Utdragbar Garderobbyxa: 80 Cm Breda Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Utdragbar Garderobbyxa: 80 Cm Breda Modeller

Video: Utdragbar Garderobbyxa: 80 Cm Breda Modeller
Video: DIY Inès High Waisted Trousers Tutorial - tintofmintPATTERNS 2024, Maj
Utdragbar Garderobbyxa: 80 Cm Breda Modeller
Utdragbar Garderobbyxa: 80 Cm Breda Modeller
Anonim

Många moderna lägenheter har en liten yta, så utrymmet måste användas så effektivt som möjligt och göras tillräckligt funktionellt. En av de användbara enheterna för detta är garderobbyxan - den tar inte mycket plats och låter dig förvara saker utan att skada deras utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Produktens namn talar för sig själv - byxor hänger snyggt på strukturen. Modellerna består av en serie parallella stavar, vars längd är något längre än bredden på de vanliga medelbenen. Byxorna är placerade vertikalt på ett avstånd från varandra, vilket förhindrar bildandet av olika deformationer.

Till skillnad från den klassiska byxan är utdragbar hängare kompakt och lämplig för installation i garderober, nischer, garderober. Möbler är mångsidiga: de kan ofta lagra inte bara byxor utan även kjolar, slipsar, halsdukar.

Vanligtvis monteras produkterna i garderober, där fackets höjd för kläder varierar inom 120-130 cm och djupet är 60-100 cm.

Det rekommenderas inte att placera utdragbara strukturer i garderober med ett djup av upp till 53 cm.

I vissa fall används självgängande pluggar dessutom för att säkert fixa hängaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Den infällbara mekanismen är tyst, lätt att använda, tack vare vilken sådana produkter är välförtjänt populära. Enligt konfigurationen är beslagen av ensidig och dubbelsidig typ. I den första versionen finns det en rad för att hänga byxor, och i den andra finns det två rader.

Efter plats är galgarna indelade i tre typer:

  • med sidofäste på en vägg - det infällbara systemet är installerat på ena sidan av nischen, vilket ger enkel åtkomst till kläder;
  • med sidofästning på två väggar - strukturen är monterad på två parallella väggar i skåpet;
  • med toppfäste - byxan fästs på översta hyllan.

Det finns armaturer med stavar fixerade på ramen på båda sidor, samt med en fri kant. En separat grupp innehåller vikprodukter som tar minst ett utrymme i garderoben.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Viktigaste egenskaperna

Alla hängare är utrustade med guider - de är snabba och enkla att montera, tål tunga belastningar. Fästdon inkluderar rullar och kula (teleskopiska) styrningar med stängare. På grund av dem kan du installera produkter på ett sådant sätt att mekanismen inte syns.

Stål och dess kombination med plast, hållbar plast, trä och aluminium används som material för att skapa byxor. Det minst praktiska är plasthängare, som är snedställda vid överbelastning. Delarna av produkterna har en låg känslighet för korrosion och är anslutna på ett sådant sätt att de garanterar minimal nötning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkarna förbättrar ständigt sina garderobsbeslag. För att förhindra att kläderna glider av stavarna gör de en avlastningsyta med kromspray, silikonbeläggningar eller kompletterar modellerna med silikonringar. Dekorativ emalj finns i olika nyanser: svart, vitt, silver.

Bild
Bild

Urvalstips

Byxan är en enhet för att förvara saker för att undvika veck i tyget. Om du väljer fel hängare deformeras kläderna ständigt och är under olämpliga förhållanden. Det är nödvändigt att endast använda produkten för dess avsedda ändamål, lägg inte tunga kläder och andra föremål på den.

När du köper bör du vara uppmärksam på följande faktorer:

  • kvaliteten på de material som används;
  • konstruktionens dimensioner;
  • antal stavar;
  • förekomsten av klämmor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Först måste du bestämma hur många byxor som ska vara på galgen samtidigt. Baserat på dessa data väljs en lastvikt. Det rekommenderas att köpa byxor med en lastvikt i intervallet 15-20 kg - detta ökar säkerheten för att hålla kläder. Vanligtvis, för ett skåp med en bredd på 80 cm, tillverkas armaturer med antalet stavar upp till 7 stycken.

Det ska inte vara några skador på ramen; samma avstånd måste hållas mellan alla tvärstänger. Det viktigaste är att enhetens dimensioner motsvarar måtten på skåpet eller nischen. Standardramlängden är 25-60 cm.

Närvaron av en infällbar struktur i garderoben kommer att säkerställa lämplig förvaring av kläder: byxor kommer inte att skrynkla, bli smutsiga och kommer inte att förlora sitt presentabla utseende.

Detta kommer i sin tur att bidra till att minska eller helt eliminera ekonomiska kostnader för kemtvätt och procedurer för att återställa saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om utdragbara byxor till garderoben i följande video.

Rekommenderad: