Utdragbar Soffa Utan Armstöd: Liten 120 Cm, Smal, Utdragbar Framåt

Innehållsförteckning:

Video: Utdragbar Soffa Utan Armstöd: Liten 120 Cm, Smal, Utdragbar Framåt

Video: Utdragbar Soffa Utan Armstöd: Liten 120 Cm, Smal, Utdragbar Framåt
Video: INCREDIBLE Space Saving Furniture - Murphy Bed Ideas 2024, April
Utdragbar Soffa Utan Armstöd: Liten 120 Cm, Smal, Utdragbar Framåt
Utdragbar Soffa Utan Armstöd: Liten 120 Cm, Smal, Utdragbar Framåt
Anonim

Klädda möbler är en mycket viktig komponent i arrangemanget av vardagsrum, sovrum och barnrum. En mjuk soffa är inte bara en dekoration för ett rum, utan kan också användas som en extrasäng. Utrullningsbara soffor utan armstöd lockar uppmärksamhet med en enkel och pålitlig design.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Soffor utan armstöd kännetecknas av ett vackert utseende. Tack vare avsaknaden av armstöd sparar de plats i rummet. Utrullningsmodeller är idealiska för att skapa en bekväm och rymlig säng.

Bild
Bild

Huvudsakliga fördelar:

  • Liten storlek - i hopfällbar storlek tar en utrullningsbar soffa utan armstöd upp till minst ledigt utrymme. Om du behöver använda den för att sova, kan den enkelt förvandlas till en bekväm sovplats.
  • Brett modellutbud - soffor med utrullningsmekanism finns i stora och små storlekar. De kan vara antingen enkla eller dubbla. Beroende på personlig preferens kan du välja en mjuk eller hård modell.
  • Vacker design - moderna modeller kan användas för att dekorera rum i olika stilar. De kan användas som huvudelement i vardagsrummets inre.
Bild
Bild
  • Hållbarhet och tillförlitlighet - soffor är gjorda av slitstarka material, och transformationsmekanismen, på grund av dess användarvänlighet, är nästan omöjlig att bryta.
  • Prisvärt pris - tillverkare erbjuder modeller till olika priser, så varje köpare kommer att kunna välja ett alternativ beroende på inkomstnivån.
  • Relevans - En bekväm soffa finns för varje rum. Till exempel för köket kan du välja en hörnversion med en utrullningsmekanism.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom många fördelar har soffor utan armstöd vissa nackdelar vid användning:

  • Låg nivå - sovplatsen är vanligtvis låg, från vana kan det orsaka besvär.
  • Nivån sjunker - vid utfällning består soffan av flera block, vid vilka lederna uppstår vissa oegentligheter. Det kan vara obehagligt för en känslig person att sova i en sådan soffa.
  • Liten förvaringslåda - kompakta modeller innehåller vanligtvis en liten låda, så de rymmer inte många saker eller sovkläder.
Bild
Bild

Modeller

Moderna tillverkare erbjuder ett brett utbud av utrullningsbara soffor utan armstöd. Bland ett brett utbud av modeller finns det sådana sorter:

Raka modeller rullar vanligtvis framåt . Det är vanligt att installera dem längs väggen. De glider framåt med rullar och fälls ut på fästen i en rak linje.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnsoffor presenteras i form av mjuka hörn . De köps ofta för kök eller matsal dekoration. I hörnmodeller är utdragbar del längre, och i den korta delen finns en låda för förvaring av olika föremål eller linne.

Bild
Bild

Sofforna med två linnelådor rymmer sängkläder . Lådorna är vanligtvis placerade under den korta sektionen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Det är ganska svårt i rymliga butiker som säljer stoppade möbler att korrekt bedöma soffans dimensioner. Du bör inte köpa en soffa "för ögat", du bör vara uppmärksam på dess storlek.

Bild
Bild

En mjuk soffa av standardstorlekar är lämplig för ett rymligt rum. Ryggstödets höjd bör vara mellan 35 och 48 cm, i så fall kan du bekvämt sitta i soffan. Modellens totala höjd bör vara cirka 90 till 100 cm. Vid hopfällning ska soffans bredd ungefär matcha dess höjd. Modellernas djup beror främst på utdragningsmekanismen.

Små soffor väljs vanligtvis till ett barnrum. På längden har de vanligtvis 160 - 180 cm. Om produkten transformeras för att sova från väggen, är kajdjupet från 170 till 210 cm. Om soffan läggs ut längs väggen, då längden på produkten överstiger inte 150 cm.

Bild
Bild

Dubbla modeller har vanligtvis en längd på 150 till 180 cm. Detta alternativ är perfekt för att dekorera små vardagsrum eller sovrum. Båtens längd är vanligtvis från 190 till 210 cm . De raka sofforna, avsedda för tre personer, är bland de största i utbudet av utrullningsmodeller utan armstöd. Deras längd varierar från 2 till 2,5 meter. När den är monterad har en sådan soffa en bredd på 140 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

För bekvämt boende för ett stort antal personer är en vinkelmodell idealisk, vars längd överstiger 2,5 meter. Detta alternativ köps vanligtvis för rymliga vardagsrum. För små rektangulära rum är det bättre att hitta en smal soffa, eftersom den låter dig lämna en fri passage och inte kommer att störa rörelsen i rummet. Sådana modeller kan vara från 120 till 130 cm breda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om butikerna inte har en utrullningsbar soffa utan armstöd med lämpliga mått, kan du beställa en modell för en individuell beställning, samtidigt som du har möjlighet att välja en transformationsmekanism, klädsel och naturligtvis produktens dimensioner.

Urvalstips

När du väljer en soffa, var uppmärksam på följande nyanser:

  • Den utrullningsbara soffan utan armstöd kan användas vikt . Sådana modeller har vanligtvis en extra nivå, som är dold under sätet, om det behövs kan den skjutas framåt. Så att det inte blir några höjdskillnader mellan soffans delar, tillverkare av stoppade möbler kompletterar ofta modellerna med mjuka kuddar.
  • När du väljer en soffa bör du vara uppmärksam på dess form, eftersom valet är ganska stort idag . Kom ihåg att produktens ursprungliga form inte alltid garanterar bekvämlighet och komfort.
Bild
Bild
  • Innan du köper stoppade möbler måste du bestämma var de ska placeras . Detta gör att du kan välja en soffa med önskade dimensioner. Om du vill sätta en soffa utan armstöd i ett av hörnen i rummet, bör du köpa hörnalternativet.
  • Kompakta modeller utan armstöd är mycket populära på grund av sin mångsidighet . Den är lämplig för både små och rymliga rum. Glöm inte tillverkarens garanti, eftersom garantitiden för högkvalitativa och pålitliga soffor är minst 1,5 år.

Rekommenderad: