Diskmaskiner 40 Cm Breda: Finns Det 400 Mm Diskmaskiner? Djup Av Smala Fristående Och Inbyggda Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Diskmaskiner 40 Cm Breda: Finns Det 400 Mm Diskmaskiner? Djup Av Smala Fristående Och Inbyggda Modeller

Video: Diskmaskiner 40 Cm Breda: Finns Det 400 Mm Diskmaskiner? Djup Av Smala Fristående Och Inbyggda Modeller
Video: SPU63M05AU Bosch slimline dishwasher reviewed by expert - Appliances Online 2024, April
Diskmaskiner 40 Cm Breda: Finns Det 400 Mm Diskmaskiner? Djup Av Smala Fristående Och Inbyggda Modeller
Diskmaskiner 40 Cm Breda: Finns Det 400 Mm Diskmaskiner? Djup Av Smala Fristående Och Inbyggda Modeller
Anonim

Smala diskmaskiner har blivit mer och mer populära med tiden. De gör att du kan tvätta en tillräckligt stor mängd diskar samtidigt som den tar lite plats. I jämförelse med modeller i full storlek är skillnaden obetydlig, men när det gäller ett litet kök blir detta alternativ det mest attraktiva. En viktig indikator på måtten är bredden, som når 40 cm enligt uttalanden från vissa tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Finns det bilar 40 cm breda?

Faktum är att inte allt som tillverkarna hävdar är sant. Du måste förstå att konventionell marknadsföring och tricks spelar en viktig roll för att locka en köpare . Detta inkluderar också skapandet av ett informationsfält kring sina produkter, så att en potentiell konsument på något sätt förstår att tekniken i detta företag är speciell. Detta fungerade också för diskmaskiner. Om vi studerar sortimentet hos de största tillverkarna kan vi dra slutsatsen att produkter med en sådan bredd inte finns. Vissa företag har ändå närmat sig den eftertraktade indikatorn, men även här är allt inte enkelt.

Den minsta diskmaskinen för närvarande är 42 cm bred . Men för masskonsumenten rundade tillverkarna helt enkelt ner siffran, som i matte. Så blev 420 mm till 400, vilket började spridas bland diskmaskinanvändare. För att komprimera diskmaskinen har de flesta konsumenter tillräckligt med standardstorlekar för smala produkter. Det är 45 cm som inte tar mycket plats, men samtidigt låter de dig hålla den optimala mängden redskap.

För att inte misstas, var uppmärksam på de siffror och indikatorer som anges i den officiella dokumentationen vid köp. Det är där du kan se teknikens faktiska bredd, parametrar och andra egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära smala modeller

Tack vare närvaron av olika betyg, recensioner och recensioner kan man dra slutsatsen vilka modeller som är bäst i sina priskategorier. Efter att ha övervägt dem kommer konsumenterna att ha en riktlinje för val av teknik i framtiden.

Bild
Bild

Budget

Midea MCFD42900 BL MINI

Midea MCFD42900 BL MINI är den billigaste modellen från en av tillverkarna, vars produkter har en bredd på 42 cm. Samtidigt hänför sig designfunktioner inte bara till denna indikator utan också till höjd och djup. De är märkbart mindre än för vanliga diskmaskiner, vilket gör att MCFD42900 BL MINI kan kallas en bordsskiva . Den fristående installationen, i kombination med dess små dimensioner, gör att denna utrustning kan användas på olika platser beroende på användarens behov.

Kapaciteten är bara 2 uppsättningar, vilket är en följd av den låga höjden. Om du inte behöver tvätta 9-11 uppsättningar, är denna enhet den optimala lösningen för dig. Energieffektivitet och torkningsklass typ A, tillsammans med initialt lågkostnadsindikatorer, gör MCFD42900 BL MINI mycket ekonomisk . Ljudnivån är 58 dB, vilket är högre än genomsnittsvärdena för standardanaloger.

Det är på grund av dess typ av installation som arbetsvolymen ökar, eftersom det inte finns några specifika villkor för placering av utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Antalet program når sex, det finns fyra temperaturlägen som kan justeras av konsumenten, beroende på typ av rätter och hur smutsiga de är . En turbotorkare är inbyggd och fungerar genom att höja vattentemperaturen till 70 grader, vilket innebär att en stor mängd ånga släpps ut. Det finns en fördröjd starttid under 1 till 24 timmar. Kontrollpanelen har en display som visar de mest grundläggande indikatorerna för tvättprocessen. Den inre delen av enheten är gjord av rostfritt stål och är upplyst för enklare laddning av fat i korgen.

Användningen av 3-i-1-produkter ökar effektiviteten av rengöring . En arbetscykel kräver 6,5 liter vatten och 0,43 kWh el. Maximal strömförbrukning 730 W, mått 42x44x44 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Weissgauff BDW 4543 D

Weissgauff BDW 4543 D är en annan billig diskmaskin som masskonsumenten gillade på grund av sin ekonomi och kompakthet. Trots sin låga kostnad är denna produkt utrustad med 7 program och 7 temperaturlägen, vilket är ganska sällsynt även för dyrare enheter . Tillverkaren bestämde sig för att diversifiera arbetsflödet så mycket som möjligt så att människor kan använda utrustningen beroende på diskenas tillstånd, liksom materialet för deras tillverkning. Kondenserande torkning, det finns en halv belastning, som oftast används med automatiska program.

Fullt läckageskydd skyddar enheten vid fel . Det är värt att notera närvaron av Blitz Wash -systemet, som tack vare vattenrenhetssensorn bestämmer graden av föroreningar och lägger till en ny vid behov. Således rengör det automatiska programmet disken effektivt med de lägsta och endast nödvändiga kostnaderna. Den mellersta korgen kan justeras i höjd så att användaren kan placera de stora behållarna.

Dessutom finns det ett bestickbricka och en speciell hållare på vilken koppar, muggar, glas kommer att vara upp och ner för bättre torkning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Timern för att fördröja starten från 1 till 24 timmar kan användas för att starta utrustningen i frånvaro av användaren . Effektiviteten av rengöring av rätter uppnås tack vare användningen av 3-i-1-produkter, när var och en av dem endast används i erforderlig mängd. Detta är både ekonomiskt och förbättrar tvättprestanda. Ett standardprogram förbrukar 9 liter vatten och 0,69 kWh för driften. Maximal strömförbrukning når 2100W, kapacitet för 9 uppsättningar. Insidan av BDW 4543 D är tillverkad av rostfritt stål och har därför en livslängd på 5 år eller mer.

Displaysystemet är närvaron av speciella skyltar som ger information om hur arbetsprocessen går. Om maskinen tar slut på salt eller sköljmedel, kommer konsumenten att varnas för det . Helt elektroniska kontroller och en intuitiv display förenklar driften, så att användaren inte behöver studera hela dokumentationen för att förstå hur enheten fungerar. Energiklass A ++, torkning och tvättning A, ljudnivån är bara 44 dB, medan i andra modeller når denna siffra främst 49 dB. Mått 44,8x55x81,5 cm, helt inbyggd enhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Jackys JD SB3201

Jackys JD SB3201 är en ganska dyr modell, vars främsta fördelar är användarvänlighet och ekonomi i förhållande till resurser. Installationen är helt inbyggd, kapaciteten för 10 set räcker för att serva bordet även under högtider och evenemang . Dessutom har den övre korgen ett justeringssystem för att rymma föremål med större längd och storlek. Designen ger närvaro av en tredje Eco -brickhylla och en hållare för glasögon. Tillbehör och tillbehör kommer därför inte att ta extra utrymme.

För att få en arbetscykel i ett standardläge behöver du 9 liter vatten och 0,75 kWh el . Den maximala strömförbrukningen är 1900 W, ljudnivån kan nå 49 dB, men på grund av den inbyggda installationen kommer denna siffra inte att märkas så mycket.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns totalt 8 program, av vilka man kan skilja intensiva, uttrycksfulla, känsliga, ekologiska och andra som kan tvätta disk med en mängd olika föroreningar med den optimala mängden resurser. Rätterna torkas i en turboversion, så att disken blir klar för användning på kort tid efter tvätt.

Energiklass A ++, tvätt och torkning A, inbyggd fördröjd starttimer. Fullt skydd mot läckor gör att du kan säkerställa utrustningens säkerhet vid fel. En ljudsignal låter användaren veta att tvättprocessen är över . Det finns ett system för att använda medel 3 i 1, vikt 32 kg. Bland bristerna kan det noteras att det inte finns någon indikation på halten av salt och sköljmedel, även om det finns i nästan alla produkter från andra tillverkare. Mått för inbäddning 45x55x82 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch SPV25FX10R

Bosch SPV25FX10R är en populär modell från en tysk tillverkare känd för sitt ansvarsfulla sätt att skapa hushållsapparater. Denna diskmaskin var inget undantag, eftersom konsumenten för sin betydande kostnad kommer att få en enhet som kan rengöra disk på olika sätt samtidigt som den håller hög effektivitet. Konstruktionen är baserad på en växelriktarmotor, vars främsta fördelar är förbrukade resurser, tyst drift och tillförlitlighet vid störningar.

Omedelbar varmvattenberedare är inbyggd, tack vare vilken du snabbt och effektivt kan rengöra disk med varmt vatten. Totalt 5 program och 3 temperaturlägen, inklusive intensiv, ekonomisk och express.

Det finns en fördröjd starttimer från 3 till 9 timmar, barnskyddssystemet tillåter dig inte att öppna dörren till enheten under arbetsprocessen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kapacitet för 10 set, en cykel kräver 9,5 liter vatten och 0,91 kWh el, den maximala strömförbrukningen är 2400 W . Ljudnivån når bara 46 dB, och med tanke på den inbyggda installationen blir den ännu lägre. Det är denna funktion som gör SPV25FX10R populär bland ett stort antal konsumenter.

Energieffektivitetsklass, tvätt- och torkklass A, det finns fullt skydd mot eventuella läckor i konstruktionen . Denna modell är också utrustad med en ljudsignal, 3-i-1-användning, indikator för salt / sköljmedel och andra funktioner som underlättar driften. Ytterligare tillbehör inkluderar ett bestickbricka och en glashållare. Insidan av enheten är gjord av rostfritt stål. Elektronisk kontroll, mått för inbäddning under diskbänken 45x55x81,5 cm, vikt 31 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Val av hemligheter

Köpet av en diskmaskin måste vara noggrant, enligt vissa kriterier. Till att börja med är det viktigt att förstå vilka individuella dimensioner, förutom bredd, du behöver . Det finns 44 cm låga Midea -modeller som är grunda och mer kompakta än andra varianter av denna teknik. För inbyggda enheter, var uppmärksam på inte bara diskmaskinens dimensioner utan också på de mått som krävs för installationen, eftersom även fraktioner av centimeter påverkar installationsprocessen.

Det är användbart att titta på olika recensioner och läsa recensioner för att vara övertygad om teknikens kvalitet, inte bara teoretiskt, utan också praktiskt . Naturligtvis styrs av egenskaperna, bland vilka det viktigaste kan kallas bullernivå, antal program, samt resursförbrukning, som gradvis reduceras av tillverkare med hjälp av teknik.

Rekommenderad: