Glidande Garderob Med Entresol (38 Bilder): Modeller Med Sidohyllor I Korridoren

Innehållsförteckning:

Video: Glidande Garderob Med Entresol (38 Bilder): Modeller Med Sidohyllor I Korridoren

Video: Glidande Garderob Med Entresol (38 Bilder): Modeller Med Sidohyllor I Korridoren
Video: Wardrobe Angelo II - Furniture Videnov 2024, April
Glidande Garderob Med Entresol (38 Bilder): Modeller Med Sidohyllor I Korridoren
Glidande Garderob Med Entresol (38 Bilder): Modeller Med Sidohyllor I Korridoren
Anonim

Det är ingen hemlighet att hängande hyllor är en mycket bekväm uppfinning, men de kombineras inte alltid med interiören. En garderob med mezzanin, som harmoniskt kan passa in i alla hem, kan betraktas som ett bra substitut.

Att köpa en garderob med mezzanine är en bra väg ut ur en situation om du inte har någonstans att förvara saker. Med sin utmärkta rymlighet hjälper det dig att organisera utrymmet korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

En skjutbar garderob med entresol har sina egna fördelar:

  • Kompaktitet och platsbesparing;
  • Multifunktionalitet;
  • Rymlighet tack vare olika lådor och hyllor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En av mezzaninens viktigaste egenskaper, förutom multifunktionalitet, är att den kan verka på den visuella uppfattningen av rummets höjd. Naturligtvis är detta bara visuellt, men ibland spelar denna funktion en mycket viktig roll, särskilt för ett rum med ett litet område.

Bild
Bild

Visningar

Mezzaninen med garderob skiljer sig i dörrarnas egenskaper:

  • Glidning, vilket är extremt bekvämt, eftersom utrymme sparas på grund av sådan öppning av dörrar;
  • Gunga;
  • Harmonisk. Ett sådant system är inte så vanligt, eftersom dess användning kräver ledigt utrymme inuti.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Liknande möbler med entresol kan köpas i redan monterade butiker. Det kommer inte att vara svårt att hitta det, särskilt eftersom möbelmarknaden idag erbjuder ett brett utbud av alla typer av sådana modeller för alla smaker och plånböcker. Om du vill kan du i allmänhet köpa ett separat skåp och hyllor och montera dem enligt mezzaninprincipen.

Men den mest problemfria utsikten anses vara möbler med sidohyllor, som kan installeras i en nisch . Detta är en idealisk lösning för dem som inte vet hur man gör det för att spara utrymme i lägenheten och samtidigt inte förstöra interiören. Med den inbyggda garderoben i nischen med en entresol kan du självständigt ta hänsyn till hur många hyllor du behöver.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material

Typer av paneler för skjutbara garderober med entresol:

  • Trä;
  • MDF eller spånskiva;
  • Spegel;
  • Plast;
  • Glas.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att notera att paneler gjorda av speglar eller glas kan göras antingen i samma färgschema, eller vara flerfärgade eller med ett mönster.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas små delar och fästelement. Dessa delar måste vara av god kvalitet, hållfasthet och tillförlitlighet. Det är bättre att inte spara pengar och inte köpa plastmaterial, de kan gå sönder.

Bild
Bild

Dekor

Som du vet är mezzaniner skåp med dörrar, som ligger nära taket. Förmodligen har många av er stött på öppna hyllor i era hem, på grund av vilka ni kan se alla saker inuti. Vanligtvis håller ägarna där säsongskläder, skokartonger och många andra saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En av de vanligaste dekorationsmetoderna är belysning . Normalt är lampor inbyggda i gapet ovanför taket så att du i mörker kan se allt som krävs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare hyllor i olika former kan fästas på garderobens sidodelar med en entresol. De används vanligtvis som bokhyllor, krukahållare med inomhusblommor och alla möjliga småsaker. Inuti garderoben kan fack placeras där det är bekvämt att förvara små saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

En skjutbar garderob med mezzanin passar i nästan alla interiörer . Trots detta bör du följa viktiga regler när du köper det: tänk till exempel i förväg för vilket rum du köper möbler - för vardagsrummet, sovrummet, korridoren, vilka saker du kommer att ha i det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kanske borde du bestämma dig för att köpa en liten garderob med en entresol, eller omvänt ta en närmare titt på en modell som är lika stor som en hel vägg. Det senare alternativet är idealiskt för att lagra en enorm mängd saker i det. Ett stort plus är möjligheten att befria rummet från andra möbler och hyllor.

Mezzaninens dimensioner spelar en mycket viktig roll. Om det är brett och inte stöds av någon struktur, finns det en möjlighet att hyllorna böjs under tyngden av saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

I praktiken tror man att ett av de bekvämaste förvaringsalternativen är mezzaninen, som inte är uppdelad i fack. När allt kommer omkring har du möjlighet att lägga saker av stor storlek där. Var noga med att titta närmare på fästelementens kvalitet. Detta avgör om dörrarna rör sig lätt efter att möblerna är monterade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Man tror att en garderob med mezzanin oftast placeras i korridoren. Detta är förståeligt, för det här är exakt rummet där vi vanligtvis har kläder som vi bär säsongsmässigt eller extremt sällan. Om du inte gillar att göra en röra i andra rum är installation av ett skåp i korridoren den perfekta lösningen för dig. Dessutom finns det i många hus nischer i korridorerna, på grund av vilka en garderob med en mezzanine lätt kan passa i korridoren. Därmed tar du inte mycket plats, men du kan få ett smart sätt att lagra saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inredning idéer

Moderna modeller har ett brett urval. Fasader och dörrar kan göras i en färg eller dekoreras med alla slags mönster. En stor spegel eller glaselement fungerar som ett tillägg.

Bild
Bild

Skjutbara garderober med mezzaniner kan installeras i nästan alla rum. Trots detta, när du väljer möbler, är det alltid bäst att tänka på att det ska kombineras med stilen i interiören. Det är inte korrekt att blanda olika stilar. Om du inte är helt säker på att du självständigt kan hantera valet är det bättre att söka hjälp från en designer. Han kommer att ge dig rätt råd och hjälpa dig att göra ett värdigt val.

Rekommenderad: