Fan Xiaomi (18 Bilder): Beskrivning Av Skrivbordsmodellen Mi Smart Fan

Innehållsförteckning:

Video: Fan Xiaomi (18 Bilder): Beskrivning Av Skrivbordsmodellen Mi Smart Fan

Video: Fan Xiaomi (18 Bilder): Beskrivning Av Skrivbordsmodellen Mi Smart Fan
Video: Обзор вентилятора Xiaomi Mi Smart Fan 2024, Maj
Fan Xiaomi (18 Bilder): Beskrivning Av Skrivbordsmodellen Mi Smart Fan
Fan Xiaomi (18 Bilder): Beskrivning Av Skrivbordsmodellen Mi Smart Fan
Anonim

I den svala värmen kan en person räddas inte bara av en luftkonditionering, utan också av en enkel fläkt. Idag kan denna design vara av olika typer och storlekar. I den här artikeln kommer vi att överväga Xiaomi -enheter, deras fördelar och nackdelar.

Laguppställningen

Idag företaget Xiaomi producerar olika fläktmodeller:

  • Mi Smart Fan;
  • Youpin VH;
  • Mijia DC;
  • VH bärbar fläkt.
Bild
Bild

Mi Smart Fan

Modellen är baserad på en borstlös motor. Det ger en hög effektivitet hos en sådan enhet. I detta fall kommer värmeutvecklingen att vara minimal.

Mi Smart Fan är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som gör att du kan använda det utan uttag . I detta tillstånd kan fläkten fungera i minst 15-16 timmar.

Enheten väger cirka fyra kilo, så den kan enkelt bäras från plats till plats. Modellen utmärker sig också genom sin tysta drift.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fläkten kan fjärrstyras från en smartphone. Du kan automatiskt justera riktningen för de kalla luftströmmarna. Enheten har en timer.

Fläkten har två huvudlägen . Den första låter dig jämnt förse rummet med luft, och den andra simulerar naturliga vindflöden. Den övre delen av enheten är justerbar.

Modellen har en vacker modern design och anses vara en funktionell modell. Kostnaden kan nå 9-10 tusen rubel.

Bild
Bild

Youpin vh

Modellen är en stationär fläkt. Den säljs i ljusa färger (orange, blå, grön, grå). Fläkten är kompakt och lätt att bära.

Enheten har sju blad som ger mjukare vindströmmar . Enheten har ett inbyggt joniskt batteri. Youpin VH har ett bekvämt ergonomiskt grepp.

En sådan fläkt är installerad på ett stativ som följer med själva enheten. Även i uppsättningen kan du hitta en strömkabel (0,5 meter).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enheten har 3 lägen. Den första simulerar en lätt havsbris, den andra skapar en naturlig bris och den tredje ger ett kraftfullt luftflöde i rummet.

Mijia DC

Modellen är en golvmodell. Designen har 7 blad för att säkerställa ett jämnt luftflöde. Ett sådant system reducerar bruset avsevärt under drift av enheten.

Tillverkad av Mijia DC i vita färger . Denna modell har en modern och minimalistisk design. Enhetens kropp är tillverkad av kraftig plast.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fläktens rotationsvinkel för ett sådant prov är lätt att fixa. Du kan styra utrustningen från din smartphone. I det här fallet används tillämpningen av det "smarta" hemmet Mi Home.

Luftflödets effektnivå kan också justeras, dessutom finns en timer . Denna modell har ett roterande system.

Mijia DC är en av de tystaste typerna av utrustning. Du kan till och med styra den med röstkommandon. Men för detta måste en speciell kolumn installeras i rummet.

Bild
Bild

Denna fläkt har funktionen att simulera naturlig vind, varför den är mycket populär bland konsumenter. Kostnaden för denna enhet anses acceptabel, den överstiger inte fyra tusen rubel.

VH bärbar fläkt

Denna fläkt är en stationär fläkt. Den tänds med bara en våg av handen. Oftast finns denna sort i svart och vitt.

En sådan "smart" stationär enhet levereras med ett stativ . Det är ett litet konstläderband. Elementet fästs direkt på enhetens kropp.

Bild
Bild
Bild
Bild

VH Portable Fan har bara två hastigheter. Kan anslutas via USB. Enheten har ett rimligt pris (det överstiger inte 1-2 tusen rubel).

Urvalstips

Innan du köper en fläkt, var uppmärksam på ljudnivån som apparaten avger. Om du slår på den på natten, se till att den är minimal.

Tänk på stabilitet, särskilt för golvprover . Innan du köper, titta på nätet bakom vilket bladen är placerade. Det måste vara ordentligt fäst vid strukturen. Endast i detta fall är skador praktiskt taget omöjliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du väljer en modell med fjärrkontroll måste du se till att mekanismen fungerar korrekt. För många konsumenter är det viktigt att ha en timer som stänger av enheten automatiskt. Dess arbete måste också kontrolleras i förväg.

Tänk på designen, eftersom den ska vara i harmoni med det inre av rummet. I sortimentet av Xiaomi kan du hitta modeller med en modern design . De passar alla lokaler. Färgade enheter kanske inte passar in i alla interiörer, de bör väljas noggrant.

Bild
Bild

Recensioner

Vissa användare noterade fläktarnas höga kvalitet. Många talade om den attraktiva kostnaden för vilken denna utrustning kan köpas.

Användarna märkte också en bekväm timer, som finns på utrustningen . Det inbyggda batteriet har fått positiva recensioner, eftersom det gör att enheten fungerar utan uttag.

Men dessa enheter har också nackdelar. Så satsen innehåller endast instruktioner på kinesiska, så det är svårt att använda den. Vissa människor sa också att när man byter läge börjar enheten fungera för högt.

Rekommenderad: