Fåtöljer I Plast: Transparent, Vit Och Grå Plast, Andra Fåtöljer. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Fåtöljer I Plast: Transparent, Vit Och Grå Plast, Andra Fåtöljer. Hur Väljer Man?

Video: Fåtöljer I Plast: Transparent, Vit Och Grå Plast, Andra Fåtöljer. Hur Väljer Man?
Video: ✅Икеа. НАКОНЕЦ-ТО ИХ ЗАВЕЗЛИ🟢ОШЕЛОМИТЕЛЬНЫЕ НОВИНКИ. ОБНОВЛЕНИЕ АССОРТИМЕНТА / IKEA 2021[sub] 2024, Maj
Fåtöljer I Plast: Transparent, Vit Och Grå Plast, Andra Fåtöljer. Hur Väljer Man?
Fåtöljer I Plast: Transparent, Vit Och Grå Plast, Andra Fåtöljer. Hur Väljer Man?
Anonim

Hållbara och funktionella plaststolar är av intresse för många konsumenter. Plaststolar är praktiska att använda i sommarstugor och hus på landet. Originella moderna modeller passar perfekt in i inredningen i lägenheter och kontor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Plastprodukter är mycket efterfrågade bland köpare. Jämfört med stolar av trä, spånskiva, MDF eller metall har en plaststol flera fördelar.

  • Plastprodukten är kompakt, lätt och mobil. Det är lätt att ordna om från plats till plats, bekvämt att förvara. Flera stolar monterade i en hög kommer att uppta mindre än 1 kvm. m utrymme.
  • Plasten är resistent mot smuts. Det är lätt att tvätta det. Stolar kan helt enkelt sköljas med vatten från en slang.
  • Materialet är känt för sin praktiska egenskaper, eftersom det lätt tål temperaturförändringar, inte är rädd för fukt, vind och direkt solljus.
  • Med noggrant underhåll har plaststolar en lång livslängd, som oftast överstiger 10 år.
  • Olika former och nyanser gör att du kan välja stolar som passar inredningen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar:

  • stolens oförmåga att bära tung vikt;
  • beläggningen kan lätt repas;
  • plast brinner inte, utan smälter, vilket bidrar till att rök uppträder.
Bild
Bild

Vad är dem?

Det finns två typer av plaststolar: gjutna och korgar. Gjutna möbler produceras genom att hälla smält het plast i specifika former . Rottingmöbler imiterar underbart naturliga rottingbaserade stolar. Fåtöljen i plast, förstärkt med en metallram, klarar en belastning på upp till 300 kg. Metallfötter är ofta utrustade med antibrus- och halkskydd. Sådana möbler har ökad hållbarhet och längre livslängd.

Plastprodukter är pålitliga, säkra och billiga . Avkopplingsmöbler har utformats speciellt för att säkerställa fullständig avkoppling. Gungstolar i plast är populära. Fällbara stolar är praktiska att ta med sig på resor till naturen, picknick och långa resor. Till salu finns ett stort sortiment av stolar i en mängd olika färger. Tyska designers täcker produkter med polyuretanlack. Sådana stolar bleknar inte i solen, tappar inte sin lyster, bleknar inte med tiden.

På italienska fåtöljer med matt yta finns inga repor, ingen bländning och inga fingeravtryck.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designalternativ

Det finns en mängd olika designfynd. Det finns mönster med bakgrundsbelysning inifrån. I mitten av 1900-talet utvecklade den amerikanska designern för Knoll-företaget en tulpanformad fåtölj . Konsumenter började genast uppfatta det som en futuristisk och rymdmodifiering. På den tiden väckte rymden stort intresse för samhället. Många moderna plastprodukter har en liknande form.

Stolar av en ovanlig form, utsökt och snygga modeller av italienska märken Scab, Nardi , är av hög kvalitet och enastående skönhet. De köps ofta för sommarkaféer, vars besökare gärna kopplar av i bekväma stolar. Italienska företag har ett brett utbud av stolar för hus och bakgårdar.

Bild
Bild
Bild
Bild

I början av 2000 -talet skapade designern för det italienska företaget Kartell Philippe Starck en transparent fåtölj "Ghost ". Produkten är tillverkad av polykarbonat och ser ut som möbler från Louis XV: s tid. Samma designer har utvecklat en intressant modell av en fåtölj med öppen rygg.

Klassiska ryska modifieringar "Premium" och "Prestige" är kända för olika färgpaletter . Stolarna passar perfekt in i det inre av en herrgård, lägenhet och kontor. Vita och grå plaststolar är lämpliga för alla utrymmen. Produkter med ökad komfort är mycket populära och efterfrågade bland konsumenterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av en vikbar, hopfällbar eller gjuten struktur beror på dess syfte. Det bör beaktas att möbler behövs för daglig användning eller tillfällig användning. Av ingen liten betydelse är platsen där plastprodukterna planeras placeras: till sommarstugan, köket eller barnrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stolen avsedd att ge bör inte innehålla glas- eller metallinsatser . Glas kan lätt gå sönder och metall korroderar. För en personlig tomt måste du välja en produkt som är helt gjord av plast.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produktens färg väljs enligt konsumenternas smak. Det ska matcha interiören. Stolarnas mörka ton är i perfekt harmoni med möblernas ljusa och ljusa nyanser. Rätt val av färgspektrum mättar luften och ljuset med färg, ger en känsla av frihet, rymlighet. Lätta fåtöljer skapar extra utrymme . En mörk färg kan visuellt minska rummet.

När du köper måste du vara uppmärksam på färgernas enhetlighet, plastens enhetlighet och förekomsten av defekter. En obehaglig lukt kan tyda på formaldehyd i plasten . Det bleknar inte med tiden.

Det cancerframkallande ämnet kan orsaka oåterkallelig skada på människors hälsa. Sådana stolar är inte värda att köpa.

Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Plaststolar kan vara i perfekt harmoni med miljön. Moderna modeller ser snygga och eleganta ut. Mängden färger gör att du kan kombinera möbler med alla toner i rummet

Bild
Bild

Anmärkningsvärt är användningen av en plastdatorstol som kan justeras och anpassas till vilken höjd som helst

Bild
Bild

Stolar med öppen rygg ser inte skrymmande ut. De passar perfekt in i matsalen

Rekommenderad: