med En Rörelsesensor Och En Strömbrytare För Hemmet, även Ljusformade Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Batteridriven Lampa (47 Bilder): Trådlös Med En Rörelsesensor Och En Strömbrytare För Hemmet, även Ljusformade Modeller

Video: Batteridriven Lampa (47 Bilder): Trådlös Med En Rörelsesensor Och En Strömbrytare För Hemmet, även Ljusformade Modeller
Video: wireless pir motion sensor battery powered led night light 2024, Maj
Batteridriven Lampa (47 Bilder): Trådlös Med En Rörelsesensor Och En Strömbrytare För Hemmet, även Ljusformade Modeller
Batteridriven Lampa (47 Bilder): Trådlös Med En Rörelsesensor Och En Strömbrytare För Hemmet, även Ljusformade Modeller
Anonim

I högteknologins tid är konsumenterna helt obegränsade i valet av någon teknik. Detta gäller inte bara smarta prylar utan även konventionella belysningsenheter. Ekonomiska batteridrivna lampor är mycket populära idag. De är så enkla att använda som möjligt och presenteras i en mängd olika utföranden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Moderna tillverkare producerar många olika modeller av batteridrivna armaturer. Idag kommer du inte att överraska någon med sådana ekonomiska och mobila enheter, eftersom de är utbredda inom olika livssfärer.

Sådana enheter behöver inte ytterligare strömkällor. Det är därför de kan användas även i situationer där det finns problem med el och dess oavbrutna tillförsel. Varje person har mött sådana svårigheter minst en gång i sitt liv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras ett antal andra användbara fördelar som sådana belysningsenheter har:

  • Först och främst är det värt att notera att trådlösa lampor av olika storlekar säljs i butiker idag. Detta innebär att varje kund kommer att kunna köpa inte bara en liten, utan också en mycket stor och kraftfull enhet som fungerar på batterier.
  • Ett brett utbud av sådana belysningsenheter kan inte annat än att tillfredsställa moderna konsumenter. Du kan välja rätt alternativ för alla ändamål, interiörer och smakpreferenser.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Under de senaste åren har högteknologiska trådlösa lampor med rörelsesensorer blivit utbredda. Sådana modeller är multitasking och mycket användbara.
  • Det bör noteras enkel installation av sådana belysningsenheter. För att göra detta behöver du inte fylla på dyra specialiserade verktyg och lägga extra pengar på att ringa en erfaren mästare i dessa frågor. Vissa typer av trådlösa lampor kan till och med fästas på vilken yta som helst med hjälp av liminsatser.
  • Batteridrivna sladdlösa lampor kan installeras i alla rum. Många föräldrar använder dessa enheter som nattlampor i barns sovrum. För sådana ändamål producerar moderna märken bedårande produkter i form av djur och seriefigurer.
Bild
Bild

I regel fungerar sådana belysningsanordningar länge, eftersom de oftare är utrustade med LED-lampor med lång livslängd. Du behöver inte ständigt ändra sådana ljuskällor.

Visningar

Idag kan du i butiker hitta en mängd olika lampor med olika egenskaper och funktioner.

Först och främst är alla trådlösa lampor batteridrivna kan delas upp efter typen av deras bilaga.

När det gäller deras egenskaper kan de jämföras med en traditionell ljuskrona. tak lampor. Som regel innehåller de ljuskällor av hög kvalitet som ger utmärkt belysning av ett stort område. Sådana produkter används inte bara för att belysa lägenheter eller hus, utan också butiker, köpcentrum, kontor och andra liknande lokaler.

Bild
Bild
  • Fäst på väggytan eller vissa element av möbler i inredningen vägg trådlösa enheter. Således fästs en kardborreklister eller en speciell modell med hål för självgängande skruvar. Naturligtvis är kardborrversionerna de mest populära, mobila och lättanvända. Det bör emellertid noteras att med tiden blir de adhesiva egenskaperna hos sådana element intakta.
  • Lite mindre vanligt bordsskiva batteridrivna lampor. Som regel utmärks sådana modeller av ett kraftfullt ljusflöde. De kan placeras på ett bord, en hylla eller någon annan horisontell yta.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oftast är små storlekar fraktsedlar trådlösa lampor. De kompletteras också ofta med kardborreband. Du kan installera sådana alternativ på vilken yta som helst. Experter rekommenderar inte att göra detta bara om vi talar om ett överdrag med tapeter.

Armaturer som drivs av uppladdningsbara batterier eller AA -batterier skiljer sig också åt i funktioner och dimensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Högteknologiska lampor är bland de mest efterfrågade idag. med rörelsesensor … Sådana modeller installeras oftare på gårdarna i privata hus och bredvid offentliga byggnader. Sådana anordningar utlöses när ett levande föremål i rörelse kommer in i handlingsfältet. Som regel vänder sig folk till dessa enheter för att förhindra att oinbjudna gäster kommer in på webbplatsen.

Om du vill installera sådana enheter på gården är det inte alls nödvändigt att helt ändra hela belysningssystemet för detta. Rörelsesensorer kan köpas separat och installeras i befintliga enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Liten i storlek, kompakt nanoljus … De kan användas som små ficklampor i mörka rum eller användas för att belysa svåråtkomliga områden av möbler i ett rum. Detta kan till exempel vara det bakre hörnet av en stor garderob. Sådana enheter produceras oftast med en rund och avlång form och är utrustade med 3-6 lysdioder.
  • Om du vill köpa den mest praktiska enheten att använda, bör du leta efter moderna alternativ. med fjärrkontroll … I sådana enheter kan du när som helst justera ljusintensiteten efter eget gottfinnande.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I vissa avancerade armaturer kan du också ändra belysningen. Med hjälp av dessa alternativ är det möjligt att enkelt anpassa en viss atmosfär i rummet. Till exempel, för att skapa en intim och romantisk miljö, kan du ställa in mer dämpad och lågintensiv belysning.

  • På jakt efter de mest enkla och primitiva enheterna kan du stanna vid en liten knappljus … Moderna tillverkare producerar sådana push-on-alternativ i en mängd olika utföranden. Till exempel ser enheter som är gjorda i form av en knapp på ett datortangentbord, som startas genom att helt enkelt trycka på det, original ut.
  • Nödbelysningsenheter utan ledningar är utrustade med en strömbrytare. De har en speciell sensor som utlöses när elförsörjningen stannar. Sådana lampor går ofta på fingerbatterier. Det är också värt att notera att trådlösa nödlampor är bärbara och stationära.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Idag är en sådan bärbar belysningsenhet som nattlampa … Oftast är effekten i sådana enheter justerbar och de kan göras ljusare eller dimmer.
  • De mest hållbara och slitstarka är under vattnet trådlösa lampor. De är pålitligt skyddade från inträngning av damm och fukt, eftersom de är utrustade med hållbara och förseglade höljen. Du kan använda undervattenslampor för att belysa en pool, damm eller helt enkelt dekorera trädgårdsvägar med dem.
  • Högteknologisk utrustning installeras ofta ovanför entrédörrarna. sensorisk lampor. Oftast används sådana alternativ för att designa lanthus och sommarstugor. Dessa enheter drivs av solpaneler och slås på automatiskt vid natten. Under dagen är sensorlamporna släckta och laddar batterierna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Trådlösa armaturer finns i en mängd olika storlekar. Naturligtvis är de vanligaste kompakta exemplaren. De kan användas som ytterligare ljuskällor och dekorativa element i inredningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Större och medelstora armaturer tenderar att avge mer intensivt ljus. Sådana modeller används dock extremt sällan för huvudbelysningen i interiören.

Blanketter

Trådlösa lampor som drivs av laddningsbara batterier eller AA -batterier kan ha en mängd olika utföranden.

  • De vanligaste är traditionella runda lampor. Sådana modeller har ett enkelt och koncist utseende.
  • Från det stora sortimentet av armaturer i olika former är det värt att lyfta fram den eleganta armaturen. i form av ett ljus … Ofta används detta alternativ för att ge ytterligare belysning för en sittgrupp eller ett bokläshörna. Du kan installera en ljuslampa ovanför en fåtölj, soffa eller soffa. Sådana exemplar används också som ett vackert nattljus.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • De mest intressanta och ovanliga formerna har bebis trådlösa lampor. Dessa modeller kan tillverkas i form av olika djur, fåglar, änglar, blommor eller seriefigurer.
  • För trädgårdar och personliga tomter produceras original - lampor av lämplig form. Det kan till exempel vara små glödande grodor eller en stor uggla med LED -lampor.
Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetstimmar

Drifttiden för en autonom belysningsenhet beror direkt på kraften hos de installerade batterierna. Beroende på autonomi och den tid under vilken lampan kan fungera med batterier måste du bestämma om du vill få kontinuerlig och maximal långsiktig belysning, eller att några timmar med ytterligare belysning är tillräckligt för dig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Som regel håller kinesiskt tillverkade enheter en avgift hela kvällen utan problem. Denna tid är tillräckligt för att hinna med att hantera många av mästarens oro.

Om du behöver belysning som håller hela natten, bör du skaffa en modell med ett mer rymligt batteri.

Trådlösa applikationer

Praktiska fristående armaturer kan användas under många olika förhållanden.

Låt oss titta närmare på alla möjliga alternativ för att använda dessa funktionella enheter:

  • De kan användas för högkvalitativ landsbelysning och poolbelysning.
  • Trådlösa lampor som drivs av batterier används ofta som dekorativ belysning på balkonger och loggior.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Dessa enheter är perfekta för belysning av relaxavdelningar. Det kan till exempel vara ett mysigt sovrum eller en läshörna med en mjuk soffa.
  • Ofta används sådana anordningar för att belysa målningar och speglar.
  • Som ytterligare belysningskällor kan trådlösa enheter användas i korridoren eller vardagsrummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra idéer i inredningen

För ett barnrum kan du köpa en original batteridriven projektorlampa. Till exempel, i ett svalt rum, är en charmig marin-tema projektor idealisk. Det kan vara ett hav som vimlar av fisk i olika färger eller en bild av ett glödande akvarium.

Bild
Bild
Bild
Bild

På balkongen, färdig med vita plastpaneler, kan du installera enkla vägglampor med gula rundade nyanser på väggarna. Med hjälp av sådana element blir det möjligt att lysa upp lite den monotona atmosfären i tråkiga färger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Längs trädgårdsvägarna och stigarna på gården kan du installera inte vanliga, men flerfärgade beröringskänsliga golvlampor med miniatyrskärmar i form av lampor. Sådana charmiga lampor kommer att muntra upp dig med sina intressanta färger och kvalitativt belysa vägen i mörkret.

Relativt nyligen har intressanta modeller av trådlösa lampor dykt upp på marknaden, som är små flerfamiljshus, från vars fönster ett diskret gult ljus slås ut. Oftare placeras sådana alternativ på skrivbordet, som nattljus eller bakgrundsbelysning på datorns tangentbord.

Rekommenderad: