Garderob I Hallen (31 Bilder): Moderna Modeller Med Svängdörrar Och En Entresol, 30 Cm Djup, För Korridoren

Innehållsförteckning:

Video: Garderob I Hallen (31 Bilder): Moderna Modeller Med Svängdörrar Och En Entresol, 30 Cm Djup, För Korridoren

Video: Garderob I Hallen (31 Bilder): Moderna Modeller Med Svängdörrar Och En Entresol, 30 Cm Djup, För Korridoren
Video: MIRRO - Snedkapade skjutdörrar & valfri färg 2024, April
Garderob I Hallen (31 Bilder): Moderna Modeller Med Svängdörrar Och En Entresol, 30 Cm Djup, För Korridoren
Garderob I Hallen (31 Bilder): Moderna Modeller Med Svängdörrar Och En Entresol, 30 Cm Djup, För Korridoren
Anonim

Garderober i det inre av korridoren är främst utformade för ytterkläder och skor, samt olika tillbehör, till exempel ett paraply eller en väska. De innehåller en ganska stor volym. För närvarande blir garderober mer och mer populära, men modeller med svängdörrar är en klassiker som aldrig kommer att gå ur mode.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man leta efter när man väljer?

Om du bestämmer dig för att skaffa en garderob med svängdörrar, utvärdera rummets utrymme och hur rymligt det är. Om storleken på din korridor är tillräckligt stor, beror valet på din smak, du har råd med vilken modell som helst. Om parametrarna i din korridor är små, måste du sätta dig själv i någon ram.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en modell för denna produkt bör du vara uppmärksam på följande aspekter:

  • konfiguration;
  • storlekar;
  • material;
  • Färg.
Bild
Bild

Konfiguration

Följande alternativ är lämpliga för en liten hall:

  • hörnmodellen passar perfekt. Dessutom tar den inte bara lite plats, utan jämnar också ut hörnen. Det bör noteras att ett sådant skåp ser bättre ut i ett fyrkantigt rum, i ett rektangulärt rum kommer det att verka löjligt. Det finns 2 former av den: L-formad och trapetsformad. Det senare är rymligare;
  • den inbyggda garderoben ligger i en nisch. I vissa lägenheter ingår det i planeringen;
  • halvt inbyggt, medan produkten inte har minst 1 vägg, oftast baksidan. I grund och botten görs sådana mönster på beställning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland fallmodellerna är den mest populära en gardin med två vingar.

Det kan kompletteras med följande element:

  • extra sektion med en spegel. Det kommer inte bara att fylla sin direkta funktion, utan visuellt utöka utrymmet. Med hjälp av sandblästring kan du applicera ett mönster på spegeldelen och fylla hela skärmen med den eller bara en del av den;
  • en byrå med en hängare kommer att utöka den funktionella delen;
  • öppna hyllor används som en plats för inredning och placerar souvenirer på dem.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Många av dessa produkter är utrustade med en mezzanin. Det här är lådorna som sitter högst upp i skåpet under taket. Med tanke på deras otillgänglighet placeras saker, utrustning, som för närvarande sällan används, på mezzaninen. Den här enheten ser perfekt ut i kombination med en gardin med tre vingar. Förutom sin praktiska funktion har de också förmågan att visuellt dra upp rummet.

Mezzaninen kan ha en egen dörr eller en solid dörr med en garderob. Med tanke på vad du ska lagra i den kan det vara med eller utan hyllor. Det finns modeller som även passar barnvagnar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Moderna modeller av gungskåp görs oftast på beställning, med hänsyn tagen till rymden och takhöjden. Glöm inte heller att dörrarna öppnas utåt, det vill säga att de kommer att stjäla en del av territoriet. I detta fall går en del för att fästa dörren, och arbetsområdet i den slutliga versionen kommer att visa sig vara 30 eller 40 cm djupt (detta är minimivärdet för gungskåp). I allmänhet finns det ingenstans att vända.

Standarden för djupet i en sådan design är 60 cm. Men samtidigt kanske ytterkläderna inte passar, de måste stoppas in. Det idealiska alternativet är en storlek på 68 cm, men inte alla har råd med det på grund av rummets storlek.

Dörrbladens höjd får inte överstiga 270 cm. De är fästa på skåpets sidoytor med gångjärn. Antalet varierar från 2 till 5. Det beror på storleken på själva skåpet. Gångjärnen är utrustade med skruvar som justerar dörrens läge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inre del

Fyllningen av skåpet beror på dess storlek och har vanligtvis:

  1. Ytterkläder avdelning . Helst bör minst 90 cm tilldelas den. Men det finns modeller med en total längd på bara 45 cm. I sådana mönster för jackor är det värt att använda en tvärstång. Samtidigt är galgarna placerade mot dörren. Om skåpets bredd är mer än 60 cm används ett standardrör med hängare.
  2. Skofack . Ligger längst ner i skåpet. Dessa kan vara spånskivor, stationära eller utdragbara. I stället för hyllor används också metallrör.
  3. Resten tas under hyllor och lådor där tillbehör placeras: hattar, handskar, paraplyer, hattar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Följande material används för tillverkning av gungskåp:

  • Spånskiva . Det erhålls genom att pressa flis. Det är hållbart och fuktbeständigt. Spånskivans yta kan lamineras och lamineras. Det första alternativet är mer hållbart. Denna bräda innehåller formaldehyder, vilket minskar dess miljövänlighet. Spånskiva är inte särskilt flexibel, så du kan inte drömma om formen;
  • MDF består av de minsta träfibrerna limmade ihop med paraffin. Därför innehåller MDF inga skadliga ämnen och är en miljövänlig råvara. Det är hållbart och motståndskraftigt mot fukt. Bra bearbetat. Med hjälp av fräsning kan valfritt mönster appliceras på plattan; dess släta yta lämpar sig väl för målning. Produkter med böjningar och oregelbundna former kan tillverkas av MDF. Perfekt för moderna modeller;
  • Naturligt trä är oöverträffad i skönhet och kvalitet. Det är alltid relevant, och är också en miljövänlig råvara;
  • Träskiva med efterbehandling : faner, film, lack, färg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material skiljer sig åt i kvalitet och pris. Spånskåp anses vara det mest budgetmässiga alternativet.

Naturligt trä är det dyraste materialet, men konstruktioner av det är praktiskt taget eviga. Elitmöbler är gjorda av massivt trä.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färgspektrum

Matcha färgen på garderoben i hallen för att matcha dess möbler. Fokusera först på golvet. Det bör också komma ihåg att ljusa färger expanderar utrymmet och lägger till ljus, medan mörka, tvärtom, minskar utrymmet och det blir mörkt i rummet. Din garderob kan vara vanlig eller med flerfärgade skär.

Inredningen i form av blommor på dörrarna och spegeln ser bra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du väljer en garderob med svängdörrar för korridoren, kommer du att säkerställa dig själv:

  • en rymlig möbel för alla typer av kläder, inklusive ytterkläder;
  • ett alternativ som passar in i alla korridorer;
  • klassisk design för din inredning.
Bild
Bild

Denna design är ett bra köp för din korridor. Lösningen kan väljas för alla rum, oavsett storlek och form. Om du inte hittar ett lämpligt alternativ i butiken kan produkten göras på beställning. Befälhavaren kommer att ta hänsyn till alla dina önskemål och individuella egenskaper i rummet.

Var noga med att dekorera din hall med en sådan garderob, och då kommer du att förses med komfort och ordning.

Rekommenderad: